kızlar şeker testini bugün yaptırdım bişey çıkmadı çok şükür ama aç karnına şekerli suyu içince başım döndü. bebeşimizide gördük bütün kk annelerine selamı varrrr bebişlerinizinde yanaklarından öpüyoooo
canim görüşmeyi nasilin bebişimiz nasıldır buarada alıştınmı bingölee
canım gözün aydın bende dün doktora gittim sekerimi ölctüler sadece kan verdim sekerli su icmedim sizce neden.
canım gözün aydın bende dün doktora gittim sekerimi ölctüler sadece kan verdim sekerli su icmedim sizce neden.
Taubecim önceki sayfada yazını görünce yazayım sana dedim ama offline görünce karşılaştığımızda yazarım dedim bıraktım.Ben iyiyim canım sen nasılsın asıl. En son doktora kontrole gidecektin endişeliydin umarım herşey yolundadır.İnternetim olmadığından pek sık giremiyorum
sagol canim dün doktora gittim kansızlıl cıktı.halen erken dogun riskimiz devam ediyor.düşün doktora söyledim tahmin dogum yapacagim gün ne zaman bana dedi sana kesin bisey diyemem heran dogum yapa bilirsin haftada bir igne vuruyorum öyle iste bana cok dua edinnn
kızlar bu kıl tuy mevzusundakı tek becerıksız benmıyım ya...neden kımse dert yanmıyor artık hıc goremıyorum aynaylada yapamıyorum tam olarak oy oy
canım dr bana da söyledi üstelik bağırsaklarında da var dedi.dünyam başıma yıkıldı o an. sonra başka bir dr a daha gittim o da bşy görmedi .içim rahatladı biraz ama aklıma kötü şeyler de gelmiyor değil tabii ..yine de Herşeyin Allah tan olduğunu düşünüp içimi ferah tutmaya çalışıyorum. internetteki kötü yorumlardan da uzak durmanı tavsiye ediyorum. Hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız inş.
ah bende bı gıdebılsem yaaa utanıyorum bıde bu koca gobekle sımdıBen kuaföre gidiyorum o yüzden rahatım
ah bende bı gıdebılsem yaaa utanıyorum bıde bu koca gobekle sımdı
şekerini nasıl ölçtüki canm şekerli su içmeden bence sadece normal şekerine bakmış dr. keşke sorsaydın.çünkü şekerli suyu içme nedenimiz şekerimizin ne kadar yükseldiğiyle ilgili ona bakılıyo bildiğim kadarıyla
Ya utanıcak ne var onların işi bu zaten. Rahat ol stres yapma kendine bu kadar
kac dakıka suruyor canım yaaa
kac dakıka suruyor canım yaaa
bende temiz açmaktan utanmam ama öle açamam ya püff bide bu işin acayip rant yapmışlar komple bedeni baacak koltuk altı bikini bölgesini 20tlye yapıyolar 50yede var daha uçuk fiyatlarda var her kaş aldırmaya gidişimde soruyorum ama hala cesaret edemedim ben açıkcası günah oldugu için yaptıramıyorum utanma duygusunu aşarım ama günah diye işte puffaslında doktora felan gösterdim mecbur tedavi oldum 6 sene cocuk için hep alttan muane ettiler hamielleiğimin ilk 3 ayında bile hep alttan muane edildim ben ama o sağlık içindi bu keyfi gb geliyor ama senin gb bende göremiyorum artık nabıcam bilmiyorum 2 komşum hamileyken başladılar ve resmen bitti diyolar ağdayla bitcek diye çok istiyorum aslında of puff yaaa yada sabredeyim diyorum dogumdan sonra kökten çözüm yaptırayım lazer diyorum çok pahalı ama dün mesela komple lazer 1000 tl kampanya vardı öyle bişi bulurum kökten biter diyorum bi fetva bulsdam hemen gidiccem görümcemde hoca bacakalrını aldır ama oranı açma diyo bile bilede yapamıyorum işte ne bilim yanlız göbekelr dahada büyüyünce nabıcam bilmiyorum en büyük korkumda öle pis doguma felan gitmek doguramam gerginlikten utancıma ben
Merhabalar, benim kızıma hamileliğimde detaylı ultrasonda çıkmıştı bu "ekojenik odak"bizim Dr. Da tek başına risk teşkil etmez ilerleyen aylarda düzelir büyük ihtimal demişti ancak biz çok üzülmüştük tabi..forum forum gezmiştik. Sonraki aylarda çok şükür geçti o olay, inşallah sizin de öyle olacak şimdiden geçmiş olsunCanım iyiki girmemişsin benim şimdiki aklım olsa hiç girmezdim günlerce ağladım şimdi çocuğumun sağlıklı olduğuna inanıyorum 8ayda geçiyormuş belk bu durumu yaşayan olmuştur diye düşündüm
bende temiz açmaktan utanmam ama öle açamam ya püff bide bu işin acayip rant yapmışlar komple bedeni baacak koltuk altı bikini bölgesini 20tlye yapıyolar 50yede var daha uçuk fiyatlarda var her kaş aldırmaya gidişimde soruyorum ama hala cesaret edemedim ben açıkcası günah oldugu için yaptıramıyorum utanma duygusunu aşarım ama günah diye işte puffaslında doktora felan gösterdim mecbur tedavi oldum 6 sene cocuk için hep alttan muane ettiler hamielleiğimin ilk 3 ayında bile hep alttan muane edildim ben ama o sağlık içindi bu keyfi gb geliyor ama senin gb bende göremiyorum artık nabıcam bilmiyorum 2 komşum hamileyken başladılar ve resmen bitti diyolar ağdayla bitcek diye çok istiyorum aslında of puff yaaa yada sabredeyim diyorum dogumdan sonra kökten çözüm yaptırayım lazer diyorum çok pahalı ama dün mesela komple lazer 1000 tl kampanya vardı öyle bişi bulurum kökten biter diyorum bi fetva bulsdam hemen gidiccem görümcemde hoca bacakalrını aldır ama oranı açma diyo bile bilede yapamıyorum işte ne bilim yanlız göbekelr dahada büyüyünce nabıcam bilmiyorum en büyük korkumda öle pis doguma felan gitmek doguramam gerginlikten utancıma ben
Kızlar selamlar hepinize..3 gün işe gidemedim ben ya, evden iş takip etsem de..kendimi kaçmış gibi hissettim işten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?