Merhabalar, benim kızıma hamileliğimde detaylı ultrasonda çıkmıştı bu "ekojenik odak"bizim Dr. Da tek başına risk teşkil etmez ilerleyen aylarda düzelir büyük ihtimal demişti ancak biz çok üzülmüştük tabi..forum forum gezmiştik. Sonraki aylarda çok şükür geçti o olay, inşallah sizin de öyle olacak şimdiden geçmiş olsun
Bende senelerce utancımdan kendim halletmeye çalıştım en son evlenirken canıma tak etti kuaföre gitmeye başladım.2 senedir kuaföre gidiyorum baya azaldı benimde.Lazer iyi hoş ama hamilelikte yine çıkıyormuş o yüzden yaptırmadım ben hamilelik öncesi.Doğumdan sonrası kesinlikle yaptırcam ben çekilecek çile değil böyle
valla canım ona kalırsa kırlı gezmekte gunah.ben asırı derecede rahatsızım aynayla jıletle bıle yapamıyorum malesef kendım bıle tam dokunamıyorum malum bolgeye.artık rabbım affetsın cunku ben kırlı dogum yaparsam cok uzulurum.ama agda ıcınde sole bır korkum var.hıc yaptırmadım ve gebelıgım halen rısklı plasenta asagıda acaba bebegımı ıtermıyım korkuyla dıye tek korkum o yoksa kararttım gozumu yanı
iyi pazarlar herkese kahvaltı öncesi birden gözlerim karardı yere uzandım şimdi biraz daha iyiyim rabbim beterinden korusun
Yarım kalmış mesajım :)hayırdır canım neden gıdemedın acaba
Ya bende hafta sonları gece geç de yatmış olsam. Çocuk da uyusa mışıl mışıl.. Ben erkenden dilikeviriyorum ayağa kurt gibi acıkmış vaziyette :) bu arada o kadar acıksam da çok almıyo midemSelam kızlar keyifli pazarlar.Bu sabah yine Poyraz beyin anneeee acıktıııım feryatlarına uyandım
Gününüz güzel geçsin inşallah
Selam kızlar keyifli pazarlar.Bu sabah yine Poyraz beyin anneeee acıktıııım feryatlarına uyandım
Gününüz güzel geçsin inşallah
aynen ya hep derim ayda marsta ne işiniz var şu kıllara bi çözüm bulsalar varya bütün dünya rahat eder erkeklerde kadınlarda sinir oluyorum rabbim vermiş vardır bi hikmeti diyorum tabi ama olmasa ne güzel olcaz bebekler nasıl pamuk gb sonradan böle çirkinleşiyoruzay sölemesi ayıp daha bugün banyo yaptım ondan herelde yaram deşildi bu konuda ben makinayla yapıyorum ama zor görüyorum hatta artık el yordamıyla buluyorum ilerki aylarda nabcam ben kayınvaldemde diyo jiletle yaaprsın bizde genç olduk öle yaptık diyo sonrada dediki eşine yaptıranlar varmış öle yaptır dedi oldu ben evlendimden beri öyle göstermem pis kendimi hayatta eşime yaptıramam allah hastalık vermedigi sürece arkadaşalr 4-5 kereden sonra çıkmadıgını hatta 2 ayda bi gittiklerini idda ediyolaR HATTA 2 KERE GİTTİKTEN SONRA SAYILI KALDI BİKİNİ BÖLGEMDE 20 TEL ANCA DEDİ yalandır dimi açıp bakamıyosunda sonuçta
canım tek korkun buysa doktoruna sorabilirsin bence normal gebelikelrde bi zararı yok ama seni yanlış yönlendirmiş olmayayım hatta eşimin teyzesi güzellik salonunda çalışıyo orda estetik uzmanı doktor hanım var ben hamiellere iğneli epilasyon bile yapıyorum hiçbi zararı olmaz sadece lazer yapılmaz demiştibilmiyorum ne kadar dogru hamieleliktede agdanın mikrop kapar diye zararlı diyolar hijjenik bi yerde problem olmaz kendin yaparken daha cok kasılıyousundur ben öyle cok zorlanıyorum 1 saati geçiyo yapmam ama agdada 5 dakkada bitiriyolarmış bizim komşu çok komik kız bi anlatsın yarılırsın gülmekten hep zorla götürmeye kalkıyo beni bide aç ben yapayım bile diyo yani deli
Kızlar bu ben, benim kolumun altında yeni çıkan tuhaf et benimoralim çok bozuldu..askında tamamen yeni değil..hamilelik öncesi miniminnacık bişeydi nokta gibi. Hamile kalmamla biraz büyüdü Dr. A göstermiştim o zaman hamileliklerde olabilir hormonal değişimler etkiler, doğum sonrası rahatsız ederse sizi alırız demişti. Bu sabah bi baktım rengi koyulaşmış, bi şekilsizleşmiş iyice inşallah kötü bişey değildir zaten beyazım ya ve de benli.. Bu tuhaf et beni korkutuyor canımı sıkıyo
Yarım kalmış mesajım :)
Önce ben bağırsakları bozdum..Salı gecesi bi ishal bi kusma sabaha kadar..ertesi gün ishal geçti neyseki ama dayak yemiş gibi yorgundum + uykusuz kendimde ile gidecek hüç bulamadım. Perşembe akşamı da benim kızın öksürüğü arttı sabaha dek köh köh ertesi gün de hem ben uykusuz hem o uykusuz bırakamadım gidemedim..neyse çok şükür geçti hepsi. Kız hafif öksürüyo şimdi, ben de nezleyim ilaveten :) Dün bi parol içtim..
KIZLAR BEBEĞİM BUGÜN AZ HAREKET ETİİ YA AĞLIYCAM ŞİMDİ :s
sakin ol canım , bugün bende az hissediyorum bizim bebişlere pazar rehaveti çöktü sanırım
Çok korkuyorum bir sürü tatlı felan yedim ama yok . Gidip bi duş alıcam belki işe yarar.
KIZLAR BEBEĞİM BUGÜN AZ HAREKET ETİİ YA AĞLIYCAM ŞİMDİ :s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?