2014 Şubat Anneleri

İnş canım geçtiğinde müjdeli haberi vereceğim çok sağol

aynen ya hep derim ayda marsta ne işiniz var şu kıllara bi çözüm bulsalar varya bütün dünya rahat eder erkeklerde kadınlarda sinir oluyorum rabbim vermiş vardır bi hikmeti diyorum tabi ama olmasa ne güzel olcaz bebekler nasıl pamuk gb sonradan böle çirkinleşiyoruz ay sölemesi ayıp daha bugün banyo yaptım ondan herelde yaram deşildi bu konuda ben makinayla yapıyorum ama zor görüyorum hatta artık el yordamıyla buluyorum ilerki aylarda nabcam ben kayınvaldemde diyo jiletle yaaprsın bizde genç olduk öle yaptık diyo sonrada dediki eşine yaptıranlar varmış öle yaptır dedi oldu ben evlendimden beri öyle göstermem pis kendimi hayatta eşime yaptıramam allah hastalık vermedigi sürece arkadaşalr 4-5 kereden sonra çıkmadıgını hatta 2 ayda bi gittiklerini idda ediyolaR HATTA 2 KERE GİTTİKTEN SONRA SAYILI KALDI BİKİNİ BÖLGEMDE 20 TEL ANCA DEDİ yalandır dimi açıp bakamıyosunda sonuçta

canım tek korkun buysa doktoruna sorabilirsin bence normal gebelikelrde bi zararı yok ama seni yanlış yönlendirmiş olmayayım hatta eşimin teyzesi güzellik salonunda çalışıyo orda estetik uzmanı doktor hanım var ben hamiellere iğneli epilasyon bile yapıyorum hiçbi zararı olmaz sadece lazer yapılmaz demişti bilmiyorum ne kadar dogru hamieleliktede agdanın mikrop kapar diye zararlı diyolar hijjenik bi yerde problem olmaz kendin yaparken daha cok kasılıyousundur ben öyle cok zorlanıyorum 1 saati geçiyo yapmam ama agdada 5 dakkada bitiriyolarmış bizim komşu çok komik kız bi anlatsın yarılırsın gülmekten hep zorla götürmeye kalkıyo beni bide aç ben yapayım bile diyo yani deli

iyi pazarlar herkese kahvaltı öncesi birden gözlerim karardı yere uzandım şimdi biraz daha iyiyim rabbim beterinden korusun

iyi pazarlar herkese kahvaltı öncesi birden gözlerim karardı yere uzandım şimdi biraz daha iyiyim rabbim beterinden korusun

geçmiş olsun canım dikkat et kendine ,

herkese iyi pazarlar , bugün evlilik yıldönümümüz dün akşam dışardaydık valla yoruldum hala yatıyorum :)

Selam kızlar keyifli pazarlar.Bu sabah yine Poyraz beyin anneeee acıktıııım feryatlarına uyandım
Gününüz güzel geçsin inşallah

selam kızlarrr son 3 haftadır her gece saat 02,30 da kalkıyorum susadıgım için su içip yatıyorum sonra saat 04 30 da tekrar uyanıyorum süt içmek istiyorum. daha once hıç boyle şeyler olmuyordu arkadaşlarım bebegın uyku saatının boyle olacagını soyluyorlar. siz bu konuda ne düşünüyorsunuz bu sizce geçici bir şey mi yoksa gercekten oglumun gelecektekı uyku saatıyle alakalı Rabbimin uykusuzluga alıştırma stajımı :)

hayırdır canım neden gıdemedın acaba
Yarım kalmış mesajım :)
Önce ben bağırsakları bozdum..Salı gecesi bi ishal bi kusma sabaha kadar..ertesi gün ishal geçti neyseki ama dayak yemiş gibi yorgundum + uykusuz kendimde ile gidecek hüç bulamadım. Perşembe akşamı da benim kızın öksürüğü arttı sabaha dek köh köh ertesi gün de hem ben uykusuz hem o uykusuz bırakamadım gidemedim..neyse çok şükür geçti hepsi. Kız hafif öksürüyo şimdi, ben de nezleyim ilaveten :) Dün bi parol içtim..

Selam kızlar keyifli pazarlar.Bu sabah yine Poyraz beyin anneeee acıktıııım feryatlarına uyandım
Ya bende hafta sonları gece geç de yatmış olsam. Çocuk da uyusa mışıl mışıl.. Ben erkenden dilikeviriyorum ayağa kurt gibi acıkmış vaziyette :) bu arada o kadar acıksam da çok almıyo midem

Ya kızlar bu önemli mevzu :) Ağda hamilelikte extra acıtıyor.. Artık aşağısını göremiyoruz da...hem hijyen durumu var..bi arkadaş ağdanı götür onu yaptır diyo ama bilemiyorum .. Jilet desen sevdiğim bişey değil.. Bi de bunca zaman ağda yapmışım..
Epiladyon desen hamilelikte olmaz bence..

iyi pazarlar annişler ağda falan demişken sizin de o bölgenizde kararma oldu mu benim resmen siyahlaşmış ya sonra geçermi ki siz de de var mı bu durum:18:

Kızlar bu ben, benim kolumun altında yeni çıkan tuhaf et beni moralim çok bozuldu..askında tamamen yeni değil..hamilelik öncesi miniminnacık bişeydi nokta gibi. Hamile kalmamla biraz büyüdü Dr. A göstermiştim o zaman hamileliklerde olabilir hormonal değişimler etkiler, doğum sonrası rahatsız ederse sizi alırız demişti. Bu sabah bi baktım rengi koyulaşmış, bi şekilsizleşmiş iyice inşallah kötü bişey değildir zaten beyazım ya ve de benli.. Bu tuhaf et beni korkutuyor canımı sıkıyo

canım benim de göbek üstü ve ensede vardı gebelikte eşşek kadar oldular ve siyahlaştılar inşallah bişey çıkmaz her yer büyüyünce onlar da büyüyo napsın

Geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…