gözün aydınnn tatlımmm
50 lilik mi yaptırdın
selam kızlar bugün tabanlarımız şişti mobilya bakmaktan ama sonunda karar verdim artık inegöle gidip alması kaldı daha önce eskişehire giderken inegölde begendigim modeli alıcam heryeri gezdim fiyatlar uçuyo 4bin 5 bin iyi bişey istersen en kötü mobilyalara 2*900 diyolar dolabı küçük beşigi büyümeyen istersen 2bin diyolar hiç hoş olmayan şeylere
o yüzden daha önce begendiğim şu mobilyanın bebek odası şeklinde büyüyen beşiği 3 kapaklı dolabı ve şifoniyerini alıcam 2*200e felan gelcek bize beşigini büyütünce komidini ve oyuncak sandığı da oluyo
Eki Görüntüle 848054
ve bebek arabasınada karar verdim eşimlede iyice baktık şu modeli alıcam
Eki Görüntüle 848055
[video=youtube;cpazprydmS0]http://www.youtube.com/watch?v=cpazprydmS0[/video]
bakalım şuan kredi akrtının hesap kesimi uygun değilmiş bugün bi gezip iyice karar vermiş olduk artık alması kaldı ama o kadar çok alınması gereken şey varki oo allah kolaylık versin hepimize maddi manevi biraz çökücez galiba:18:
canım benim de göbek üstü ve ensede vardı gebelikte eşşek kadar oldular ve siyahlaştılar inşallah bişey çıkmaz her yer büyüyünce onlar da büyüyo napsın
selam kızlarrr son 3 haftadır her gece saat 02,30 da kalkıyorum susadıgım için su içip yatıyorum sonra saat 04 30 da tekrar uyanıyorum süt içmek istiyorum. daha once hıç boyle şeyler olmuyordu arkadaşlarım bebegın uyku saatının boyle olacagını soyluyorlar. siz bu konuda ne düşünüyorsunuz bu sizce geçici bir şey mi yoksa gercekten oglumun gelecektekı uyku saatıyle alakalı Rabbimin uykusuzluga alıştırma stajımı :)
Kıyamam ya canım bende bir kaç gündür çok az hissediyorum endişe etme bu kadar.Hiç hareket etmemesinden iyidir.KIZLAR BEBEĞİM BUGÜN AZ HAREKET ETİİ YA AĞLIYCAM ŞİMDİ :s
selam kızlar bugün tabanlarımız şişti mobilya bakmaktan ama sonunda karar verdim artık inegöle gidip alması kaldı daha önce eskişehire giderken inegölde begendigim modeli alıcam heryeri gezdim fiyatlar uçuyo 4bin 5 bin iyi bişey istersen en kötü mobilyalara 2*900 diyolar dolabı küçük beşigi büyümeyen istersen 2bin diyolar hiç hoş olmayan şeylere
o yüzden daha önce begendiğim şu mobilyanın bebek odası şeklinde büyüyen beşiği 3 kapaklı dolabı ve şifoniyerini alıcam 2*200e felan gelcek bize beşigini büyütünce komidini ve oyuncak sandığı da oluyo
Eki Görüntüle 848054
ve bebek arabasınada karar verdim eşimlede iyice baktık şu modeli alıcam
Eki Görüntüle 848055
[video=youtube;cpazprydmS0]http://www.youtube.com/watch?v=cpazprydmS0[/video]
bakalım şuan kredi akrtının hesap kesimi uygun değilmiş bugün bi gezip iyice karar vermiş olduk artık alması kaldı ama o kadar çok alınması gereken şey varki oo allah kolaylık versin hepimize maddi manevi biraz çökücez galiba:18:
Vay uyanık vay.Onu benimle birlikte 50 lik yükleme yaptıran biri daha yapmıştı kesin geçti o zaman o da.Ben enayi gibi içti sonuna kadar sonuç tavanArkadaşlar ct şeker yüklemem vardı. Açlık sonrası bakalım görelim dediler fazladan yarım saat daha beklediler. Ikince şekerleri suyu aç karna iyice dellendim 5 dk. Da bitirin diyorlardı ama ne mümkün hızlı içersem çıkartırım gibi geldi bende z20 dk da filan içtim ancak bitirmedim o koca bardağı son 3 parmak kalmıştı dayanamadım onu çöpe attım...sonuç temiz
Ama merak etmiyor da değilim acaba içsem tamamını sınırı geçer miydim diye..neyse artık her hâlıklarda dikkat etmemiz tatlıyı abartmamız lazım zaten
evet canım 50 lik yapıldı sorun çıkmayınca 100 lük yapmıyolar zaten. hayırlısı :) bugün bebişin yatağını falan aldık uyku seti aldık cicişler bir bir tamamlanıyor :)yatağımızı koydum bakın bakalım :)
Papetto OP-08 Alüminyüm Dönenceli Lüx Oyun Parkı (76x120 cm.) / Siyah - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
Haklısın canım çok yorum okumak insanın kafasını karıştırıyor doktorvekojenik odağımı görmedi ayrıntılıdamı çıktı seninki de....
gunaydın koca göbekli tatlı bebekli anneler nasılsınız
biz iyiyiz çok şükür
hepinize mutlu günler diliyorum
gunaydın lepican hoşgeldin tatlımgünaydın kızlarr
keyifler nasıl bakalım
nası uykum vaa nası uykum vaa serviste uyumayan ben yamula yamula uyudum yaa:26:
90 'lara düşmüşüz ne mutlu bize
buarada sabah sabah bizim müezzin amca bebeğimi uyandırdı:)
ben genelde farkedemezdim sese tepkisini ama ezan başlayınca bizimki bi kıpırdandı falan
dünde babasına diom bi bağırda bebeğimiz duysun diye hareket etmişti ama tesadüf sanmıştık:)
ince sese tepki verio sıpam
evet ya günler geçiyor hızla çok şükür sağlıkla geçsin inş. kalanıda
ben önümüzdeki hafta sonu artık bebeğin kıyafetlerini yıkamayı düşünüyorum 28-29 haftalık olucaz artık güneşde daha ara ara yüzünü gösterirken bizim burda güneşte kurutmak istiyorum onları bakalım
Daha erken değil mi canım...
şubat annesi olamayacağımı düşünüyorum muhtemelen ocağa kalack ama daha beklerim ben herhalde kasım ayı da bitsin
32'de doktordan rapor alır ondan sonra belki başlarım yada izne çıktığımda yıkarım hepsinin 1 günlük işi var yıkanacak ütülenecek yerleşecek.
Günaydınlar herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?