- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
Günaydınlar herkese
güneş çok güzel parlıyor bizim burda halen hafta sonu güneş olursa onu kaçırmayayım diyorum güya birde dolabımız gelirse onun içine dizerim artık 10-15 güne gelecek sözde
gunaydın kronik hoşgeldin
hava nasıl olarda üşüyormusun ??
güneş çok güzel parlıyor bizim burda halen hafta sonu güneş olursa onu kaçırmayayım diyorum güya birde dolabımız gelirse onun içine dizerim artık 10-15 güne gelecek sözde
günaydın canım nasılsın ?
Nasılsın bilimcim.Havalar hala güzel en azından güneş var hala.Gerçi dışarı çıktığım yok ama
İyi düşünmüşün bilimim.Kıyafetleri güneşte kurutmayı öneriyorlar zaten söz konusu bebek olunca hele güneş en mantıklısıSizce ben kıyafetleri ne zaman yıkıyayım.Bu hafta sonu İstanbula gidiyorum o zaman mı yoksa 8 ayda gittiğimde mi yıkasam :26::26::26:
Çok iyiyim spidim sen nasılsın...Evde bol bol vakit geçiriyoruz kızımla
iyidir çok şükür klasik bel ağrısı uyku azlığı dışında iyiyim canım
bence şuan erken olabilir aslında hani benim içinde zaman olarak erken çünkü ben güneşten faydalanayım diye yıkıcam ama 8.ayda geç gibi birde ağırlaşıyoruz ya ben gittikçe daha da zorlanıyorum iş yapmakta annem yapar ben otururum diyorsan 8. aya bırak ama
benim annemim beli çok ağrıyor ya ondan kıyamıyorum ona hepsini kendim yapcam mecbur
Çok iyiyim spidim sen nasılsın...Evde bol bol vakit geçiriyoruz kızımla
Allah size sabır versin gerçekten ben evde bile çok zorlanıyorum bel ağrısı ve iş konusunda.Çalışsam nasıl dayanırdım ayakta acaba diyorum bazen.Aslında annem yıkar ama sekizinci ayda gittiğimizde eve temizlikte yapmamız gerekecek nasıl yapsam bilemiyorum gerçekten.Herşey son zamana kalacak ve o zaman ben ne durumda olcam tahmin edemediğimden korkuyorum birazcık.
gunaydın koca göbekli tatlı bebekli anneler nasılsınız
biz iyiyiz çok şükür
hepinize mutlu günler diliyorum
ohh ne güzel kızının gelişinedoping yapıyorsun
bizim yıkama ütüleme işini muhtemelen annem ile teyzem yapar heycanla bekliyorlar çünkü
ayrıca ilk kez dün gece tuvalete uyandım şimdide bunun uykusuzluğunu çekiyorum
sağol tatlım, cümlemize kolaylık versin inş.
senin bebek aşağıdaydı ya birazcık yukarı çıkacaktı çıktımı yazdıysanda ben görmedim :26:
günaydın güzeller,
biz de iyiyiz Allah'a çok şükür,
cumartesi şeker yükleme vardı, 50'lik verdi doktor, ben ne kadar "Tekrar gelmek istemiyorum 75'lik yapılsın" dediysem de 50'lik yapmakta ısrar ettiler. valla inşallah şeker meker yoktur, yüksek çıkarsa inat ettim tekrar gitmeyi düşünmüyorum. eşime de söyledim bunu, kızdı tabii "doktorun bir bildiği vardır " diyor. neyse o gün 8.30'da gittik ve çıktığımızda saat 12 olmuştu. önce açken kan aldırdım, hem açlık şekeri hem de hemogram için. idrar örneği de verdim. hemogram ve idrar doktorun değil de benim talebimdi aslında. doktor gerek görmemişti.neyse o arada eşim gidip eczaneden glikosol adlı şurubu aldı. aromalarla birlikte neredeyse gazoz tadı olan bir içecek.onu içtim 1 saat sonra tekrar kan verdik. kan verdikten sonra mecbur bir yarım simit yedim ve doktorun yanına girdik. ultrason ile ölçümlerini aldı bizim sıpanın. kafa çevresi, göbek çevresi, uyluk kemiği uzunluğuna baktı. çok şükür 963 gr. olmuş fıstık, boyuna da 37 cm dedi ama muhtemelen uyluk kemiği uzunluğu olan fl değerini 7 ile çarpıp öyle söyledi.ama sırtı dönük olduğundan yüzüne bakamadık, doktor "meyve suyu ya da çikolata ye yarım saat sonra tekrar gel yüzünü dönmüş olursa tekrar bakalım " dedi. ben de hiç istemeyerek (!) yedim tabii, sabahki şekerli içecekten sonra bir de normalde yemediğim çikolatadan yiyince gözüm döndü valla... bebiş de içerde hareketlendi baya hissediyordum. herhalde "annem ne yiyo ya, neymiş bu hmmm " filan diyordur. neyse sonra doktorun yanına tekrar girdik, usg ile bakınca yüzünü yarım döndü bize yani profil verdi, 4 boyutlu bir kaç resim aldı doktor.sonra bir de cd verdiler. bakalım kan değerlerinin sonucunu bugün telefonla bildirecekler. dua ediyorum iyi çıksın.
bir de doktora ben artık "32. haftada geleyim, hem çalışabilir raporumu da alırım" dedim, yok 30. haftada gidecekmişim, 32. haftada tekrar gidecem. te allam yaaa... bir de ben muayene esnasında dedim ki "bundan sonrasında sırf bebeğin fotoğrafını almak için usg ye girmeye gerek var mı, avrupa'da tüm gebelik boyunca 3-4 kez bakılıyormuş." o da dedi ki "artık orada da teknolojiniz gelişmesiyle usg 'ye girme sayısı arttı, 4-5 kez giriyorlar artık, sezeryan oranları da arttı zaten, italya'da %50 oldu sezeryan oranı" dedi. ya ben ne diyorum sen ne diyosun, biz sanki teknoloji açısından avrupa'dan daha ileriyiz... neyse ben artık olabildiğince az girmek istiyorum usg'ye. ama bunu nasıl başarıcam bilmiyorum. 1 ay soonrasına randevu aldık bakalım.
kızlar bir de doğum paket fiyatını sordum sezerya-normal her ikisinin de fiyatı aynı 1.500 TL'ymiş. doğum, 2 gece 3 gün odada kalma, bebeğin aşıları,oda süslemesi vs. dahilmiş. yılbaşında inşallah zam gelmez bu haliyle bile çok para.gerçi bizim kurum normale 1.500 TL, sezaryene 2.000 TL civarı ödeme yapıyor. bakalım hayırlısı hangisiyse o olsun...
Anneler bizden daha hevesli zaten.Neyse en kötü anneme söylerim o yapar bir ay sonra filan
İlk defa mı tuvalete kalktınAllahım ne güzel bir şeydir deliksiz uyumak.Ben normalde de çok kalkardım hamilelik döneminde zirve yaptı uyanmalarım Bu haftada dörtte uyanıp yarım saat filan uyuyamamak çıktı başıma
inan anımsamıyorum tatlım ya 5 hafta daha çalışabilirmi yazıyordu ne :44:geçmiş olsun canım olumlu düşün artık testlerimiz kalmadı bitti
benim de 30. hafta sonrasında 32. hafta olacak hatta 30da gittiğimde belki dedim raporu da verir diye düşünüyorum tabi mümkünse
bbblim sen bilirsin
32 De rapor almaya gidicez ya doktor 37. haftaya kadar çalışabilir mi yazıyor yoksa .... tarihe kadar çalışabilr falan mı yazıyor
adına sevindim canım bir sorun olmaması çok güzelAnneler bizden daha hevesli zaten.Neyse en kötü anneme söylerim o yapar bir ay sonra filan
İlk defa mı tuvalete kalktınAllahım ne güzel bir şeydir deliksiz uyumak.Ben normalde de çok kalkardım hamilelik döneminde zirve yaptı uyanmalarım Bu haftada dörtte uyanıp yarım saat filan uyuyamamak çıktı başıma
En son kontrole gittiğimde doktoruma söyledim bunu sizden önceki doktor böyle birşey söylemişti şu an nasıl diye sordum.Doktorum bunu söyleyen doktorun doktorluğuna bir şey söylerdim ama ağzımı bozmayım dediNeye dayanarak böyle birşey söylemiş diye kızdı.Tüp bebek tedavisiylede ilgileniyormuş.Biz tüp bebek tedavisinde spermleri tek bir noktaya bırakırız dedi ve seninki tam o noktada tutunmuş dedi korkulacak bir şey yok dedi
Zaten bu aşağıya tutunmuş diyen doktorun olduğu hastane tüm hevesimizi kursağımızda bıraktı.
iyide normal doğumda neden 2 gece 3 gün kalıyormuşsunki neden öyle paket yapmışrlar çok saçma belki bir gece bile kalmassın sabah doğum yaparsan akşam çıkar evine gelirsin ne saçmagünaydın güzeller,
biz de iyiyiz Allah'a çok şükür,
cumartesi şeker yükleme vardı, 50'lik verdi doktor, ben ne kadar "Tekrar gelmek istemiyorum 75'lik yapılsın" dediysem de 50'lik yapmakta ısrar ettiler. valla inşallah şeker meker yoktur, yüksek çıkarsa inat ettim tekrar gitmeyi düşünmüyorum. eşime de söyledim bunu, kızdı tabii "doktorun bir bildiği vardır " diyor. neyse o gün 8.30'da gittik ve çıktığımızda saat 12 olmuştu. önce açken kan aldırdım, hem açlık şekeri hem de hemogram için. idrar örneği de verdim. hemogram ve idrar doktorun değil de benim talebimdi aslında. doktor gerek görmemişti.neyse o arada eşim gidip eczaneden glikosol adlı şurubu aldı. aromalarla birlikte neredeyse gazoz tadı olan bir içecek.onu içtim 1 saat sonra tekrar kan verdik. kan verdikten sonra mecbur bir yarım simit yedim ve doktorun yanına girdik. ultrason ile ölçümlerini aldı bizim sıpanın. kafa çevresi, göbek çevresi, uyluk kemiği uzunluğuna baktı. çok şükür 963 gr. olmuş fıstık, boyuna da 37 cm dedi ama muhtemelen uyluk kemiği uzunluğu olan fl değerini 7 ile çarpıp öyle söyledi.ama sırtı dönük olduğundan yüzüne bakamadık, doktor "meyve suyu ya da çikolata ye yarım saat sonra tekrar gel yüzünü dönmüş olursa tekrar bakalım " dedi. ben de hiç istemeyerek (!) yedim tabii, sabahki şekerli içecekten sonra bir de normalde yemediğim çikolatadan yiyince gözüm döndü valla... bebiş de içerde hareketlendi baya hissediyordum. herhalde "annem ne yiyo ya, neymiş bu hmmm " filan diyordur. neyse sonra doktorun yanına tekrar girdik, usg ile bakınca yüzünü yarım döndü bize yani profil verdi, 4 boyutlu bir kaç resim aldı doktor.sonra bir de cd verdiler. bakalım kan değerlerinin sonucunu bugün telefonla bildirecekler. dua ediyorum iyi çıksın.
bir de doktora ben artık "32. haftada geleyim, hem çalışabilir raporumu da alırım" dedim, yok 30. haftada gidecekmişim, 32. haftada tekrar gidecem. te allam yaaa... bir de ben muayene esnasında dedim ki "bundan sonrasında sırf bebeğin fotoğrafını almak için usg ye girmeye gerek var mı, avrupa'da tüm gebelik boyunca 3-4 kez bakılıyormuş." o da dedi ki "artık orada da teknolojiniz gelişmesiyle usg 'ye girme sayısı arttı, 4-5 kez giriyorlar artık, sezeryan oranları da arttı zaten, italya'da %50 oldu sezeryan oranı" dedi. ya ben ne diyorum sen ne diyosun, biz sanki teknoloji açısından avrupa'dan daha ileriyiz... neyse ben artık olabildiğince az girmek istiyorum usg'ye. ama bunu nasıl başarıcam bilmiyorum. 1 ay soonrasına randevu aldık bakalım.
kızlar bir de doğum paket fiyatını sordum sezerya-normal her ikisinin de fiyatı aynı 1.500 TL'ymiş. doğum, 2 gece 3 gün odada kalma, bebeğin aşıları,oda süslemesi vs. dahilmiş. yılbaşında inşallah zam gelmez bu haliyle bile çok para.gerçi bizim kurum normale 1.500 TL, sezaryene 2.000 TL civarı ödeme yapıyor. bakalım hayırlısı hangisiyse o olsun...
1 hafta yıllık izindeyken ne uyuyabildim ne de uykularım deliksizdi çünkü beden olarak yorgun değildim hatta korkmadım da değil hep böyle mi gidecek diyeişe başlayınca eski halime döndüm.. şimdi yine suyumu içip tuvaletimi yapıp yatıyorum bi yarım saat sırt ağrılarımdan bide gögüs kafesim çok ağrıyor uyuyamıyorum sonra uyudum mu ancak sabaha kalkıyorum
gece eşimin uyanmasına kalkıyorum ama saniyelik hemen dalıyorum tekraraman böyle iyi nazar değmesin
inan anımsamıyorum tatlım ya 5 hafta daha çalışabilirmi yazıyordu ne :44:
günaydın kızlarnasılsınız bugün bakalım benim dünden beri sırtımda bi ağrı var sağ tarafımda.. çok canımı yakıyo göbüşler iyice çıktı artık vücut taşımakta zorlanıyo tabii inşallah doğumdan sonra veririz bu kiloları
günaydın kızlarnasılsınız bugün bakalım benim dünden beri sırtımda bi ağrı var sağ tarafımda.. çok canımı yakıyo göbüşler iyice çıktı artık vücut taşımakta zorlanıyo tabii inşallah doğumdan sonra veririz bu kiloları
Aman ne güzel hep böyle olur inşallahBen kendimi bildim bileli gece en az 2 kere kalkarım.Uykumda hafiftir uyanırım hemencecik bir şey olsa
sizin karnınızda da gögüs kafesinizin altında boşluk var mı ? iki yanda boşluk var bende göbeğim aşağıda kalıyor:26:
inan anımsamıyorum tatlım ya 5 hafta daha çalışabilirmi yazıyordu ne :44:
adına sevindim canım bir sorun olmaması çok güzel
iyide normal doğumda neden 2 gece 3 gün kalıyormuşsunki neden öyle paket yapmışrlar çok saçma belki bir gece bile kalmassın sabah doğum yaparsan akşam çıkar evine gelirsin ne saçma
bende sordum hastaneye doğum fiyatını 275 tlmiş yılbaşında zam gelirmi dedim gelmez gibi görünüyor ama belli olmaz dedi muhasebesi yinede belli olmaz tabisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?