- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
- 408
evet ya bir de zaten normalin fiyatının daha düşük olması lazım, hele ki epidural filan yoksa, anestezi de almıyorsun, soyguncu ayol bunlar...sizn orada ne uygunmuş ya fiyatlar...bence hükümet çok çocuk doğurmamızı istiyorsa bu fiyat istikrarsızlığına da bir el atmalı:)
ya bir de kafama takıldı haftasonu bir konu hakkında konuştuk da, eşimin 2 arkadaşının eşleri de geçen sene aynı ay doğum yaptılar ikisi de normal istiyordu ama birininki mecbur sezeryan oldu. normal doğuranın eşi güya cinsel hayatlarının eskisi gibi olmadığını filan söylemiş. bizimki de kafaya takmış bunu. şimdi ben hiç kesisiz yırtıksız doğum yapsam bile adamın kafasında bu önyargı yerleşmiş. ben anneme de sormuştum, çok yakın bir bayan doktor arkadaşıma da sordum "cinsel hayat eskisi gibi devam eder vajinada genişleme filan olmaz, o loğusalık döneminde kendini toparlıyor" dediler. tamam vücuttan vücuda göre değişir belki ama sonuçta eğer böyle bir sey olsaydı bütün ünlüler, ne bileyim avrupalılar doğal doğum diye tutturmazlardı. cinsellik sonuçta fiziksellikten öte kafada olan biten bir sey bana göre...
evet ya bir de zaten normalin fiyatının daha düşük olması lazım, hele ki epidural filan yoksa, anestezi de almıyorsun, soyguncu ayol bunlar...sizn orada ne uygunmuş ya fiyatlar...bence hükümet çok çocuk doğurmamızı istiyorsa bu fiyat istikrarsızlığına da bir el atmalı:)
ya bir de kafama takıldı haftasonu bir konu hakkında konuştuk da, eşimin 2 arkadaşının eşleri de geçen sene aynı ay doğum yaptılar ikisi de normal istiyordu ama birininki mecbur sezeryan oldu. normal doğuranın eşi güya cinsel hayatlarının eskisi gibi olmadığını filan söylemiş. bizimki de kafaya takmış bunu. şimdi ben hiç kesisiz yırtıksız doğum yapsam bile adamın kafasında bu önyargı yerleşmiş. ben anneme de sormuştum, çok yakın bir bayan doktor arkadaşıma da sordum "cinsel hayat eskisi gibi devam eder vajinada genişleme filan olmaz, o loğusalık döneminde kendini toparlıyor" dediler. tamam vücuttan vücuda göre değişir belki ama sonuçta eğer böyle bir sey olsaydı bütün ünlüler, ne bileyim avrupalılar doğal doğum diye tutturmazlardı. cinsellik sonuçta fiziksellikten öte kafada olan biten bir sey bana göre...
Herkeste farklı farklı oluyor vücut tipyle alakalı sanırım
Erkekler aralarında bunu mu konuşuyormuş
Vajinada genişleme olduğunu söyleyenler var evet ama ilk doğumda olma ihtimalinin çok düşük olduğunu söylüyor doktorlar.
gunaydın kızlarrrr artık dokuuzncu kılomu aldıktan sonra akıllandım ve artık kendıme dıkkat edıcem:)
günaydın tatlımmm
senınkıdemı oynamıyor bacım ya....gene esın ıyıymıs benım kıde kıızyor uyuyordur dıye.bır haftadırmı uyuyor bu cocuk oyyyy rabbıme emanet ınsallahbizim sıpa gece hastaneye götürtdü kendini eşim dayanamadı gidelim içimiz rahatlasın dedi . kalp atışlarımız iyi bi sorun yok ama bizim kerata oynamaı bi türlü şuanda öyle aktif bi oynama yok çok korkuyorum :S
Herkeste farklı farklı oluyor vücut tipyle alakalı sanırım
Erkekler aralarında bunu mu konuşuyormuş
Vajinada genişleme olduğunu söyleyenler var evet ama ilk doğumda olma ihtimalinin çok düşük olduğunu söylüyor doktorlar.
benım çınarım artık hıc geçirmiyor annesıne gun ıcerısınde sadece 2 kere falan bır kucuk kıpırtı hıssedıyorum bır haftadır uzgunum
benım çınarım artık hıc geçirmiyor annesıne gun ıcerısınde sadece 2 kere falan bır kucuk kıpırtı hıssedıyorum bır haftadır uzgunum
sanırım öyle oluyor.
artık yerleri daralıyor eskisinden az ama daha güçlü tekmelerle karşılaşıcaz :)
üzülme hayatım, pozisyonundan dolayı olabilir, akşam yemeğinden sonra koltuğa otur biraz dinlen, o esnada karnını okşa konuş çınarınla, akşam saaatlerinde hareketlerini hissetmen daha kolay olur.
az olsunda kuzucum hıc guc yok.sankı bole oglusumun hıc halı yokta sadece kıpırdıyor gbı hıssedıyorum cok uzuluyorum oglum annene vurda gorsun gununu dıyor dayak ıstıyor dıyor delı...
iki gündür şeker çikolata neler neler yedim kilo alıcam ....
mutlaka oynuyordur o ama sen hissetmiyor olabilir misin ? döndüğünü falan hissetmiyor musun artık dönerken bile anlayabiliyoruz tekmeyi , gerilmesini , dönmesini falan anlıyorum mesela ben
benımkı sekere tepkı vermıyor zaten ama versede yemıycem artık koca 9 kılo aldım kendıme dıkkat etmezsem gorcem gunumu cıkolata yokkkk:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?