2014 Şubat Anneleri

allahım bir daha göstermesin.kimseyede vermesin.inşallah zamanında alırız kucağımıza bebeklerimizi.

geldi aşure ayı napcaz hadı nasıl tutcaz bogazı tamda bugun dıyet kararı vermıstım:)

benim kız ister istemez tutuyor annesinin boğazını, gündüz bi pasta yiyeyim dedim mahvoldum kusmaktan,hala kötü midem bir elma yiyebildim şimdi, açım ama yersem çıkarcam biliyorum...
şu hamileliği bir atlatayım neler yiicem nelerrrr...
her şeyi yiyebilen arkadaşlar çoook şanslısınız, yiyin bence tutmayın boğazınızı falan. benim yerime de yiyin hatta

Canım çok üzüldüm rabbim yardımcıları olsun işallah.Dualarım onlarla.

canım çok geçmiş olsunnnnnnnnn

canım inş. vakti zamanı geldiğinde sağlıkla doğar bebeğin, Rabbim hayırlı uzun ömürler versin şu mübarek günler hürmetine..

peki erken doğum riski niçin oluyor nasıl anlaşılıyor ? doktorun mu uyardı, ne gibi şikayetlerin var merak ettim..

sağol canım benim karnım çok sertleşiyorrrrrr onun için halen progestan içiyorum bide haftada birgün iğne vuruyorumm..erken doğumumu erteliyorrrr bide her gittiğinde rahim uzunluğumu ölçüyorrrrr

Son düzenleme:
ayyy ben hiç özlemedim regl olmayı, hiiiiç aklıma bile gelmiyor hatta.. çünkü her adetimde ilk iki gün sürünüyorum kıvranıyorum yerlerde,içtiğim ilaçlar da cabası

hatta haziran ayı adet günüm geldiğinde kanamam olmuştu hamileliği hiç beklemiyordum, hap içmiştim, meğer bebeğimin yerleşme kanamasıymış o, Allahtan sağlıklı şu an bi şeyciği yok

inş. bebeğim normal doğar ve silip süpürür annesinin o ağrılarını..

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…