canım çok geçmiş olsunn bende geçen yıl aralık ayında 26 haftalıkken erken doğum yaptımm benim kızım üçgün yaşıya bildii kilosuu 880 grdıı allahh kinseyeeee yaşatmasınnnn ve şuandada erken doğum riskimm varrrrrrr inşallahhhh bebişi hayataaaaaa tutunurrrrrrrrrrrrr allahh yardımcılarıııııı olurrrrrrrr dualarımızzzzzzz onunlaaaaaaaaaaa
sağol canım benim allah kimseye yaşatmasınnnnnnnn bebişlerimizi inşallah sağ salim kucağımıza alırızzzzzzzzzallahım bir daha göstermesin.kimseyede vermesin.inşallah zamanında alırız kucağımıza bebeklerimizi.
geldi aşure ayı napcaz hadı nasıl tutcaz bogazı tamda bugun dıyet kararı vermıstım:)
allahım bir daha göstermesin.kimseyede vermesin.inşallah zamanında alırız kucağımıza bebeklerimizi.
hepinizden önemli bir ricam var arkadaşlar...karşı komşumda 27 haftalık hamileydi erken doğum yaptıçok ama çok üzülüyorum bebeği küezde hayata tutunmaya çalışıyor yavrucak.kızlar dirençli,kuvvetli olur inşallah bu mücadeleyi kazanır ve anneciğinin kollarına kavuşur...sizden ricam ise duanız..lütfen dua edin..kadıncağızın iki gözü iki çeşme dua edin lütfen bebeğini kaybetmesin durumu kritikmiş....
canım çok geçmiş olsunnnnnnnnnbenim kız ister istemez tutuyor annesinin boğazını, gündüz bi pasta yiyeyim dedim mahvoldum kusmaktan,hala kötü midem bir elma yiyebildim şimdi, açım ama yersem çıkarcam biliyorum...
şu hamileliği bir atlatayım neler yiicem nelerrrr...
her şeyi yiyebilen arkadaşlar çoook şanslısınız, yiyin bence tutmayın boğazınızı falan. benim yerime de yiyin hatta
canım çok geçmiş olsunn bende geçen yıl aralık ayında 26 haftalıkken erken doğum yaptımm benim kızım üçgün yaşıya bildii kilosuu 880 grdıı allahh kinseyeeee yaşatmasınnnn ve şuandada erken doğum riskimm varrrrrrr inşallahhhh bebişi hayataaaaaa tutunurrrrrrrrrrrrr allahh yardımcılarıııııı olurrrrrrrr dualarımızzzzzzz onunlaaaaaaaaaaa
arkadaşlar son adet tarihiniz ne zaman acaba
sağol canım benim karnım çok sertleşiyorrrrrr onun için halen progestan içiyorum bide haftada birgün iğne vuruyorumm..erken doğumumu erteliyorrrr bide her gittiğinde rahim uzunluğumu ölçüyorrrrrcanım inş. vakti zamanı geldiğinde sağlıkla doğar bebeğin, Rabbim hayırlı uzun ömürler versin şu mübarek günler hürmetine..
peki erken doğum riski niçin oluyor nasıl anlaşılıyor ? doktorun mu uyardı, ne gibi şikayetlerin var merak ettim..
sağol canım benim karnım çok sertleşiyorrrrrr onun için halen progestan içiyorum bide haftada birgün iğne vuruyorumm..erken doğumumu erteliyorrrr bide her gittiğinde rahim uzunluğumu ölçüyorrrrr
sağol canım benim karnım çok sertleşiyorrrrrr onun için halen progestan içiyorum bide haftada birgün iğne vuruyorumm..erken doğumumu erteliyorrrr bide her gittiğinde rahim uzunluğumu ölçüyorrrrr[/Q
ilk defa duyuyorum canım böyle rahim uzunluğu falan ölçülmesi olayını, karnın sertleşip sancı falan mı başlıyor ? inş. hiçbir sıkıntı yaşamadan atlatırsınız şu 3 ayı da..
benim de bazen çok aşırı sertleşiyor karnım ama bebeğim öne doğru geriliyor heralde diyorum, çok hareketli çünkü her gün yeni bi şey icat ediyor :)
canım benim ağrı olmuyorr düşün diğer bebiğmde kasılmarım başlamış ben fark etmemişim bi baktım kanamam oldu hastaneye gittim rahimim ağrısız bi şekilde 8cm açılmıştııı doktor bile şok olmuştuuuu suan rahim uzunluğum 3,5 cm 2,5 cm düştüğündee doğum başlıyorrr ondan önlemini alıyoruzzzzzzzzzzsağol canım benim karnım çok sertleşiyorrrrrr onun için halen progestan içiyorum bide haftada birgün iğne vuruyorumm..erken doğumumu erteliyorrrr bide her gittiğinde rahim uzunluğumu ölçüyorrrrr[/Q
ilk defa duyuyorum canım böyle rahim uzunluğu falan ölçülmesi olayını, karnın sertleşip sancı falan mı başlıyor ? inş. hiçbir sıkıntı yaşamadan atlatırsınız şu 3 ayı da..
benim de bazen çok aşırı sertleşiyor karnım ama bebeğim öne doğru geriliyor heralde diyorum, çok hareketli çünkü her gün yeni bi şey icat ediyor :)
canım benim ağrı olmuyorr düşün diğer bebiğmde kasılmarım başlamış ben fark etmemişim bi baktım kanamam oldu hastaneye gittim rahimim ağrısız bi şekilde 8cm açılmıştııı doktor bile şok olmuştuuuu suan rahim uzunluğum 3,5 cm 2,5 cm düştüğündee doğum başlıyorrr ondan önlemini anlıyoruzzzzzzzzzz
çok ilginç yaa 8 cm ağrısız açılması..Allah kolaylıklar versin canım, çok aceleci demek senin meleğin...kaybettiğin meleğinle de öbür dünyada buluşursunuz inş. şefaatçin olur senin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?