Kızlar ya beni acaip ateşler basıyor. Eşim kalın kalın giyinmiş, üzerine battaniye almış oturuyor, ben incecik penyeyle terliyorum. Normal bir şey mi bu?
evliliğimiz boyunca ilk defa eşime bu akşam çok sıcak kaloriferi kapat dedim hasta mı oldun dedi belki de normaldir çünkü sürekli üşüyen beni bile sıcka bastı
Kızlar ya beni acaip ateşler basıyor. Eşim kalın kalın giyinmiş, üzerine battaniye almış oturuyor, ben incecik penyeyle terliyorum. Normal bir şey mi bu?
sizin karnınızda da gögüs kafesinizin altında boşluk var mı ? iki yanda boşluk var bende göbeğim aşağıda kalıyor:26:
hehehe hep derim,ben öğremciyim bana fitre zekat geçeranaam hamiş öğrenciler asmış burayıı:))
benim de aralığa kadar tez önerimi vermem gerek
geçen dönem veremedim bu dönem kesinvermem gerekio:S
ben biyoloji.alanım ağaç fizyolojisipsikoloji canım senin?
valla ne çokmuşuzAllah hepimize kolaylık versin:18:
özledik yahuuuuuu hoşgeldinnnnMerhaba kızlarr sonunda döndümm..ailemi istanbulu bırakmak çok zordu..ama bu sefer kızımla döndük çok şükür:) bol bol gezdik dinlendik eğlendik kızımla..umarım herkes iyidir..geçmişe sadece göz atabildim azcık..geçmiş olsun jack cim umarım daha iyisindir
Yarın şeker yüklemem öbür gün kontrolüm var..umarım kızancığım iyidir bol bol tekmelemeye başladı bakalım napıyoo:)
Merhaba kızlarr sonunda döndümm..ailemi istanbulu bırakmak çok zordu..ama bu sefer kızımla döndük çok şükür:) bol bol gezdik dinlendik eğlendik kızımla..umarım herkes iyidir..geçmişe sadece göz atabildim azcık..geçmiş olsun jack cim umarım daha iyisindir
Yarın şeker yüklemem öbür gün kontrolüm var..umarım kızancığım iyidir bol bol tekmelemeye başladı bakalım napıyoo:)
Gobek deligim aciyor kizlar. Geriliyor diye mi acaba?
Canim teşekkür ederim. Hosgeldin. Sukur donebildin ya.biraz daha gec gelseydi n dogum zamsni gelecek gorusemicektik
Cok normal canım. Ama sen yine de kalin giyin.geceleri ort üstünü. Sonra benim gibi olursun Allah korusun. Yanıyorm yanıyorum dedim actim ustumu.yatak dosek yatıyorum simdi.
Benimde aciyo canim.geriliyo.disins cikmssa bari
Herkese gunaydin.sirt agrim basladi yine.uyuyamadim.
Huzunbazim burda misin canommm
günaydın jackommm neredeydin dün
bendede aynı sorun var nedenni bulamadım doktora sık gitmek istemiyorum o yüzden bekliyorum.benim oğlan çok hareketli maşallah hep tekmeleyip duruyor kasıklarıma kasıklarıma erken doğum yapmam inşallah aşağılara vuruyor çünkü...
Hoşbulduk canımm:) şekeri içtim saatimi bekliyorum istanbulda öle yedimki inş çıkmaz şekerhehehe hep derim,ben öğremciyim bana fitre zekat geçer
ben biyoloji.alanım ağaç fizyolojisi
özledik yahuuuuuu hoşgeldinnnn
Canim teşekkür ederim. Hosgeldin. Sukur donebildin ya.biraz daha gec gelseydi n dogum zamsni gelecek gorusemicektik
Cok normal canım. Ama sen yine de kalin giyin.geceleri ort üstünü. Sonra benim gibi olursun Allah korusun. Yanıyorm yanıyorum dedim actim ustumu.yatak dosek yatıyorum simdi.
Benimde aciyo canim.geriliyo.disins cikmssa bari
Herkese gunaydin.sirt agrim basladi yine.uyuyamadim.
Huzunbazim burda misin canommm
Hoşbukduk canımm Keşke imkanım olsa kaldaydım annemler ablamlar el bebek gül bebek süperdi kaldım yine burda bibaşımasen nasıl oldun kıyamam ya bayağı ağır grip olmuşssun
günaydınlar güzel anneler ve bebişleri
Hoşbulduk canımm:) şekeri içtim saatimi bekliyorum istanbulda öle yedimki inş çıkmaz şeker
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?