2014 Şubat Anneleri

hehehe hep derim,ben öğremciyim bana fitre zekat geçer

ben biyoloji.alanım ağaç fizyolojisi

özledik yahuuuuuu hoşgeldinnnn
he yaa öğrenci milleti hep dertli milleti

psikoloji canım senin?

valla ne çokmuşuz Allah hepimize kolaylık versin:18:
vers,n valla canım ya şu tez önerisi rapor falan kafamı bozuo oksam seviom okullu olmayı ben:)

hadi bakalım hayırlı haberlerle gel.
annenlerde moral depolamışındır

kızlar ya ben uzun süre oturunca kasıklarım ağrıyor diyorum ya sanırım ağırlığı çöküyor kızımın ondan ağrı hissediyorum orda
dün bi yere misafirliğe gitmiştik ordada ev sahibi çöküyodur kızım dedi oraya çöküyodur ondan ağrı yapıyordur

ama oğlumda hiç böyle bişi olmamıştı oğlum çok yukardaydı ama sanırım kızım daha aşağıda duruyor karnımda
oğlumun yukarda durmasından dolayı doğumumda zor olmuştu ıkınma sahfası olarak umarım bu hemencik iki ıkınmayla çıkar olduğu yerden vakti geldiğinde

benim de öyle ama bana doktor ırsi de olabilir demişti kızımı aşağıda taşıyorum ilk başından beri inşallah doğumda da kolaylık olur.

belki de kız çocukları aşağıda duruyor öyle de olabilir 2 dk yazdım he yalnız yeni bir hurafe bebek aşağıda ise keisn kız

yavrular son aldıklarımı da aldıklarımız bölümüne ekledim.
hala liste bitmedi ama

ne bileyim olabilirmi ki
neyse zaten kız ve aşağıda ama dediğim gibi doğumumuz kolay oılur inş.

yavrular son aldıklarımı da aldıklarımız bölümüne ekledim.
hala liste bitmedi ama

bitmez ki .. ömür boyu artık bebeklerimize alışveriş yapcaz

ne bileyim olabilirmi ki
neyse zaten kız ve aşağıda ama dediğim gibi doğumumuz kolay oılur inş.

amin inşallah..

Dün gece zaten doğum yaptırıyorlardı bana bebeğimi kaybettim sabah ağlayarak uyandım
hala daha 28. haftamdayım çok erken diyip duruyordum :2::2:
hayır olsun inşallah kötü bir rüyaydı

ay canım ya dün burda okuduysan ondan etkilenmişsin belki

allah öyle şeyler vermesin
hele bir 9 hafta daha kalsın en az

evet ya kendime bişi almıom aldıklarım gördüğün iki sütyen

benim geceki rüyamı birazdan yazcam ben neden etkilendim acaba

Günaydın yavru kuşlar. Dayanamadım telefondan yaziyorum. Nasilsiniz bakalim??
hoşgeldin proo:)
iyiyiz sen de ne var ne çok:d

muhtemelen öyle bide kasım aralık annelerinde 29 haftalık doğum yapanları da okudum çok şükür bebekleri sağlıklıydı ama aklıma takılmış demek ki.

sancılarım da var beni en çok onlar korkutuyor her sancı da eğer geçmeyecek gibiyse banyoya koşuyorum ılık duş iyi geliyor
dün ütü yaparken dayanamadım banyoya girdim ütülerim de yarım kaldı :26:

8*9 hafta daha dayansa yavrum yeter başka bişey istemem 2014 bebeği olsun yıldan da kaybetmesin

şimcik ben gece gene roman yazdım rüyamda.

rüyamda beren saati kaçırıyordum
ama değişik bi yöntemle.
böyle uyutuluo ama ölmüo
ruhunu öldürüosun
ruh çıkıo mesela o yemek yememeli su içmemeli
böylece beren olduğunde normal olum gibi olacak ilaç szehir asmak falan olmicak ben de yırtcam:)
ama ben bu haltları yerken kocam da peşimde imiş
ettiğim haltı temizlemeye çalışıomuş:)
ne gerenk var diom falan:)
sonra hamile halimle zıplıom bişi olur mu acep diorum

biraz daha geliştirilse bildiğin fantazik film çıkar bundan bence

yok senin kesin üstün açıkta kalmış

hayır olsun diyelim ne olur ne olmaz

boşver bizi bizden geçti artık

bu hafta bakırköy pazarına gidesim var 5TL gecelik sabahlık falan varmış kuzenler almış

yok senin kesin üstün açıkta kalmış

hayır olsun diyelim ne olur ne olmaz

ay o pazarı ben çok seviom ama iki kez anca gittim eve çok uzak
okurken gitmiştim zaten:S
sen git gez bebeğe de güzel şeyler var diye duydum gene alırsın boş geçme tezgahlarıD

uyurken aksine sıcak basıo ama beren ne alaka bilemedim
arada ruh geziniodu su içio ceviz yiyo yeme diom kaç günde olcen sen böyle yersen
töbe yaa ne acaip şeyler görüyorum

bende çok seviyorum metrobüs ile yakın oluyor bana ama erkenden gitmek lazım bomboş rahat rahat geziyorum..
bebek eşyalarına da bakarm eşim çalışmazsa birlikte gideriz ne güzel olur valla

sıcaktan üstün açıkta kaldı demek

kızlar rüyalar, korkular, endişeler...
valla zor bir dönemden geçiyoruz, ilk 3 ay bebişler tutunsun diye gayret ederken, şimdi çoğumuz son 3 aya girdik ve bebişler erken doğmasın vaktinde, sağlıklı doğsunlar diye dua eder olduk. vücutlar ağırlaştı, kış geldi, hazırlıklar hız kazandı...çalışanlar doğum iznine ne zaman çıkacaklarını planlıyor, neredeyse hepimiz nasıl doğum yapacağını düşünüyor, merak ediyor.

ben iyice duygusallaştım mesela, ota çöpe ağlıyorum...benim bu halimi gören eşim de dayanamıyor, dün gece yatarken onun da iç çektiğini duydum. dün akşam şeker testi sonucum sınırın üstünde (150) çıkınca eşim hem sonuçları almaya hem de dr. la konuşmaya gitmiş. bize neden 50'lik test yapıldığını, eğer 75 ya da 100 lük yapılsaydı tekrar test yaptırmaya gerek olmayacağını söylemiş.dr. da biraz bozulmuş, açıklama filan yapmış anlatmış, diğer hastalarının test sonuçlarını göstermiş, 6 kişiden 4'ünün normal sadece ben ve bir diğer hamilenin yüksek çıktığını söylemiş. mesela glikoz yüklemesi sonrası sonucu 85 çıkan hamile varmış ama onun uç bir örnek olduğunu 52 kilo çok zayıf bir bayan olduğunu söylemiş. e peki bu işler kiloyla alakalıysa ben 76 kiloyum ve 75 ya da 100'lük yüklemeye razıydımve orada da testten önce söyledim, ben razıyken bana neden 50'lik yapıyorsun sen? sakalımız yok ki lafımız dinlensin. bir de eşim benim tekrar test yaptırmak istemediğimi filan söylemiş, o zaman da buradaki başka bir hastanedeki endokrinoloji uzmanının adını vermiş "o onaylarsa ancak kabul ederim" demiş, o adam da herhalde 50'lik test sonucuna bakıp karar vermez yine başka testler ister.

ya bir de son dönemde tam kan sayımı (hemogram) yaptıranınız oldu mu? bbilimciğim yaptırmıştı da onun kaç çıktı hemoglobin değer hatırlamıyorum. benim hamilelik öncesi 13.7 çıkardı hep. 3. aydaki ölçümlerde 13'e düşmüştü. 3.aydan beri demir hapı kullanmama ve demir içeren besinleri fazla tüketmeme rağmen 12 çıkmış bu değer. normal sınır da 12.2, yani normalin altında.

dr. efendi bu değeri yükseltmek için ne yapmam gerektiğini bile söyleme zahmetine girmemiş. demir hapını yanlış mı kullanıyorum acaba, ferrum fort vermişti bana, kahvaltıdan 1 saat sonra 1 bardak suyla içiliyor, ben yanında c vitaminli bir meyve de yiyordum. demir ile kalsiyumu aynı anda yemiyordum. daha ne yapabilirim ki...

bu arada şeker testi yenileneceği için dünden beri sıkı bir diyete girdim, inşallah sonuçlar iyi çıkar bu sefer, cumartesi günü 4 defa kan alacaklar (açlık, 1.saat-2.saat-3.saat), her defasında da koca koca tüpleri dolduruyorlar sinir oluyorum.

bu dr. dan iyice soğudum zati, değiştirmek istiyorum aslında, hastaneyi değiştiremem ama doktoru değiştirebilirim belki, bilmiyorum ne yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…