he yaa öğrenci milleti hep dertli milletihehehe hep derim,ben öğremciyim bana fitre zekat geçer
ben biyoloji.alanım ağaç fizyolojisi
özledik yahuuuuuu hoşgeldinnnn
vers,n valla canım ya şu tez önerisi rapor falan kafamı bozuo oksam seviom okullu olmayı ben:)psikoloji canım senin?
valla ne çokmuşuzAllah hepimize kolaylık versin:18:
hadi bakalım hayırlı haberlerle gel.Merhaba kızlarr sonunda döndümm..ailemi istanbulu bırakmak çok zordu..ama bu sefer kızımla döndük çok şükür:) bol bol gezdik dinlendik eğlendik kızımla..umarım herkes iyidir..geçmişe sadece göz atabildim azcık..geçmiş olsun jack cim umarım daha iyisindir
Yarın şeker yüklemem öbür gün kontrolüm var..umarım kızancığım iyidir bol bol tekmelemeye başladı bakalım napıyoo:)
iyiyim canım sen nasılsın ? az kalmışGünaydın canım benim nasılsın
kızlar ya ben uzun süre oturunca kasıklarım ağrıyor diyorum ya sanırım ağırlığı çöküyor kızımın ondan ağrı hissediyorum orda
dün bi yere misafirliğe gitmiştik ordada ev sahibi çöküyodur kızım dedi oraya çöküyodur ondan ağrı yapıyordur
ama oğlumda hiç böyle bişi olmamıştı oğlum çok yukardaydı ama sanırım kızım daha aşağıda duruyor karnımda
oğlumun yukarda durmasından dolayı doğumumda zor olmuştu ıkınma sahfası olarak umarım bu hemencik iki ıkınmayla çıkar olduğu yerden vakti geldiğinde
iyiyim canım sen nasılsın ? az kalmış
benim de öyle ama bana doktor ırsi de olabilir demişti kızımı aşağıda taşıyorum ilk başından beri inşallah doğumda da kolaylık olur.
belki de kız çocukları aşağıda duruyor öyle de olabilir 2 dk yazdım he yalnız yeni bir hurafe bebek aşağıda ise keisn kız
yavrular son aldıklarımı da aldıklarımız bölümüne ekledim.
hala liste bitmedi ama
ne bileyim olabilirmi ki
neyse zaten kız ve aşağıda ama dediğim gibi doğumumuz kolay oılur inş.
bitmez ki .. ömür boyu artık bebeklerimize alışveriş yapcaz
amin inşallah..
Dün gece zaten doğum yaptırıyorlardı bana bebeğimi kaybettim sabah ağlayarak uyandım
hala daha 28. haftamdayım çok erken diyip duruyordum :2::2:
hayır olsun inşallah kötü bir rüyaydı
evet ya kendime bişi almıom aldıklarım gördüğün iki sütyenbitmez ki .. ömür boyu artık bebeklerimize alışveriş yapcaz
amin inşallah..
Dün gece zaten doğum yaptırıyorlardı bana bebeğimi kaybettim sabah ağlayarak uyandım
hala daha 28. haftamdayım çok erken diyip duruyordum :2::2:
hayır olsun inşallah kötü bir rüyaydı
benim geceki rüyamı birazdan yazcam ben neden etkilendim acabaay canım ya dün burda okuduysan ondan etkilenmişsin belki
allah öyle şeyler vermesin
hele bir 9 hafta daha kalsın en az
hoşgeldin proo:)Günaydın yavru kuşlar. Dayanamadım telefondan yaziyorum. Nasilsiniz bakalim??
Günaydın yavru kuşlar. Dayanamadım telefondan yaziyorum. Nasilsiniz bakalim??
ay canım ya dün burda okuduysan ondan etkilenmişsin belki
allah öyle şeyler vermesin
hele bir 9 hafta daha kalsın en az
evet ya kendime bişi almıom aldıklarım gördüğün iki sütyen
şimcik ben gece gene roman yazdım rüyamda.
rüyamda beren saati kaçırıyordum
ama değişik bi yöntemle.
böyle uyutuluo ama ölmüo
ruhunu öldürüosun
ruh çıkıo mesela o yemek yememeli su içmemeli
böylece beren olduğunde normal olum gibi olacak ilaç szehir asmak falan olmicak ben de yırtcam:)
ama ben bu haltları yerken kocam da peşimde imiş
ettiğim haltı temizlemeye çalışıomuş:)
ne gerenk var diom falan:)
sonra hamile halimle zıplıombişi olur mu acep diorum
biraz daha geliştirilse bildiğin fantazik film çıkar bundan bence
boşver bizi bizden geçti artık
bu hafta bakırköy pazarına gidesim var 5TL gecelik sabahlık falan varmış kuzenler almış
yok senin kesin üstün açıkta kalmış
hayır olsun diyelim ne olur ne olmaz
ay o pazarı ben çok seviom ama iki kez anca gittim eve çok uzak
okurken gitmiştim zaten:S
sen git gez bebeğe de güzel şeyler var diye duydum gene alırsın boş geçme tezgahlarıD
uyurken aksine sıcak basıo ama beren ne alaka bilemedim
arada ruh geziniodu su içio ceviz yiyo yeme diom kaç günde olcen sen böyle yersen
töbe yaa ne acaip şeyler görüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?