2014 Şubat Anneleri

kızlar 1. saat şeker yüklemesi sonucum 149 çıktı kötü mü bu değer nasıl?

biz de sonucumuzu dün aldık hayatım, benimki 150 çıktı. yukarda yazmıştım, değer 140'ın üzerinde çıktıysa 100'lük test istiyor genelde doktorlar.100'lük testte de 3 saat boyunca her saat başı kan veriliyor. bu durumda olan ben bbilim varız, ama o da henüz 100'lüğü yaptırmadı, perşembe yaptıracak diye biliyorum. ben cumartesi gidecem bakalım.

evet ya kendime bişi almıom aldıklarım gördüğün iki sütyen

benim geceki rüyamı birazdan yazcam ben neden etkilendim acaba

hoşgeldin proo:)
iyiyiz sen de ne var ne çok:d

gunaydın canım hoşgeldin özlettin kendini

Hoşbuldum canlar.. Bende özledim sizi. Mobilyaları bekliyorum bu hafta. Bi gelse de yerlestirsem aldiklarimi. Herseyi bi tarafa tıktım. Hafta sonu da günüm var. Toparlanmam lazım. Bir de benim sipa resmen dövüyor artık beni. Disaridan gorunuyor tekneleri. Babamız da soklarda..

oyyy ben daha doktoruma göstermedim sonucu perşembe randevum var.. son günlerde ekmeği ve kızartmayı fazla kaçırdım ondan olabilir mi ki :26: senin yazını şimdi okudum canım ben zaten endokrinolojiye gidiyorum tiroid için şimdi bunun içinde mi gideceğim inşallah çok bi sıkıntı görülmez

canım herkese aynı prosedür 50 yüklenio sonra arttırılıo
hatta bana haftamdan evvel 75 yüklendi şeker olabilir mi diye
sonra geçen hafta 50 lik yüklendi
kan değeri de ben baktırdım
benimki de düşmüş biraz 12 gibi olmuş
eskiden 13 tü doktor hamilelerde olabilen bişi dedi kritik surumda değil sorun etme dedi
sen buara sanırım biraz moralsiz biraz da streslisin.
takma bukadar eğerki 10 11 falan olurssa sorun olur demekki ilacı içmesek daha kötü olcak

sınırın üstünde sanırım canım ya doktorunla konuş istersen

senin eşinde sen gibi:)
benimki de ucuzdan anlamaz mesela
ben gezer alırım o bi defada ne gerekse onu alır
bi gez bak al yok
net olarak ne ihtiyaçsa o alıncak

inşallah sıkıntı olmaz canım benim, ben zaten aşırı kilo almamak için dikkat ediyordum, bana "hamurişi,tatlı, kızartmayı bu hafta yemeyin, 1 hafta sonra testi tekrarlamanız gerekiyor" dediler.

şimdi ağzıma her giren şeye dikkat ediyorum, kuru incir yiyordum mesela bu hafta onu da yemiycem, meyve yiyordum günde 4 tane onda da şekeri az olan meyveleri tercih edicem.öğlen ve akşamları sadece et, sebze, salata yiycem. arada bir pekmez yiyordum, onu tamamen kestim.
saçmasapan şeyler yaptırıyorlar insana, walla moralim çok bozuk benim

Herkese günaydıın,
Bugün hazır izinliyken azıcık uyuyalım dedik kızımla. Ama sonra ben solumun üzerine yarınca o beni uyandırdı. Sol tarafımda boylu boyunca yatıyor herhalde. Sağ tarafımın üzerindeyken tepki yok, sola döndüm mü vurmaya başlıyor:)

:)) adamlar da şaşıracak noluyor bunlara diye:))

Tekrardan çok geçmiş olsun canım. Sırf üstümü örteyim diye ince giyiyorum. Alışkanlık bende de, yorgana sarılıp da uyuyorum:)

Evet yaa okullu olmayı ben de seviyorum:) bitmese keşke hiç:))

moralini bozma canım ya belki de 100lükte hiç bişey çıkmıcak ben de 2 haftadır çok kaçırdım farkındayım pilav, sarma, bol ekmek, tatlı, çikolata, kurabiye,bol kızartmalı yiyecekler derken bi dünya oldu işte.. biliyodum böyle olacağını.. 100lük 1 hafta sonra mı isteniyo 50likten :26:

Hoşbukduk canımm Keşke imkanım olsa kaldaydım annemler ablamlar el bebek gül bebek süperdi kaldım yine burda bibaşıma sen nasıl oldun kıyamam ya bayağı ağır grip olmuşssun

Doguma ne kaldi kuzum.kavusursunuz yine inş bayram tatilinde grip olmustum onu zar zor atlattim.bi haftadr iyiydim.simdi de fena usutmusum.ama iyiyim cok sukur.kalbim carpio biraz.

Lepican benim kan degeri 10

Ilaci da icemiyrm bi kac gundur cikariyorum.

iç şekerim ya ilaç yüzünde mi kusuosun?
eğer öyle ise benim hapı öneririm sana solgarın bitkisel demir hapı yan etkisi yok aç tok içilio
ama normalde de 10 gibi ise bilmiom tabi benim 13 tü düştü 12 lere

sana da günaydın canım, ben de aynı durumdayım duygusallığın dibindeyim, eşim slow müzik bile açmıyor artık arabada, evde. hemen başlıyorum ağlamaya...

demir değerleri benim de düşük çıktı, ama ben hiç bilmiyordum demirle kalsiyumun aynı anda alınmayacağını. doktorum sabah aç karna demişti ama ben unutuyor tok da içiyorum valla... ben doktorumdan memnunum aslında ama bazılarını duyuyorum egzersiz falan veriyor doktorları şunu ye bunu ye diyor, ne bileyim ilgililer yani, bana hiç öyle şeyler demedi şimdiye kadar. özel hastaneye gidiyorum bir de. ama çok yoğun doktorum , çok tatlı dilli ve tecrübeli bi hanım o yüzden devlet hast. gibi sıra bekliyoruz her gidişimizde, ultrason masasına yatıp kalkmam bir oluyor..
sen nerede oturuyorsun, hangi hast.ye gidiyorsun canım ? ben ist. yeni bosnada nisa hast.ne gidiyorum..

dün gece çok değişik şeyler oldu bana da.. ellerim ayaklarım şişti. normalde zayıf bir insanım ve 5 kilo aldım daha ama hafta sonu çok ayakta durdum misafir yüzünden hiç oturamadım nerdeyse ondan da olabiliyormuş..

gündüz tartıldım 64düm gece şişince tartıya çıktım 65 olmuş. 1 kilo şişmişim yani bol su içtim falan ayaklarımı diktim havaya bu sabah iyiyim şükür, azcık kaldı ellerimde ayak bileklerimde... kim bilir daha neler bekliyor bizi...

ve bebeğim hiç durmadı gece, zaten zor uyumuştum, gece 3 gibi hareketleriyle uyandırdı, uyutmadı beni.eşim de şok oldu buna ne oldu böyle diye , göbek deliğimden bi yerleri çıkacak zannettim..inan karnımın içi acıyor şu an... ve hala kıpır kıpır benim kız, hiç yorulmuyor ve uyumuyor heralde ..

selam lip bende dün eşin naptı diye merak ediyordum tatlım
inş. iyi sonuçlar alırız hepimizde 100 lük yüklemeden sonra benimde değerim 50 likten sonra 147 çıkmıştı bakalım 100 lükte ne çıkacak ben sorun çıkacağını sanmıyorum açıkcası çünkü değerlerimiz çok yüksek değil öyle

doktoru değiştireceksen geç kalma derim asana nerdeyse 30 haftalık olacağız çünkü kararı vermen gerekiyor artık doğum konusunda

ben perşembe yada cuma gidicem 100 lük yükleme için hangi güne izin alabilirsem artık çünkü o gün dönmem sanırım işe zaten en az 3 saat sürer orda işimiz

kızlar kusmalarımda artış oldu bir de benim..zaten hiç geçmemişti ama 5nci aydan beri haftada 3 e falan inmişti.. dün ve bugün ne yesem klozette alıyorum soluğu.. ağladım artık sinirimden. aç aç dolanıyorum evin içinde. neden ki bu acaba?

bebek büyüyüp mideye iyce baskı yapıyor ya ondandır gibi geliyor bana, doktora gitmeme gerek var mı ki?

oy oy neler yemişin hakikaten, ben buları yesem 100 kiloyu geçerim herhalde:)
sağol canım iyi dileklerin için, cümlemizin her bir seyi iyi çıkar inşallah, sağlık en önemlisi, evet bana 1 hafta sonra dediler, bbilime de öyle demişler

lip birde bişi dicem usg ses dalgalarından bebeklerin etkilendiğini yazmışsın ya canım belki bazı bebekler etkileniyordur ben oğlumdada ne zaman gittiysem yüzü hep açıktı hiç elleriyle kapatmamıştı yüzünü bundada öyle kızımın yüzünün iki güzel fotosunu aldık ama ekleyemedim siteye imkanım olursa ekyeleceğim

ha şu var bende sık usg ye girilmesi taraftarı değilim 1 veya 1,5 ayda bir gittim şuana kadar doktora hep 32 den sonra 3 hafta çağracak büyük ihtimal 35 den sonrada 15 günde bir ama ozamanlar her gittiğimde girerim usg ye çünkü son aşamalara gelmiş olacaz inş.

günaydın arkadaşlar

benim oğlumda sürekli aşağılara vuruyor diye sölemiştim doktora oda baktı ayakları aşağıda olduğu için vurabileceğini söylemişti

ama bazen fena acıtıyor kerata

benim 22. haftamda rahim ağzının genişliği normalinden fazlaydı umarım ben doğurmam erkennden

canım bana doktorum 50 lük yüklemeden sonra en az 5 gün geçmeli demişti benim gitmem bir haftayı bulacak ama, bu arada iki gündür yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum güya :26:

canım bu kadar sıkma canını. inşallah 100lükte bir şey çıkmayacak. şimdi moralin bozuk olduğu için doktorun da her söylediği batıyor muhtemelen. içini ferah tutmaya çalış.
ben de geçen hafta gittiğimde tam kan sayımı yaptırdım. 13.5 çıkmış sonuç. şimdiye kadar kullanmıyordum demir hapı ama doktor bu sefer başlattı. hatta ilk defa bu sabah içeceğim. inşallah çok bir yan etkisi olmaz.

aynen canım. bizim kızın da dışarıdan görülüyor tekmeleri. çok komik. tekmelemeye başladı mı işi gücü bırakıp karnımı izliyorum. geçen babamıza gösterdim. gözler fal taşı gibi açıldı kaldı daha neler göreceğiz acaba?

HADİ BAKALIM MOBİLYALARIN GELİNCE ÇEKİP EKLEYİVER OLURMU ?

O DÖVMELERİ BENİM KIZIMDA YAPIYOR MAŞALLAH OLDUKÇA GÜÇLÜ TEKMELER ATIYOR BANA ARTIK KARNIM JÖLE KIVAMINDA BİR O YANA BİR BU YANA GİDİYOR O VURDUKÇA

ben antalya'dayım cnm burada özel anadolu hastanesi var oraya gidiyorum. eşimin dayısı bu hastanede doktor, o yüzden en başından beri bu hastaneye gidiyoruz, dr. da dayımızın önerdiği bir doktor.

kilo problemin olmaması çok güzel canım, şişlik bir defasında bende de olmuştu, sabah uyandığımda bile ayaklarım terliğe sığmıyordu, o derece yani. sonra geçti çok şükür bir daha da olmadı. öyle şişlikler olduğu zaman tansiyonu ölçtürmek gerekiyormuş, ben de yeni öğrendim, aklında bulunsun yine.
bebişler gece oldu mu parti yapıyor zaten içerde, pat pat vuruyorlar...hareketli olsunlar da aklımız onlarda kalmasın bir de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…