2014 Şubat Anneleri

kizlar ya bi sey sorcam, benim seker testi 28. haftada yapilacak yani 2 aralik ta, cok mu gec kalmis oluyoruz acaba. doktora dedim ben hizli kilo aliyorum diye onunla alakasi yok dedi. neyse benim gibi gec yaptiran hala yaptirmamis olan var mi diye merak ettim.

10 kilo aldim simdiden bundan sonra nasil olcak bilemiyorum

hayırlı geceler bayanlar ben şeker yüklemesi bir ay önce yaptırdım tenezzül edip sonucu öğrenmedim bile merak ediyorum ama bi sorun olsa ararlardı diyorum 14 de gel demişti doktorum gidersem o zamn öğrenirim.ama 26 sında gitmeyi düşünüyorum eşim tek göndermez benim kız biraz cazgır kucak istiyor hep 2 yaşına girecek. 26 beraber gidek diyor kimseyede bırakamıyorum kendi anneme bile kaynana bi üstümde hele ona hiç bırakamam kadın sağolsun bakar ama bende sorun bırakamıyorum kızıma çok bağlı ve aşığım kuzum şimdi grip öksürüp duruyor arada kalkıyor.sizce gitsemmi ne yapim.bide kabızlık sorunum var kaysı şu bu denemediğim kalmadı fayda etmiyor onun içinde gitmek istiyorum.şu ana kadar 6 kilo aldım 55 oldum.ah şu kabızlık olmasa daha iyi olacam da.

günaydın şekerler bugün sanki göbişim 2kat büyümüş gibi.herkez cok sasırdı iş yerinde.bende anlaadım bi anda büyüyor sıpam.

günaydıııın,

günlerdir yapacak işlerim var sabah eşimi uğurladıktan sonra uykuya dayanamayıp geri yatıyordum. dün gece kontrollerimin çoğunu bitirdim. sadece 2 dosyanın kontrolü kalmıştı. amaan yarın bi güzel uyur sonra da kontrol ederim dedim. eşime de kalkmayacaktım ki 6.30 da uyandım. çok sıkışmışım. o kadar ki rüyamda doğum sancısı tuttu diye beni hastaneye götürmeye çalışıyorlardı nasıl yorulup da derin uyuduysam artık e kalktım, geri yattım. baktım eşim kalkacak zaten. o arada bir de gece yoğurt mayalamıştım o geldi aklıma, bari kalkayım dedim. eşimin kahvaltısını çantasına koyup geri yattım. bu sefer kızımın tekmelerini izlemeye başladım. içeride sanki meksika dalgası yapıyor tek başına sonra eşim de gitti hadi uyuyayım dedim uyuyamadım. kontrol edilecek dosyaları da kontrol ettim. işim de bitti. napçam ben şimdi?? :44::44:uzun bir süredir boş kalmamıştım. dün bir azimle pek okumamaya çalıştım yazılanlar ki öğleden sonrası hiç yok bende. ama bugün buralardayım inşallah

bu arada yoğurdum da olmadı galiba. annemle birlikte yaptıklarımız çok güzel olmuştu. ilk defa kendim denedim ama pek umutlu değilim. biraz sulu görünüyor

tercih meselesidir bende karşı değilim ne yalan söyleyim sonrası zor olduğunu bilmesem bende isterim yani sezeryanı

teyzemin çok zor olmasına rağmen sezeryandan çıkıp koşa koşa oynayanlar bile var yani aslında gerçekten herkesin aynı olmuyor...
normal doğum bile 1-2 ay önce arkadaşım neler çekti bebek doğmadı eşi içerde kaldı falan filan her kadın kendi doğumu kendisi yazacak düşünsene hepimiz aynı anda ama farklı şartlarda doğum yapacağız.

evi BJK stadına çevirmiş bizimki de erkek olsa sanırım eşim sürekli alırdı

henüz erken diye hazırlamadım.
ama hazırlarken kv ve annemin yanımda olmasını isterim tabiki de
onların heycan yapması da aslında çok normal ve güzel bişey..

Uzun aradan sonra dün eşimle sinemaya gittik.

e bebekten en büyük eksiğimize kavuştuk eşim artık dalga geçiyor benimle

canım bende pazartesi gidicem dün akşam doktoruma mesaj attım oda ayrın gel 100lük yapalım demiş bende bu sabah aradım cuma gelsem olurmu dedim az dikkat edeyim yedikelrime diye oda cuma cumartesi şehir dışında olcakmış konferansta pazartesi gel madem dedi inşallah o zmana kadar çokdikkat edeyimde düşük çıksın korkuyorum bende insülin dediğin iğnemi vurunuyosun canım insülin iğneleri göbekten vurulmuyomu :44::18:

günaydın cnaım yogurdunu buzdolabına koy bazen öyle sulu oluyo ama sonradan toparlıyo ben hep kavanoza yapıyorum bende daha yeni öğrendim hep tutuyodu geçen küçük tencerelerime yapayım dedim tutmadı biri sulu olmuş bitanesi tamamen su gbydi buzdolabına koydum dedim börekte felan kulllanırım sonra börekte yapamayınca 1 hafta felan durdu öyle aa dedim bu bozulmuştur atayım diye bi açtım kalıp gb tutmuş yogurt yani koy buzdolabına dursun ama sürekli açıp sallama bakam bikaç gün düzelşr onlar

Günaydın Kızlarrrnasılsınız? ben iyiyim cok şükür sadece uykum var...o da hepimizde var....sabaha kadar çişe kalkıp sabah çöken uykune zor oluyo uyanması dimi

bu arada 2 gün önce A101 e uğradık.sodası hoşuma gidiyo oranınbi baktım indirimde bişi var....5 tl idi.dayanamadım aldım

onca eksik var ama masal kitabı aldık biz hehe

günaydın günaydın günaydın
bugün yağmurlu bi istanbula uyandık:)
dün iki saatte döndüm eve bugün 2 saatte vardım işe
allam günüm yoloarda geçio

gunaydın kızlar nasılsınız ?
biz iyiyiz çok şükür kızım sabaha kadar karnımda davul çaldı şimdi sakinleşti uyuyor sıpa göbek deliğimin 3 parmak üstünden vuruyorda vuruyordu gece

sizlerde iyisinizdir umarım

Uzun aradan sonra dün eşimle sinemaya gittik.

e bebekten en büyük eksiğimize kavuştuk eşim artık dalga geçiyor benimle

Eki Görüntüle 852677
haha son eksiğin değil
hala bi emzik tutacağın yok mesela

ee eksik eksiktir
bizde onca eksik varken gidip oyuncak almıştık
güzel ryaşar görsün bwebeiş siz masal okurken

kızlar kargoyla ne var ne yok almıştım ben diğer topike koydum zaten

şimcik ben onların dün gelmesini bekliyodum ama gelmedi
hay aksilik dedim
akşam saat sekiz kapı çalıo
kargom mu geldi dedim eşim bu saatte ne kargosu dio
kapıyı açtık koliyle bi adam benim bebeğin eşyalarını getirmişler
ama kargocu değil bildiğim aldığım sitenin sahibi sanırım
kargom yanlışlıkla başka yere gitmiş tekrar toparlamış getirmiş adam bize yakın oturuomuş
bi emzirme sütyeni eksikmiş onuda 1 haftaya getiririm dedi
şaka gibi bi alışveriş oldu anlicanız
en azından sözüne sadık bi site imiş bunu ispatladı

sevgi hepsi harikagüle güle kullanın...uyku setini biz de öyle aldık...fakat zıbın türü olanları ben göremedim burada mağazalarda...sorması ayıp nerden almış eşin dedi mi acaba....netten falan mı yoksa mağaza mı....bjk store....tanışma yıldönümümüz geldi,ben de öyle birşey mi alsam diye şimşek çaktı senin bebeğinin cicilerini görüncee

Son düzenleme:

süpermiş ya hizmette sınır yokmuş hakkatten

sulu da olsa doğal yiyoruz boşver önemli değilll..dolapta toparlar kendini evet bir arkadaş da demiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…