- 14 Ağustos 2012
- 715
- 20
- 68
hoşgeldin limonum görüşemiyorduk
haksever üzülme canım hepsi düzelir inş. bebeğin sağlıklı ve seninle öyle düşün
ayy çok şekerler, iyi günlerde kullanın canım . bunları örmek kolay mı ya? tığ ile yapıyorsun sanırım di mi ?
ben pek örgü bilmiyorum, annem şişle öğretti bir iki örnek onlardan yapabildim ama bu şekilde ayakkabı gibi duranlar daha çok hoşuma gidiyor..
ben de kumaşlardan çiçek, böcek gül falan filan tarzı şeyler yaptım kızıma toka- bandana yapmak için, onları dikeceğim dantel, kurdele falan alacağım bu hafta sonu.. bir de keçeye merak sardım, davşan-bebek falan yapcam kızımaaa, hele bir hafta sonu gelsinnn..
amann allahııııım!!!!!!!!! ne kadar tatlı bunlar!!!! ay resmen bayıldımmmrenkleri de çok güzel seçmişsin canım. ellerine sağlık. güzel günlerde giysin yavrun inşallah.
çok şekerlerrrrrrrrrrrrrrtığ işi değil mi canım bunlar...sıkiğneyi yapamıyorum pek...geçen denedim tabanı şapka gibi kıvrıldı...ya çok sıktım ondan....sayıları nasıl acaba....bir yazıversen zahmet olacak ama....sarı olan benim oğlana olur,deneyim bir.....
bayıldım çok güzeller,bilgisayarıma kaydettim benimde kızım olucak bir deniyim bakalım :) becerebilecekmiyim..
canim cok begendim bebisin güle güle kullansın.
canim masallah ogluşunaa benim kızımda yüzünü bize göstermiyorr insallah sag salim kucagına alirsin.
arkadaşlar ben geldim bugün çok maceralı bir gündü benim için....sabah sirkeciye evrakları teslim etmek üzere yola çıktım bir pohaça yedim metro ordan da tramvay yaptım tam 2 durak gittim kiiii aman yarebbimmm beynimde nası baskı,baş dönmesi,soğuk ter duramıyorum oturmama rağmen dedim gidiyorum ben hemen indim kendimi bir kuruyemişçiye dar attım...nası ağlıyorum sonra bir su içtimm hooop kustum adamın dükkanının önüneetaksi çevir amca bir hastaneye götürsün beni dedim taksi çevirdi amaaa taksici beni kusarken gördüğü için almadıı ((((
sonra eczaneye girdim tansiyonumu ölçtürdüm ama hala ağlıyorum tansiyonum 12-8 çıktı yani süperdi ama benim kollar ve bacaklar kırılıyordu resmen çok fenaydımm,sağolsun arkada sedye var geçin yatın dedi yattım orda tam 2 saat annem ve eşim geldiler toparlandım rengim yerine geldi ve eczacı bana kahvaltı hazırladı çay demledi :))))) derken gittik sirkeciyee evraklarımı teslim ettim çok sıra vardı ama hamileyim noolur ilk ben teslim edim dedim herkes yol açtı:))))))))))) şükür halloldu işlerim yaniii...evdeyim şimdi duş aldım eşim çay suyu koydu şimdi kızımda tüm gün vurdu bana anne kendine gel der gibi hayırlısı hakkımda artıkın:))) öpüyorum sizleri haberdar edim kendimden dedimmm:)))
arkadaşlar ben geldim bugün çok maceralı bir gündü benim için....sabah sirkeciye evrakları teslim etmek üzere yola çıktım bir pohaça yedim metro ordan da tramvay yaptım tam 2 durak gittim kiiii aman yarebbimmm beynimde nası baskı,baş dönmesi,soğuk ter duramıyorum oturmama rağmen dedim gidiyorum ben hemen indim kendimi bir kuruyemişçiye dar attım...nası ağlıyorum sonra bir su içtimm hooop kustum adamın dükkanının önüneetaksi çevir amca bir hastaneye götürsün beni dedim taksi çevirdi amaaa taksici beni kusarken gördüğü için almadıı ((((
sonra eczaneye girdim tansiyonumu ölçtürdüm ama hala ağlıyorum tansiyonum 12-8 çıktı yani süperdi ama benim kollar ve bacaklar kırılıyordu resmen çok fenaydımm,sağolsun arkada sedye var geçin yatın dedi yattım orda tam 2 saat annem ve eşim geldiler toparlandım rengim yerine geldi ve eczacı bana kahvaltı hazırladı çay demledi :))))) derken gittik sirkeciyee evraklarımı teslim ettim çok sıra vardı ama hamileyim noolur ilk ben teslim edim dedim herkes yol açtı:))))))))))) şükür halloldu işlerim yaniii...evdeyim şimdi duş aldım eşim çay suyu koydu şimdi kızımda tüm gün vurdu bana anne kendine gel der gibi hayırlısı hakkımda artıkın:))) öpüyorum sizleri haberdar edim kendimden dedimmm:)))
Ayyyy çok kötü olmuş banada evde çok oluyor o hal.tansiyon degilmis seker olabilir diye supleneniyorum .cok kötü olmus yalnız olabildigince cikmamak lazım kuzum yaas
Ay geçmiş olsun yollarda tek başına olunca zor bir gün geçirmişsin cidden ya.. ama dikkat et bak dışardan pohoça felan yememeye çalış. Gerçekten mideleri mahvediyor. Büyük ihtimal o yediğin pohoça dokunmuştur sana.. Artık yavaş yavaş tek başımıza otobüs dolmuş olayını yapmamamız gerekecek sanırım. Bende kasımı atlatayım inşallah iznim var onu alacağım Allahım kısmet ederse.. Çok geçmiş olsun umarım işinde hayırlı olur ve bebişinin kısmeti daim olur..
canım ben özelcan bebenin acitydeki yerine baktım fiyatlar pahalı geldi bana. ulustakine bakmadım henüz. ama ulusta yiba çarşısı ve samanpazarı çok uygun diyorlar. Birde bebek şekerleri için felan suluhana bakmayı düşünüyorum... yeni şeyler bulursan banada haber ver olurmu..:)
Canım okudum bir tane senin için, Allah kabul etsin inşallah..
Kantoran ağrılara iyi gelir diye bilirim ama hangisini kullandın sarı kantoran mı,? hamilelikte bir sakıncası varmıdır ki.. ay geçerse çok sevinirim ya..
canım benim kızımda buralar aşagıda oluyor tekmeleriiii..bide sizde oluyormuu benim birde sancım oluyor karnım çok sertleşiyorr bir dakkii sürüyorrrrrrr... zaaten erken doğum riskim varr haftada bi iğne vuruyorummmmmmmm çok korkuyorummmmmmmmmkızlar iyi akşamlar benim bebiş bazen aşşağıya vuruyo resmen ilk başlarda yukarı vuruyordu bi ara aşşağıya vurdu şimdi sağa sola vuruyor :) yer değiştiriyo sanırım ...
canm çok geçmişşşşş olsunnnnnnn burada hayırlı olsunnnn atanmışsınnnnnn kızın uğurlu gelmişşşşşşşşşarkadaşlar ben geldim bugün çok maceralı bir gündü benim için....sabah sirkeciye evrakları teslim etmek üzere yola çıktım bir pohaça yedim metro ordan da tramvay yaptım tam 2 durak gittim kiiii aman yarebbimmm beynimde nası baskı,baş dönmesi,soğuk ter duramıyorum oturmama rağmen dedim gidiyorum ben hemen indim kendimi bir kuruyemişçiye dar attım...nası ağlıyorum sonra bir su içtimm hooop kustum adamın dükkanının önüneetaksi çevir amca bir hastaneye götürsün beni dedim taksi çevirdi amaaa taksici beni kusarken gördüğü için almadıı ((((
canım çok geçmiş olsunn benimden ağrıyorrr ama ben hafta bir iğne vurduğum için ağrıyorrrrr çünküü vurduğum iğneler çok yağlıı ondan olabilir diyorummmmmm..Totom çok ağrıyoryuruyemiyorum iki gunfur bi geçiyor bir giriyor randevuma on gün var yokmu totosu ağrıyan
canım benim kızımda buralar aşagıda oluyor tekmeleriiii..bide sizde oluyormuu benim birde sancım oluyor karnım çok sertleşiyorr bir dakkii sürüyorrrrrrr... zaaten erken doğum riskim varr haftada bi iğne vuruyorummmmmmmm çok korkuyorummmmmmmmm
canm çok geçmişşşşş olsunnnnnnn burada hayırlı olsunnnn atanmışsınnnnnn kızın uğurlu gelmişşşşşşşşş
Totom çok ağrıyoryuruyemiyorum iki gunfur bi geçiyor bir giriyor randevuma on gün var yokmu totosu ağrıyan
canım ben geçen yıl aralık ayında 26 haftalık erken doğum yaptım canım kızım üçgün yaşıyabildii... testler falan yaptık bişey çıkmadıı.. bu hamileliğindee tehlikedeeeeeee onun için progestan ve haftada bir iğne yapıyorum ertelesin diyeeeeee... canım bu haftalarda erken doğum risleri başlıyorrrrrrr allah yardımcımız olsunnnn düşünün daha kızıma bişey almamışımmmmmm...Canım erken doğum riskin neden var ? Erken doğum riski en erken mesela kaçıncı haftada azalıyor yani bebeğin yaşama ihtimali artıyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?