2014 Şubat Anneleri

evet canm tığla yaptım ve çok kolay aslında burda bir arkadaş videosunu paylaşmıştı ona bakarak yaptım...evet keçeyle çok güzel şeyler yapılıyo ama hiç yapmadım.yapınca paylaş canm yaptıklarını

Benim kızımın hiç 4 boyutlu resmi yok ühü( son 2 dir profil vermiyo bu gidişle aüpriz olcak sağlıklı olsun da..

kızlar iyi akşamlar benim bebiş bazen aşşağıya vuruyo resmen ilk başlarda yukarı vuruyordu bi ara aşşağıya vurdu şimdi sağa sola vuruyor :) yer değiştiriyo sanırım ...

amann allahııııım!!!!!!!!! ne kadar tatlı bunlar!!!! ay resmen bayıldımmm renkleri de çok güzel seçmişsin canım. ellerine sağlık. güzel günlerde giysin yavrun inşallah.

bayıldım çok güzeller, bilgisayarıma kaydettim benimde kızım olucak bir deniyim bakalım :) becerebilecekmiyim..

canim cok begendim bebisin güle güle kullansın.

canim masallah ogluşunaa benim kızımda yüzünü bize göstermiyorr insallah sag salim kucagına alirsin.

çok sağolun kızlar bebişlerimiz sağ salim doğsunlarda giydikleri günüde görürüz inşallah

srpilyd canm int.videosu var ben oraya bakarak yaptım "Sapatinho de Crochê" int. yaz canm çıkıyo eğer aklına bişey takılırsa yardımcı olaya çalışırım

arkadaşlar ben geldim bugün çok maceralı bir gündü benim için....sabah sirkeciye evrakları teslim etmek üzere yola çıktım bir pohaça yedim metro ordan da tramvay yaptım tam 2 durak gittim kiiii aman yarebbimmm beynimde nası baskı,baş dönmesi,soğuk ter duramıyorum oturmama rağmen dedim gidiyorum ben hemen indim kendimi bir kuruyemişçiye dar attım...nası ağlıyorum sonra bir su içtimm hooop kustum adamın dükkanının önünee taksi çevir amca bir hastaneye götürsün beni dedim taksi çevirdi amaaa taksici beni kusarken gördüğü için almadıı ((((

sonra eczaneye girdim tansiyonumu ölçtürdüm ama hala ağlıyorum tansiyonum 12-8 çıktı yani süperdi ama benim kollar ve bacaklar kırılıyordu resmen çok fenaydımm,sağolsun arkada sedye var geçin yatın dedi yattım orda tam 2 saat annem ve eşim geldiler toparlandım rengim yerine geldi ve eczacı bana kahvaltı hazırladı çay demledi :))))) derken gittik sirkeciyee evraklarımı teslim ettim çok sıra vardı ama hamileyim noolur ilk ben teslim edim dedim herkes yol açtı:))))))))))) şükür halloldu işlerim yaniii...evdeyim şimdi duş aldım eşim çay suyu koydu şimdi kızımda tüm gün vurdu bana anne kendine gel der gibi hayırlısı hakkımda artıkın:))) öpüyorum sizleri haberdar edim kendimden dedimmm:)))

Ayyyy çok kötü olmuş banada evde çok oluyor o hal.tansiyon degilmis seker olabilir diye supleneniyorum .cok kötü olmus yalnız olabildigince cikmamak lazım kuzum yaas

Ay geçmiş olsun yollarda tek başına olunca zor bir gün geçirmişsin cidden ya.. ama dikkat et bak dışardan pohoça felan yememeye çalış. Gerçekten mideleri mahvediyor. Büyük ihtimal o yediğin pohoça dokunmuştur sana.. Artık yavaş yavaş tek başımıza otobüs dolmuş olayını yapmamamız gerekecek sanırım. Bende kasımı atlatayım inşallah iznim var onu alacağım Allahım kısmet ederse.. Çok geçmiş olsun umarım işinde hayırlı olur ve bebişinin kısmeti daim olur..

Ayyyy çok kötü olmuş banada evde çok oluyor o hal.tansiyon degilmis seker olabilir diye supleneniyorum .cok kötü olmus yalnız olabildigince cikmamak lazım kuzum yaas

sorma spsem yaa şeker düşmesi gibi birşey oldu galiba ya da yediğim pohaça dokunmuş ta olabilir...çıkmazdım daaa napimm son güne bırakmayım evrakları dedim hallettim ama ben de bittim kendimden değil bebeğe birşey olacak diye çok korktum

amin canım çok teşekkür ederim ben de pohaçadan şüpheleniyorum açıkçası...haklısın yalnız başımıza öyle kalabalık otolar uzun yolları terketme zamanı geldi ama gidiyorum zannettim yaa (((((((( bebeğimin kısmeti geldi ama bugünkü korku da bana yetti.....umarım evime yakın bir şubeye verirler de bu aylarımı rahatça geçirirm...

Kantoran ağrılara iyi gelir diye bilirim ama hangisini kullandın sarı kantoran mı,? hamilelikte bir sakıncası varmıdır ki.. ay geçerse çok sevinirim ya..[/QUOTE]

canım rengi kırmızı gibi saf kantaron diyorlar bana sakıncası yok dediler bazen sırtım ağırınca sürüyorum iyi geliyor

canım kırmızıya yakın bi renk saf kantaron yağı deniyor ben hala sırtım ağırdığında sürüyorum iyi geliyor .....

kızlar iyi akşamlar benim bebiş bazen aşşağıya vuruyo resmen ilk başlarda yukarı vuruyordu bi ara aşşağıya vurdu şimdi sağa sola vuruyor :) yer değiştiriyo sanırım ...
canım benim kızımda buralar aşagıda oluyor tekmeleriiii..bide sizde oluyormuu benim birde sancım oluyor karnım çok sertleşiyorr bir dakkii sürüyorrrrrrr... zaaten erken doğum riskim varr haftada bi iğne vuruyorummmmmmmm çok korkuyorummmmmmmmm

canm çok geçmişşşşş olsunnnnnnn burada hayırlı olsunnnn atanmışsınnnnnn kızın uğurlu gelmişşşşşşşşş

Totom çok ağrıyor yuruyemiyorum iki gunfur bi geçiyor bir giriyor randevuma on gün var yokmu totosu ağrıyan

Totom çok ağrıyor yuruyemiyorum iki gunfur bi geçiyor bir giriyor randevuma on gün var yokmu totosu ağrıyan
canım çok geçmiş olsunn benimden ağrıyorrr ama ben hafta bir iğne vurduğum için ağrıyorrrrr çünküü vurduğum iğneler çok yağlıı ondan olabilir diyorummmmmm..

Canım erken doğum riskin neden var ? Erken doğum riski en erken mesela kaçıncı haftada azalıyor yani bebeğin yaşama ihtimali artıyor ?

bende de oldu 1 haftadan fazla surdu kendiliginden gecti,hamilelikte oluyormus normalmis diye duydum bazilarida cok oturmaktan olur diyordu..

Canım erken doğum riskin neden var ? Erken doğum riski en erken mesela kaçıncı haftada azalıyor yani bebeğin yaşama ihtimali artıyor ?
canım ben geçen yıl aralık ayında 26 haftalık erken doğum yaptım canım kızım üçgün yaşıyabildii... testler falan yaptık bişey çıkmadıı.. bu hamileliğindee tehlikedeeeeeee onun için progestan ve haftada bir iğne yapıyorum ertelesin diyeeeeee... canım bu haftalarda erken doğum risleri başlıyorrrrrrr allah yardımcımız olsunnnn düşünün daha kızıma bişey almamışımmmmmm...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…