Canım minik beşiktaşlı iyi günlerinde giysin inşallah. Ama bizde aradık hastane çıkışı bulamadık seninki çok güzelmiş, nerden almış babası, internetten mi yoksa mağazadan mı,,? fiyatı ne kadarmış.. bizde anne baba beşiktaşlı olunca bebeği kartallı yaptık şimdiden de.:)
ilk dogummu sevgi 2. mi?
Kızlar 27.haftanin son günü şeker testi için geç değil dimi o zamana randevu alabildim.sadece haftadonu gidebildigim icin bu hafta 3 te veryorlardi randevu şeker için geç olur dedim sonraki hafta geç olmaz dimi
ayyy yerım o tatlı sesini beeeen,benım de sanırım gec döllenme betahcg degerım 5 haftayla orantılı gidiyo bugun 5+4 ama sanırım 6. hafta sayılıyor 6+2 doktor yenıden bakacak ınsallah o zama görür olmadı vajınal yapacak
benim de baya gec olcak canim ya, ben de onu soruyodum dun. ins bi sorun olmaz, 2 aralik ta yapicaklar ilk seker testini.
daha hic asi falan da olmadim, benim doktor mu rahat genel olarak amerikada mi boyle anlayamadim. her seye normal diyor, sonra yapicas diyor. hic ben 3d 4d ultrason diye bi sey gormedim, sadece kan akis yonunu gosteren kirmizi mavi renkli ultrasonda baktilar ayrintili da. turkiye de her sey cok daha gelismis ne guzel...
hayirli olsun canim, ben 6+5 te vaginal duymustum kalp atislarini.ins sen de guzel haberler alirsin.
laurana cim canim gecmis olsun, zor bi gun gecirmissin, dikkatli ol, ac karna evden cikma, benim hala her sabah bulantim oluyor.
ilac almasam iyilesemiyorum, bi de otobus tramvay benzin kokusu filan mahvetmistir, esin de seni yalniz birakmasin, Allah o eczacidan razi olsun valla, tekrar gecmis olsun canim..
patik videosu paylasmissiniz ben de bi deneyeyim bakalim, bi tane bi yelek ordum kizima, o da cok guzel olmadi ama idare eder :)
seker yuklemesi yaptirmadan seker var mi yok mu anlayabilir miyiz acaba? herkes 5-7 kilo almis, ben 10 kilo aldim simdiden acaba sekerden mi ki diyorum?
arkadaşlar ben geldim bugün çok maceralı bir gündü benim için....sabah sirkeciye evrakları teslim etmek üzere yola çıktım bir pohaça yedim metro ordan da tramvay yaptım tam 2 durak gittim kiiii aman yarebbimmm beynimde nası baskı,baş dönmesi,soğuk ter duramıyorum oturmama rağmen dedim gidiyorum ben hemen indim kendimi bir kuruyemişçiye dar attım...nası ağlıyorum sonra bir su içtimm hooop kustum adamın dükkanının önüneetaksi çevir amca bir hastaneye götürsün beni dedim taksi çevirdi amaaa taksici beni kusarken gördüğü için almadıı ((((
sonra eczaneye girdim tansiyonumu ölçtürdüm ama hala ağlıyorum tansiyonum 12-8 çıktı yani süperdi ama benim kollar ve bacaklar kırılıyordu resmen çok fenaydımm,sağolsun arkada sedye var geçin yatın dedi yattım orda tam 2 saat annem ve eşim geldiler toparlandım rengim yerine geldi ve eczacı bana kahvaltı hazırladı çay demledi :))))) derken gittik sirkeciyee evraklarımı teslim ettim çok sıra vardı ama hamileyim noolur ilk ben teslim edim dedim herkes yol açtı:))))))))))) şükür halloldu işlerim yaniii...evdeyim şimdi duş aldım eşim çay suyu koydu şimdi kızımda tüm gün vurdu bana anne kendine gel der gibi hayırlısı hakkımda artıkın:))) öpüyorum sizleri haberdar edim kendimden dedimmm:)))
Canım ben daha ilk dozumu çarşamba günü oldum istanbulda olduğum için vurulamamıştım..önemli olan 2 doz arasında 4 hafta olması ve dozların doğuma 2 hafta kala tamamlanması rahat ol..
Yok cqnım ben de sqlı günü yaptırdım,28.haftaya kadar yolu var..
Kizlar aranizda elevit vitamin kullanan var mi?
İcinde domuz katkisi oldugu haberleri cikti ya
icemiyorum acikcasi.
Hic icmemistim aldigimdan beri.. Ayrintiliya gittigim uzman dr bana kullanmana gerek yok vitamin ve kan hapini
eger iyi besleniyorsan dedi. Ama kendi doktorum yazmisti bana kullan diye.
Kan hapina basladim. Ferrum fort.
Ama eleviti icmekle icmemek arasi tereddutteyim
14.02.2013 te doğacak bir kız bebek bekliyorum. Allah sağlıkla kurtarsın hepimizi
selam kızlar saglık ocana gidip sonuçlarımı aldım şeker yüksek,albüm var,idrardada bişiler var bide tsh yüksek çıkmış çok moralim bozuldu hemde hiç bu kadar yükselmemişti6buçuk olmuş pazartesi kendi doktoruma gidicem 100lük şeker yapıcak ayın 21indede endokrinolojiye gidicem moralim çok bozuldu
arkadaşlar ben geldim bugün çok maceralı bir gündü benim için....sabah sirkeciye evrakları teslim etmek üzere yola çıktım bir pohaça yedim metro ordan da tramvay yaptım tam 2 durak gittim kiiii aman yarebbimmm beynimde nası baskı,baş dönmesi,soğuk ter duramıyorum oturmama rağmen dedim gidiyorum ben hemen indim kendimi bir kuruyemişçiye dar attım...nası ağlıyorum sonra bir su içtimm hooop kustum adamın dükkanının önüneetaksi çevir amca bir hastaneye götürsün beni dedim taksi çevirdi amaaa taksici beni kusarken gördüğü için almadıı ((((
sonra eczaneye girdim tansiyonumu ölçtürdüm ama hala ağlıyorum tansiyonum 12-8 çıktı yani süperdi ama benim kollar ve bacaklar kırılıyordu resmen çok fenaydımm,sağolsun arkada sedye var geçin yatın dedi yattım orda tam 2 saat annem ve eşim geldiler toparlandım rengim yerine geldi ve eczacı bana kahvaltı hazırladı çay demledi :))))) derken gittik sirkeciyee evraklarımı teslim ettim çok sıra vardı ama hamileyim noolur ilk ben teslim edim dedim herkes yol açtı:))))))))))) şükür halloldu işlerim yaniii...evdeyim şimdi duş aldım eşim çay suyu koydu şimdi kızımda tüm gün vurdu bana anne kendine gel der gibi hayırlısı hakkımda artıkın:))) öpüyorum sizleri haberdar edim kendimden dedimmm:)))
iyi akşamlar kızlar,
bu akşam odamız geldi sonundaaa
çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine..
canim hadi gòzünüz aydın bebisin güle güle kullansın.
İyi akşamlar kızlar. Nasılsınız? Bi şey soracam. Bebek arabası bakmaya başladım da hangi markayı tavsiye edersini? Bşi de oto koltuğunu takım mı alalım, ayrı mı? Nasıl daha kullanışlı olur?? Fikri olan var mı? Pierre cardin iyi mi bebek arabalarında bu arada?:26::26:
Canım rennie şurubu denedinmii
teyzemin çok zor olmasına rağmen sezeryandan çıkıp koşa koşa oynayanlar bile var yani aslında gerçekten herkesin aynı olmuyor...
normal doğum bile 1-2 ay önce arkadaşım neler çekti bebek doğmadı eşi içerde kaldı falan filan her kadın kendi doğumu kendisi yazacak düşünsene hepimiz aynı anda ama farklı şartlarda doğum yapacağız.
evi BJK stadına çevirmişbizimki de erkek olsa sanırım eşim sürekli alırdı
henüz erken diye hazırlamadım.
ama hazırlarken kv ve annemin yanımda olmasını isterim tabiki de
onların heycan yapması da aslında çok normal ve güzel bişey..
bugün ilk kez birisi otobüste yer verdi oğluşumun faydasını görmeye başladım sanırımanlaşılmıyo gibi geliyodu hamile olduğum ama artık anlaşılıyo heralde :)
vitamin hapı ile ilgili konuşulmuş ben başından beri decavit kullanıyorum. Demir hapı olarak maltofer ve balık yağı hapı. Normalde de demirim düşüktü zaten umarım faydası oluyordur bayadır kan tahlili yaptırmadım çünkü bilemiyorum.
canm bende duydum içinde varmış sanırım.ben decavit diye bir vitamin hapı kullanıyorum dr. danış istersen sende kullan ayrıca kan hapımızda aynıymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?