2014 Şubat Anneleri

HASTANE IKII | Kartal Yuvas Ankara

burdn almış cnm fiyat adedine göre değişiyor 12lisi 139 tl

ilk dogummu sevgi 2. mi?

ilk cnm

Kızlar 27.haftanin son günü şeker testi için geç değil dimi o zamana randevu alabildim.sadece haftadonu gidebildigim icin bu hafta 3 te veryorlardi randevu şeker için geç olur dedim sonraki hafta geç olmaz dimi

benim de baya gec olcak canim ya, ben de onu soruyodum dun. ins bi sorun olmaz, 2 aralik ta yapicaklar ilk seker testini.
daha hic asi falan da olmadim, benim doktor mu rahat genel olarak amerikada mi boyle anlayamadim. her seye normal diyor, sonra yapicas diyor. hic ben 3d 4d ultrason diye bi sey gormedim, sadece kan akis yonunu gosteren kirmizi mavi renkli ultrasonda baktilar ayrintili da. turkiye de her sey cok daha gelismis ne guzel...

hayirli olsun canim, ben 6+5 te vaginal duymustum kalp atislarini.ins sen de guzel haberler alirsin.

laurana cim canim gecmis olsun, zor bi gun gecirmissin, dikkatli ol, ac karna evden cikma, benim hala her sabah bulantim oluyor.
ilac almasam iyilesemiyorum, bi de otobus tramvay benzin kokusu filan mahvetmistir, esin de seni yalniz birakmasin, Allah o eczacidan razi olsun valla, tekrar gecmis olsun canim..

patik videosu paylasmissiniz ben de bi deneyeyim bakalim, bi tane bi yelek ordum kizima, o da cok guzel olmadi ama idare eder :)

seker yuklemesi yaptirmadan seker var mi yok mu anlayabilir miyiz acaba? herkes 5-7 kilo almis, ben 10 kilo aldim simdiden acaba sekerden mi ki diyorum?

canm şeker hastası olan bir arkadaşım söylemişti ağızda kuruluk çok oluyormuş belirtilerinden biride buymuş inş. bişy çıkmaz canm

canm çookk geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum hamileliğimin ilk günleriydi hastahanenin karşıda lokantanın önünde çöp kutusuna çıkarmıştım ıyyy herkes bana bakıyordu sanki bide benim hamile olduğum daha anlaşılmıyordu bile... dikkat e kendine canm aç karnına çıka yola

Teşekkür ederim kızlar......bugün ikinci dozumu oldum

M

canm bende duydum içinde varmış sanırım.ben decavit diye bir vitamin hapı kullanıyorum dr. danış istersen sende kullan ayrıca kan hapımızda aynıymış

canm çok geçmiş olsun üzülme Allah dermansız dert vermesin şeker kont. altına alınabiliyor bu kadar üzülme canm

İyi akşamlar kızlar :) yine iki üç parça birşey aldım dayanamadım.Ama bu sefer büyük aldım :)
Bi geçmişi okuyayım.

iyi akşamlar kızlar,

bu akşam odamız geldi sonundaaa

çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine..

Ay canımm çok gçmiş olsun bence aç karnına poğaça dokunmuş yol tutmuş seni..bu arada hqyıtlı olsun inşallah evine yakıncacık olur şuben..

İyi akşamlar kızlar. Nasılsınız? Bi şey soracam. Bebek arabası bakmaya başladım da hangi markayı tavsiye edersini? Bşi de oto koltuğunu takım mı alalım, ayrı mı? Nasıl daha kullanışlı olur?? Fikri olan var mı? Pierre cardin iyi mi bebek arabalarında bu arada?:26::26:

merhaba canım,

biz britax römer b-agile aldık. travel sistem. 13 kg ya kadar ana kucağı oto koltuğu olacak. biz büyük tekerlekli olsun istiyorduk, onlar da ağırdı. ama bizimki diğerlerine göre çok daha hafif. 8-9 kg falan. kapaması açması pratik. biz pek sevdik. tavsiye ederiz en uygun fiyatı da minimoda sitesinde bulduk, ordan aldık.

bugün ilk kez birisi otobüste yer verdi oğluşumun faydasını görmeye başladım sanırım anlaşılmıyo gibi geliyodu hamile olduğum ama artık anlaşılıyo heralde :)

vitamin hapı ile ilgili konuşulmuş ben başından beri decavit kullanıyorum. Demir hapı olarak maltofer ve balık yağı hapı. Normalde de demirim düşüktü zaten umarım faydası oluyordur bayadır kan tahlili yaptırmadım çünkü bilemiyorum.

Merhaba aklima gecen ayki bir durum geldi paylasmak istedim. Esimle markete gittik zeytin alicam satici kadin tattirmak istedi o an canim istemedi kadinda; bende hamileyken bisey tadamazdim dedi sasirdim. Esime kadin anladi hamile oldugumu dedim ozaman bu ayki kadar gobek yoktu tabi :) ilk soyleyen o kadin oldu disarda ilk bebegim benimde güzel seyler bunlar argtk ekmeklerini yeriz büyüdüler :) saglikli dogumlar bu arada

Dogum çantasi konusunda haklisin onlarinda hakki var birde beklenen bir bebekti 5 yil sonra geldi benim bebegim tüp bebek tedavisi sonucunda oldu cok şükür .Bende bu ayin sonuna dogru hazirlamaya karar verdim çantayi zaten daha eksiklerde var

canm bende duydum içinde varmış sanırım.ben decavit diye bir vitamin hapı kullanıyorum dr. danış istersen sende kullan ayrıca kan hapımızda aynıymış

Evet canim bidahaki muayenemde baska bir vitamin hapi isticem. Hic icmemistim zaten aldigimdan beri, icime dogmus sanki..
İnanir misin; kizima hamileyken ne folik asit ne vitamin ne kan hapi kullanmamistim. Garip biliyorum
Kan haplarimizin ayni olmasina sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…