Günaydın kızlarrr...hayırlı cumalar....bugün Adana'da güneş yok ama kim takar Güneş benim karnımdaaa
veee bugün görüş günü....saat 2 de minik kızımı görmeye gidicem....bakalım ne kadar olmuş benim tonton bacaklım
günaydınn jackommmmm
ne kadar oldu kuzucuğuuu görmeyeli
bacımmmm
geçen ayın 7sinde gitmiştim kuzum.bugün 32.gün işte
su 15 günlere düşsek ya artık
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
Ben geldimmmmmm.
Açıldı ofiste KK.
Çok mutluyum ki.
Cuma cuma başıma gelen güzelliğe bakın
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
Ben geldimmmmmm.
Açıldı ofiste KK.
Çok mutluyum ki.
Cuma cuma başıma gelen güzelliğe bakın
günaydınnnnnnnn
oh beeeeee gözümüz aydınnn
oyyy şükürler olsun.....bahar geldi Topiğeeee
kızlar bunlarda benim kızıma işlediğim patiklerrr :))) daha tam bitmedi aslında yanlarına düğmelerde dikilecek ama ben sabredemedim :)
Eki Görüntüle 852842 Eki Görüntüle 852843 Eki Görüntüle 852848
kızlar gün itibariyle hesapladım iznime 47 iş günü kalmış yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
İyi akşamlar kızlar. Nasılsınız? Bi şey soracam. Bebek arabası bakmaya başladım da hangi markayı tavsiye edersini? Bşi de oto koltuğunu takım mı alalım, ayrı mı? Nasıl daha kullanışlı olur?? Fikri olan var mı? Pierre cardin iyi mi bebek arabalarında bu arada?:26::26:
oyyy ne kadar çok olmuş
benim daha 12 gün var yaaaa((
bakalım prenses ne kadar büyümüşşş
sağlığın nasıl
günaydınnn kızlarrrrrrrr nasılsınızzzz ben de önümüzdeki çarşambaya randevu aldımmmmm meleğimle görüşeceğiz inşallahhhh
oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy az kalmış görüşeeegünaydınnn kızlarrrrrrrr nasılsınızzzz ben de önümüzdeki çarşambaya randevu aldımmmmm meleğimle görüşeceğiz inşallahhhh
özlemişiz yahuueheheheheee. Gözlerim ahanda böle oldu açılınca
26.haftamıza güzel başladık.
Nasılsınız bakiiim. Herşeyler yolunda mı? Herkeşler iyi mi?
geçmiş olsun tatlımGünaydın dün sancılarım çoğalınca izin aldım eve gittim yattım bugün daha iyiyim
gece 2 ye kadar oturdum yatıyorum garip bir ağrı giriyor ayağa kalkınca geçiyor sanki bıçakla kesiyorlar gibi. şimdi yine şişti karnım içeri de kızım kasıldıkça kasılıyor gögsümün altındaki kemiklerim yer değiştirmeye başladı..
eheheheheee. Gözlerim ahanda böle oldu açılınca
26.haftamıza güzel başladık.
Nasılsınız bakiiim. Herşeyler yolunda mı? Herkeşler iyi mi?
oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy az kalmış görüşeee
özlemişiz yahuu
prolet o balık yağı ne ka kötü kokuyor bea
geçmiş olsun tatlım
biz iyiyiz Güneşle teyzesi.sen nasılsın.kuzucugun nasıl bakimmm
Günaydın dün sancılarım çoğalınca izin aldım eve gittim yattım bugün daha iyiyim
gece 2 ye kadar oturdum yatıyorum garip bir ağrı giriyor ayağa kalkınca geçiyor sanki bıçakla kesiyorlar gibi. şimdi yine şişti karnım içeri de kızım kasıldıkça kasılıyor gögsümün altındaki kemiklerim yer değiştirmeye başladı..
dün yine dayanamadım 1-2 parça bişey aldım kızçeme
renkleri ve görüntüsü çok güzel güle güle giysin kızın
benim de az kaldı 32. hafta da doktorum net tarif verse de saniye saniye saymaya başlayabilirim.
We-İb marka travel sistem aldım ana kucağı oto koltuğu olarakta kullanılabiliyor.
cok oldu ya huzommm...nası özledim yavrumuuu...inşallah hayırlı haberlerini alırım...inş iyidir meleğim
sağlığım iyi Rabbime binlerce şükür....ilaçlarımı hala düzenli kullanmamama rağmen kan değerim artmış.ona sevndim.10.6 olmus
günaydın serpilcim iyiyim ben sen nasılsın
oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy az kalmış görüşeee
özlemişiz yahuu
prolet o balık yağı ne ka kötü kokuyor bea
geçmiş olsun tatlım
Ahhh hüzünbaz ahh kötü koktuğunu tahmin ettiğimden hiç koklamadan içmiştim bugüne kadar. Sen yazınca açıp kokladım. Iyyyyk midem kalktı. Koklamadan iç aman diyim..
Bizde iyiyiz canım çok şükür. Dün akşam mobilyalarımız kuruldu. Onun heyecanıyla misler gibi uyudum gece
speedy geçmiş olsunn dikkat ett
ben de iyiyim jackim...güneş nasıllll o da iyi miii
evet canım az kaldıııııı meraktan çatlayacğımmm geçen sefer bizim uyuz oğlan yüzünü göstermedi gene..onun merağı var şimdii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?