2014 Şubat Anneleri

Günaydın kızlarrr...hayırlı cumalar....bugün Adana'da güneş yok ama kim takar Güneş benim karnımdaaa

veee bugün görüş günü....saat 2 de minik kızımı görmeye gidicem....bakalım ne kadar olmuş benim tonton bacaklım

günaydınn jackommmmm
ne kadar oldu kuzucuğuuu görmeyeli

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
Ben geldimmmmmm.
Açıldı ofiste KK.
Çok mutluyum ki.
Cuma cuma başıma gelen güzelliğe bakın

günaydınnn kızlarrrrrrrr nasılsınızzzz ben de önümüzdeki çarşambaya randevu aldımmmmm meleğimle görüşeceğiz inşallahhhh

Günaydın dün sancılarım çoğalınca izin aldım eve gittim yattım bugün daha iyiyim
gece 2 ye kadar oturdum yatıyorum garip bir ağrı giriyor ayağa kalkınca geçiyor sanki bıçakla kesiyorlar gibi. şimdi yine şişti karnım içeri de kızım kasıldıkça kasılıyor gögsümün altındaki kemiklerim yer değiştirmeye başladı..

dün yine dayanamadım 1-2 parça bişey aldım kızçeme

renkleri ve görüntüsü çok güzel güle güle giysin kızın

kızlar gün itibariyle hesapladım iznime 47 iş günü kalmış yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

benim de az kaldı 32. hafta da doktorum net tarif verse de saniye saniye saymaya başlayabilirim.

We-İb marka travel sistem aldım ana kucağı oto koltuğu olarakta kullanılabiliyor.

oyyy ne kadar çok olmuş
benim daha 12 gün var yaaaa ((
bakalım prenses ne kadar büyümüşşş
sağlığın nasıl

cok oldu ya huzommm...nası özledim yavrumuuu...inşallah hayırlı haberlerini alırım...inş iyidir meleğim

sağlığım iyi Rabbime binlerce şükür....ilaçlarımı hala düzenli kullanmamama rağmen kan değerim artmış.ona sevndim.10.6 olmus

günaydınnn kızlarrrrrrrr nasılsınızzzz ben de önümüzdeki çarşambaya randevu aldımmmmm meleğimle görüşeceğiz inşallahhhh

günaydın serpilcim iyiyim ben sen nasılsın

oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy az kalmış görüşeee

eheheheheee. Gözlerim ahanda böle oldu açılınca
26.haftamıza güzel başladık.

Nasılsınız bakiiim. Herşeyler yolunda mı? Herkeşler iyi mi?
özlemişiz yahuu
prolet o balık yağı ne ka kötü kokuyor bea

geçmiş olsun tatlım

özlemişiz yahuu

geçmiş olsun tatlım

Ahhh hüzünbaz ahh kötü koktuğunu tahmin ettiğimden hiç koklamadan içmiştim bugüne kadar. Sen yazınca açıp kokladım. Iyyyyk midem kalktı. Koklamadan iç aman diyim..
biz iyiyiz Güneşle teyzesi.sen nasılsın.kuzucugun nasıl bakimmm

Bizde iyiyiz canım çok şükür. Dün akşam mobilyalarımız kuruldu. Onun heyecanıyla misler gibi uyudum gece

özlemişiz yahuu

geçmiş olsun tatlım

speedy geçmiş olsunn dikkat ett

ben de iyiyim jackim...güneş nasıllll o da iyi miii

evet canım az kaldıııııı meraktan çatlayacğımmm geçen sefer bizim uyuz oğlan yüzünü göstermedi gene..onun merağı var şimdii

ohhhh ne güzellll

bana göre iyi teyzesi.maşallah dün pek hareketliydi....debeleniyodu içimde bugün gidip görcem inş iyidir

Günaydın güzel annişler herkesin keyfi yerinde maşallah allah bozmasın Gece çok sık uyandım benim kız hiç durmuyorr sürekli uyandım.

günaydın kızlarr

bugün aşı günüm
kahvaltı edeyim aşıya gitcem
bizim burda sadece cumaları açılan minik bi yer var tarladan sebze getirio ordan alışveriş yapcam
sonra yemek yapcam
yemek yicem
pazara gitcem
belki bebişe bişiler alırım acıcık
cuma pazarından kumaş da bakarım biraz
sonra eve gelirim malum pestilim çıkar çok gezersem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…