Neyse ya rahatladım biraz.. Çok teşekkür ederim :)
Bu arada hamileliğin başında kansızlık sınırdaydı. Kan ilacı kullanıyorum bu tahlilde kanım da düşük çıktı.. İyi mi..
Neyse ya rahatladım biraz.. Çok teşekkür ederim :)
Bu arada hamileliğin başında kansızlık sınırdaydı. Kan ilacı kullanıyorum bu tahlilde kanım da düşük çıktı.. İyi mi..
guzeller yatıyorum ben uykusuz gecelrım basladı bıle bırde ateste basıyor menopozlu kadınlar gıbı:) sabahlıyalım bakalım opuyorum sızlerı
bızdede yok ınsallah normal cıkar cok gecıktı benımkı daha cumartesı yapılacak ınsallah ıyı cıkar.ara ara dustugunu hıssedıyorum neye dalalet bılmem
E o zaman dediğin gibi ben hiç takmayım valla. :)
guzeller yatıyorum ben uykusuz gecelrım basladı bıle bırde ateste basıyor menopozlu kadınlar gıbı:) sabahlıyalım bakalım opuyorum sızlerı
Iyi geceler kızlar. Bende yatıyorum. Allah rahatlik versin
O ayağını başına doğru çekme egzersizlerini benim sıpa da yapıyor hatta sırf o yüzden yüzünü göremiyoruz
Kız sen pijamalarını falan hastane çantasına bol koy anacım. Mazallah senin ki evdeki tüm dantelli çamaşırları hastaneye taşır da, koridorlarda sexy sexy dolaşırsın.Anaaam yaparlar vallahi, bu erkek milletinden herşey beklenir.
Sizin isimler de bek güzelmiş, zaten severim nisa ismini. İsmiyle yaşasın kuzuşun..
Feci acıktım ben ya.. Kesin kararlıyım akşam 8 den sonra ağzıma lokma koymayacağım. Yatana kadar deli gibi acıkıyorum ama, sürekli çıkarmaktansa aç kalayım daha iyi..
hmm anladım :)aman allah korusun ben salı günü dr a sorayım da inşallah herşey yolundadır..
Günaydın kızlarr..sizin dr kontrolleriniz 15 günde bire düştümü ben çarşamba 28 haftama giriyorum dr artık 15 günde 1 gel dedi de..
Günaydın kızlarr..sizin dr kontrolleriniz 15 günde bire düştümü ben çarşamba 28 haftama giriyorum dr artık 15 günde 1 gel dedi de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?