2014 Şubat Anneleri

Neyse ya rahatladım biraz.. Çok teşekkür ederim :)

Bu arada hamileliğin başında kansızlık sınırdaydı. Kan ilacı kullanıyorum bu tahlilde kanım da düşük çıktı.. İyi mi..

yuksek olanlarınkı bıle dusmus canım malesef demekkı kanımızla beslıyoruz sıpacıkları canlarımız bızım canlarımız

guzeller yatıyorum ben uykusuz gecelrım basladı bıle bırde ateste basıyor menopozlu kadınlar gıbı:) sabahlıyalım bakalım opuyorum sızlerı

Neyse ya rahatladım biraz.. Çok teşekkür ederim :)

Bu arada hamileliğin başında kansızlık sınırdaydı. Kan ilacı kullanıyorum bu tahlilde kanım da düşük çıktı.. İyi mi..

Kansizlikla benim de badim dertte ve ilaclarimi icemiyorum. Midem bulaniyo.daha yeni pekmez icmeye basladim.bide kuru üzüm falan.ins fayda eder.dikkat et sende canim.

Son düzenleme:
bızdede yok ınsallah normal cıkar cok gecıktı benımkı daha cumartesı yapılacak ınsallah ıyı cıkar.ara ara dustugunu hıssedıyorum neye dalalet bılmem

inşallah canım. hmm onu hiç bilmiyorum ki. sorarsın olmadı doktora gidince.

E o zaman dediğin gibi ben hiç takmayım valla. :)

aynen bence de hiç takma kafana rahat ol yani bişey olursa bana olur

ayy günlerdir hep telefondan takip ediyordum, hiç yazasım da gelmiyordu. neler kaçırmışım. iki basamaklı sayılara düşmüşüm ay çok heyecanlı yaa

bu arada cuma yeterlilik dosyamı teslim ettim. artık ay sonuna kadar rahatım bu arada bi tığ edinip hakseverin patiklerinden yapmak istiyorum ama nerden bulacağım tığ onu hiç bilmiyorum yüncülerde falan vardır herhalde ama bizim buralarda nerde var hiç bilmiyorum. şimdiye kadar hiç gözüme takılmamış bundan sonra gözümü dört açayım bari...

O ayağını başına doğru çekme egzersizlerini benim sıpa da yapıyor hatta sırf o yüzden yüzünü göremiyoruz

:))) kıyamam o senın sıpanın mınnak mınnak ayacıklarına herşeyi o kadar merak konusu kı acilden gittiğimizde tek gormek istediğim pır pır atan yüreği inan yüzünü hala çok net goremedık dün burda gordum bı arkadasın usg sı siyah beyaza ayarlanmış fotograf makınesınden cıkmış kadar nettı şimdilik sadece imrenme konusu benım ıcın... doğmadan gostermeyecek yuzunu sanırım

Günaydın kızlarr..sizin dr kontrolleriniz 15 günde bire düştümü ben çarşamba 28 haftama giriyorum dr artık 15 günde 1 gel dedi de..

canım cuma akşam bir iş yüklediler pat diye kaçtım. umarım görürsün bunu kusura bakma.
artık yanımda götürücem kendime düzgün pijama takımı eşimin eline kalmak istemiyorum
8 den sonra yememek mi ? bence yapma süt iç sağlıklı şeylerle beslen ye aç kalmak daha kötü

hmm anladım :)aman allah korusun ben salı günü dr a sorayım da inşallah herşey yolundadır..

sor bakalım inşallah herşey yolundadır

Günaydın ;

Hafta sonu bakamıyorum buraya ne zaman geldi geçti anlamadım şimdi işin yoksa 5 gün daha çalış gelsin hafta sonu
bizim artık kızıma kıyafet alışverişimiz falan kalmadı onun için hastane çıkışına dağıtacaklarımızı aldık.
minik şişe içine çilek kolonyası aldım bide hoşgeldin bebeğim yazan bir kurdela evde kendim yapacağım kısmetse
40 tane aldık gelen çok kalabalık olur diye düşündüm
aile de çocuk çok fazla 20 tane de onlara yuvarlak büyük şekerden aldık onu da süsleyeceğim.

bizde böyle kızımın tekmeleri ile güne başlamak harika doğumdan sonra hamileliğimi sanırım ben çok özleyeceğim

Günaydın canlar.....

Günaydın kızlarr..sizin dr kontrolleriniz 15 günde bire düştümü ben çarşamba 28 haftama giriyorum dr artık 15 günde 1 gel dedi de..

yok canım hala ayda bir benimki.hatta gelecek ay bi kac gün daha gec gel dedi.çalışabilir raporunu da vereyim dedi.azcık daha gec görcem yavrumu

belki orandevudan sonra düşer bizimkide inşallahhh

bu arada bizim hastaneye zam gelmiş kızlar.muayene ücreti 40 tl idi.52 olmusgözümüz aydın.....

29. haftama girdim hala ayda 1 gidiyorum keşke 15 te hatta hafta da 1 çağırsa artık daha çok özlüyorum doktora gitmeme de 17 gün falan var ya :2: ay sonuna gideceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…