Giremiyordum yavrum kk ya bir sorun vardı girince de çıkamadım korkudan bir daha girmez diye
Valla ne desem yalan olur canımçDüşükten kastın nedir.Yani ne kadar düşük ?
Normal 120-140 arası benimki 115..
Canım benim 82 çıktı doktor gayet güzel dedi. Bana dediyse seninkinde de bi problem yoktur.
kızlar kac hastane cıkısı yeter kı bızebılemıyorum sımdı
Normal 120-140 arası benimki 115..
kızlar kac hastane cıkısı yeter kı bızebılemıyorum sımdı
Timam minik kusum
Canim netten baktim da 70 cikanlar bile olmus sıkıntı yok faln yazilmis
Ayrica cok da dusuk degil ki kuzum.yani 120 sinir seninki 115.bisi olmaz bnce.
Benim ac 90 tok 120.
Canım bence sorun yok.Sonuçta 120 ye yakınsın yani en fazla ani şeker düşmesinden kaynaklı az az sık sık beslenmeni önerebilir doktorun :26:
3 tane yeter bence
bacım masallah ne ıyı cıkmıs kac kılo aldın acaba yemene ıcmene cokmu dıkkat edıyosun
Canim ben bi 10'lu bi tane de 5'li aldim.yeter ins
cıtır ınsan tabıkıde cıkar senınkısı guzel masallah dıyelım
Yok canım o kadar dikkat etmiyorum yani her şeyi yiyorum ama tabii çok abartmıyorum. Tabii arada krize girip çikolatayı fazla kaçırdığım zamanlar oluyor:) 63 le başladım, şu an 71.5 falanım. Oyy 8.5 olmuşben de moralim bozulduğundan artık hesaplamıyordun da
bence genede ıyı zaten cok dusuk cıkmamıs takılma bence arkadasım
Canım benim 82 çıktı doktor gayet güzel dedi. Bana dediyse seninkinde de bi problem yoktur.
Timam minik kusum
Canim netten baktim da 70 cikanlar bile olmus sıkıntı yok faln yazilmis
Ayrica cok da dusuk degil ki kuzum.yani 120 sinir seninki 115.bisi olmaz bnce.
Benim ac 90 tok 120.
ıyı ıyı o zaman dogru yoldayız oglusumla:)
Ben de aynı sebebi söyleyerek kendimi rahatlatmaya çalışıyorum :)
Canım ya bir açlık bir de glukoz yükledikten sonrasını ayrı ayrı incelemişler. Benim açlık da ki senin gibi 83 çıkmış ki 70-110 arası. Ama glukozdan sonra 120-170 arası olması gerekirken 115 çıkmış.
70 çıkıp normal olanlar açlıktakilerdir muhtemelen. Senin tok halin de sınırda çıkmış doktor bişey söyledi mi?
Yetmezse diger kıyafetleri giysin amannn
Normal dedi canim.
Canım bence sorun yok.Sonuçta 120 ye yakınsın yani en fazla ani şeker düşmesinden kaynaklı az az sık sık beslenmeni önerebilir doktorun :26:
3 tane yeter bence
Bünyeyle alakalı sanırım canım, biz de şeker pek yok ailede. Belki onla alakalıdır.hmmmm demekkı kıloyla cok alakası yok bu durumun benımde aldı basını gıdıyorda ınsallah sekerde ole cıkmaz bakalım hayırlısı
Ben de aynı sebebi söyleyerek kendimi rahatlatmaya çalışıyorum :)
Canım ya bir açlık bir de glukoz yükledikten sonrasını ayrı ayrı incelemişler. Benim açlık da ki senin gibi 83 çıkmış ki 70-110 arası. Ama glukozdan sonra 120-170 arası olması gerekirken 115 çıkmış.
70 çıkıp normal olanlar açlıktakilerdir muhtemelen. Senin tok halin de sınırda çıkmış doktor bişey söyledi mi?
Yetmezse diger kıyafetleri giysin amannn
Normal dedi canim.
Bünyeyle alakalı sanırım canım, biz de şeker pek yok ailede. Belki onla alakalıdır.
Yok canım benim açlık nasıl bilmiyorum. Şeker yüklemesinden önce kan almadılar. Yükleme sonrası 82 çıktı.
Bünyeyle alakalı sanırım canım, biz de şeker pek yok ailede. Belki onla alakalıdır.
Yok canım benim açlık nasıl bilmiyorum. Şeker yüklemesinden önce kan almadılar. Yükleme sonrası 82 çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?