2014 Şubat Anneleri

Ferplex sıvı bi ilaç..günde 2 kez suyla karıştırıp içiyorum haptan daha etkili dedi dr..ferrum fort kullanıyodum..

Kan değerlerin ne durumda peki? Doktoru sallamasam mı? :D

Üçüncü kutuyu yarıladım halim harab :53:

Doktoruna danışdın mı peki ya? Kıyamam :(

Kan haplarını aç karnına içmek çok önemliymiş kızlarr etkisi azalıyonuşş

Bundan sonra daha dikkatli olayım. Ben hep yatarken içiyordum midem bulanmasın diye. Neredeyse aç gibi bişey yanii :D Başka biri de doktorun içtikden bir kaç saat sonra uyumak daha doğrusu bir kaç saat dolanmak lazım olduğunu söylemiş. Etki için..

Üzüldüm ya. Zor oluyor kendimden biliyorum :( İnşallah vücudun alışır da, kabızlıktan kutulursun iç ayını rahat geçirirsin :)

Sağol canım valla zor cidden.Kayısı suyu içiyordun az iyi geliyordu o da şeker çıkınca yasaklandı bakalım artık nasip kısmet :1:

:( Bir yönden dikkat ettiğiniz için fazla kilo almayacağınız için mutlu olabilirsiniz. Ben de şeker çıkmadı ama dikkat etmek zorundayım. Alabileceğim en az kiloyla apatmam lazım ki doğum kolay olsun...

Öcelikle 96 kilo ile hamile kaldığımı söyleyeyim sonrasında ise 8 kilo aldım toplamda.Ama diyetim sayesinde 2 kilo verdim bir haftada.Kolay doğumdan ümidimi kestim ben artık Allah size nasip etsin :16:

şu bir aydır aşırı uykulu bir halim var. Pc başına oturana kadar yine uyudum. Zorla uyandırdı eşim ama daha fazla dayanamıyor ve kaçıyorum. Hayırlı geceler.:44:

Öcelikle 96 kilo ile hamile kaldığımı söyleyeyim sonrasında ise 8 kilo aldım toplamda.Ama diyetim sayesinde 2 kilo verdim bir haftada.Kolay doğumdan ümidimi kestim ben artık Allah size nasip etsin :16:

Benim kilomda fazla yahu. 83'tüm. İlk aylarda aşırı kusma olunca yedi kilo verdim ana bakalım önümüzde ki üç ay ne olacak? Çok çok az kilo almam gerekiyor. İşin kötü tarafı evlenmeden önce yani iki sene önce 58 kiloydum :5: Benim belde de bir pbolem var var ama Emar olmadığı için bilemiyoruz. Disk kayması olabilir demişti doktor. Napalım artık bebek peşinde koşturmaktan ineriz minicik rakamlara. İnşallah :)

Kan haplarını aç karnına içmek çok önemliymiş kızlarr etkisi azalıyonuşş

Bırde bana portakal suyuyla icmemi söylemisti diyetisyen. Kansizlik ciddi boyuttaydi hamilelikten once simdi iyi cok sükür ve asla demirle kalsiyumu yan yana yemeyin kalsiyum demir emilimini düsürüyormus örnegin ; köfte yiyorsunuz yaninda ayran icmeyin salata yiyin biraz dikkatle hapa bile gerek kalmadan kan toplaniyor herkeze bol kanlarr :)

Back
X