Benim kafamda baby shower partilerinde ki gibi evimi süslemek var. Her yeri. Salonda ki masayı renkli kurabiyeler ve şu süslü cupcakelerle donatmak, eklerler ve donatlarla biraz daha renk katmak falan. Hepsini kendim yapıyım istiyorum ama daha hiç denemediğim şeylere kalkışmak saçma. Bilmiyorum ya. Çok hevesliyim ama sadece fikir var, icraat yok..
selam kızlar anca kendime geldim de buraya geldim :) böyle yarı uykulu haldeyim hiç yataktan çıkasım gelmiyor nasıl çalışcam yaaa ühüüüü((( kızımın maşallahı var bam bam atıyor bugün aman nazar değmesin ama ben biliyom huyunu yarından sonra 3 gün oynamaz hasbam:))
yaa sizler hastanede dağıtılacak süslere bakıyorsunuz,ben dün eşimle konuştum ve yarın havuzlu hana gitcez nasipse pazar araştırması yapıp,mağazaları belirlicez sonra kayınvaldemden arabayı alıp toptan alıp çıkacaz tabii istediklerimizi bulursak ama hastanede birşey dağıtmaya gerek yok diyor eşim....40ı çıkınca mevlüte gelenlere ve konu komşuyaa dağıtmak için mıknatıslı güzel şeylere bakabiliriz tabi dedi bilemicemmm....
bu tarz şeyler için mehmet efendi kurukahvecsinin sırasındaki yerlere bak canım havuzlu handa çeşit az ve fiyatta az olduğu için pahalı olabilir
hıh bunu söylediğin iyi oldu güzelim zaten sana sormadan çıkmam hata ordinaryusum benim :)
ŞÖYLE yapabilirsin
ben önümüzdeki ay börek sarıp buzluğa atacağım dolma saracağım gelen misafirlere pişirip ikram etmek için
poğaça atabilrsin yani böyle yapıp hazır tutabilirsin
diğer istediklerini de yakınlarına söylersin böylelikle fazla yük olmamış olursun
aslında bu tip şeyleri bebek bekleyen annelerin yakın arkadaşları fln organize ediyor canım, hem de doğumdan önce yapılıyor, bebeğin ihtiyacı olan hediyeler de geliyor. öyle bir sey yapan olsa ne güzel sürpriz olurdu ama...
bizim mevlüt usulü biraz zor ben ilk zamanlar yapmayı hiç düşünmüyorum, hem misafirle uğraşamam hem de eve bir sürü kişinin gelmesi bebek için iyi olmayabilir. belki bebek birkaç aylık olduğunda böyle bir toplantı düzenleyebilirim hem bahar aylarına denk gelmiş olur. hem de bebeğe hediye yapmak isteyenler o sırada hediyelerini yapabilirler.
yazınızı okudum buraya arasıra takılıyoum bana kalırsa hastanede tanımadığımız hemşirelere mağnet vermektense çikolata ve kolanyaya götüreceğim zaten inan yorgunlultan bitkinlikten bir şey göremiyor birde sizinle ilgilenen hastabakıcı temizlik görevlileri için para almayı düşünüyorum doğumdan sonra doktoruma hediye bebek partisine gelincede iyleşince organize edeceğim 40 çıktıktan sonra bebek 2,5 aylıkata olunca mevlüt hgibi şey yapacağım kapı süsü ve mağnetler el yapımı bloglardan pasta kelebekli olacak mağnette aynı bir kaç süs anneme börek pasta yaptırırm tüller falan ama hepsi bebek doğunca ve ben kendime gelince tadını çıkarmak istiyorum ha 40 ha 3 aylık farketmez oldu yapamadım önemli değil biz olayı kızım bir yaşı partisine çevirriiz mevlütte önemli değil okurum kızıma gece gündüz kuran önemli olan sizin mutlulluğunuz siz sağlıkl olun önemli değil bi arkadaşım bu sitresle uğraşacak diye tam 1 hafta uğraştı stresten ve misafirden sütü kesildi kendini popüler kültür için zorlamamak gerek ne zaman mutlu sağlıklı o zaman bizim evde misafir varselam kızlar anca kendime geldim de buraya geldim :) böyle yarı uykulu haldeyim hiç yataktan çıkasım gelmiyor nasıl çalışcam yaaa ühüüüü((( kızımın maşallahı var bam bam atıyor bugün aman nazar değmesin ama ben biliyom huyunu yarından sonra 3 gün oynamaz hasbam:))
yaa sizler hastanede dağıtılacak süslere bakıyorsunuz,ben dün eşimle konuştum ve yarın havuzlu hana gitcez nasipse pazar araştırması yapıp,mağazaları belirlicez sonra kayınvaldemden arabayı alıp toptan alıp çıkacaz tabii istediklerimizi bulursak ama hastanede birşey dağıtmaya gerek yok diyor eşim....40ı çıkınca mevlüte gelenlere ve konu komşuyaa dağıtmak için mıknatıslı güzel şeylere bakabiliriz tabi dedi bilemicemmm....
alemsin kuzum benim.
sağ yoldan yada sol yoldan gir oralarda fullmercan yokusuna da bakabilirsin
Kızlar malzemeler bunlar bunlardan buzdolabı magneti yapcam inş.
Ama kuş tüyü konusunda kararsız kaldım sizce pembemi beyazmı olsun ??????????
Eki Görüntüle 858202 Eki Görüntüle 858203 Eki Görüntüle 858204 Eki Görüntüle 858205 Eki Görüntüle 858206 Eki Görüntüle 858207
Onu da düşündüm işin içinden çıkamadım ya. Börek ve poğaça stoğu yapmaya başlamak lazım dediğin gibi. Hem poğaçayı tazeyken buzluğa atınca, çıkardığında da güzel oluyor. Kurabiyede daha uzun süre dayanabiliyor. Cupcakelerin şeker hamuru kısımlarını yapıp buzluğa atmanın sonuçlarını bilen var mı?
Hakikaten ya sen süpersin. Neyi sorsak tak cevap geliyorBu bilgileri paylaştığın bir bloğun var mı? Böyle toptan herşeyi bulabileceğimiz
cupcake olmaz sanırım canım
ama diğer istediklerin olabilir. müsait olunca benimde börek sarmam lazım çıkarıp pişiririz iyi olur
cekirdekaile0506 genelde kendi aldıklarm hakkında yazıyorum
inceleyebilirsin
sormak istediğin olursa sorabilirsin debildiğim kadarı ile yardımcı olurum
Böreklerini sararken haber ver belki ben de gaza gelirim :) Haha ben bloğunu takip ediyorum zaten ya :) bitliturşst yine :)
Başını ağrıtırım o halde :)
yazınızı okudum buraya arasıra takılıyoum bana kalırsa hastanede tanımadığımız hemşirelere mağnet vermektense çikolata ve kolanyaya götüreceğim zaten inan yorgunlultan bitkinlikten bir şey göremiyor birde sizinle ilgilenen hastabakıcı temizlik görevlileri için para almayı düşünüyorum doğumdan sonra doktoruma hediye bebek partisine gelincede iyleşince organize edeceğim 40 çıktıktan sonra bebek 2,5 aylıkata olunca mevlüt hgibi şey yapacağım kapı süsü ve mağnetler el yapımı bloglardan pasta kelebekli olacak mağnette aynı bir kaç süs anneme börek pasta yaptırırm tüller falan ama hepsi bebek doğunca ve ben kendime gelince tadını çıkarmak istiyorum ha 40 ha 3 aylık farketmez oldu yapamadım önemli değil biz olayı kızım bir yaşı partisine çevirriiz mevlütte önemli değil okurum kızıma gece gündüz kuran önemli olan sizin mutlulluğunuz siz sağlıkl olun önemli değil bi arkadaşım bu sitresle uğraşacak diye tam 1 hafta uğraştı stresten ve misafirden sütü kesildi kendini popüler kültür için zorlamamak gerek ne zaman mutlu sağlıklı o zaman bizim evde misafir var
bence önemli olan eş ve çocuk planları kendimize göre değil çocuğa göre planlamak lazım
Ya o kadar börek sarmak diyoruz ben halaaa saf saf oturuyorum pc başında. Benim akşama misafirim var börek sarcam ben daha. Üstüne üstlük temizlik de var. Bunun da üstüne başım dönüyor. Ne safım ben ya.
daha pratik birşey buldum ben speedy gonzalesin herşeyi hazır onun mevlüt gününe gidim hazıra konayım zaten az kişi çağıracam idare et artık gizemcim hahahaha :)
yahu kızlar bu annemi durduramıyorum ben yaa... kadın bütün emekli maaşını toruna yatırıyor. ne var ne yoksa o aldı nerdeyse çocuğa, ben alışveriş yapıp hevesimi alamadım. bi hastane çıkışı alacağım diyordum gitmiş onu da almış. sonra bornoz havlu falan kalmıştı. onları hiç dillendirmedim bile gidip hemen alacak diye. şu yeterlilik yüzünden bir türlü çıkamadım alışverişe, sonra da haftasonu halsiz düşünce çıkamadım bi yere. dün gelmiş bi yerde çok güzel bornoz takımı buldum almadın dimi diye. gitmiş bu sefer bir de onu almış. bir zaman nevresim takımı alacağım dedim, hatta haftasonu aldık 2 tane dedim. sadece bir tane çok beğendiğim vardı stoklarda yokmuş görürsen izmirde ona bakar mısın dedim. bugün gitmiş senin beğendiğinden yoktu be nde bunu aldım diye bana resim gönderiyor. yahu zaten vardı, niye bitane daha aldın ötekini beğendiğim için bak demiştim diyorum. e ben sana bi tane al dedim sen niye iki tane aldın diyor. ya ben öteki nevresim takımını bulup almak istiyordum. şimdi 4., hatta eşimin teyzesi de bi tane dikmiş, onunla beraber 5. yi almak istemem yani, ama öteki takım da içimde kalacakooof anne of... bir de söyleyince boşuna mı anane oluyoruz diyor. ay ben bu alışveriş işlerinden hiç hevesimi alamadım yaa. kapı süsünü bile almış
kabızlık hayat felsefem gibi işi oldu çoktandır var 16. haftadan beri neler denedim banamısın demiyor gazlı bişi de yemedim aslında okuldayken oldu dün şimdi uzandım birz daha iyiyim şimdi yorulmuşum hehalde farketmeden. çok korktum ama bebeğim daha minicik erken doğum gelio insanın aklına hemen allah korusun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?