2014 Şubat Anneleri

canım haftana göre bebeğinin kilosu gayet normal bilmiyorum tlfndanmı giriyorsun ama eğer pcden giriyorsan zaten ticckerinin altındada yazıyor bu haftada olması gereken ortalama kilo

ayrıca göğsünden bu haftalarda sıvı gelmeside gayet nromal fakat sıkma yinede

kızlar ya bana hep 31 OCAK ta doğum yapacakmışım gibi geliyor

nedense senelerdir her 31 OCAK ta ya bugün nedense benim için önemli sanki derim oysa o günde hiç bişiyimiz yok fakat o tarih bana hep farklı gelir
o yüzden şimdi 31 OCAK ta doğracakmışım gibi geliyor

o tarih önemli tabisi bbilim...evlilik yıldönümümüz bizim

NORMAL canım benden de geldi ama sıkma tabi bbliminden söylediği gibi.
kilosu da gayet iyi

30 ocak olacak gibi geliyor bana da söz günümüz.
hatta hep sorana 20 ocaktan sonra diyorum nedense

bebeğinin kilosu gayet normal güzelim yaa küçük felan değil sen kaç olmasını istiyordun mesela :)))) benden daha süt gelmedi de göğsünden sıvı gelen arkadaşlar var normalmiş dokunmamaya çalış,nasıl bir cümleyse bu da :)))

eh hadi hayırlısı o zaman doğurursun inşallah,benim için önemli o tarih nişanlandım ben o gün :))))

o tarih önemli tabisi bbilim...evlilik yıldönümümüz bizim

NORMAL canım benden de geldi ama sıkma tabi bbliminden söylediği gibi.
kilosu da gayet iyi

30 ocak olacak gibi geliyor bana da söz günümüz.
hatta hep sorana 20 ocaktan sonra diyorum nedense

wuwwwwwwwww herkesin o tarihte bişiyi varmış vay anasınııııııııııııı
bizimde 27 ocakta ilk buluştuğumuz gündü aslında o tarihdede doğabilirsin kızım ben izin verdim

yok canım ebe yaptırsın diye bir talebi yokmuş kesinlikle, kendi doktoru 2 gün önce tatile çıkmış, hastaneye gittikleri sırada da 1 tane doktor varmış o da sezeryan ameliyattaymış. bak doğum hikayesinin link i aşağıda, etkilenmezsen oku istersen

Elif ve Can’ın Hikayesi | Blogcu Anne

aha biri daha
kızlar demekki ocak kocalar açısından bereketli bir tarihmiş

kız ben sana sordum görmedin işe ne zaman başlıcan didim

Selam kızlar.Kısaca anlatayım.Bir haftalık diyetten sonra, ağırlaştırılmış şeker diyetinden hafifletilmiş şeker diyetine terfi ettiğimi söyleyeyim.Şekerimi normal değerlere düşürmeyi başardım.Kan değerlerim de gayet iyi kilo da verdim.Artık çok aşırıya kaçmamak şartı ile normal yemeğe devam

Ben geçenlerde bir arkadaş için dua istemiştim sizden hani kızı olacak ama uçak yolculuğundan sonra suyu gelmiş ve hastane de yatıyor falan demiştim neyse o arkadaşımın kızı oldu şu anda kuvözde 1,100 kg doğmuş ikisi de iyiymiş şimdilik.Ama o anadolu yakasında oturmuyor avrupa yakasın da ve bu sitede kaydı var mı bilmiyorum :26:

Her kim ise Allah şifa versin ikisine de inşallah...

du okuyayım canım
bu doktorun tatile çıkma olayı benide tedirgin etmişti oğlumda 37 haftalıktım sanırım bir bayram geçirdim o bayramı geçireyimde doktorum izinden gelsin diye dua ettim hep

birde şu varki lip özel hastanelerin bir çoğunda malesef ebeler yeni mezun ve çok çok deneyimsiz oluyor çünkü tecrübeli ebelere göre daha ucuz çalışıyorlar
o yüzden özel hastanelerde deneyimli ebe ya bir tane vardır yada yoktur oda senin doğum yapacan saate gelecekte falanda filanda

sana yeniden maşallah azmin zaferi

arkadaşın bebeğine de Rabbim sağlık versin erken doğum yapmaktan değil de kızımdan ayrı kalmaktan korkuyorum ben mecbur yoğun bakımda olacak çünkü dayanamam :2: inşallah arkadaşında kızına hemen kavuşur..

adaly selam canım senin adına olan gelişmelere sevindim
arkadaşın için üzüldüm umarım bu zorlu hastane-küvöz süreçlerini sağlıkla atlatır minik prenses

şu geçen speedyinin kasım annelerinde gördüğü 29 haftalık doğum yapan arkadaşın bebeği malesefki iyi deilmiş eve çıkmışlar ama bebek iyi deilmiş size yazmamıştım buraya moraller bozulmasın diye ama yazdım işte şimdi :26: kusura bakmayın

kızlar kayınvaldelerden yana beklentiye girmeyin, gelirse başım üstüne deyin yeter. Onlar annaanne gibi olmuyorlar, istisnalar kaideyi bozmuyor tabi. Bir de bebek doğana kadar diye düşünmeyin, doğduktan sonra..büyürken her türlü destek olabilirler. İhtiyaçlar bitmez

Herkese günaydınnn çabucak geçsin günümüz inşallah da bebişlerimize kavuşalım hayırlısıyla
bende gün sayıyorum, 7 hafta kaldı dedim geçen birine aaa doğurucaksın az kalmış dedi, yok dedim izne çıkmama tamamen kendimi 32. haftaya odaklamış durumdayım

ben pembişi beğendim

dinlen, ayaklarını da sıcak tut bakalım geçer inşallah. ben de de ağrı sızı oluyor artık devamlı..

bende de ağırlık olıyor, gündüzden ziyade akşamları..hatta belki biraz gündüzleri de var... çok kilo almadığım halde böyle oldum. Eeee bebişlerimiz büyüyot

Sağolasın canım tekrardan

Ben de düşünüyorum da o durum çok zordur ya her gün görüp te dokunamamak bebeğine ve hayata tutunsun diye beklemek Allah sabır dirayet versin

lip canım hepsini okumadım ben şimdi başlarını okudumda doktoruyla konuşmamış ki bu arkadaş bence kendi ihmalide var, sancımı beklicem demiş gitmiş hastanede oysa sancım gelirse nasıl yaparız doğumumu kim yaptırır diye kendi doktoruyla konuşması gerekti doktor izne ayrılmadan bence birazda kendinin ihmali var bu konuda
şahsen ben olsam konuşur kendimi garantiye alırdım

Sağolasın bbilimim inşallah en kısa sürede atlatırlar

Sağolasın canım tekrardan

Ben de düşünüyorum da o durum çok zordur ya her gün görüp te dokunamamak bebeğine ve hayata tutunsun diye beklemek Allah sabır dirayet versin

Allah kimseye yaşatmasın inşallah yaşayanlara da sabır ve sağlık versin

SunnyShine alıntı yapmışşsın harika valla
ben 32 de çıkmıcam izne ama doktor çıık dese üzülmem herhalde
azcık totomu sıkıp 37 ye kadar çalışayım diyorum ama 32 gelsin ki tarihim kesim belli olsun ne zaman çıkıcam diye

wuwwwwwwwww herkesin o tarihte bişiyi varmış vay anasınııııııııııııı
bizimde 27 ocakta ilk buluştuğumuz gündü aslında o tarihdede doğabilirsin kızım ben izin verdim

bizim nişanımız da 2 sene önce 21 ocak'ta olmuştu ama 21 ocak erken benim için, ben en azından şubat ayı içinde doğsun isterim kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…