Merhaba kızlar ya ben bugün 27 hafta 7 günlüğüm benim akşam göğsümden süt geldi hala azar azar geliyor neden acaba çok korktum biranda geldi sizede oluyormu?Birde 27 hafta 3 günlüktüm dr.a gittim bebeğim 1 kilo 113 gr mış.Çok az geliyor bana ya iyimi acaba
kızlar ya bana hep 31 OCAK ta doğum yapacakmışım gibi geliyor
nedense senelerdir her 31 OCAK ta ya bugün nedense benim için önemli sanki derim oysa o günde hiç bişiyimiz yok fakat o tarih bana hep farklı gelir
o yüzden şimdi 31 OCAK ta doğracakmışım gibi geliyor
Merhaba kızlar ya ben bugün 27 hafta 7 günlüğüm benim akşam göğsümden süt geldi hala azar azar geliyor neden acaba çok korktum biranda geldi sizede oluyormu?Birde 27 hafta 3 günlüktüm dr.a gittim bebeğim 1 kilo 113 gr mış.Çok az geliyor bana ya iyimi acaba
nedense senelerdir her 31 OCAK ta ya bugün nedense benim için önemli sanki derim oysa o günde hiç bişiyimiz yok fakat o tarih bana hep farklı gelir
o tarih önemli tabisi bbilim...evlilik yıldönümümüz bizim
NORMAL canım benden de geldi ama sıkma tabi bbliminden söylediği gibi.
kilosu da gayet iyi
30 ocak olacak gibi geliyor bana da söz günümüz.
hatta hep sorana 20 ocaktan sonra diyorum nedense
o erken doğum yapanın nikini o arkadaşta bilmiyormuş kızlar öğrenemedim yani
lip canım bende ilk doğumumu hatemde yaptım var doktorum geldi açıklığım 10 cm olur olmaz aradılar ve geldi zaten antep çok büyük bir yer değil arabayla en uzun mesafe yarım saat sürer benim doktorum 10 dk da glemişti mesela, acaba o bayan ebe doğumu diyemi gitti? çünkü var bazı hastanelrde istersen ebeye doğrabiliyorsun
ve bazı deneyimli ebeler çok iyi oluyor var burda başka bir hastanede mesela çok deneyimli bir ebe devletten emekli özel bir hastanede ona gidip doğran çok bayan vardır,
hatem orta kalitede bir hastane ama böyle olmasına çok şaşırdım doktor neden gelmemişki
wuwwwwwwwww herkesin o tarihte bişiyi varmış vay anasınııııııııııııı
bizimde 27 ocakta ilk buluştuğumuz gündü aslında o tarihdede doğabilirsin kızım ben izin verdim
bebeğinin kilosu gayet normal güzelim yaa küçük felan değil sen kaç olmasını istiyordun mesela :)))) benden daha süt gelmedi de göğsünden sıvı gelen arkadaşlar var normalmiş dokunmamaya çalış,nasıl bir cümleyse bu da :)))
eh hadi hayırlısı o zaman doğurursun inşallah,benim için önemli o tarih nişanlandım ben o gün :))))
yok canım ebe yaptırsın diye bir talebi yokmuş kesinlikle, kendi doktoru 2 gün önce tatile çıkmış, hastaneye gittikleri sırada da 1 tane doktor varmış o da sezeryan ameliyattaymış. bak doğum hikayesinin link i aşağıda, etkilenmezsen oku istersen
Elif ve Canın Hikayesi | Blogcu Anne
Selam kızlar.Kısaca anlatayım.Bir haftalık diyetten sonra, ağırlaştırılmış şeker diyetinden hafifletilmiş şeker diyetine terfi ettiğimi söyleyeyim.Şekerimi normal değerlere düşürmeyi başardım.Kan değerlerim de gayet iyi kilo da verdim.Artık çok aşırıya kaçmamak şartı ile normal yemeğe devam
Ben geçenlerde bir arkadaş için dua istemiştim sizden hani kızı olacak ama uçak yolculuğundan sonra suyu gelmiş ve hastane de yatıyor falan demiştim neyse o arkadaşımın kızı oldu şu anda kuvözde 1,100 kg doğmuş ikisi de iyiymiş şimdilik.Ama o anadolu yakasında oturmuyor avrupa yakasın da ve bu sitede kaydı var mı bilmiyorum :26:
Her kim ise Allah şifa versin ikisine de inşallah...
Selam kızlar.Kısaca anlatayım.Bir haftalık diyetten sonra, ağırlaştırılmış şeker diyetinden hafifletilmiş şeker diyetine terfi ettiğimi söyleyeyim.Şekerimi normal değerlere düşürmeyi başardım.Kan değerlerim de gayet iyi kilo da verdim.Artık çok aşırıya kaçmamak şartı ile normal yemeğe devam
Ben geçenlerde bir arkadaş için dua istemiştim sizden hani kızı olacak ama uçak yolculuğundan sonra suyu gelmiş ve hastane de yatıyor falan demiştim neyse o arkadaşımın kızı oldu şu anda kuvözde 1,100 kg doğmuş ikisi de iyiymiş şimdilik.Ama o anadolu yakasında oturmuyor avrupa yakasın da ve bu sitede kaydı var mı bilmiyorum :26:
Her kim ise Allah şifa versin ikisine de inşallah...
bu konuda bende dertliyim annecim sürekli bişeyler almaya çalışıyo bebek arabası,karyolası uyku setini falan beraber aldık hala da alıyo bişeyler. Kayınvalidemde bi kıpırtı yok yani sormasını beklerdm en azından eşim deseniz bin bir sözle ikna etmişti beni bebek için o çok istiyodu başta ama şimdi hiç ilgilenmiyo gibi geliyo bana üzülüyorum ne lazım ne eksiğimiz var diye insan bi sorar en azındansen eşinden yana şanslıymışsın hiç değilse ne güzel
benim gittiğim hastane de nst bağlarken ayrı bir odada oluyormuşsun yanımda kimse olmayacak falan ya sanırım ondan korkarım
ama nedense çokta merak ediyorum bir an önce bağlasınlar istiyoruminsanın başına meraktan gelirmiş inşallah bağlanıp pat diye doğurmam.
Ay çingene gibi sormuşuma be ne korkarsın beee nst den
valla benim yanımda vardı eş dost :) odada yapılıyor, birileri oluyordu yani
benim annemde çoğu şeyini aldı kadın hala da almaya devam ediyor ilk öğrendiğinden beri hemde
ama kv daha yeni alışveriş yapmaya başladı. geçen halısını banyo küvetini falan aldı öyle takım olarak bir daha bişey alır mı bilmiyorum.
ona daha erken geliyor sanırım alıp almaması da hiç umrumda değil kocamla hallediyoruz
geçmiş olsun canım kızlar öneride bulunmuş küvet var ise evde arada sıcak su da iyi gelir
aynı ilacı bende kullanıyordum ama suya karıştırmadan ufak şişelerdeydi. malesef çok çektim. şimdi solgar kullanıyorum rahatım sende söyle değiştirsin
bende gün sayıyorum, 7 hafta kaldı dedim geçen birine aaa doğurucaksın az kalmış dedi, yok dedim izne çıkmamaHerkese günaydınnnçabucak geçsin günümüz inşallah da bebişlerimize kavuşalım hayırlısıyla
artık bundan sonra psikolojik olarak tamamen rahatlamam lazım, diyete uyuyorum ama stres de olmaması lazımmış canım.
benim artık bebek şekeri malzemesinden tutun da bütün ihtiyaçları anneanne, babaanne, dayı, hala vb. kişilere aldırma planım var. babaannesi istanbul'da zaten, orada havuzlu han varmış, bebek şekerleri vs. çok çeşit bulunuyormuş. dayısı oto koltuğunu alacak. yenidoğan takımları ile bebek yatağını,nevresimini anneanne alır. eşimin kuzeni bebek telsizini söz verdi. eşimin amcası bebek arabasını alcak.eşimin dayısı bebek karyolasını verdi evde duruyor. halası da kıyafet türü bir şeyler almaya meraklı.geriye ufak tefek şeyler kalıyor onları da biz alırız.
ben pembişi beğendimKızlar malzemeler bunlar bunlardan buzdolabı magneti yapcam inş.
Ama kuş tüyü konusunda kararsız kaldım sizce pembemi beyazmı olsun ??????????
Eki Görüntüle 858202 Eki Görüntüle 858203 Eki Görüntüle 858204 Eki Görüntüle 858205 Eki Görüntüle 858206 Eki Görüntüle 858207
dinlen, ayaklarını da sıcak tut bakalım geçer inşallah. ben de de ağrı sızı oluyor artık devamlı..kızlar günaydın . dün akşamdan beri sağ göbeğimin altında bi sancı var böle hareket ettikçe batıyor, hiç yoktu böle şe 28. haftamdayım göbeğim büyüyo son zamanlarda ondan mı oldu noldu anlamadım. doktoramı gitsem tedirginim şimdi uzandım uzanınca geçio ama ayaktayken ara ara felaket, gaz sancısımıdır acep varmı böle şikayeti olan yada duyannn normal miki acep.
çok sağolun kızlar fikriniz için tek tek alıntılayamadım şimdi kusura bakmayın
hepsi 34,75 tutuyor kargosu hariç kargoda tahminen 6 tl civarı tutar sanırım 40 tlye halletmiş olacağım ha birde tabiki badem şekeri almalıyım onuda kayınbabam getirir artık
ben 100 adet yapmayı planlıyorum
speedy seninki nasıl olacak canım figür olarak falan ne aldın ????????
Eki Görüntüle 858230
Böyle şişe aldım
içine kolonya koyacağım sticker siparişimizi de verdim.
kurdela bağlarım bide tamamdır..
o ürünlere hangi siteden baktın tıpanın üstüne kelebek figürü istiyorum iğneli bişey bulurum belki
ayrıca pembe peçete bulamıyorum kızlar ya
Doğum yapıp eve geldikten sonra çok gelen giden oluyor. Benim de gittiğim evler hep süslü oluyor. Masanın dediğim gibi süslü olmasını görmedim gerçi ama ben de bir ilki yapsam olmazmı ki :)
Süslemeleri doğumdan önce halletmem lazım zaten. Orası kesin. Cupcake işi zor yani :)
ŞÖYLE yapabilirsin
ben önümüzdeki ay börek sarıp buzluğa atacağım dolma saracağım gelen misafirlere pişirip ikram etmek için
poğaça atabilrsin yani böyle yapıp hazır tutabilirsin
diğer istediklerini de yakınlarına söylersin böylelikle fazla yük olmamış olursun
Onu da düşündüm işin içinden çıkamadım ya. Börek ve poğaça stoğu yapmaya başlamak lazım dediğin gibi. Hem poğaçayı tazeyken buzluğa atınca, çıkardığında da güzel oluyor. Kurabiyede daha uzun süre dayanabiliyor. Cupcakelerin şeker hamuru kısımlarını yapıp buzluğa atmanın sonuçlarını bilen var mı?
Güzel olur ve mantıklı da aslına bakarsan ama, bunu bir de yadırgama evresi var. Sadece arkadaşlarla olabilirdi ama vazgeçtim. Böyle birşey düşündüm. İsteyen gelir ben de süs konusunda hevesimi almış olurum diyerek :) Mevlüt konusunda ben de kararsızım ya. O kadar insanla beraber olmak falan şimdi bile kasınç :)
bende de ağırlık olıyor, gündüzden ziyade akşamları..hatta belki biraz gündüzleri de var... çok kilo almadığım halde böyle oldum. Eeee bebişlerimiz büyüyotkızlar malum çoğumuz 25. haftayı geçtik ben çok halsiz bitkin yorgunum hiçcanım kalkmak istemiyorum metre ler kilometre olarak gözümde büyüyor sizin durumunuz ne bendeki bu ağırlık garip geldi bir ay sonra olması lazım değilmi
he yaa ne iyi olur işte kardeş kardeş büyürler :))) beşikte yatarız biz siz sepeti sevdiniz hehehhe :))))
ühüü yuh yaaa yuh o zaman
kızlar alıntılara yanıt vereyim dedim deee o kadar çok seçmişişim ki, kimin lafı nerede başlıyo nerede bitiyor karışmışsizleri çok hamarat gördüm, ben daha gerideyim sizden ama düşünmedim de şeker işine ne derece gireceğim bilmiyorum. baby shower zaten düüşünmüorm, doğmamış çocuga don biçme hikayesii içim tuhaf oluyor güzel bir etkinlik belki ama bağdaştıramadım kendimle..
Mevlütü kızıma yapğmamıştım, o içimde kaldı...kısmetse oğlana yapayım diyorum.
Kızımın doğumunda süslü kutulu çikolata dağıtmıştım gelenlere, doktoruma da ayrı bir kutu çikolata vermiştim, bu kadar..Fazla bişicik yapmamıştım...
Bir de ilk çocukta daha hevesli olunuyopr belki de cümbür cemaaat...Hatırladım da bizim de eş dost akraba daha çok destek omuştu, ne eksik ne var ne yok diye soranlar oluyordu, şusu benden olsun busu benden olsun şeklinde..henüz bir atılım olmadı kimseden
hepinizi öpirem
sana yeniden maşallah azmin zaferi
arkadaşın bebeğine de Rabbim sağlık versin erken doğum yapmaktan değil de kızımdan ayrı kalmaktan korkuyorum ben mecbur yoğun bakımda olacak çünkü dayanamam :2: inşallah arkadaşında kızına hemen kavuşur..
adaly selam canım senin adına olan gelişmelere sevindim
arkadaşın için üzüldüm umarım bu zorlu hastane-küvöz süreçlerini sağlıkla atlatır minik prenses
şu geçen speedyinin kasım annelerinde gördüğü 29 haftalık doğum yapan arkadaşın bebeği malesefki iyi deilmiş eve çıkmışlar ama bebek iyi deilmiş size yazmamıştım buraya moraller bozulmasın diye ama yazdım işte şimdi :26: kusura bakmayın
Sağolasın canım tekrardan
Ben de düşünüyorum da o durum çok zordur ya her gün görüp te dokunamamak bebeğine ve hayata tutunsun diye beklemek Allah sabır dirayet versin
wuwwwwwwwww herkesin o tarihte bişiyi varmış vay anasınııııııııııııı
bizimde 27 ocakta ilk buluştuğumuz gündü aslında o tarihdede doğabilirsin kızım ben izin verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?