slm canim cok gecmiş olsun..bende cogunlukla uzaniyorum hep evdeyim benim karnim cok sertlesiyorum ben haftada bir igne yapiyorum erken dogumu erteliyorallah yardimcimiz olsun.
kızlar size bir sorum olacak,sizce bebeğe bakacak kadına ne kadar vermeli?? yani eğer bir sorun olmazsa benim komşum bakacak bi alt katımda oturan,kendi evinde bakacak haliylee aylık ne kadar vermem lazım??
kalk hemen iş başına o zaman
oooo sen benim kızımın eşyalarına çok sulandın ama kıyafetine mevlüdüne
oldu olacak yatağına da gel nasılsa hem sepeti hem beşiği var hatta siz taşının bizim oraya valla harika olur çocuğuna da bakarım
ne iyi olur aslında he gelsenize
doğuda 600 tl
ankaradayım ben komşum 750 tl bakıyor
kızlar ya az önce aralık annelerindeydim zaman zaman bakıyorum oraya bir arkadaşta güzel bişiler yazmıştı bende teşekkür falan yazdım oda bana şubat annesi olacak birinin erken doğum yağtığını söyledi anadolu yakasında oturuyormuş kızı olacakmış doğmuş ve küvözdeymiş kızı ondan haber alıyormusunuz dedi bende hiç duymadım kimmiş o ya sizin bilginiz varmı ???
nikini sordum ama online değil şuan o yüzden yazmadı
bilen duyan oldumu
he yaa ne iyi olur işte kardeş kardeş büyürler :))) beşikte yatarız biz siz sepeti sevdiniz hehehhe :))))
ühüü yuh yaaa yuh o zaman
kimmiş yaa ben de merak ettim şimdi demek ki buralara pek takılmayan birisi rabbim korusun yaaa((
kızlar malum çoğumuz 25. haftayı geçtik ben çok halsiz bitkin yorgunum hiçcanım kalkmak istemiyorum metre ler kilometre olarak gözümde büyüyor sizin durumunuz ne bendeki bu ağırlık garip geldi bir ay sonra olması lazım değilmi
kızlar ya az önce aralık annelerindeydim zaman zaman bakıyorum oraya bir arkadaşta güzel bişiler yazmıştı bende teşekkür falan yazdım oda bana şubat annesi olacak birinin erken doğum yağtığını söyledi anadolu yakasında oturuyormuş kızı olacakmış doğmuş ve küvözdeymiş kızı ondan haber alıyormusunuz dedi bende hiç duymadım kimmiş o ya sizin bilginiz varmı ???
bilen duyan oldumu
bazı zamanlar oluyor canım eskisine göre daha da hızlı yoruluyorumkızlar malum çoğumuz 25. haftayı geçtik ben çok halsiz bitkin yorgunum hiçcanım kalkmak istemiyorum metre ler kilometre olarak gözümde büyüyor sizin durumunuz ne bendeki bu ağırlık garip geldi bir ay sonra olması lazım değilmi
he yaa ne iyi olur işte kardeş kardeş büyürler :))) beşikte yatarız biz siz sepeti sevdiniz hehehhe :))))
kolayı var ben bare beşiğimi alıp geleyim heheh :)) kıss speedy nesrinden ses seda yok o olmasın sakın???
aradım nesrini o değilmiş şükür doğuran,yeni biri gelmiş iş öğreteyim derken yoğunlaşmış baya giremiyormuş bu yüzden buralaraa
kizlar ben de gun icinde cok isteksiz oluyorum, yerimden kalkmak gelmiyor icimden. biraz yatip dinleniyorum sonra hadi kalk bakalim diyorum ama yatsam yaticam yani saatlerce. bir de bazen benim kaburgalarimda batma oluyor, hatta gecen sol tarafim cok fenaydi sabah gecmeseydi hemen doktora kosucaktim.
ben de sus islerine bakicam en kisa zamanda, ama tek basima kimseye soylemeden. biriyle gidince olmuyor ya ben bakamiyorum, kararsiz kaliyorum. en iyisi tek gidip guzelce bakip almak, aaa tek dediysem alinmasin kizimla beraber tabii kiikizim ve ben geziyoruz istee kendimiz, ohhh misss
bilen duyan oldumu
onlar bunu fark edemiyorlar ne yazık ki. inşallah bundan sonraki yaşlarına çok karışmazlar. sağol canım.ahhh yaaasagolsunlar buyukler iyi seyler yapmaya calisirken kirici olduklarinin farkina varmiyorlar. evet onun hevesleri var ama senin de ilkin, senin cocugun. yine de cok bozma moralini daha alinacak o kadar cok sey olacak ki insallah her istedigini guzelce alabilirsin
bilen duyan oldumu
kızlar malum çoğumuz 25. haftayı geçtik ben çok halsiz bitkin yorgunum hiçcanım kalkmak istemiyorum metre ler kilometre olarak gözümde büyüyor sizin durumunuz ne bendeki bu ağırlık garip geldi bir ay sonra olması lazım değilmi
bilen duyan oldumu
Allah korusun hepimizi canım, erken doğum çok zor, ben tv de izledim geçen gün 6 aylık hamile doğum yaptı diye. bebek 600 gram civarı doğmuş. inşallah hayata tutunur diyorlardı.
ya bbilimcim konuyla alakalı değil ama sen antep te hatem hastanesini biliyor musun? blogcuanne de gebelik günlüklerinde elif vardı, her hafta günlük yazıyordu bloga. o işte hatem hastanesinde doğum yapmış. doğumu esnasında doktor bile yokmuş, fatma ebe diye birisi doğurtmaya çalışmış ama çok hata yapmış, kızcağızın bebeği sağlıklı ama kendisi çok kötü şeyler yaşamış. kötü etkilenmemek adına doğum hikayesini okumayın derim ama hatem hastanesine giden tanıdık bildiğin varsa bir kere daha düşünsün bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?