2014 Şubat Anneleri

önerilerin için teşekkür ederimmmm :)) listeme ekledim 10 lu set almamıştım benim setler 4 lü falan bi takım daha ekleyeyim.
çıtçıtlı badi evet kayınvalidemin ordaki pazara gittikce alıyorum bi iki tane üstünde komik resimli olanlarından bi kaç tane adaha alayımm
battaniye birde yengem dikecekmiş kenarları işlemeli onuda listeye yazmamıştım alt açmada yataş sheep uyku setinin içine dahildi bi tarafı polyester olandan istiyordum ama iki tarafıda kumaş bunun artık kirlenirse atarım makineye bezde listede yazıyordu ama dediğiniz gibi kakalar için çarşaflardan birşeyler yapayım ben ;:)))

yalnız birşey oldu....ben de aldım böyle yandan ve alttan çıtçıtlı olanlardan....pratik geldi...fakat daha sonra civilde bir kız dedi.başka şeyler bakıyorken....bunların alt ve yanı çıtçıtsız,kenarı ipli olanı varmış..göbeği düşene kadar o giydiriliyormuşbir de onlardan almalıyım şimdi....göbeği düşünce böyle resimdeki gibi olanlarla devam ederiz...

ayaklı altlar oluyor ya...bbilim onu dedi sanırım ben de aldım onlardan....

evet canım aynende onalrdan
ben geçen yıkadım hepsini çıakrdım oğlumdan kalanlarla bilrikte hastane çıkışlarındaki dahil 12 adet olmuş bizimki biraz fazla olmuş ama yeni 5 tane almış oldum zati gerisi oğlumdan kalmaydı birazda yeni giysin sıpa değilmi

bu arada az önce fark ettim arada bir sayfayı görmemişim kızlar hızlı yazılmış orda

SPEEDY teşekkür ederim canım göbeğime yağtığın yorum için seninde göbeğin maşallahı var
SPSE hoşgeldin

kızlarr ben çıkıyorummm çokk heyecanlıyım...oğlumu göreceğiz....inşallah iyi şeyler duyarımm bir aksilik yoktur...öpüyorum hepinizi

o bahsettiği iç zıbın işte genelde giydirilmiyor bizde aldık bana ve teyzeme
teyzem daha hiç giydirmedi.

hastane çıkışını niçinde vardı die ben almamıştım alt patiklilerden bodylerden hala alıyorum gördükçe... bi kaç daha pantolon almak lazım haklısın :)) hafta sonu pazardan bakayım ben :))

rica ederim canım
birde bişi sormak istiyorum çalışıyormusun göğüs pompasını falan aldığını görünce sormak istedimde ?
vede süt saklama kabını ?

canım oğlumda öyle bir şeye ihtiyac duymadım ve oğlumun göbeği çok geç düştü 16.günde düştü yani 16 gün boyuncada yine çıtçıtlı badi giydi ama yandan çıtçıtı yoktuki sadece altta vardı çıtçıtı
sadece bez biraz sorun oluyor göbeğine gelmesi onuda zaten biraz katlıyorsun öyle bağlıyorsun
ipli olanları ben hiç duymadım

Bizim kızın göbeği hemen düşer inşallah onu görünce içim bir hoş oluyor teyzemin oğlunun düşene kadar hiç açmadım altını 1 hafta sonunda ancak düştü

Kızlaar sonunda gelebildim
nerdeyse 15 gündür falan hiç giremedim...
Yerime alınan malum şahısla uğraşıp duruyorum..
Bu konuda biraz huzursuzum, adam işi zr kavrıyo ama yinede 32.haftada çıkmamı bekliyolar gibi geldi bana
fazla işde yapamıyorum , iyice köşe yastığı hissetmeye başladım kendimi..
Umarım herkes iyidir ve keyifler yerindedir..
Birde doğum için hastane sıkıntım başladı. Zamlardan sonra içim karardı , burda fiyatlar uçtu gitti.
Devlete gitmeyide göze alamaıyorum, tüm hastaneler %100 zam geldi.
Konuşmuşsunuzdur belki bu konuları, geçmişi okuyamadım çünkü.
Neyse şimdilik bukaaa
arada girmeye çalışırım yine.
öpüldünüz...

32. hafta da çıkacak mısın ? bence al çalış tabi çalışabilirsen zorla gönderemezler ya ..
yeni gelen yapsın senin içini öğrensin işte..

Hastane işi beni de iyice kıllandırdı bizimki ne kadar oldu acaba :26:

bende şimdi alttaki resim gibi 3 takım hastane çıkışı var annemde almış sanırım bi tane 2 de olabilir onunkini görmedim
artı 4 tane body im var hafta sonu alırım 2-3 tane daha
alt patikli pantolonlar bunda var diye ben almamıştım.
bu hastane çıkışı nasıl giydiriliyor. en üste değilmi içine ne giydiricez ozaman ya ilk çocuğum bilmiyorum sadece bu giyilirse içine kilot almamız lazımmı ben düşündüm ki içine bi tane uzun kollu body giydiririm üstüne bu hastane çıkışını ve pantolonunu pantolonda ayrıca patikler de war bu resimde yok sanırım. ama tek kat üşümez mi iki tanemi pantolon giydirmeliyim altına

Ayy bi gittim ne muhabbet dönmüş ancak yetiştim. Hastaneden şeker ve kan sonuçlarımın raporunu almaya gittim de, eşimin şirketi istiyor diye. O arada bir de fiyatları sordum. Korkuyordum açıkçası, özel hastane, zaten eşimin şirketin anlaşması olmasına rağmen 100 tl veriyoruz. Ama neyseki bizim doktora zam gelmemiş. Rahatladım.

Hoş geldin canım. Aynı tarihte doğum yapacağız gibi görünüyor her şey yolunda giderse

Yaparsan akşama bize de foto eklersin dimi?:)

Ben hiç almak istemiyorum bana kalırsa.. Enn fazla 2 kilo alarak bitirmek isterim. Mümkün mü? Yani son üç ayda bebek alsa tüm kiloyu. Olabilitesi var mı?

Pek mümkün durmuyor canım ya. Çünkü bebek sadece o kadar alacak ve daha bunun suyu vs var. Bence sen moralini bozma. O kilolar verilcek kolay. Yemene dikkat et, min. al. Daha da yapacak bir şey yok.

Kesinlikle canım hep beyazın suçu:))

Bu arada cidden ne kadar büyümüş göbekleriniz. Benden 2 hafta öndesiniz gerçi de sizinkinin yanında benimki küçük kaldı. Ben de eve gidince çekebilirsem koyayım foto.

Ya bu arada bugün laptop um yok, telden giriyorum. Çok beğenmek istediğim yazı var ama beğenemiyorum ama çok gülüyorum bırda size cidden:))

Bizim kızın göbeği hemen düşer inşallah onu görünce içim bir hoş oluyor teyzemin oğlunun düşene kadar hiç açmadım altını 1 hafta sonunda ancak düştü
erken düşmüş canım neyseki bizimki rekora gidiyordu oğlumda

bu göbek düşme olayında her kafadan bir ses çıkar olurda sizin bebeklerinizinkide geç düşerse hiç hesaba almayın emi
benim oğlum çok hızlı kilo aldığı halde doymuyorda ondan göbeği düşmüyor dedi bazıları oysa alakası yokmuş bağırsak kalın olursa geç düşermiş göbek aklınızda olsun 20 güne kadar düşmemesi normal miş

hoş geldin EBUS
canım öyle olmuş hastane fiyatları uçmuş
bizim burda çok zam gelmedi çok şükür
muayene ücretimiz 25 tl idi 30 tl olmuş sadece
allah yardımcınız olsun
doğum içinde hastaneye yeni sordum 275 tl dedi oda dahil

Son düzenleme:

eklerim tabiki.
benim 1 hafta ile bile fark ediyor bu büyümenin sonunda uçan balon olacağım

erken düşmüş canım neyseki bizimki rekora gidiyordu oğlumda

aynen senin ki bayağı birlikte yaşamaya niyetlenmiş

rica ederim canım
birde bişi sormak istiyorum çalışıyormusun göğüs pompasını falan aldığını görünce sormak istedimde ?
vede süt saklama kabını ?

evet çalışıyorum doğum iznine çıkmadım daha ama tahminen 1 ay kala çıkacağım ve 3 ay bebeğimle vakit geçirme şansım olacak annem ve kayımwalidem bakacak doğal olarak saıp derindondurucuya atacağım poşet almadım biberona boşaltırken vitamini gidiyor diye kap aldım direk ağzına emzik takılıyor

bak ben bikaç sayfa önce yazmıştım bunları canım

hastane olayından bende müzdrabım yüzde 200 geldi yüzde yüz olsa yine iyitamda bizi buldu yahu... ben devlette yapacağım göze alamıyordum bende ama okadar hastaneye para verceğime bebeğime bişiler alırım artı orda çektiğim sancıyı devlettede çekeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…