2014 Şubat Anneleri

çok sevinirim öğrenebilirsen canım ya.avent in ki indirime girmişti.acele etmek istemedim almak için.bir de araştırmadan almayım dedim.ama sen onu önerince olabilir diye düşündüm.varsa kiralayabileceğim bi yer kiralarım.bende kızım 3 aylıkken baslıcam işe 2 ay kiralasam senin gibi yeter sanırım...

bılımcım hastane cantası ıcın yardım etsen bıze.ben cekceklı orta boy bır valızı hazırlamyı dusunuyorum ancak heralde.e bırde ben kayserıde kalmak ıstemıyorum dogumdan sonra ama hayat ne gosterırı bılınmez o yuzden tedarıklı olmam lazım.bu ayrı bır konuda kızlar artık hastane cantamıız kesınlestırsekte hazırlasakmıkı

benim bir kaç parça bişeylerim var ama henüz tam hazır değil çantaya da koymadım kızımın cicileri yıkanınca hazırlarız artık
hastane çıkışı falan koyucaz ya içine yıkanmış olsun

su lohusa pıcaması olurmukı acaba ya
https://www.markafoni.com/product/5383482/
bır tane pembe set aldım ıkıncıyı daha uygun almak ıstıyorum yada gecelıkmı alsam onuda bılmıyorum usutmemek lazımya gercı hastane sıcak olur ama bılemedım genede o sıskınlıkle gecelık guzel durmazmıkı kapatsakmı heryerı pıcamayla:)

bende dolap gelsın artık herseyı koyucam yıkayıp dolaba.artık hazırlanmak lazım her ıhtımale bence tabıııı:)

bende dolap gelsın artık herseyı koyucam yıkayıp dolaba.artık hazırlanmak lazım her ıhtımale bence tabıııı:)

tekrar kirlenir diye bekleyim diyorum annemle teyzeem gelir 1 günde halledilir hepsi
teyzeminde öyle oldu ananem teyzem ben annem 1günde herşeyi halloldu

canım bence çok güzel olur lohusa için ayrıca şimdi bile kullanabilirsin alt tarafı geniş çünkü

sezeryan olursa geceğile ihtiyac oluyormuş canım bence normal doğumda gerek yok ama sezeryanda püjamanin lastikli bölümü kesi yerine geliyormuş çünkü

inşallah bu cumartesı teyzesı totosunada vurucam hemde gıdıklıycamda:)

vur vur akıllansın

evet sezeryan da en rahatı gecelik
bahsetmiştim teyzem pijama giymek bile istemedi

Son düzenleme:

ayyyy sımdı bırtane pıjama aldım bunuda alıp oylemı gecelık alayım yoksa bırtanede gecelık alsam yetermı bılımcım bu arada pıjamamı yuklıyım durun begenecekmıısnız

benımde ıstahım azalsın dıye hergun dua edıyorum ama nerde gıttıkce artıyor:)

evet kızlar alın size göbek ve bebek
Eki Görüntüle 859548

supersınız ya masalllahhh

listeme bakacak yokmu (

bol bol ıc bady alıcam bende bıde 3-6 ay olanlardan alıcagım cunku cok cabuk buyuyorlar cok fazla set halınde takım almıycagım

meme ucun ıcın catlak onleyıcı slıkon uc ve krem alabılırsın belkı almadıysan

gıydırsen sankı ıyı olur
tembel oglum sole bır gecırmedı anasına:) oyyyy cok merak edıyorum bu kontrolum cok uzadı 40 gunu cok gectı bı hayırlısıyla gorurum ınsallah

senın yakısıklı dogduktan sonra anasına gecırecek sanırım:)

ayyyy sımdı bırtane pıjama aldım bunuda alıp oylemı gecelık alayım yoksa bırtanede gecelık alsam yetermı bılımcım bu arada pıjamamı yuklıyım durun begenecekmıısnız

yükle bakalım bakalım

evde normalde gecelik giyabliyormusun ben şahsen giyemem gecelik sende giyemiyorsan bir tane daha pijama al derim almış olduğunun yanına ama çok gecelik giyerim dersen evdede alma çünkü diğeriyle yedekli giyersin

jackim benim 5 yıl önce kiraladığım firmayı aradım bende bir sorayım dedim ne akdar olmuş fiyatlar 100 tl dedi aylık olarak 2 ay kiralsan 200 tl birde steril aparat alsan oda en az 30 olmuştur sanırım 230 tl eder 265 tlye yenisini almak daha mantıklı geldi bana

sonradan ikinci el olarak satılabilir belki
adanda kiralayan yerde bilmiyoruz dediler canım

daha hıc gıymedım delı yatarım e buralarda soguk malum kocam kızar ole yatsam yaslı karılar gbı yatıyorum ole:)

hey maşallahh o ne yaa...kira fiyatına bak bence de yenisini alalım biz bbilimim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…