2014 Şubat Anneleri

daha hıc gıymedım delı yatarım e buralarda soguk malum kocam kızar ole yatsam yaslı karılar gbı yatıyorum ole:)
ben hep öyle yatıyorum yaslı karılar gibi eşim bişi demez çok şükür pijamayla yatarım ben

hey maşallahh o ne yaa...kira fiyatına bak bence de yenisini alalım biz bbilimim

bencede canım, gg de baktım 259 tlye kargo bedavada var gerek olursa ordan alırım diye düşündüm

canım benımkıde pıjamaya bısı solemez gecelıkle yatsam kızar:) usuyceksın dıye.ama hep hayalımdır bole daha sıcak bır memlekette olsam pufur pufur yatsam gecelıklerle saten saten:)

ananız yanınızda teyzenız yanınızda:) sehırdesınız masallah sanslıısnız ıste bacım

onlara güveniyorum zaten

benim 1 tane krem rengi gecelik sabahlığım var hastaneye götürmeyi düşünmüyordum açık renk kirlenmesin diye ama götürücem
1 tanede annemde mavi renkte gecelik varmış onu da bana verdi
1 tane ananem gri pijama takımı aldı hastane çantama koyarım onu da

1 gecelik 1 sabahlık koyacağım yani aslında gönlüm de pembe gecelik yada pijama takımı almak var ama bakalım beğendiğim çıkarsa alırım belki

kız benımkıne yorum yapmadınız cok net degıl ole serınce tabı ama genede hem cok ucuk olmadan hemde en yasıma uygun bunu buldum 115 tl cıkmıs:)

kızıma bi mektup yazayım dedim oooooooo neler kaynatmışız hanımlar çeyizler dökülmüş ay ben hiç gecelik giyemiyorum ya o kadar deli yatıyorum ki hatta hamileyken yastık koy bacaklarının arasına demişlerdi sabah bi kalktım ben bi tarafta yastık görünmüyo bile ortalıkta düşmüş gitmiş gece falan çok deli dönüyorum kızın tekmeleriyle uyanıyorum bazen yavrum rahatsız oluyor demekki sıkışıyor ilk defa gecelik alacağım bakalım doğuma haızrlık kursunda sezeryan ise 3 pijama normal ise 2 dendi hatta kol kısımlarına dikkat edin geniş olsunmuş

ben hastaneye bir tane götürmeyi planlıyorum zaten sancı çekerken falan hastanenin kendi önlüğünü giyiyorsun doğum yaptıktan sonra pijamamı giyer öyle yatarım inş. yatağıma hayılısıyla (umarım gece yatmam hastanede doğumumu yapar çıkarım hemencik )
oğlumdada bi tane götürmüştüm yetmişti
yetmezse en kötü ihtimal evde aldırırım geri ev çok uzak değil arabayla 10 dk.
bebek içinde 2 şer takım koymayı planlıyorum herşeyden ben, ikide battaniye bakalım artık durumlar ne gösterir

SPSE pijama takımı beğendim cnaım çok güzel güle güle giy inş.

ay ben bugün ne akdar çok yazdım ya

sezeryan için ayrı normal için ayrı çanta mı yapsam

canım sen tecrübelisin tabi bilirsin :) ben 2 koyayım diyorum kursta sezeryana 3 normale 2 dedi ebeler

sezeryan için ayrı normal için ayrı çanta mı yapsam

kız nerden bilecen sezeryan olacanı hani planlı olursa neysede normal başlayıp sonradan sezeryanada dönenler var

bak benim hastane çantama koyacaklarım
biraz enteresan olacak ama bazı şeyler

kendim için ;
1 takım pijama
1 lizözüm
2 adet siyah veya kırmızı külot penye(büyük beden) (oğlumda annem sen tut saten koy hemşire doğum masasında kalkınca kıçıma giydirene akdar akla karayı seçtik malum kıç büyümüş birde ped girince annem bunları hesap etmemiş tabi )
bir paket ped
bir baş kuru soğan
terlik
lohusa tacım
kabanım falan zaten üzerimde olur

bebek için;
2 takım hastane çıkışı (içinde iki çıtçıtlı bady de var tabi)
6-7 tane bez
2 battaniye
2 çift çorap
2 tane alt patikli
örgü yelek
zeytin yağı koyabilirim bir şişeye yağlamak gerekirse diye
emzik (belki koyarım onu)

bu kadar sanırım yeterli olur

ayrıca fotograf makinası, kamera
yeterli gördüm ben bizimkini

simsiyah saclarımın ıcınde beyazlamıs saclarımla o lohusa tacıda ne yakısırkı
delı ya kuzenıme doktor bır kere boyma ıznı vermıs o 3 kere boyamıs hemde bımdekı boyalarla masallah bebıste gayet saglıklı benım doktorum bıtkısele bıle ızın vermedı hos ızın versede boyamayabılırdım cesaret edemezdım

canım sen tecrübelisin tabi bilirsin :) ben 2 koyayım diyorum kursta sezeryana 3 normale 2 dedi ebeler

canım kirlenme ihtimaline karşı haklılar aslında
bazıları malum çok kanaması oluyor öyle olurda alt pijama batar diye demişlerdir
benim öyle çok bir kanamam olmuyor yani bana pet yetmişti ama bazısı çok fazla kanıyor o zaman lazım olabilir tabikisi

yedek bulundurmakta fayda var aslında

normal pet kurtarıyormu bılımcım yoksa bu dıger bebk bezlerındenmı alalım kuzenıme bebk bezı baglamısşlar

bırde bu soganı ne zaman surucez hemsıreler kızmaz dımı.
ıc camasır pekı neden sıyah yada kırmızı ben su an ıcıne sıgdıgım bedende normal camasır pıcamamın rengınde aldım ama olurmukı

normal pet kurtarıyormu bılımcım yoksa bu dıger bebk bezlerındenmı alalım kuzenıme bebk bezı baglamısşlar

canım bende hasta değilde bebek bezi düşünüyorum eğer kanamam çok olursa diye ama hasta bezi kocaman ya ben istemiyorum yani onu

birde dediğim gibi benim normalde reglim bile azdır öyle pedleri batırmaz fazla biraz pis bir konu oldu ama öyleyim yani
belki ondandır doğumdan sonra çok fazla kanamam olmamasıda

benim oğlum çikolata tatlı vs yiyince coşardı
az önce farkettim tavuk çorbası yedim çocuk yerinde durmuyo

biri ayazı durdursunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…