2014 Şubat Anneleri

Bugün bende butikbebeden bişiler beğendim eşim elinle bakmadan alma eve gelicek beğenmicen sonra dedi bende vazgeçtim .

Günaydın kızlar berbat hıssetmıyorum ama bır hafta rapor alsam nasıl olur sızce daha 2013 den 40 gun rapor hakkım var bır hafta çocuk gurultusunden çığlıgından kurtulayım bıraz sakınce dinleneyim diyorum olmaz mı ki?

Günaydın kızlar

güzel hayırlı bir hafta olur inşallah

76 = IĞDIR'A selamlar olsun

Son düzenleme:

Günaydin olur tabi ne güzel devril evde :) ama daha sonra icin ihtiyacin olurmu birde o var malum gün gectikce daha bi agirlasiyoruz

canım bayadır girememiştim öncelikle geçmiş olsun diyorum ALLAH yardım etsin inşallah bebeğini sağ salim kucağına al...

birde arkadaşlara katılıyorum bunun tek çözümü bol bol dinlenerek zamanı olabildiğince ilerletmek. içtiğimiz suya gelince ben doktoruma sordum içtiğim suyla bebeğin suyunun bir alakası var mı diye hayır yok dedi. bebeğin suyunu vücut kendi üretiyormuş bizim içtiğimiz su bizi enfeksiyonlardan koruyarak bebeğe direnç vererek ve onu besleyerek yardımcı oluyormuş. bebeğin suyuyla alakası yok ama gene de iç yararlı dedi sen ii besleneceksin rapor alıp yatacaksın.

süper olur valla ya müdürüm surat yapmasa bende alırım hiç rapor almadım kaç yıldır bende isterdim dinlenmeyi

Bugün bende butikbebeden bişiler beğendim eşim elinle bakmadan alma eve gelicek beğenmicen sonra dedi bende vazgeçtim .

ben çoğu şeyi ordan aldım. belli markaların ürünlerinde sıkıntı yok. for my baby, zero ten baby, disney, albimini, jeu de bebe hepsinden gelen ürünlerde harikaydı. kargo bedava olunca da tadından yenmiyor :))

kızlar butikbebe de bugün idil baby var. daha önce aldım harika ürünler geldi. ihtiyacı olan varsa bakın derim kargo bedavaymış bugün

spse çok geçmiş olsun canım
inş. sağlıkla kucağına alırsın yawrunuda bugünleri tebessümle anarsın bol bol yat dinlen birde suyunun neden azaldığıyla ilgili herhangi bişi demedimi doktorun nedeni ne olabilirmiş bunun ?

Günaydin olur tabi ne güzel devril evde :) ama daha sonra icin ihtiyacin olurmu birde o var malum gün gectikce daha bi agirlasiyoruz

Canım günaydın ben de bugün rapor alacağım ama vicdanım rahatsız hastalanmadannalacağım diye bunu kafam taktım 7saat dersim vardı okul uzak olduğu için eşim bugün rapor al dedi gitmedim okula ama içim içimi yiyor....

gunaydın kızlar
nasılsınız
biz iyiyiz çok şükür hafta sonumuz biraz yorucu geçti ama yinede şükür

dolabımız geldi sildim havalandırdım dünde içini yerleştirdim eksiklerimizi gördük 2 tane badi bir kaçta çorap alacağım sanırım 0-3 badymiz az geldi gözüme

spsem Allah sağlıklar versin sana da kuzuna da tatlım, okudum yazdıklarını. diğer arkadaşlar da dediklerinde haklılar, sen biraz farklı geçiriyorsun hamileliği, rapor al 32 'ye kadar. hiç bir şey senin canından ve bebişinden önemli değil. ailen kayseri'deydi galiba, orada iyi bir doktora gidersin. senin çok iyi bir doktorun gözetiminde olman önemli çünkü. gebelik şekeri için de hiç canını sıkma, ilk önce diğer önemli sorunların halldedilmesi lazım. gerekirse 100'lük test yaparlar o testin temiz çıkar inşallah. yemene, içmene, hareketlerine dikkat et canım benim.

sende hazırsın ne güzel dolap yerleşince ufak tefek eksikler çıkıyor meydana

günaydın cnm
hayırlı olsun dolabınız. ben de tüm aldıklarımı çıkardım, bir yere yığdım. ne var ne yok diye. dün de beşik baktık. adana da çocukistan diye mağaza var. meltem mobilya satıyor. bir tane beşik kampanyadaydım. beyaz sade büyümeyen ve uyku seti yatağı dahil 550 ye düşmüş. ama kararsız kaldık eşimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…