kızlar tesekkur ederım destegınız ıcın .sımdı daha detaylı anlatayım dun gıttım muayneye ılk doktor daha ultrsonu degdırdı suyun cok azalmıs sıfır demıyorum ama cok az dedi halbukı ben gbelıgımın basından berı hıc bu kadar su ıcmıyordum son bır kac haftakı kadar onceden hep ıyı cıkıyordu suyum.sonra bebegın sadece ayaklarını falan zcık gorduk kafayı tamamen asagı dayamıs hıc kaldırmıyor.zaten sız yazdıkca suphelenıyordumda ıste ne dıyım herkes yok surdan vurdu burdan vurdu benımkı hep asagıda hep asagı vuruyordu ayaklarını yere calıyor gıbıydı.bende saf gıbı son 3 gun yuruyus yaptım bılemedım ne bıleyım sakın yurumeyeceksın dedı bana evdekı kucuk harekeetlerın dısında bısı yapmıyacaksın dedı.bu arada akıntımı sormussunuz akıntım benım gebelık oncesınden berı hep var hıc gecmedı normaldede vardır yanı hergun ıkı gunluk ped degıstırırım ama hareket ettıgım zaman beyaz bır su gelıyor onu bılıyorum ekstradan yanı evde azcık dolansam yada yurusem falan .doktorum sormadı akıntı konusunda bısey.yeme ıcmeme kızdı esım sıkayet ettı et yemıyor yumurta yemıyor dıye.doktor ona kızdı ama hep gerıden gelen bebegım cok enteresankı 8 gun ılerde cıktı 1 kılı 15 gr olmus yavrum.ama moralım cok bozuk kızlarcok korkuyorum artık bugun hastane cantamı falan hazırlıycam.doktor progestan baslattı 200 mg gunde ıkı kere alıcam tutunması ıcın .rapor falan demedı bılmıyorum.sonra seker yuklmem yapıldı oda 144 cıktı yuksekmıs tekrar gıdıcem yanı sınır kac onuda bılmıyorum moralım bozuk.bu arada doktorum son ıkıdır cok ılgısız ve bıraz ters davranıyor esımde son gıdısımde yoktu pek yanasmıyordu degıstırmeye sımdı dun oda farkettı bızı basından tamaya calıstı dedı nerde ılk gıttıgımde kı doktor nerde sımdıkı.zaten hastaneyle ilgili kotu seyler duymustum onları hıc soramadım.dedım seker yuklememde ac gelmem gerektıgını soylemedınız ama ben arkadaslardan duydum ac geldım dedım benımle ıddalasıyor ben bole bırseyı atlamam dıye ıyıde solesen ben nıye yalan soyleyeyım sımdı bırde doktor arayısındayım bole bır donemde lutfen bana dua edın arkadaslar ıslerım cok karısık
Sağol canım iyiyim çok şükür..Dün bir zehirlenme vakası atlattık eşimle sanırım ama şimdi iyiyim sen nasılsın?
Canım benim moralini yüksek tut yorma kendini fazla yat dinlen bol bol dua et rabbim inş korur kollar bebeğini merak etme...
Bu arada o doktoruna gıcık oldum bence hemen değiştir eğer imkanın varsa başka doktora görün ayrıca öğretmenmişsin valla çok zor mesleğimiz var zaten beş dk oturamıyorsun sinir stres yorgunlukla geçiyor her gün bence başka bir doktorla görüş ve rapor al bebeğinin ve kendinin sağlığını düşün çok geçmiş olsun..Rabbim bebeğini sana bağışlasın inş..
canım geçmiş olsun bi sorun var sanırım allah yardımcınız olsun saglıkla vaktinde gelsin bebeğin inşallah geçici bişeydir eger doktoruna güvenmiyosan başka doktorada git sadece progestan yeterlimidirki kocaman oldu bbeklerimiz iğneyle erteliyolar erken dogumu başka doktorada görünsen iyi olur inşallah bunuda atlatırsınız erken dogmasınlar ya minnacık vucutları bu dünyaya alışamaz hemen allah korusun hayırlısı olsun inşallah
Herkese merhaba
bir iki gündür pek giremediğimden dünden bu yana bir geçmişi okudum geldim. bugün eşimi iş için şehir dışına uğurladım ama nedense bu sefer çok hüzünlendimsürekli sarılıp durdum, ağladım niye böyle oldu anlamadım. o da kıyamam beni teselli etmeye çalışıyor. bir ara arabaya inmişti. arabaya not bırakmış benim için "ben hep yanındayım sakın unutma" diye. tabii bu notu okuyan ben yine iki saat ağladım niye böyle oldum hiç anlamıyorum. inşallah sağ salim gider gelir.
pek bir çeşitlilik yoktu aslında. bu arkadaş doğum zamanı gelenlere bebek kurabiyesi dağıtmıştı. bu defa yalnızca buzdolabı süsü olacak şekilde bebek şekeri dağıttı. onun dışında da normal ikramlar vardı.
canım gözün aydın. ama hakikaten çok düşünceliymişler. Allah razı olsun valla. kıymetini bil
geçmiş olsun canım. ciddi bir şey yoktur inşallah.
hepsi çok güzel ama ben bu anı battaniyesine bayıldımacaba nerden bulabilirim. bi internetten araştırayım bakayım.
çok geçmiş olsun spsecim. hamileliğinin başından beri çok zorluk yaşamışsın. bunların üstüne bir de doktor olayı seni fazlasıyla geriyor. umarım doktor olayını en kısa sürede çözebilirsin. ama kesinlikle git başka doktorlar dene. gerekirse biraz hastane hastane gez. umarım erken doğum olmaz da bebeğin sağlıklı bir şekilde zamanında dünyaya gelir. dualarım seninle canım. sen içini ferah tutmaya çalış.
Canım çok geçmiş olsun..hayırlısıyla bunu da atlatırsın inşallah..bence de mutlaka rapor al sakın yorma kendini ve suyla ilgili kendini suçlama bebeğin suyunun azalmasıyla snin su içmenin okadar bağlantısı yok muhtemel plesantanın aşağıda olmasıyla ilgili..istersen farklı bir dr daha git ve rapor al..
Geçmiş olsun canım neyseki iyisiniz ikinizde Allah beterinden saklasın ayrıca sabır versin,ben de pek svmem de kv yii:)
kızlar cok tesekkur ederım duanızı eksık etmeyın benden lutfen artık yazımda ne varsa o olacak bakalım bıraz daha metanetlıyım sımdı umarım 100 luk yuklemede barı sekerım duserde bıde onunla ugrasmam rabbım hepımıze zamanında hayırlı dogumlar nasıp etsınCanim dunden beri epey meraklandirdin bizi. Cok gecmis olsun.arkadaslar zaten gerekli onerilerde bulunmuslar. Ama senin drunun tavrini anlayabilmis degilim. Yani erken dogum gibi ciddi bir risk sozkonusuyken,yuruyus yapma demek ne komik bir oneri ya. Drunu degistirmesen bile mutlala farkli bir drdan da gorus al canim. Sonucta eminim kayseri de pekcok iyi dr vardir. Ve kesinlikle istirahat al. Dogum olacaksa zaten yapacak bisey yok ama elinden gelen tum onlemleri al sen. Umuyorum ki topigimizdeki herkes zamaninda ve saglikla bebislerini kucagina alacak. İcini karartma. Ama senin de yazdigin gibi sen cantani falan hazir tut. Guzel seyler dusun. Optuk cok :))
kızlar cok tesekkur ederım duanızı eksık etmeyın benden lutfen artık yazımda ne varsa o olacak bakalım bıraz daha metanetlıyım sımdı umarım 100 luk yuklemede barı sekerım duserde bıde onunla ugrasmam rabbım hepımıze zamanında hayırlı dogumlar nasıp etsın
kızlar cok tesekkur ederım duanızı eksık etmeyın benden lutfen artık yazımda ne varsa o olacak bakalım bıraz daha metanetlıyım sımdı umarım 100 luk yuklemede barı sekerım duserde bıde onunla ugrasmam rabbım hepımıze zamanında hayırlı dogumlar nasıp etsın
canım geçmiş olsun nasılsın şimdi
selam kızlar misafirlerim şimdi gittiler sitres sıkıntı yaptıgıma degmedi aslında 6 gün geçti işte ymreklerini yaptılar yatakalrını açtılar topladılar her işi yaptılar ama genede yoruldum hatta bugün kayınvaldem cocukları parka götürdü görümcemle derin tmeizlik yaptık halıalrı bile çıakrttı silkeledi havalandırdı heryeri kaldırdı kondurdu süpürdü sildi ben toz aldım ortalıgı topladım yani allah razı olsun düşünceli davrandılar ama cocukalr evin kalabalıgı yordu beni neyse buda geçti bitti haftaya sadece kayınpederim kalcak onlarda eşimle çalışıyolar akşamdan akşama gelcekler 2-3 saatte bakarım bişi olmaz gündüz kendi kendime olucam için
kızlar tesekkur ederım destegınız ıcın .sımdı daha detaylı anlatayım dun gıttım muayneye ılk doktor daha ultrsonu degdırdı suyun cok azalmıs sıfır demıyorum ama cok az dedi halbukı ben gbelıgımın basından berı hıc bu kadar su ıcmıyordum son bır kac haftakı kadar onceden hep ıyı cıkıyordu suyum.sonra bebegın sadece ayaklarını falan zcık gorduk kafayı tamamen asagı dayamıs hıc kaldırmıyor.zaten sız yazdıkca suphelenıyordumda ıste ne dıyım herkes yok surdan vurdu burdan vurdu benımkı hep asagıda hep asagı vuruyordu ayaklarını yere calıyor gıbıydı.bende saf gıbı son 3 gun yuruyus yaptım bılemedım ne bıleyım sakın yurumeyeceksın dedı bana evdekı kucuk harekeetlerın dısında bısı yapmıyacaksın dedı.bu arada akıntımı sormussunuz akıntım benım gebelık oncesınden berı hep var hıc gecmedı normaldede vardır yanı hergun ıkı gunluk ped degıstırırım ama hareket ettıgım zaman beyaz bır su gelıyor onu bılıyorum ekstradan yanı evde azcık dolansam yada yurusem falan .doktorum sormadı akıntı konusunda bısey.yeme ıcmeme kızdı esım sıkayet ettı et yemıyor yumurta yemıyor dıye.doktor ona kızdı ama hep gerıden gelen bebegım cok enteresankı 8 gun ılerde cıktı 1 kılı 15 gr olmus yavrum.ama moralım cok bozuk kızlarcok korkuyorum artık bugun hastane cantamı falan hazırlıycam.doktor progestan baslattı 200 mg gunde ıkı kere alıcam tutunması ıcın .rapor falan demedı bılmıyorum.sonra seker yuklmem yapıldı oda 144 cıktı yuksekmıs tekrar gıdıcem yanı sınır kac onuda bılmıyorum moralım bozuk.bu arada doktorum son ıkıdır cok ılgısız ve bıraz ters davranıyor esımde son gıdısımde yoktu pek yanasmıyordu degıstırmeye sımdı dun oda farkettı bızı basından tamaya calıstı dedı nerde ılk gıttıgımde kı doktor nerde sımdıkı.zaten hastaneyle ilgili kotu seyler duymustum onları hıc soramadım.dedım seker yuklememde ac gelmem gerektıgını soylemedınız ama ben arkadaslardan duydum ac geldım dedım benımle ıddalasıyor ben bole bırseyı atlamam dıye ıyıde solesen ben nıye yalan soyleyeyım sımdı bırde doktor arayısındayım bole bır donemde lutfen bana dua edın arkadaslar ıslerım cok karısık
Ormeyi becerdim ama yuklemeyi becerebildim mi acaba:))
Oglusuma cakma konvers
ayy ne demek insallah memnun kalirsin, yaz bana da kullandigindabence haftada iki yaparsak son zamanlar rahat gideriz temiz teliz. cunku dedigim gibi jilet gibi kalin ve hizli cikartmiyor )
sagol canım benım oda ınce bır makına alttaraf ıcın rahatmıs acıda yokmus tek kalem pılle calısıyormus jılet kadarda sert cıkarmıyormus ama sen agdaya gıdıyordun dımı bu bızım gbı gıdemeyenler ıcın malesefGeçmiş olsun canım. Yardımlarından dolayı görümcene burdan bende teşekkür ederim. Çok düşünceli bir davranış
Bu arada rica etsem senin ördüğün patiklerin videosunu ekler misin buraya tekrar. Çok geride kaldı sanırım bulamadım..
spsem geçmiş olsun kuzum. Bence de herkesin dediği gibi farklı bir doktora görün muhakkak. Hastaneye de güvenmiyormuşsun. Evine de uzak. Evinin yakınlarında bi yer bulmaya çalış bence. Allah ım korusun meleğini..
Canım nasıl ördün anlatır mısın? Veya you tube da falan videosu var mıdır? Çok beğendim..
Bu bahsettiğiniz nedir?
sagol canım benım oda ınce bır makına alttaraf ıcın rahatmıs acıda yokmus tek kalem pılle calısıyormus jılet kadarda sert cıkarmıyormus ama sen agdaya gıdıyordun dımı bu bızım gbı gıdemeyenler ıcın malesef
Geçen ay gittim bende ilk kez canım. Bölük pörçük çıktı tam çıksın diye bekliyorum hala. Ay sonu gibi gidicem tekrar. Merak ettim neymiş diye. Bi araştırayım bakalım :)
Geçmiş olsun canım. Yardımlarından dolayı görümcene burdan bende teşekkür ederim. Çok düşünceli bir davranış
Bu arada rica etsem senin ördüğün patiklerin videosunu ekler misin buraya tekrar. Çok geride kaldı sanırım bulamadım..
spsem geçmiş olsun kuzum. Bence de herkesin dediği gibi farklı bir doktora görün muhakkak. Hastaneye de güvenmiyormuşsun. Evine de uzak. Evinin yakınlarında bi yer bulmaya çalış bence. Allah ım korusun meleğini..
Canım nasıl ördün anlatır mısın? Veya you tube da falan videosu var mıdır? Çok beğendim..
Bu bahsettiğiniz nedir?
Braun FG 1100 Silkepil Bikini Styler Tüy Alıcı ve Şekillendirici - Sağlık / Kişisel Bakım - Hepsiburada.com
bu canım bende esım gelınce alıcam aksama netten agdaya cesaretım ve durumum musaıt degıl zaten dogurdum dogurucam eger sende daha acısız ama haftada ugrasırım dıyorsan dene sende arkadas memnunmus
video yok burda dediklerine gore yaptim.resmi tuafiyeye gosterip ip tig aldim.anlatim ekdik olfugu icin yaraticiligimi kullandim tabi kac kere soke yapa:)).ama cok cabuk bitiyo
http://www.kadinlarkulubu.com/alint...eri-resimleri-tarifleriyle-paylasalim-11.html
kimseyi dinlemiyorsun bak ,riskli gebeliğin var 32 ye kadar rapor al,eşyalarını topla anacığının yanına git,orda da güvenebileceğin bir dr.la devam edersin.seni korkutmak için yazmadım ama söyleyeyim belki işe yarar da rapor alır yatarsın.2. hamileliğimde 37.hft.larda ama 2lt.su içtiğim halde her kontrolde suyum hep az çıkıyordu ve bebek kilo alamıyordu 38 de bebeği bekletmeyelim alalım dedi dr.2kg300gr.doğdu tabiki :) belki de suyun az değildir öyle olsa bebeğin gelişimi iyi bence.bu hamileliğimde 3lt.su içiyorum.bir de speedy ninde bebeği baş aşağı galiba.benim kontrolde bebeğin kafası midemin hemen altında gözükmüştü,internettten baktığımda bazı gebelerin senin gibi baş aşağı olması normalmiş,bu erken doğum belirtisi demek değilmiş diye yazıyordu.bence sakin ol memleketine git başka bir dr.la devam et.
çok geçmiş olsun tüm dualarımız seninle umarım herşey biranönce yoluna girer moralini yüksek tutmaya çalış:44:Evet canım gelişimini 8 gun onde dedi ama suyun sıfıra yakin dediki su iciyordum cok olmasada az degildi.2 de vajinal kasilmam oldu bu aksam umarım psikolojik tir.yarin birde burfski doktora gidip rapor alicam insallah degildir ama erken doğum riskin var dedi gunde 400 mg progestan başladı iste dualarinizi eksik etmeyin
Geçmiş olsun canım. Yardımlarından dolayı görümcene burdan bende teşekkür ederim. Çok düşünceli bir davranış
[/B]
sagol canım benım oda ınce bır makına alttaraf ıcın rahatmıs acıda yokmus tek kalem pılle calısıyormus jılet kadarda sert cıkarmıyormus ama sen agdaya gıdıyordun dımı bu bızım gbı gıdemeyenler ıcın malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?