2014 Şubat Anneleri

bu pazar arabamız yok dışarı çıkamıyoruz bende eşime ilk defa netten bişi aldırdım bakalım nasıl olcak ilk defa netten alıyoruz deneme yapalım dedik çünkü bazı şeyler çok ucuz aynı markalar magzalarda daha pahalı dr brawn un biboronunu sormuştum 35 tl demişlerdi bi tanesi netten setini sipariş ettik 2 biboronu 2de emzik başı var 2li seti 36.80 di gitti gidiyordan aldık bakalım nasıl bişi gelcek meselaaraba şeklinde hoppala görmüştük alcaktık nerdeyse 160 tlydi dedim dogunca alırız aynısı nette 112 -120 tl felan bi şu sağ salim gelsinde netten alışverişten korkan bi biz kaldık herelde herkez alıyo annem gb illa evirip çevirip görmem lazım benim

Canim dunden beri epey meraklandirdin bizi. Cok gecmis olsun.arkadaslar zaten gerekli onerilerde bulunmuslar. Ama senin drunun tavrini anlayabilmis degilim. Yani erken dogum gibi ciddi bir risk sozkonusuyken,yuruyus yapma demek ne komik bir oneri ya. Drunu degistirmesen bile mutlala farkli bir drdan da gorus al canim. Sonucta eminim kayseri de pekcok iyi dr vardir. Ve kesinlikle istirahat al. Dogum olacaksa zaten yapacak bisey yok ama elinden gelen tum onlemleri al sen. Umuyorum ki topigimizdeki herkes zamaninda ve saglikla bebislerini kucagina alacak. İcini karartma. Ama senin de yazdigin gibi sen cantani falan hazir tut. Guzel seyler dusun. Optuk cok :))

kızlar bu uyku işini ne yapacağız ya çok deli yatıyorum ben yastık koyuyorum ama sabah bi bakıyorum yok :) bebek de sıkışıyo heralde tekmelerle uyandırıyo beni sabaha kadar kaç defa uyanıyorum bu yüzden korkmaya başladım zarar vereceğim diye

kızlar cok tesekkur ederım duanızı eksık etmeyın benden lutfen artık yazımda ne varsa o olacak bakalım bıraz daha metanetlıyım sımdı umarım 100 luk yuklemede barı sekerım duserde bıde onunla ugrasmam rabbım hepımıze zamanında hayırlı dogumlar nasıp etsın

canım geçmiş olsun nasılsın şimdi

bi de canım nacizane tavsiyem tek bi dr un demesiyle umutsuzluğa kapılma başka dr a da git

canım geçmiş olsun nasılsın şimdi

valla canım gıdıcem ınsallah ne yapayım aglayınca mıgrenımde tutuyor sımdı hafıf hafıf zonklamaya basladı oturuyorum ole.bakalım doktor arastırması yapıyorum burdakı doktorada gıdıcemde haftabası cok kalabalık oluyor o yuzden carsamba bırde burda gorunucem ne dıycek bakalım

Geçmiş olsun canım. Yardımlarından dolayı görümcene burdan bende teşekkür ederim. Çok düşünceli bir davranış
Bu arada rica etsem senin ördüğün patiklerin videosunu ekler misin buraya tekrar. Çok geride kaldı sanırım bulamadım..

spsem geçmiş olsun kuzum. Bence de herkesin dediği gibi farklı bir doktora görün muhakkak. Hastaneye de güvenmiyormuşsun. Evine de uzak. Evinin yakınlarında bi yer bulmaya çalış bence. Allah ım korusun meleğini..

Ormeyi becerdim ama yuklemeyi becerebildim mi acaba:))
Oglusuma cakma konvers

Canım nasıl ördün anlatır mısın? Veya you tube da falan videosu var mıdır? Çok beğendim..
ayy ne demek insallah memnun kalirsin, yaz bana da kullandiginda bence haftada iki yaparsak son zamanlar rahat gideriz temiz teliz. cunku dedigim gibi jilet gibi kalin ve hizli cikartmiyor )

Bu bahsettiğiniz nedir?

sagol canım benım oda ınce bır makına alttaraf ıcın rahatmıs acıda yokmus tek kalem pılle calısıyormus jılet kadarda sert cıkarmıyormus ama sen agdaya gıdıyordun dımı bu bızım gbı gıdemeyenler ıcın malesef

Geçen ay gittim bende ilk kez canım. Bölük pörçük çıktı tam çıksın diye bekliyorum hala. Ay sonu gibi gidicem tekrar. Merak ettim neymiş diye. Bi araştırayım bakalım :)

Geçen ay gittim bende ilk kez canım. Bölük pörçük çıktı tam çıksın diye bekliyorum hala. Ay sonu gibi gidicem tekrar. Merak ettim neymiş diye. Bi araştırayım bakalım :)

Braun FG 1100 Silkepil Bikini Styler Tüy Alıcı ve Şekillendirici - Sağlık / Kişisel Bakım - Hepsiburada.com
bu canım bende esım gelınce alıcam aksama netten agdaya cesaretım ve durumum musaıt degıl zaten dogurdum dogurucam eger sende daha acısız ama haftada ugrasırım dıyorsan dene sende arkadas memnunmus

video yok burda dediklerine gore yaptim.resmi tuafiyeye gosterip ip tig aldim.anlatim ekdik olfugu icin yaraticiligimi kullandim tabi kac kere soke yapa:)).ama cok cabuk bitiyo

http://www.kadinlarkulubu.com/alint...eri-resimleri-tarifleriyle-paylasalim-11.html

Aaaa çok uygun bi cihazmış. Bi denemek lazım. Gerçi bu ayı da atlatırsam ağdaya alışıcam herhalde ama aklımda bulunsun canım. Sağol.. :)

Ben elimdeki ip ve tığ ile yapmayı düşünüyorum canım. Bakalım becerebilecek miyim?

kimseyi dinlemiyorsun bak ,riskli gebeliğin var 32 ye kadar rapor al,eşyalarını topla anacığının yanına git,orda da güvenebileceğin bir dr.la devam edersin.seni korkutmak için yazmadım ama söyleyeyim belki işe yarar da rapor alır yatarsın.2. hamileliğimde 37.hft.larda ama 2lt.su içtiğim halde her kontrolde suyum hep az çıkıyordu ve bebek kilo alamıyordu 38 de bebeği bekletmeyelim alalım dedi dr.2kg300gr.doğdu tabiki :) belki de suyun az değildir öyle olsa bebeğin gelişimi iyi bence.bu hamileliğimde 3lt.su içiyorum.bir de speedy ninde bebeği baş aşağı galiba.benim kontrolde bebeğin kafası midemin hemen altında gözükmüştü,internettten baktığımda bazı gebelerin senin gibi baş aşağı olması normalmiş,bu erken doğum belirtisi demek değilmiş diye yazıyordu.bence sakin ol memleketine git başka bir dr.la devam et.

Evet canım gelişimini 8 gun onde dedi ama suyun sıfıra yakin dediki su iciyordum cok olmasada az degildi.2 de vajinal kasilmam oldu bu aksam umarım psikolojik tir.yarin birde burfski doktora gidip rapor alicam insallah degildir ama erken doğum riskin var dedi gunde 400 mg progestan başladı iste dualarinizi eksik etmeyin

iyi akşamlar arkadaşlar ben 5 li puset takımı almak istiyorumda bulamıyorum hiçbiyerde içinizde alan var mı varsa nerden aldınız acep internetten almam lazım burda hiçbiyerde yok gıcık oldum

çok geçmiş olsun tüm dualarımız seninle umarım herşey biranönce yoluna girer moralini yüksek tutmaya çalış:44:

[video=youtube;w7rPqqzU4Lw]http://www.youtube.com/watch?v=w7rPqqzU4Lw[/video]

canım bu bahsettiğin nedir ayrıntılı bilgi ver.. bir çoğumuzun şu sıralar en çok zorlandığı şey o bölgenin temizliğibelki işimizi kolaylaştıracak bişeydir..

canım çoooook geçmiş olsuninşalah zamanında sağlıkla bebişini kucaklarsınkendine çok dikkat et bol istirahat et..şurda kaldı 2-3 ay boş ver işi gücü..allahım korusun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…