evet canım hazır sayılırız işte ir tanede kapitone penye yelek alsammı dedim şöyle süslü püslü bakarım bulurssam alıcam, kız maşallah baya azalttık günlerisende hazırsın ne güzeldolap yerleşince ufak tefek eksikler çıkıyor meydana
günaydın cnm
hayırlı olsun dolabınız. ben de tüm aldıklarımı çıkardım, bir yere yığdım. ne var ne yok diye. dün de beşik baktık. adana da çocukistan diye mağaza var. meltem mobilya satıyor. bir tane beşik kampanyadaydım. beyaz sade büyümeyen ve uyku seti yatağı dahil 550 ye düşmüş. ama kararsız kaldık eşimle
evet canım hazır sayılırız işte ir tanede kapitone penye yelek alsammı dedim şöyle süslü püslü bakarım bulurssam alıcam, kız maşallah baya azalttık günleri
oh ne güzel ben artık izne çıkınca odasını yerleştiririm sanırım avize bulamıyorum tek eksiğim şuanda o kaldı onu da alırsam kalanlar
zevke olacak ıvır zıvır
bana ananem 3 tane yelek hırka takım ördü 2 tane de hazır var ama dediğin modelleri görmüştüm bulursa alyakışır miniğe
30. haftaya geldik şu izne de çıksak rahatlıcaz artık32. haftayı bekliyorum sabırsızlıkla ne zamana kadar vercek çalışabilir raporu
artık çalışmak istemiyorum evde olmak istiyorum
evet canım hazır sayılırız işte ir tanede kapitone penye yelek alsammı dedim şöyle süslü püslü bakarım bulurssam alıcam, kız maşallah baya azalttık günleri
sağol tatlım
seninde başka çocuk vardı değilmi yokmu onun yattığı eski yatağı ?
bizimde var yeleğimiz ama diyorumki acaba alassamı bulursam alıcam dediğin gibi
avizeyide bulursun nasıl bişi istiyorsun avize olarak figürlü bişimi düz pembe renkmi mesela ??
bence odanıza perdeleri gördüğüm için söylüyorum bunu böyle düz pembe üzerinde kalpları olan bir avize çok şık bir hava katar
canım ilk bebeğin ya evdede zaman geçmez ben öyle olmuştum oğlumda hani doğumu bekliyorsun ya evde olunca zaman son haftalar stresli geçiyor birazcık
var cnm oğlum 8 yaşında. ama tekrar çocuk düşünmüyorduk vermiştim ihtiyacı olan birine . ne bilim kardeş isterim diye tutturacağını
bulursun ya çok zor bişey değil yelek çoksa biraz büyük alırsın hemen giymez
avize barbie li falan istemiyorum düz olur kalpli olurama pembe istiyorum yine renk versin odaya..
perdeyi cumartesi aldım bi astım alt kısmı yırtık bugün yine getirdim yanımda birazdan götürüp iade edeceğim sinir oldum Allahtan daha vaktimiz var.
çalışasım yok ya evde olmak istiyorum evde olunca da zaman geçiremem artık
benim stresim ne zaman çıkacağım belli değil dr raporu versin elime rahatlıcam sanki
Ben bugun kan uyusmazligi oldugu icin hastaneye gidicem igne vurulcakmisim .Varmi bu durumda olan?
günaydın kızlar...gördüğüm kadarıyla şimdilik herkes iyi....ceyizlert düzülmüş hazırlıklar tamamlanmış maşallahhh
inşallah böyle güzel haberlerle geçer günlerimiz
ben cumartesi gece hiç uyuyamadım.....göbeğimin alt kısmında agrı vardı...zaten kalçamın batmasını biliyosunuz...bir de o agrı eklenince uyuyamadım hiç...gece de tuvalaete çıkmalarım dışında iyiydi güzel uyudum,fakat 9 a kadar uyumuşum..eşim erken gidinceşimdi geldim işe
selam canım sen ne zaman ayrılcan 32 demiyiter artık bukadar çalışmak diyenler grubuna beni de alıın
valla şöyla ağız tadıyla gğnlerce bebek hazırlığıyla ilgilenmek istiyorum. aldıklarına bakayım eksiklerini göreyim kumaşımdan nevresimimi dikeyim alt açmasını yapalım anacımla falan
kocamla h.sonu gezilmio hemen öf pof anamı alır çıkarım en azından
günaydın kızlar...gördüğüm kadarıyla şimdilik herkes iyi....ceyizlert düzülmüş hazırlıklar tamamlanmış maşallahhh
inşallah böyle güzel haberlerle geçer günlerimiz
ben cumartesi gece hiç uyuyamadım.....göbeğimin alt kısmında agrı vardı...zaten kalçamın batmasını biliyosunuz...bir de o agrı eklenince uyuyamadım hiç...gece de tuvalaete çıkmalarım dışında iyiydi güzel uyudum,fakat 9 a kadar uyumuşum..eşim erken gidinceşimdi geldim işe
37 de giderim canikom yaa bu seneden kalan 2 haftalık iznim var aralık sonu onu kullancam ocaktan itibaren de kaytarırım napim zaten o saatten sonra benden yarar gelmezselam canım sen ne zaman ayrılcan 32 demi
37 demi ??
gunaydın jack geçmiş olsun cancan neyseki bu gece uykunu aldırmışsın
bende cumartesi gece uyuyamadım alt karnımda hafif hafif ağrı oldu bende panik yaptım uykum iyice kaçtı benimle aynı durumda olanlar ne yapmayı düşünüyor erken doğum olmasından çok korkuyorum bugün doktora gidip bir kontrol yaptırmayı düşünüyorum normaldir inşallahhhh
selam canım sen ne zaman ayrılcan 32 demi
37 demi ??
gunaydın jack geçmiş olsun cancan neyseki bu gece uykunu aldırmışsın
37 de giderim canikom yaa bu seneden kalan 2 haftalık iznim var aralık sonu onu kullancam ocaktan itibaren de kaytarırım napim zaten o saatten sonra benden yarar gelmez
ben telaşa kapılmıyorum böyle seylerde.Allah beterinden korusun.....önemsememek değil de benimkisi,sonucta olacak olan seyler bunlar hamilelikte...dayanılmaz ağrılar değil henüz.....bugünümüze şükür
sorma bbilimim yaa bayılmışım resmen sabaha karsı...ama ne güzeldi kalkasım gelmedi...herif de gidince erkenden koca yatak bana kaldı ki ohhh sıcacıkofff offffff.....gönül diyoki cık 32.haftada izne ama öte yandan çıkma 2 aycık bebeişinle zaman geçirmene yetmezzz....40 ın çıkınca işe mi baslıcan diyo.....doğru olan da bu.ne kadar gec çıkarsak iyi sanırım
canım iki gün önce iki gün sonra olur
bak ben 10 ocakta çıkcam izne öyle hesap ettim ve öyle yapcam
10 nu cuma günü 13 ü pazartesi ya 11 yada 13 ocakta gidip raporumu alcam işte
onun nasıl verdiği değil benim nasıl istediğim önemli ve ben böyle istiyorum
seninkide benden 4 gün önce sende 6 ocak gibi alırsın sanırım
yiter artık bukadar çalışmak diyenler grubuna beni de alıın
valla şöyla ağız tadıyla gğnlerce bebek hazırlığıyla ilgilenmek istiyorum. aldıklarına bakayım eksiklerini göreyim kumaşımdan nevresimimi dikeyim alt açmasını yapalım anacımla falan
kocamla h.sonu gezilmio hemen öf pof anamı alır çıkarım en azından
ohh ne güzel kız şurda 1 ayın kalmış ozmaan en çok senin öyle görünüyor yani
benimde iznim var aslında bu yıldan kullanmadığım 10 gün falan fakat nerdeeeeeeeeee ??????????
daha benden iş bekliyor sevgili patroncuklarım karnımın farkında değiller herhalde
sağol tatlım
seninde başka çocuk vardı değilmi yokmu onun yattığı eski yatağı ?
yok canım ya kimse kimseyi zorlayamaz o konuda isteyen istediği gibi izne ayrılır yasal zorunluluk yok yani ha doğumun 2 şubat değilde 10 şubatta olursa ama öncesinde izni uzun kullanmış gözükeceğin için doğum sonrası iznin kısalır işte olacak sadece buben de öyle düşünüyorum ama o hafta 36. haftam oluyor ila 37 derse 1 hafta daha çalışmak zorunda kalırım.
böyle yasal zorunluluk varmı bilmiyorm
gel valla hep beraber yatışa geçelim sabah akşam uyuyalım.
bu arada dün gece üstüste tam 7 kez tuvalete kalktım tuvaletten çıkıyorum yatıyorum yine çişim geliyor
sinir oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?