2014 Şubat Anneleri

17 Mayıstı canım..

ozman 2 gun arayla dogumumuz allah kısmet ederse, gerci bn tam haftamı cuma gunu ögrenecegim belki erken yada gec döllenme vardır belli olmaz :))

ozman 2 gun arayla dogumumuz allah kısmet ederse, gerci bn tam haftamı cuma gunu ögrenecegim belki erken yada gec döllenme vardır belli olmaz :))

:)) İlk kan testimi yaptırdığımda 2 haftalık hamile olduğum söylendi. 2 hafta sonra bi test daha yaptırmamı söylediler. Yarın bi kere daha test yaptırıcam.. Kısmet olursa da cuma günü doktora gidicem.. Bakalım kesin tarihi o zaman öğrenicem :)) Ben hemen hemen hiçbir belirti de yaşamadım. Tek belirtilerim kirpiklerimin birbirine karışması ve kasıklarımda ağrıydı :)

TEST sonucunu dr gösterdik.

kan ilacı yazdı kanım çok düşük çıktı bebek güçsüz kaldığı zamanlarda annenin kanından faydalandığı için kullanılması gerekliymiş doğuma kadar kullanabilirsin 1 kutu ile başla bakalım dedi

kan ilacı ne kullanıyorsunuz ?bulantı yapıyor mu ?

Son düzenleme:

sezeryanda bi 15 kadar önceden tarih veriliyor diye biliyorum benimki 15 gün öncede olabilir :)) kızım sezeryanla oldu

bendede cok fazla belirti yok kasık agrısı dısında..kipriklerin karısmasını ilk defa duydum ben nasıl oluyor o?? desene cuma gunu ikimizde ögreneceğiz bebişlerin ne durumda ne kadarlık oldugunu

bendede cok fazla belirti yok kasık agrısı dısında..kipriklerin karısmasını ilk defa duydum ben nasıl oluyor o?? desene cuma gunu ikimizde ögreneceğiz bebişlerin ne durumda ne kadarlık oldugunu
2 gün önce anneme gittim oda bana dedi kipriklerin belli etmiş bak diye genelde muntazam dururlardı ama sabah kalkana kadar yatakta kırk takla atıyorum kiprik karışmasında napsın bende annemden duydum ilk kez

Son düzenleme:

:) ne mutlu sana, inşallah..

benimkisi 2 mayıs
atlatırsın inş. bende 30 mayısta kan testi yaptırdım ilk

herhan geri gelecek diye tedirginim kuzum.sen nasılsın
bu benim 2. gebeliğim kızımda en son hastanelere kadar düşmüş 3-4 kilo vermiştim 3 ay içinde ama bu kez tık yok şimdilik, inşallah hiç olmaz :)) uyku ve aşırı iştah dışında problem yok gibi şimdiden 1 kilo aldım bile boğazıma hakim olamıyorum:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…