internetten araştırdım bebeğe zararı yokmuş ama karın kasları zorlandığı için korkuyor insan birde sancı oluyor ve ben 20-30 arası hapşırıyorumAllah yardımcımız olsun
bencede ikiz hamilesin sen :)) çünkü ben ayın 18inde (tam adet günümde) kan testi yaptırdım 41di, 2 gün sonra 97 idi.. şuan 300lerde anca benim değerlerim. 2 günde 2ye katlarmış değerler.. senin adete 3 gün kala 63 çıktıysa %90 ikiz gibi düşünüyorum hakkında hayırlısı olsun, sağlıklıca kucaklarımıza almayı nasip etsin rabbim
HAHAHHAHA cok heycanlandm yine hayırlısaı hayatm, saglıklı olsunda ister tek olsun ister cift
internetten araştırdım bebeğe zararı yokmuş ama karın kasları zorlandığı için korkuyor insan birde sancı oluyor ve ben 20-30 arası hapşırıyorum. bi başlayınca 3-4 kez arka arkaya geliyorAllah yardımcımız olsun
bencede ikiz hamilesin sen :)) çünkü ben ayın 18inde (tam adet günümde) kan testi yaptırdım 41di, 2 gün sonra 97 idi.. şuan 300lerde anca benim değerlerim. 2 günde 2ye katlarmış değerler.. senin adete 3 gün kala 63 çıktıysa %90 ikiz gibi düşünüyorum hakkında hayırlısı olsun, sağlıklıca kucaklarımıza almayı nasip etsin rabbim
17 Mayıstı canım..
kişisel bilgilerinden yapılıyor. tickerlerin altında link var oraya tıkla dene bi istersenkızlar gebelik tickerınızı nerden yapıyorsunuz? link verebilir misiniz?
ozman 2 gun arayla dogumumuz allah kısmet ederse, gerci bn tam haftamı cuma gunu ögrenecegim belki erken yada gec döllenme vardır belli olmaz :))
kişisel bilgilerinden yapılıyor. tickerlerin altında link var oraya tıkla dene bi istersen
ozman 2 gun arayla dogumumuz allah kısmet ederse, gerci bn tam haftamı cuma gunu ögrenecegim belki erken yada gec döllenme vardır belli olmaz :))
:)) İlk kan testimi yaptırdığımda 2 haftalık hamile olduğum söylendi. 2 hafta sonra bi test daha yaptırmamı söylediler. Yarın bi kere daha test yaptırıcam.. Kısmet olursa da cuma günü doktora gidicem.. Bakalım kesin tarihi o zaman öğrenicem :)) Ben hemen hemen hiçbir belirti de yaşamadım. Tek belirtilerim kirpiklerimin birbirine karışması ve kasıklarımda ağrıydı :)
evet muhtemel tarihlerimiz aynı :)Kısmet olursa doğum tarihlerimiz aynıymış :))
bendede cok fazla belirti yok kasık agrısı dısında..kipriklerin karısmasını ilk defa duydum ben nasıl oluyor o?? desene cuma gunu ikimizde ögreneceğiz bebişlerin ne durumda ne kadarlık oldugunu[/QUOT
Canım kirpiklerin birbirleriyle yapışık duruyo ya da çapraz duruyo. Karman çorman oluyo :)
2 gün önce anneme gittim oda bana dedi kipriklerin belli etmiş bak diye genelde muntazam dururlardıbendede cok fazla belirti yok kasık agrısı dısında..kipriklerin karısmasını ilk defa duydum ben nasıl oluyor o?? desene cuma gunu ikimizde ögreneceğiz bebişlerin ne durumda ne kadarlık oldugunu
canım ben hissettiğime eminim sana doktor yazısı kopyalıoyorum :)
Karnınızdaki bebek hamileliğin 7-8. haftaları gibi çok erken bir dönemde hareket etmeye başlamasına ve anne adayı olarak bunu ultrasonda görebilmenize rağmen onun hareketlerini genelde 16-22. haftalar civarında bir dönemde hissetmeye başlarsınız.
Deneyimli anneler hızlanma, canlanma, diriltmek gibi anlamlara gelen ve ingilizcede "quickening" olarak tanımlanan ilk hareketi ilk kez bebek bekleyen anne adaylarına göre genelde daha erken hissederler. Bunun nedeni deneyimli anelerin bebek hareketlerini barsak hareketi gibi diğer karın içi hareketlerden ayırt edebilmeleridir.
Anne adayının vücut yapısı da bebek hareketlerinin hissedilmesindeki farkta rol oynar. Zayıf anne adayları kilolulara göre bebeklerinin oynadığını daha erken dönemde fark ederler. Benzer şekilde birden fazla sayıda bebeğe hamile olan anne adayları da bebek hareketlerini bir süre daha önce hissedebilirler.
hem zayıfım hem 2 sene önce hamileydim yani tecrübeliyim hemde karnımın üzerine yatmıştım erken olduğunun farkındayım bende çok çok şaşırdım beklemiyordum bile aniden hissettim ama daha hissederken emindim yani umarım en kısa zamanda sizlerde hissedersiniz arkadaşlar
bende de hapşırma çok var canım karnımı tutarak hapşırıyorum devamlı sanki düşürecekmişim gibi geliyor Allah korusun
2-3 ay arasında kasığınızda kelebek çırpınıyormuş gibi daimi bir seyirme hissederseniz bilinki bebeğiniz.. hiç kesilmiyor ama bazen uyumakta zorlanırdım kızımda hissederdim.:) ne mutlu sana, inşallah..
inşallah
evet çünkü ovulasyon testini kullanmayı beceremeyince topiğe takılamamıştımçok şükür doktor yanılmmış, düşük tehlikem var işte, o kısmı da bir atlatsak değme keyfimize , senin sat kaçtı, benim 25 mayıstı, daha küçücük bir kesem var
Maşallah, geri gelmez inşallah :)canlarımmm sabahtan beri midem bulanmıyor şoklardayım
Maşallah, geri gelmez inşallah :)
canlarımmm sabahtan beri midem bulanmıyor şoklardayım
ay nolur uzak dursun bidahada olmasın :))
bu benim 2. gebeliğim kızımda en son hastanelere kadar düşmüş 3-4 kilo vermiştim 3 ay içinde ama bu kez tık yok şimdilik, inşallah hiç olmaz :)) uyku ve aşırı iştah dışında problem yok gibi şimdiden 1 kilo aldım bile boğazıma hakim olamıyorum:26:herhan geri gelecek diye tedirginim kuzum.sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?