bu benim 2. gebeliğim kızımda en son hastanelere kadar düşmüş 3-4 kilo vermiştim 3 ay içinde ama bu kez tık yok şimdilik, inşallah hiç olmaz :)) uyku ve aşırı iştah dışında problem yok gibi şimdiden 1 kilo aldım bile boğazıma hakim olamıyorum:26:
6 yaşında ismi özgemaşallah maşallah tatlım.prensesin kaç yaşında adı nedir?
kızlar mide bulantısını sodrum dr uma ne yapmalıyım diye sabahları uzun süre açkaldığımız için bulanıyormuş akşam yemeği ile yatmadan önce birşeyler ye dedi hatta mideniz iyiyse yatmadan önce de yiyebilirmişiz gün içerisinde uzun süre aç kalmamak gerekiyor sizi bilmem ama bende hamilelikten sonra iştah sıfır nasıl yapıcam bilmiyorum 7.haftadayız hep mide bulantısı neyse günde 4 porsiyon meyve ve haftada en az 2 kere et günde en azn 1 yumurta dedi abur cubur hamur işi bitki çayı yok
bencede ikiz hamilesin sen :)) çünkü ben ayın 18inde (tam adet günümde) kan testi yaptırdım 41di, 2 gün sonra 97 idi.. şuan 300lerde anca benim değerlerim. 2 günde 2ye katlarmış değerler.. senin adete 3 gün kala 63 çıktıysa %90 ikiz gibi düşünüyorum hakkında hayırlısı olsun, sağlıklıca kucaklarımıza almayı nasip etsin rabbim
6 yaşında ismi özge
canım ben adetime 6 gün vardı test yaptım 20 cıktıı adet günümde yaptımm 472 çıktıııııikiker yaptırdım kan testi adetime 3 gun kala 63 tü 2 gun sonra 250 oldu sonra ne oldu bilmiorum cuma günü ögrenecegm :))
kızlar sizde de tüylerinizde tuhaf bir şekilde artış oldu mu? normalde ayda bir giderim kaş aldırmaya, pek tüysüzümdür, 10 gün önce aldırıdığım kaşlarım fışkırdı, yine ağdamı ayda bir yaptırırdım, yaptıralı 10 gün oldu, yerine acayip çıktı
bana progestan vermişti ebru hanım ama şükran hanım gereksiz dedi hatta ebru hanıma ilk gittiğimde ben hamileymişim ama o kist sandı ve ilaç verdi ama kullanmadım ben iyiki de kullanmamışım şükran hanıma gitmelisin canım bence cuma günü benim tam 7 hafta sıfır günlüktü ve hem kalp atışını gördük hem duyduk cihazları daha teknolojik emsey hastanesinin duyulur bence
SEDCEL arkadaşım benim de betam çok yüksekti hatta seninkinden baya bi yüksek ama ben baya bi bekledim 1 hafta sonra test yaptırdım burdaki arkadaşlar ikiz mi dedi ama değilmiş.... gönlünden geçen hakkında hayırlısıysa olur inşallah
ne guzel bi oglun varmis Allah bi de kiz nasip etsin insallah :)
amin. oğlum 8 yaşında. önce sağlıklı ve hayırlı sonra kız gönlümden geçen . Allah bilir tabiki ama çin takvimine göre yaptık
gözün aydın canım sırada kalp atışları var:)mrb kizlar minicik kesemizi de gorduk cok sukurr :)
canım benim bat 13 doktor haftaya gel dedi daha erken dedi 5+6 yım ben:)bugün çok bulantım var kızlar. ne güzel düne kadar çok rahattım. bugün aralıksız bulanıyooooo bebişim büyüyo heralson 3 gün kalp atışı randevumuza. sat 16 mayıs olanlar gördü mü kalp atışını ? erken mi acaba
dilini ısır maşallah de ben de şoklardayım ama bulantıdan canım:)canlarımmm sabahtan beri midem bulanmıyor şoklardayım
seninde gözün aydın canım bende dün görmüştüm hayırlısıya kalp atıslarını duyarız inşallahslm kızlar bende bugün bebiğimizin kesesini gördümmmmmm çok mutlu oldummmmmmmmmm
kızlar sizde de tüylerinizde tuhaf bir şekilde artış oldu mu? normalde ayda bir giderim kaş aldırmaya, pek tüysüzümdür, 10 gün önce aldırıdığım kaşlarım fışkırdı, yine ağdamı ayda bir yaptırırdım, yaptıralı 10 gün oldu, yerine acayip çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?