bugün çok bulantım var kızlar. ne güzel düne kadar çok rahattım. bugün aralıksız bulanıyooooo bebişim büyüyo heralson 3 gün kalp atışı randevumuza. sat 16 mayıs olanlar gördü mü kalp atışını ? erken mi acaba
benim sat 18 mayıs, cumartesi günü gideceğim ancak ozaman görünür dedi. kalbinide inşallah duyarım :)bugün çok bulantım var kızlar. ne güzel düne kadar çok rahattım. bugün aralıksız bulanıyooooo bebişim büyüyo heralson 3 gün kalp atışı randevumuza. sat 16 mayıs olanlar gördü mü kalp atışını ? erken mi acaba
Bende çok hapşuruyorum ama aşırı derece bahar ve ağaç, ot vs. gibi şeylere alerjim olduğu için.. ilaçta alamadığım için sürekli hapşuruyorum..korkuyorumda açıkçası bebeğe bişey olcak diye
synen bunları yaşıyorum ben
normlde alerjim yoktur
ama burnum hep kapalı
hık hık yapa yapa tikli olcam
bide günde en az 3 5 kez hapşuruyorum
bazıları ardarda oluo
hiç sevmedim bunu
ne midem bulanıo ne tiksintim var ama işte şu iki eeen nadir durumlar beni buldu sanırım
bende de hapşırma çok var canım karnımı tutarak hapşırıyorum devamlı sanki düşürecekmişim gibi geliyor Allah korusun
olsun canım sağlıklı olsunda sonra öğrenirsin bende heyecandan sormayı unutmuşum aldığımız çıktıda da bir çok değer var cm cinsinden anlayamadım yani
aynen canim bende cok onemsemedim sonucta daha kalp atisi evresi var mm si cm si 2.planda bnm icin bebegim tutunsun kalbi atsin baska bisi istemiyorum <3
aynı durumu yaşadım heyecandan tam unutuyordum doktor kalkmıştı sağolsun sorunca geri oturup ölçtü :)
iyi doktormus o zaman bazilari cok kati bende erkek doktor sectim cok da iyi cikti doktorum Allaha sukur
benim sat 15 mayıs kalp atışı için 5 temmuz da randevu verdi dr
iyi doktormus o zaman bazilari cok kati bende erkek doktor sectim cok da iyi cikti doktorum Allaha sukur
evet doktorum iyi fakat değiştirecem. oğlumu doğum yaptırana geri dönecem. alışkanlık yapmış bende :)
bende alerjik astim var fakat bu yasadigim kesinlikle alerjiden olmadigina eminim cunku geniz sisligim yok ve tikaniklik cigerlerime dogru ilerlemiyor. yalniz degilsin 1 haftadir bununla yasamaya calisiyorum su buharinda biraz nefes al ver ve tuzlu su cekebiliyosan burnuna yatmadan once cek ise yariyor deneyebilirsin. benimde migdem bulanmiyor bence sansliyiz keyfini cikaralim :)
İNŞ canm sorunsuz bı sekilde atlatırsın bu süreci
evet bende şubat annesi olcam inş.
sen yazmamaya başlamıştın o ara gebe haberimi verdim ben o topicte şubat başı benimkisi kısmetse
neyse doktorun yanılmasına sevindim ben iyikide güvenilir değilmiş o doktorda söyledikleri fos çıkmış
beni her gören nedense ikizin olacak diyor:) ister istemez bilinc altıma girmeye basladı :) sat 19 mayıs acaba 2 kese birden olur mu cok merak ediyorum
evet doktorum iyi fakat değiştirecem. oğlumu doğum yaptırana geri dönecem. alışkanlık yapmış bende :)
ne guzel bi oglun varmis Allah bi de kiz nasip etsin insallah :)
hamile olduğunu kan testinden öğrendiysen eğer, ikiz bebeklerde kan testi değeri çok yüksek oluyormuş, burdan da ikiz olduğu anlaşılabiliyor
ikiker yaptırdım kan testi adetime 3 gun kala 63 tü 2 gun sonra 250 oldu sonra ne oldu bilmiorum cuma günü ögrenecegm :))
sen çok acelecisinbenim sat 25 mayıstı, kan testi yaptırmaya ayın 24 ünde gittim diye sağlık ocağındakiler ne bu acele diye şaşırdılar, oysa adetin üzerinden 3 gün geçmişti
Benim adet tarihime 6 gün varken öğrendim hamile olduğumu.. O zaman 2 haftalıktı. Bu cuma doktora gidicem ilk defa.. Nette araştırdığımda 6 haftalık diye geçio.. Bakalım yarın bir daha kan testi yaptırıcam.. Senin 1 gün kala test yaptırman çok normal neden şaşırmışlarki sağlık ocağındakiler :)
Gozunn aydın canım benimrabbim saglıkla ilerleyip saglıkla kucagına almayıda nasip etsin
Aminnn insallah sıra bizde..
sat ne canım bnm 19 mayıstı
internetten araştırdım bebeğe zararı yokmuş ama karın kasları zorlandığı için korkuyor insan birde sancı oluyor ve ben 20-30 arası hapşırıyorum. bi başlayınca 3-4 kez arka arkaya geliyorAllah korusun belkide daha cok iyi gelir hapsirdikca daha sıkı tutunur
ikiker yaptırdım kan testi adetime 3 gun kala 63 tü 2 gun sonra 250 oldu sonra ne oldu bilmiorum cuma günü ögrenecegm :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?