- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
- 408
al de ye kuzum, içinde kalmasınnn
Allah büyük kuzum,inşallah hakkın olanı alırsın....sen yine de sakin ol kuzucuğun için,Allah'a havale et lipim
günaydın kuzum, senin canın vişne suyu mu istedi bakiim?
afiyet olsun, için yanmış demek ki...ben de sabah kalktım, kahvaltı yaptım evde, bugün öğlen yiyeceğim yemekleri hazırladım, bugün cuma çok çabuk geçer inşallah...haftasonu hem dinlenir hem de huzur buluruz hepimiz...
Hep akşamları aklıma geliyor yarın alırım diyorum unutuyorum ama bugün alırım kesin... Nasılsın jackim...
al de ye kuzum, içinde kalmasınnn
Allah büyük kuzum,inşallah hakkın olanı alırsın....sen yine de sakin ol kuzucuğun için,Allah'a havale et lipim
oyyyy unutma al da ye artıkbenim de yazın canım bi meyve istemişti...zamanı geceli de bi ay olmuştu aradık taradık dondurulmuşunu bulduk ama yiyemedim reçel yapmıştım
gecen hafta pazarda gördüm aldım yedim,muradıma erdim hehehe
iyiyim ben kuzum sen nasılsın bakim
sağol tatlım, şu an yavrum ve ailemden başka hiç bir şey gözümde değil zaten, bizim kuzucuk da içimde kıpır kıpır şu an sabah arabada gelirken şarkı söyledim uyandı bana eşlik ediyor minnak tavşan:)
Bende yazın almıştım öyle bir kaç meyve...Geçen birini açtım yiyeyim diye tadı çok kötü geldi.
Bende iyiyim sağolasın
ayy evet balım yaa,içim yanmış.....bir de ben cok severim vişne suyunu...buzluğa da vişne attım hatta.bebişim dgdudugunda kaynatip içicemmm
benim için hafta bitmiyor bugün...cumartesi de çalışıyorum çünkü...offff
biz de attık buzluğa canım, doğumdan sonra yapıp içmek benim de hedefim...
ya bu arada dün akşam komik bir sey oldu, annanemle büyükbabamı aradık konuştuk eşimle beraber, neyse annanem bende gebelik diyabeti çıktığını annemden öğrenmiş, geçmiş olsun dedi ben de anlattım çok şükür düzene soktuğumuzu...demesin mi "annenin dediğine göre çok kilo almışsın sen" diye...yaw namımız almış yürümüş haberimiz yok, bugün sabah tartıldım 75.2 geldim zaten, hepi topu 7.2 kilo almışım ama nedense insanların kafasında bir sey yerleşti mi gitmiyor. ben açıklamaya çalıştım ama kesin anlamadı:))
oyy yerim onu,benimkide uyanıyo benimle birlikte....şimdi yavaştan başladı pıt pıtuzun zaman sonra ilk kez doğru düzgün uyudum diyebilirim,3-4 kez kalktım tuvalete ve buna seviniyorummm teşekkürler kızım
kuzum o meyveleri koy tencereye kaynat,seker de at....sonra blenderdan geçir suyunu iç....dondurulmuş güzel olmuyo ki,yenilmiyo yani....
günaydın
lip üzülme canım Allah'ın sopası yoktur öbür dünyaya bile kalmıyo böyle hak yeme olayları illa ki önüne çıkacaktır sen gönlünü ferah tut inşallah hakkın olanı da biran önce alırsın canım
bu akşam biz de kv gidiyoruz bakalım hayırlısı :18: :18: 1 gece orda kalıp 1 gece de arkadaşlarda kalıp dönücez
ben yazın çok kötüydüm kaç defa kalkıyordum ve uyuyamıyordum, ama şimdi kışa girice biraz rahatladım, sıcağı sevmiyorum galiba...gecede 1 kez kalkıyorum, onda da hem tuvalete gidiyorum hem de üzerimi değiştiriyorum, terlemiş oluyorum çünkü.
Günaydin cicis anneler hayirli cumalar...canlarim benim güzel dilekleriniz cok sagulun hanimlar.ben dün aksam taburcu oldum sancilarimi durdurdular ama kizlae ne dense sekerim yüksek cikiyordu kan degerim cok düsük cikyordu.allahima sükürler olsun sekerim düstü..bugünde yine hastaneye gidecem bana iki ünite kan verecekler...insallah hepimiz bebislerimizi sag salim kucagimiza aliriz..
Günaydin cicis anneler hayirli cumalar...canlarim benim güzel dilekleriniz cok sagulun hanimlar.ben dün aksam taburcu oldum sancilarimi durdurdular ama kizlae ne dense sekerim yüksek cikiyordu kan degerim cok düsük cikyordu.allahima sükürler olsun sekerim düstü..bugünde yine hastaneye gidecem bana iki ünite kan verecekler...insallah hepimiz bebislerimizi sag salim kucagimiza aliriz..
kızlar günaydınnnnn,
lipim çok kızdım senin amirine.iyiki cehennem var diye geçiririm bazen içimden bu da o anlardan
jackommm gnaydın kuşummm fişne suyunu sevsinler
ismirnammm bende biliyorum o stresi doktora da.kolaylık versin allahhhh
taubem,violem,sgunum,proletim günaydınnnn
bir kez miiiayy en güzel yaaaaa onu geciyo bazen benimki
canım geçmiş olsun
geçmiler olsun tatlımmm.bilmiyordum hastaneye gittiğini
Günaydın bacım. Yorumum sayfa sonunda kaldığından kimsecikler görmedi. Bi sen gördün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?