- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
- 408
oyy yerim onu,benimkide uyanıyo benimle birlikte....şimdi yavaştan başladı pıt pıtuzun zaman sonra ilk kez doğru düzgün uyudum diyebilirim,3-4 kez kalktım tuvalete ve buna seviniyorummm teşekkürler kızım
kuzum o meyveleri koy tencereye kaynat,seker de at....sonra blenderdan geçir suyunu iç....dondurulmuş güzel olmuyo ki,yenilmiyo yani....
biz de attık buzluğa canım, doğumdan sonra yapıp içmek benim de hedefim...
ya bu arada dün akşam komik bir sey oldu, annanemle büyükbabamı aradık konuştuk eşimle beraber, neyse annanem bende gebelik diyabeti çıktığını annemden öğrenmiş, geçmiş olsun dedi ben de anlattım çok şükür düzene soktuğumuzu...demesin mi "annenin dediğine göre çok kilo almışsın sen" diye...yaw namımız almış yürümüş haberimiz yok, bugün sabah tartıldım 75.2 geldim zaten, hepi topu 7.2 kilo almışım ama nedense insanların kafasında bir sey yerleşti mi gitmiyor. ben açıklamaya çalıştım ama kesin anlamadı:))
Günaydin cicis anneler hayirli cumalar...canlarim benim güzel dilekleriniz cok sagulun hanimlar.ben dün aksam taburcu oldum sancilarimi durdurdular ama kizlae ne dense sekerim yüksek cikiyordu kan degerim cok düsük cikyordu.allahima sükürler olsun sekerim düstü..bugünde yine hastaneye gidecem bana iki ünite kan verecekler...insallah hepimiz bebislerimizi sag salim kucagimiza aliriz..
kızlar günaydınnnnn,
lipim çok kızdım senin amirine.iyiki cehennem var diye geçiririm bazen içimden bu da o anlardan
jackommm gnaydın kuşummm fişne suyunu sevsinler
ismirnammm bende biliyorum o stresi doktora da.kolaylık versin allahhhh
taubem,violem,sgunum,proletim günaydınnnn
dün beni oğlumun teyzeleri çok mutlu etti.bu battaniye taaa bingölden geldi kronick deli teyzesinden.tac ve şal da taa istanbuldan adally teyzesinden .iyiki hayatımdalar
Eki Görüntüle 877088 Eki Görüntüle 877089
günaydın hüzünbazım,
cehennemi hem bu dünyada hem de öteki dünyada yaşayacaklarından hiç kuşkum yok, kul hakkı yemek en büyük günahlardan biridir. Allah iyilerlerle karşılaştırsın hepimizi...
Sagolun canlarim benim iyiki varsiniz
takibindeyim beybimmm ,elin nasıl oldu kuzum
dün beni oğlumun teyzeleri çok mutlu etti.bu battaniye taaa bingölden geldi kronick deli teyzesinden.tac ve şal da taa istanbuldan adally teyzesinden .iyiki hayatımdalar
Eki Görüntüle 877088 Eki Görüntüle 877089
gece ilenç bi rüya gördüm kuzum.göya erken doğum yaptım 29. haftada.ama bebişkom çok güzel saçlı normal bebek gibi ama uyumuyor.totom açıkta kaldı sanırsamCanım geçmiş olsun. Noldu yaaa ben kaçırmışım :18::18:
Geçti geçti hiçbişeyciği yok maşallahŞu toplamadan atlattık çok şükür. Sen nasılsın?
çok güzellerrr,yapanların gönderenlerin ellerine yüreğine sağlık,güzel günlerde kullanın kuzum
Sanırım öyle yaparım jackim...Bir tanesini annem reçel yaptı.Zaten İstanbulda meyveler artık doğumda bakarız bir çaresine...
Lip senin kızın mı olacaktı...Kız çocuklar anneyi şişirir derler ondan çok mu kilo aldın gibi görüyorlar acaba :44::44::44:
Taubeciğim çok geçmiş olsun.Sancın mı başlamıştı...
evet tatlım, birçoğumuz gibi benim de kızım olacak hayırlısıyla,
doğru söylüyorsun ilk 3 ayda 5 kilo aldım ben.yaz dönemi olduğu için ödem de vardı, ama daha sonra beslenmemi düzene sokunca sadece 2 kilo kadar aldım. Şu aralar da kilom sabit gidiyor, 1 aydır da diyetisyen kontrolünde gebelik diyabetini önlemeye çalışıyoruz.Çok şükür diyete uyunca ve günde yarım saat yürüyüşle kontrol altına aldık.
beni hiç görmediler ama yaşlılar işte bazen anlatılan şeyi farklı anlıyorlar, annanemde de öyle oldu galiba:))
Gunaydın kızlar biraz işlerim vardı ancak geldim nasılsınız tatlılar
Gunaydın kızlar biraz işlerim vardı ancak geldim nasılsınız tatlılar
günaydınBende iyiyim sen nasılsın
hosgeldin canım...iyiym ben sen nasılsın?
günaydınnnnnnnn tatlımGunaydın kızlar biraz işlerim vardı ancak geldim nasılsınız tatlılar
merhaba kızlar şubat sonu nasip olursa bebeğimi kucagıma alıcam size sorum var lütfen yanıt verin 22. haftadan beri var olan çatı ağrısı ve gece bazen karnınım sol yanında sertlik oluyor doktorum önemli değil deyip gönderiyor aynı sıkıntıyı yaşayanınız var mı acaba....
Ben çıkayım gidip rapor paramı alayım
Akşam biraz bebek şekeri yapayım dedim yaptımda 9 tane kadar tam 10.cuyu elime aldım silikon tabancasını ucuyla elimi yaktımAcemilik işte
neyse böyle böyle öğrencez
buz falan koydum hemen geçti ama ben bıraktım dün artık kalanları yavaş yavaş hafta sonuna yaparım
resim çektim fakat kendi telefonumla bununda pcye bağlantısı yok birinden bağlantı bulursam buraya resim eklicem kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?