2014 Şubat Anneleri

Sanırım öyle yaparım jackim...Bir tanesini annem reçel yaptı.Zaten İstanbulda meyveler artık doğumda bakarız bir çaresine...

Lip senin kızın mı olacaktı...Kız çocuklar anneyi şişirir derler ondan çok mu kilo aldın gibi görüyorlar acaba :44::44::44:

Taubeciğim çok geçmiş olsun.Sancın mı başlamıştı...

günaydın hüzünbazım,
cehennemi hem bu dünyada hem de öteki dünyada yaşayacaklarından hiç kuşkum yok, kul hakkı yemek en büyük günahlardan biridir. Allah iyilerlerle karşılaştırsın hepimizi...

dün beni oğlumun teyzeleri çok mutlu etti.bu battaniye taaa bingölden geldi kronick deli teyzesinden.tac ve şal da taa istanbuldan adally teyzesinden .iyiki hayatımdalar

aynen tatlım.bu arada diyetin ne alemde

Canım geçmiş olsun. Noldu yaaa ben kaçırmışım :18::18:

Geçti geçti hiçbişeyciği yok maşallah Şu toplamadan atlattık çok şükür. Sen nasılsın?
gece ilenç bi rüya gördüm kuzum.göya erken doğum yaptım 29. haftada.ama bebişkom çok güzel saçlı normal bebek gibi ama uyumuyor.totom açıkta kaldı sanırsam
çok güzellerrr,yapanların gönderenlerin ellerine yüreğine sağlık,güzel günlerde kullanın kuzum

bende aşık oldum jakooooo

evet tatlım, birçoğumuz gibi benim de kızım olacak hayırlısıyla,
doğru söylüyorsun ilk 3 ayda 5 kilo aldım ben.yaz dönemi olduğu için ödem de vardı, ama daha sonra beslenmemi düzene sokunca sadece 2 kilo kadar aldım. Şu aralar da kilom sabit gidiyor, 1 aydır da diyetisyen kontrolünde gebelik diyabetini önlemeye çalışıyoruz.Çok şükür diyete uyunca ve günde yarım saat yürüyüşle kontrol altına aldık.

beni hiç görmediler ama yaşlılar işte bazen anlatılan şeyi farklı anlıyorlar, annanemde de öyle oldu galiba:))

merhaba kızlar şubat sonu nasip olursa bebeğimi kucagıma alıcam size sorum var lütfen yanıt verin 22. haftadan beri var olan çatı ağrısı ve gece bazen karnınım sol yanında sertlik oluyor doktorum önemli değil deyip gönderiyor aynı sıkıntıyı yaşayanınız var mı acaba....

Neye istinaden çok kilo aldı demişlerki annaneye...

Gunaydın kızlar biraz işlerim vardı ancak geldim nasılsınız tatlılar
günaydınnnnnnnn tatlım

sertlik ve çatı ağrısı normal tatlım

Akşam biraz bebek şekeri yapayım dedim yaptımda 9 tane kadar tam 10.cuyu elime aldım silikon tabancasını ucuyla elimi yaktım Acemilik işte

neyse böyle böyle öğrencez
buz falan koydum hemen geçti ama ben bıraktım dün artık kalanları yavaş yavaş hafta sonuna yaparım
resim çektim fakat kendi telefonumla bununda pcye bağlantısı yok birinden bağlantı bulursam buraya resim eklicem kızlar

Geçmiş olsun tatlım,olur böyle kazalar

hemen buk birinden yaw.merak ettimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…