2014 Şubat Anneleri

geçmiş olsun canım
acemilikle yakmışsın yaptıkça alışır elin silikon tabancası epey işte kullanılıyor bende alsam mı ki eve

geçmiş olsun canım
acemilikle yakmışsın yaptıkça alışır elin silikon tabancası epey işte kullanılıyor bende alsam mı ki eve

sağol canım
evet aslında çok lazım oluyor ya bende bir arkadaştan aldım geçici olarak ama şimdi diyorumki keşke alsaymışım çünkü gerçekten çok lazım oabilir

bu arada resimleri ekleyecek kablo buldum sanırım

eminönünden ona da bakarım bi ara bi o eksik zaten evde

rüyamı yazıcaktım unuttum.. rüyamda hepimiz loğusa pijamalarımızı ve geceliklerimizi giymiş hastanenin birinde toplanmışız kimimizin az vakti kalmış çok şişmiş kimimizin daha çok vakti varmış az kilo almış falan kafamızda loğusa taçları pijama ve geceliklerle dolaşıyoduk hayır olsun

gece ilenç bi rüya gördüm kuzum.göya erken doğum yaptım 29. haftada.ama bebişkom çok güzel saçlı normal bebek gibi ama uyumuyor.totom açıkta kaldı sanırsam

bende aşık oldum jakooooo

Ayyyy. Sen diyince aklıma geldi Benim de rüyamda 7'izlerim oldu. 3 ü tombul diğer 4 ü çiroz gibiydi. Bi alt değiştirelim diyoduk annemle sıraladık hepsini koltuğa. Besmele çekip başlıyoduk ki uyandım

Gunaydın kızlar biraz işlerim vardı ancak geldim nasılsınız tatlılar

Günaydın bacım. Bizler iyiyiz. Sen nasılsın? Geçmiş olsun eline.. Bende 2 akşam önce kaynar suyla yaktım tarhana yapayım derken. Bi ağlamadığım kalmıştı..

ben de kınada dağıtmaya süsleri hazırlarken elimi yakmıştım hem de ne yakmak balayında parmağımı bin kat bantlayıp öyle havuza giriyodum hala izi duruyo dikkatli bakınca anlaşılıyo

Kızlar sabahtan işlere koyuldum hafta sonu misafir var ne zor hamile hamile temizlik şimdi dinlenmeye oturdum sayfalar almış başını geçmişi okudum hemencik) Canım bu bankaları anlamak zor benim eşimde bankacı genel müdürlük bayan eleman almama kararı almış doğum izni süt izni vs diye hatta geçen kobide kızı doğum iznine çıktığı için bireysele indirdiler kız müdürlük bekliyordu büyük şok oldu allah bildiği gibi yapsın bu zihniyettekileri ;(
Çağırmazsan ayıp olur canım boşver, benim eltimde hamile geçen gittiğimizde ona otur kızım diyor karnı benden biraz daha büyük diye sanki bende bebek yok ki önceden düşük yapan benim bana hiç otur demedi üstüne bide şunu bunu yap dedi çok kırgınım ama eşimin hatrına susuyorum allahtan farklı şehirlerdeyiz
Canım bende şu an toplam 7 kilo aldım geçen annem çok aldın sen dedi bana vucut şiş galiba )
Günaydın bitanem anca oturdum cvp yazabildim... Nasılsın?

Çok güzellerrr) maşallAh

ben de kınada dağıtmaya süsleri hazırlarken elimi yakmıştım hem de ne yakmak balayında parmağımı bin kat bantlayıp öyle havuza giriyodum hala izi duruyo dikkatli bakınca anlaşılıyo

kızlar ben de düğün gecesinde masaları dolaştıktan sonra takılan takıları filan çıkarıp annanemize teslim etmiştim ama bilezikleri aceleyle çıkarırken, elimi kesmişti bir kısmı. balayında o çiziklerle dolaştım, neyseki çok fazla deildi.
bir de benim hem uzun duvağım, hem de kısa duvağım vardı, uzun duvağı bir süre sonra çıkardım ve arkadaşıma teslim ettim. arkadaşım da düünden ayrılırken anneme teslim etmiş, ama benim annem sen git duvağı kaybet, ertesi gün arandı tarandı, sanki yer yarıldı yerin içine girdi. artık duvağın çalındığına kanaat getirdik, hatta teyzem "kesin ....yengen çalmıştır" diye hafiyelik bile yaptı ama kimin çaldığı muamma...
ben duvağı tekrar almak istedim ama çok pahalıydı, o dönem çok üzülmüştüm ama nazar boncuğu olsun diyorum, mal mülk deil de eşimle olan ilişkim ve evliliğim çok daha değerli

sanada geçmiş olsun cnaım o daha beter olmuştur yaa dikkat et kendine

sağol tatlım benimki çok yanmadı minnak bir yanık

[sıze=3]huzunbazzzzzzzzzzz [/sıze]gelen şeyleri çok beğendimmm çok güzeller şmdi gördüm daha gönderenlerinde ellerine sağlık

Canım allah hayır etsin düşünsene hepimizin bir hastanede olduğumu hastanedekiler kafayı yerdi galiba her birimiz ayrı dertlerden müzdarip )

Kıyamam yaa , bende senin gibi iki duvaklıydım iyi oluyor, nasar boncuğun olsun canım biri hatıra olsun diye almıştır kesin

evet kızlar işte bebikimin şekerleri tabi şimdi içinde şeker yok ondanda alıp koycam inş. Pembe renk alacam şu çikolatalı badem şekerleri varya onlardan

Ben çıkayım gidip rapor paramı alayım

Canım sen yazınca bende baktım. teeeeeee 8.aydan 10 gün raporujm vardı ama maaşımdan kesilmemişti. Bende yatmıcak herhalde diye düşündüm. Bi baktım ki ziraat bankasına gönderildi falan yazıyor. Bana da mı yatmış oluyor

bi tane kırmızı pijamalı vardı onun göbeği çok çıkmıştı kimdi o söylesin bakiiim hepimiz aynı hastanede olsak amma kaos olurdu ama yine de eğlenceli olurdu bence

çok güzel olmuşlar ellerine sağlık canım şimdi bunların tanesi kaç tl ye mal oldu sana?

evet hayatım ne yazık ki bayan çalışanlar cezalandırılıyor, benim de doğum izninden sonra ne olacağım muamma.şu an ticarideyim ama belki de kobiye verecekler, belki de bireysele, belki de ilçelere... bunları kafaya taksan stresten mahvolursun ama ben aştım artık,şu an salla başını al maaşını modundayım. iş miş deil de aile yaşantım önemli benim için. hiç öyle aşırı hırslı bir insan olmadım, olmak da istemem.

senin annen de benimki gibiymiş valla canım, eğer öncesinde çok kilolu deilsen 7 kilo ne ki. millet 15-20 kilo alıyor. hatta bizim ailede 30 kilo alan var:) ben aslında son 3 ay kendimi rahat bırakıp canımın istediğini yemeyi planlıyordum ama gebelik diyabeti çıkınca mecbur diyete girdik. her işte bir hayır var derler ya aynen öyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…