NE PARASIYMIŞ BUvayyyyyy paralan gel kroooo
Geçmiş olsun tatlım,olur böyle kazalar
hemen buk birinden yaw.merak ettimmm
Akşam biraz bebek şekeri yapayım dedim yaptımda 9 tane kadar tam 10.cuyu elime aldım silikon tabancasını ucuyla elimi yaktımAcemilik işte
neyse böyle böyle öğrencez
buz falan koydum hemen geçti ama ben bıraktım dün artık kalanları yavaş yavaş hafta sonuna yaparım
resim çektim fakat kendi telefonumla bununda pcye bağlantısı yok birinden bağlantı bulursam buraya resim eklicem kızlar
NE PARASIYMIŞ BU
DU Bİ SORAYIM YUKARDAKİ KIZA ONUN TLFNUDA BENİMKİYLE AYNI OLACAK VARMI ACABA :26:
geçmiş olsun canım
acemilikle yakmışsın yaptıkça alışır elin silikon tabancası epey işte kullanılıyor bende alsam mı ki eve
sağol canım
evet aslında çok lazım oluyor ya bende bir arkadaştan aldım geçici olarak ama şimdi diyorumki keşke alsaymışım çünkü gerçekten çok lazım oabilir
bu arada resimleri ekleyecek kablo buldum sanırım
gece ilenç bi rüya gördüm kuzum.göya erken doğum yaptım 29. haftada.ama bebişkom çok güzel saçlı normal bebek gibi ama uyumuyor.totom açıkta kaldı sanırsam
bende aşık oldum jakooooo
Gunaydın kızlar biraz işlerim vardı ancak geldim nasılsınız tatlılar
Akşam biraz bebek şekeri yapayım dedim yaptımda 9 tane kadar tam 10.cuyu elime aldım silikon tabancasını ucuyla elimi yaktımAcemilik işte
neyse böyle böyle öğrencez
buz falan koydum hemen geçti ama ben bıraktım dün artık kalanları yavaş yavaş hafta sonuna yaparım
resim çektim fakat kendi telefonumla bununda pcye bağlantısı yok birinden bağlantı bulursam buraya resim eklicem kızlar
dün beni oğlumun teyzeleri çok mutlu etti.bu battaniye taaa bingölden geldi kronick deli teyzesinden.tac ve şal da taa istanbuldan adally teyzesinden .iyiki hayatımdalar
Eki Görüntüle 877088 Eki Görüntüle 877089
Canım bu bankaları anlamak zor benim eşimde bankacı genel müdürlük bayan eleman almama kararı almış doğum izni süt izni vs diye hatta geçen kobide kızı doğum iznine çıktığı için bireysele indirdiler kız müdürlük bekliyordu büyük şok oldu allah bildiği gibi yapsın bu zihniyettekileri ;(kızlar dün akşam moralim çok bozuldu ya hiç beklemediğim bir şey oldu, yani hamile bir insana bu yapılır mı dedim,
ben bankada çalışıyorum, bizde bulunduğun pozisyonda 3 seneni doldurduğunda bir üst pozisyona yükseliyorsun ve maaşın da artıyor.yani kıdem alıyorsun. benim de süreç normal bir şekilde devam ederken, tüm onaylar verilmişken, genel müdürlükte benim ünvanımla ilgili yazıyı imzalayacak kişinin kendi insiyatifinde (hiç bir yönetmeliğe vs. uygun olmayan bir şekilde, sırf canı istemediği için) yazımı imzalamadığını öğrendim. bu kişigeçen sene de yine benim görev pozisyonumda yükselmemi engelleyen kişiydi. olayın benim hamile olmamla ve yakında doğum iznine çıkacak olmamla ilgili olduğunu düşünüyorum. benim devrelerim olan kişiler ünvanlarını aldılar ben alamadım. bu konuda sorumluluğu olan herkesi Allah'a havale ediyorum. doğacak çocuğumun rızkını benden esirgediler ya, Allah büyük, binlerce katını çıkarsın onlardan.
Dünden beri hep dua ettim, inşallah hakkım olanı alırım...
Çağırmazsan ayıp olur canım boşver, benim eltimde hamile geçen gittiğimizde ona otur kızım diyor karnı benden biraz daha büyük diye sanki bende bebek yok ki önceden düşük yapan benim bana hiç otur demedi üstüne bide şunu bunu yap dedi çok kırgınım ama eşimin hatrına susuyorum allahtan farklı şehirlerdeyizoofff kızlarr gecende eltime daha ıyı davranıyo kv.dedim ...eşime...sen de çok soguk resmı duruyorsun anneme dedi. ilk başta soğuk gitti birseyler şimdi yelek patik örmüş yorgan pike battaniye falan yapıyo şimdi yapmıyo diyemem....kapı süsü de yapacakmış...ama yoook olmuyo ya ben sevemiyorum.. seee veee miiii yooooo ruummm
eşim nasıl onun çocugu bılmıyorum.annem bebek için alışverişe çıkalım diyo..eşim de annem de ister onu öağırmazsan ayıp olur diyo nasıl yapsam
Canım bende şu an toplam 7 kilo aldım geçen annem çok aldın sen dedi bana vucut şiş galibabiz de attık buzluğa canım, doğumdan sonra yapıp içmek benim de hedefim...
ya bu arada dün akşam komik bir sey oldu, annanemle büyükbabamı aradık konuştuk eşimle beraber, neyse annanem bende gebelik diyabeti çıktığını annemden öğrenmiş, geçmiş olsun dedi ben de anlattım çok şükür düzene soktuğumuzu...demesin mi "annenin dediğine göre çok kilo almışsın sen" diye...yaw namımız almış yürümüş haberimiz yok, bugün sabah tartıldım 75.2 geldim zaten, hepi topu 7.2 kilo almışım ama nedense insanların kafasında bir sey yerleşti mi gitmiyor. ben açıklamaya çalıştım ama kesin anlamadı:))
Günaydın bitanem anca oturdum cvp yazabildim... Nasılsın?kızlar günaydınnnnn,
lipim çok kızdım senin amirine.iyiki cehennem var diye geçiririm bazen içimden bu da o anlardan
jackommm gnaydın kuşummm fişne suyunu sevsinler
ismirnammm bende biliyorum o stresi doktora da.kolaylık versin allahhhh
taubem,violem,sgunum,proletim günaydınnnn
dün beni oğlumun teyzeleri çok mutlu etti.bu battaniye taaa bingölden geldi kronick deli teyzesinden.tac ve şal da taa istanbuldan adally teyzesinden .iyiki hayatımdalar
Eki Görüntüle 877088 Eki Görüntüle 877089
ben de kınada dağıtmaya süsleri hazırlarken elimi yakmıştım hem de ne yakmak balayında parmağımı bin kat bantlayıp öyle havuza giriyodum hala izi duruyo dikkatli bakınca anlaşılıyo
sanada geçmiş olsun cnaım o daha beter olmuştur yaa dikkat et kendineayyyy. Sen diyince aklıma geldi benim de rüyamda 7'izlerim oldu. 3 ü tombul diğer 4 ü çiroz gibiydi. Bi alt değiştirelim diyoduk annemle sıraladık hepsini koltuğa. Besmele çekip başlıyoduk ki uyandım
günaydın bacım. Bizler iyiyiz. Sen nasılsın? Geçmiş olsun eline.. Bende 2 akşam önce kaynar suyla yaktım tarhana yapayım derken. Bi ağlamadığım kalmıştı..
ben de kınada dağıtmaya süsleri hazırlarken elimi yakmıştım hem de ne yakmak balayında parmağımı bin kat bantlayıp öyle havuza giriyodum hala izi duruyo dikkatli bakınca anlaşılıyo
Canım allah hayır etsin düşünsene hepimizin bir hastanede olduğumu hastanedekiler kafayı yerdi galiba her birimiz ayrı dertlerden müzdariprüyamı yazıcaktım unuttum.. rüyamda hepimiz loğusa pijamalarımızı ve geceliklerimizi giymiş hastanenin birinde toplanmışızkimimizin az vakti kalmış çok şişmiş kimimizin daha çok vakti varmış az kilo almış falan kafamızda loğusa taçları pijama ve geceliklerle dolaşıyoduk hayır olsun
kızlar ben de düğün gecesinde masaları dolaştıktan sonra takılan takıları filan çıkarıp annanemize teslim etmiştim ama bilezikleri aceleyle çıkarırken, elimi kesmişti bir kısmı. balayında o çiziklerle dolaştım, neyseki çok fazla deildi.
bir de benim hem uzun duvağım, hem de kısa duvağım vardı, uzun duvağı bir süre sonra çıkardım ve arkadaşıma teslim ettim. arkadaşım da düünden ayrılırken anneme teslim etmiş, ama benim annem sen git duvağı kaybet, ertesi gün arandı tarandı, sanki yer yarıldı yerin içine girdi. artık duvağın çalındığına kanaat getirdik, hatta teyzem "kesin ....yengen çalmıştır" diye hafiyelik bile yaptı ama kimin çaldığı muamma...
ben duvağı tekrar almak istedim ama çok pahalıydı, o dönem çok üzülmüştüm ama nazar boncuğu olsun diyorum, mal mülk deil de eşimle olan ilişkim ve evliliğim çok daha değerli
Ben çıkayım gidip rapor paramı alayım
bi tane kırmızı pijamalı vardı onun göbeği çok çıkmıştı kimdi o söylesin bakiiimCanım allah hayır etsin düşünsene hepimizin bir hastanede olduğumu hastanedekiler kafayı yerdi galiba her birimiz ayrı dertlerden müzdarip)
Kıyamam yaa , bende senin gibi iki duvaklıydım iyi oluyor, nasar boncuğun olsun canım biri hatıra olsun diye almıştır kesin
Eki Görüntüle 877201 Eki Görüntüle 877202 Eki Görüntüle 877203
evet kızlar işte bebikimin şekerleri tabi şimdi içinde şeker yok ondanda alıp koycam inş. Pembe renk alacam şu çikolatalı badem şekerleri varya onlardan
Eki Görüntüle 877201 Eki Görüntüle 877202 Eki Görüntüle 877203
evet kızlar işte bebikimin şekerleri tabi şimdi içinde şeker yok ondanda alıp koycam inş. Pembe renk alacam şu çikolatalı badem şekerleri varya onlardan
Kızlar sabahtan işlere koyuldum hafta sonu misafir var ne zor hamile hamile temizlik şimdi dinlenmeye oturdum sayfalar almış başını geçmişi okudum hemencik)
Canım bu bankaları anlamak zor benim eşimde bankacı genel müdürlük bayan eleman almama kararı almış doğum izni süt izni vs diye hatta geçen kobide kızı doğum iznine çıktığı için bireysele indirdiler kız müdürlük bekliyordu büyük şok oldu allah bildiği gibi yapsın bu zihniyettekileri ;(
Çağırmazsan ayıp olur canım boşver, benim eltimde hamile geçen gittiğimizde ona otur kızım diyor karnı benden biraz daha büyük diye sanki bende bebek yok ki önceden düşük yapan benim bana hiç otur demedi üstüne bide şunu bunu yap dedi çok kırgınım ama eşimin hatrına susuyorum allahtan farklı şehirlerdeyiz
Canım bende şu an toplam 7 kilo aldım geçen annem çok aldın sen dedi bana vucut şiş galiba)
Günaydın bitanem anca oturdum cvp yazabildim... Nasılsın?
Çok güzellerrr) maşallAh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?