Gerçektende yapacak o kadar çok iş varki ya... Yıkanacaklar ütülenecekler, zevkle yapacağım günü bekliyorum:)))))))) Hadi canlanın yapan varsa gaz versin
allah korusun canım cok geçmiş olsun. Endişelerin normal ama moralinide yuksek tut az kaldı inşAy kızlar bugün çok korktum. İş çıkışı arabam yoktu bugün eşimdeydi. Anneannelerine geleceğiz diye yold buluşacaktık. Tam da ineceğim yeri bilmiyordum otobüsten. Son anda fark edip fırladım. Zaten otobüs kalabalık. Ben kapıya vardım, adamın biri duruyor kapıda. Pardon pardon diye adam yolumdan çekilsin diye uğraşırken şoför kapıyı kapıyordu. Bi dakka diye bağırdım atıyordum kendimi otobüs duruyor daha nasıl olsa diye ki ben adımımı attım otobüs hareket etti. Nasıl korktum anlatamam düşeceğim de bebeğime bir şey olacak diye. Ayaklarım yere bastı. Ama korkudan ağlayacaktım o an. Yolda ağlayamadım da. Eşim gelip beni alınca başladım arabada ağlamaya. Allah korusun hepimizi. Çok korktum gerçekten.
Su an makinede. Bitmek üzere valla dayanamadım yikadim hehhe
Bu hafta artik kaldiricaz popiler yavastan :) birde beb bisi sormustum ama kimse cevap atmadi bebegin dolaplarini neyle silicez deterjan olmaz heralde ne yapti herkez ?
Bu hafta artik kaldiricaz popiler yavastan :) birde beb bisi sormustum ama kimse cevap atmadi bebegin dolaplarini neyle silicez deterjan olmaz heralde ne yapti herkez ?
Canım bana mobilyacı sade suyla sil boya yok bunlarda lake kaplama dedi. Bende sade suyla sildim. Ama eğer mobilya boyalıysa sirkeli suyla sil. En iyi dezenfektan..
cnm iyi oldu olmasına da, haziran da alaydık hiç olmazsa daha iyiydi, hatta en güzeli temmuzda..o zamana fiyat çok artıyor dedi istemedi :) bi kere de muhalefet olma deyiverince, bende sustum iyi dedim tatilin iyisi kötüsü olmaz :) ne diyim ama aklıma da takılmış, kedi gibi uzaktan denize bakmak istemiyorum onca yol gidip. Hayırlısı
benimdeeee, oturduğum yerden kalkasaım dolaşasım gelio habire, kalkınca da oturasım..bugün asansör bozuktu hep kat çıktım indim ben nefes nefese sürekli..
canlarım benim hep dedim ya 32'de çıkabilmek en iyiis aslında..geç çıkacaklar tekrar düşünün derim, sonuçta bize hamilelik öncesi biraz dinlenme de lazım . geçen 36 haftasında birini gördüm bankada onu gördüm benim nefesim kesildi..
bana da öyle bişey lazım...bacaklarımı nereye koyacağımı bilemez durumdayım..:)
güle güle giy cnm..amma bana nedense şu pijamalara 70 çok gelior yahu :S
ah ah, ah alanlar düşünsün...sen sıkma canını, bak arkadaşımız ne demiş..kafamı çok taktım bişeylere ...bebiş de geliverdi demiş
zaten duygusalız, bi parça daha alınganız...çok kolay kafaya tkaıyoruz. ama takmamamlı hep şükretrmeli..
bende sabahları kendi kendimi itekleyerek kalkıyorum öyle zor geliyor ki o sıcak yataktan çıkmak
bu arada size de oluyor mu? :) ben sağımdan soluma dönerken kütürdüyorum yahu yağlasam mı kendimi ne yapsam
yağ demişken de....burada okudugum bebe yağı kullanmayın yazısından sonra gittim watson'sdan Dalan'ın D'olive diye bi yağını aldım pek de beğendim.
Günaydın kronikim :)Günaydınlar herkese
Ben yine sabahın köründe dikildim ayağa
Herkese günaydın dün bebeğimi yoğun bakımda bir kereliğine mahsus yakından gördüm ben konuştukça kıpırdanıyo sanki beni tanıyo biliyo gibi gözleri açılmıyo daha ama açmaya falan.çalıştı nasıl duygulandım resmen ağlamaktan kendimden geçtim çok tatlı ve küçük bir oğlum oldu kilosu 1450gr boyu 39 cm bende bugün taburcu olcam ama oğlum emirim burda kalcak bide ben muğlada oturuyorum orda oğluma göre küves olmadığı için denizliye sevk etmişlerdi doğumdan önce burda ben orda çok zor olcak ama sütüm gelsin diye uğraşıyorum.gelirse her gün sağıp lazım oldukca getircem oğlum için dua ederseniz çok sevinirim allahım bir an önce sağlığına kavuşturup elime almayı nasip eder inşallah
Herkese günaydın dün bebeğimi yoğun bakımda bir kereliğine mahsus yakından gördüm ben konuştukça kıpırdanıyo sanki beni tanıyo biliyo gibi gözleri açılmıyo daha ama açmaya falan.çalıştı nasıl duygulandım resmen ağlamaktan kendimden geçtim çok tatlı ve küçük bir oğlum oldu kilosu 1450gr boyu 39 cm bende bugün taburcu olcam ama oğlum emirim burda kalcak bide ben muğlada oturuyorum orda oğluma göre küves olmadığı için denizliye sevk etmişlerdi doğumdan önce burda ben orda çok zor olcak ama sütüm gelsin diye uğraşıyorum.gelirse her gün sağıp lazım oldukca getircem oğlum için dua ederseniz çok sevinirim allahım bir an önce sağlığına kavuşturup elime almayı nasip eder inşallah
canım allah yardımcınız olsun ben inanıyorum allahın izniyle tez zamanda bebişini alıp eve goturcen ondan sonra mutluluktan sutun gurul gurul akmaya baslıycak ama biraz moralle gercekten psikoloji çok önemli kendini kastığın için bile sutun gelmeyebilir hep iyi dusun iyi olsunn guzel haberlerini bekliuoruz dualsrımız sizinleHerkese günaydın dün bebeğimi yoğun bakımda bir kereliğine mahsus yakından gördüm ben konuştukça kıpırdanıyo sanki beni tanıyo biliyo gibi gözleri açılmıyo daha ama açmaya falan.çalıştı nasıl duygulandım resmen ağlamaktan kendimden geçtim çok tatlı ve küçük bir oğlum oldu kilosu 1450gr boyu 39 cm bende bugün taburcu olcam ama oğlum emirim burda kalcak bide ben muğlada oturuyorum orda oğluma göre küves olmadığı için denizliye sevk etmişlerdi doğumdan önce burda ben orda çok zor olcak ama sütüm gelsin diye uğraşıyorum.gelirse her gün sağıp lazım oldukca getircem oğlum için dua ederseniz çok sevinirim allahım bir an önce sağlığına kavuşturup elime almayı nasip eder inşallah
Dayanamayacağını tahmin etmiştim jackim
Sade suyla yada sirkeli suyla silebilirsin
Günaydınlar herkese
Ben yine sabahın köründe dikildim ayağa
Tesekkür ederim cevaplar icin esim kokar diyo :) ama bebik icin yapcaz
Kızlar 3 kere kasılma yaşadım az önce acaba korkmalimiyim
gunaydın kızlar aşırı derecede halsiz ve yorgunum dün mideyi bozdum sanırım uyuyamadım bir süre sonra kalkıp kustum gece kötü bir geceydi şuandada çok uykum var sersem gibiyim
havada acayip soğumuş burda 3 derece dışarısı ilk kez üzerime birde şal aldım
bbilimim geçmiş olsun canım....dikkat et kendine
keşke az naneli bi nane-limon kaynatsaydın,hemen fayda eder o midene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?