2014 Şubat Anneleri

Gerçektende yapacak o kadar çok iş varki ya... Yıkanacaklar ütülenecekler, zevkle yapacağım günü bekliyorum:)))))))) Hadi canlanın yapan varsa gaz versin

Bu hafta artik kaldiricaz popiler yavastan :) birde beb bisi sormustum ama kimse cevap atmadi bebegin dolaplarini neyle silicez deterjan olmaz heralde ne yapti herkez ?

Ay kızlar bugün çok korktum. İş çıkışı arabam yoktu bugün eşimdeydi. Anneannelerine geleceğiz diye yold buluşacaktık. Tam da ineceğim yeri bilmiyordum otobüsten. Son anda fark edip fırladım. Zaten otobüs kalabalık. Ben kapıya vardım, adamın biri duruyor kapıda. Pardon pardon diye adam yolumdan çekilsin diye uğraşırken şoför kapıyı kapıyordu. Bi dakka diye bağırdım atıyordum kendimi otobüs duruyor daha nasıl olsa diye ki ben adımımı attım otobüs hareket etti. Nasıl korktum anlatamam düşeceğim de bebeğime bir şey olacak diye. Ayaklarım yere bastı. Ama korkudan ağlayacaktım o an. Yolda ağlayamadım da. Eşim gelip beni alınca başladım arabada ağlamaya. Allah korusun hepimizi. Çok korktum gerçekten.

allah korusun canım cok geçmiş olsun. Endişelerin normal ama moralinide yuksek tut az kaldı inş

Su an makinede. Bitmek üzere valla dayanamadım yikadim hehhe

Dayanamayacağını tahmin etmiştim jackim

Bu hafta artik kaldiricaz popiler yavastan :) birde beb bisi sormustum ama kimse cevap atmadi bebegin dolaplarini neyle silicez deterjan olmaz heralde ne yapti herkez ?

Sade suyla yada sirkeli suyla silebilirsin

Canım bana mobilyacı sade suyla sil boya yok bunlarda lake kaplama dedi. Bende sade suyla sildim. Ama eğer mobilya boyalıysa sirkeli suyla sil. En iyi dezenfektan..

ohh tatil planları da yapılmış ne güzel pijamalar bana da çok pahalı geliyo ben 40 a aldım geceliği de 20 ye aldım ama sabahlıkları yok zaten sabahlık giymem diye düşünüyorum olmazsa uzun bi hırka gibi bişey giyerim artık zaten eve geçince eşofman giyerim öyle pijamayla çıkamam insan içine ben :26: bebe yağı değil mi o başka bişey mi iyi miymiş o yağ canım?ben onu kaçırmışım

Herkese günaydın dün bebeğimi yoğun bakımda bir kereliğine mahsus yakından gördüm ben konuştukça kıpırdanıyo sanki beni tanıyo biliyo gibi gözleri açılmıyo daha ama açmaya falan.çalıştı nasıl duygulandım resmen ağlamaktan kendimden geçtim çok tatlı ve küçük bir oğlum oldu kilosu 1450gr boyu 39 cm bende bugün taburcu olcam ama oğlum emirim burda kalcak bide ben muğlada oturuyorum orda oğluma göre küves olmadığı için denizliye sevk etmişlerdi doğumdan önce burda ben orda çok zor olcak ama sütüm gelsin diye uğraşıyorum.gelirse her gün sağıp lazım oldukca getircem oğlum için dua ederseniz çok sevinirim allahım bir an önce sağlığına kavuşturup elime almayı nasip eder inşallah

Günaydınlar herkese

Ben yine sabahın köründe dikildim ayağa
Günaydın kronikim :)

Bitanem dualarımız seninle sütünü arttırmak için promalt içeceğini rezene tohumu çayını dene

sabah sabah ne güzel bir haber canım sağlıklı olmasına çok sevindim.
Rabbim inşallah sizi uzun süre ayırmaz emir paşa iyi olur annesinin kollarına gelir üzülme canım bebeğin ne güzel sağlıklı
üzüntü sütünü de engeller maşallah Emir'e ne kadar güçlü bir bebek olacak

canım allah yardımcınız olsun ben inanıyorum allahın izniyle tez zamanda bebişini alıp eve goturcen ondan sonra mutluluktan sutun gurul gurul akmaya baslıycak ama biraz moralle gercekten psikoloji çok önemli kendini kastığın için bile sutun gelmeyebilir hep iyi dusun iyi olsunn guzel haberlerini bekliuoruz dualsrımız sizinle

Günaydın kızlarrr sabah eşim gözlerinin altı falan şişmiş dedi.....bana göre benim yüzüm de şiş gibi.....vücudumda yok ama ayaklarımda ellerimde falantuzlu da yemiyorum cok fazla.....

Dayanamayacağını tahmin etmiştim jackim

Sade suyla yada sirkeli suyla silebilirsin

valla dayanamadım kronikim...yıkadım bugün de koyu renkleri yıkarım...geriye kalın battaniyesi kalıo onu da atıveririm makineye.tamamdır.haftasonu da kendi ihtiyaçlarımı aldım mı hazırız

Günaydınlar herkese

Ben yine sabahın köründe dikildim ayağa

günaydın minnoşum

canımmm üzme kendini sütün de etkilenmesin.bak bebişin iyi cok şükür....sen iyi ol ki o da bunu hissetsin çabucak büyüsün kavuşun

inş. bir an önce sağlıkla kavuşursunuz canım bebeğinle

Tesekkür ederim cevaplar icin esim kokar diyo :) ama bebik icin yapcaz

Canım bikaç saate koku falan kalmaz odayı havalandırırsanız. Kimyasal kullanmaktan iyidir. Bu şekilde açıkla bence eşine..

Bebişinin iyi olmasına sevindim canım. Hiç üzme kendini. Sağlıklı bir şekilde büyücek inşallah Emir bebek. Sen sütün gelsin diye elinden geleni yap ki daha çabuk kilo alsın daha çabuk kavuşun birbirinize..

Kızlar 3 kere kasılma yaşadım az önce acaba korkmalimiyim

Anammmmmm.
:18::18:

gunaydın kızlar aşırı derecede halsiz ve yorgunum dün mideyi bozdum sanırım uyuyamadım bir süre sonra kalkıp kustum gece kötü bir geceydi şuandada çok uykum var sersem gibiyim
havada acayip soğumuş burda 3 derece dışarısı ilk kez üzerime birde şal aldım

bbilimim geçmiş olsun canım....dikkat et kendine

keşke az naneli bi nane-limon kaynatsaydın,hemen fayda eder o midene

canım dualarımız seninle sende üzme kendini ki bir an önce sütün gelsin bebeğinin buna ihtiyacı var öle düşün ve onu sütünle hayata döndür Allah yardımcınız olsun....

bbilimim geçmiş olsun canım....dikkat et kendine

keşke az naneli bi nane-limon kaynatsaydın,hemen fayda eder o midene

sağol canım şimdi midem iyi daha doğrusu istifra ettikten sonra rahatladım uykuya dalabildim,
ama uykum var işte sabah zorla uyandım bıraksalar daha 2 saat uyurdum kesin

sen nasılsın tatlım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…