sağol canım şimdi midem iyi daha doğrusu istifra ettikten sonra rahatladım uykuya dalabildim,
ama uykum var işte sabah zorla uyandım bıraksalar daha 2 saat uyurdum kesin
sen nasılsın tatlım?
sağol canım şimdi midem iyi daha doğrusu istifra ettikten sonra rahatladım uykuya dalabildim,
ama uykum var işte sabah zorla uyandım bıraksalar daha 2 saat uyurdum kesin
sen nasılsın tatlım?
canım benimde belimde ağrım var ama acaba sen gece sırt üstü çokmu yatıyorsun mesela ben sırt üstü yatınca ağrım iki katına çıkıyor diyebilirimgenel olarak iyiyim kuzum.hep aynı seyi söylüyorum ama belim cok agrıyo işte.işe geleli bi saat olmadı daha,basladı yine....gece de ağrıyo zaten....dönemiyorum saga sola
günaydın bbilimcim,
geçmiş olsun, bizim burası bile soğudu, yağışlı bugün ve 11 derece. kendine dikkat et, benim de 2 gündür sol gözüm seğiriyor, uykusuz da değilim ama canım sıkkın bu aralar, her şey çok boğmaya başladı, sabah kalk işe gel, çalış, akşam eve git yemek hazırla, bulaşıklar, sonra tv ya da kitap-dergi oku, uyu, sabah kalk yine aynı terane...bir de bu havalar beni iyice depresif yapar,
bir taraftan olabildiğince fazla çalışıp doğum sonrasına aktarmak istiyorum, bir taraftan da dayanamıycam gibi geliyor, Allahım hepimize sabır ve dayanma gücü versin.
Herkese günaydın dün bebeğimi yoğun bakımda bir kereliğine mahsus yakından gördüm ben konuştukça kıpırdanıyo sanki beni tanıyo biliyo gibi gözleri açılmıyo daha ama açmaya falan.çalıştı nasıl duygulandım resmen ağlamaktan kendimden geçtim çok tatlı ve küçük bir oğlum oldu kilosu 1450gr boyu 39 cm bende bugün taburcu olcam ama oğlum emirim burda kalcak bide ben muğlada oturuyorum orda oğluma göre küves olmadığı için denizliye sevk etmişlerdi doğumdan önce burda ben orda çok zor olcak ama sütüm gelsin diye uğraşıyorum.gelirse her gün sağıp lazım oldukca getircem oğlum için dua ederseniz çok sevinirim allahım bir an önce sağlığına kavuşturup elime almayı nasip eder inşallah
Herkese günaydın dün bebeğimi yoğun bakımda bir kereliğine mahsus yakından gördüm ben konuştukça kıpırdanıyo sanki beni tanıyo biliyo gibi gözleri açılmıyo daha ama açmaya falan.çalıştı nasıl duygulandım resmen ağlamaktan kendimden geçtim çok tatlı ve küçük bir oğlum oldu kilosu 1450gr boyu 39 cm bende bugün taburcu olcam ama oğlum emirim burda kalcak bide ben muğlada oturuyorum orda oğluma göre küves olmadığı için denizliye sevk etmişlerdi doğumdan önce burda ben orda çok zor olcak ama sütüm gelsin diye uğraşıyorum.gelirse her gün sağıp lazım oldukca getircem oğlum için dua ederseniz çok sevinirim allahım bir an önce sağlığına kavuşturup elime almayı nasip eder inşallah
allah korusun canım cok geçmiş olsun. Endişelerin normal ama moralinide yuksek tut az kaldı inş
Kıyamam, tanıyordur seni tabii annesi. Ay nasıl duygulandım bu yazdıklarımı okurken. Sütün için bol bol su içmeyi de ihmal etme canım. Bir de bulgur, börülce falan da süt yapar derler. Onları da tüket istersen.Herkese günaydın dün bebeğimi yoğun bakımda bir kereliğine mahsus yakından gördüm ben konuştukça kıpırdanıyo sanki beni tanıyo biliyo gibi gözleri açılmıyo daha ama açmaya falan.çalıştı nasıl duygulandım resmen ağlamaktan kendimden geçtim çok tatlı ve küçük bir oğlum oldu kilosu 1450gr boyu 39 cm bende bugün taburcu olcam ama oğlum emirim burda kalcak bide ben muğlada oturuyorum orda oğluma göre küves olmadığı için denizliye sevk etmişlerdi doğumdan önce burda ben orda çok zor olcak ama sütüm gelsin diye uğraşıyorum.gelirse her gün sağıp lazım oldukca getircem oğlum için dua ederseniz çok sevinirim allahım bir an önce sağlığına kavuşturup elime almayı nasip eder inşallah
gunaydın kızlar aşırı derecede halsiz ve yorgunum dün mideyi bozdum sanırım uyuyamadım bir süre sonra kalkıp kustum gece kötü bir geceydi şuandada çok uykum var sersem gibiyim
havada acayip soğumuş burda 3 derece dışarısı ilk kez üzerime birde şal aldım
canım benimde belimde ağrım var ama acaba sen gece sırt üstü çokmu yatıyorsun mesela ben sırt üstü yatınca ağrım iki katına çıkıyor diyebilirim
sanada günaydın canım
evet bu havalar insanın canını sıkıyor benimde öyle
sende sanki doğum sonrası ücretsiz izin düşünüyordun yoksa benmi yanlış anımsıyorum
yinede kızlar hepimizde dayanabildiğimiz kadar dayanalım şu torba yasası denen terane güya 31 aralığa kadar çıkacak ona dayanalım baride yasa çıakrsa ondan faylanalım
günaydıınson günlerde yine uykuya vurdum kendimi ne kadar çok uyuyorum bi bilseniz.. göz kapaklarım ağrımış uyumaktan sizde de var mı uyku hali? halsizlik sürekli yatma isteği?:26:
oyy kıyamam onaiyi olmanıza sevindim inşallah biran önce kucağına alıp eve gidersiniz canım Allah yar ve yarımcınız olsun
günaydıınson günlerde yine uykuya vurdum kendimi ne kadar çok uyuyorum bi bilseniz.. göz kapaklarım ağrımış uyumaktan sizde de var mı uyku hali? halsizlik sürekli yatma isteği?:26:
oyy kıyamam onaiyi olmanıza sevindim inşallah biran önce kucağına alıp eve gidersiniz canım Allah yar ve yarımcınız olsun
canım benimde belimde ağrım var ama acaba sen gece sırt üstü çokmu yatıyorsun mesela ben sırt üstü yatınca ağrım iki katına çıkıyor diyebilirim
sanada günaydın canım
evet bu havalar insanın canını sıkıyor benimde öyle
sende sanki doğum sonrası ücretsiz izin düşünüyordun yoksa benmi yanlış anımsıyorum
yinede kızlar hepimizde dayanabildiğimiz kadar dayanalım şu torba yasası denen terane güya 31 aralığa kadar çıkacak ona dayanalım baride yasa çıakrsa ondan faylanalım
evet hayatım düşünüyorum ücretsiz izin,
aslında doğum paketine bağlı benim ücretsiz izin olayı, yeni doğum paketi çıkarsa ( ki yılbaşına kadar çıkacak demişlerdi ama devlet büyüklerimizden ses seda yok bu aralar) ve aynı şubede çalışma imkanım olursa ücretsiz izin almayabilirim. kendi yıllık izinlerimle beraber haziran sonuna kadar izinli oluyorum bu durumda da bebiş 5 aylık oluyor. ama beni başka şubeye sürerlerse ücretsiz izin kesin alırım. bebek yaklaşık 10 aylık olunca da ücretsiz izinden sonra başımın çaresine bakmayı düşünüyorum.
Canım şu ara ben de var. Dün gece 11 gibi yattım. Sabah eşime diye kalkmadım. 8 de kalkmam gerekiyordu. Bir türlü ayılamadım. 9 saat uyumuşum ama sanki hiç uyumamışım gibi. Dökülüyordu her yanım
benimde elime geçmiyor hafta sonu uyumak yaa ya oğlum uyandırıyor yada eşim gelip sarılıyor sırnaşıyor offffbbilimim 5.6 aylarda yatıodum sırtüstü fazla olmasa da ama belim rahatlıyo gibi oluyodu öyle yatınca...şimdi imkanı yok....2 dk dan fazla sırt üstü yatamıyorum
olmaz mı canım....ağzım ayrılıyor bütün gün....haftaiçi kalkamıyorum haftasonu da 7 de gözler fal taşı gibi
oyy oyy
sizin oralar daha soğuk wuwwwwwwÇok sağol canım. Unutmaya çalıştım da ne bileyim insan o anı hayırlayınca yine bi kötü oluyor. Ama düşünmemeye çalışıyorum işte.
Kıyamam, tanıyordur seni tabii annesi. Ay nasıl duygulandım bu yazdıklarımı okurken. Sütün için bol bol su içmeyi de ihmal etme canım. Bir de bulgur, börülce falan da süt yapar derler. Onları da tüket istersen.
Çok geçmiş olsun bbilimcim. Bizim burda da hava inanılmaz soğudu. Ankara şu an -3 derece. Şaka gibi. Ptesi daha 13 dereceydi.
bebikler tüm enerjimizi emiyor sağolsun
bende çok enerjisizim yaa
birde evde bir çocuk daha var onada enerjik olmam lazım
benimde elime geçmiyor hafta sonu uyumak yaa ya oğlum uyandırıyor yada eşim gelip sarılıyor sırnaşıyor offff
sizin oralar daha soğuk wuwwwwww
uykularım delik deşik un ufak oluyor bedenimmmmmm
genel olarak iyiyim kuzum.hep aynı seyi söylüyorum ama belim cok agrıyo işte.işe geleli bi saat olmadı daha,basladı yine....gece de ağrıyo zaten....dönemiyorum saga sola
kızlar çok alakasız bişi sorucam kararsız kaldım siz ne tavsiye edersiniz? malum bi arkadaşımız doğum yaptı bende eşyaları hazırlayıp bi çanta yapmak istiyorum. herkes çantanı ayarla diyor. doğumdan sonra kullanmak için çanta seçeneklerine bakıyorum. öyle cicili bicili şeyleri sevmiyorum. ayrıca bi yerlere giderken eşimin taşıyabileceği bi çanta arıyorum. siz neler aldınız? aslında sırt çantası düşünüyorum ama arabaya takılması için postacı çantası daha rahat görünüyo. şöyle bi seçenek buldum sizce nasıl? videos da var izlerseniz seviniri. bi de çanta ladıysanız paylaşırsanız iyi olur
Newfeel Backenger 100 Çanta
benim de takıntılarım var ama evde iki oğluş olunca bir de hazırlayacak kimse olmayacağı için ne olur ne olmaz diye hazırladım,yapım gereği de heyecanlı bir tipim zaten. şu anda mesela kurabiye pasta börek işine kafayı taktım.bunları da hazırlayayım tamamdır.benim nedense saçma takıntılarım totemlerim vardır, şimdi çantayı hazırlarsam sanki bebek hemen doğacakmış gibi düşünüyorum bu yüzden çantayı mantayı hazırlamıom daha...
benimde elime geçmiyor hafta sonu uyumak yaa ya oğlum uyandırıyor yada eşim gelip sarılıyor sırnaşıyor offff
Canım yoğun çalışıyorsun sanırım. Bende 1-2 gündür masa başında çok evrak işim vardı sırt ağrısıyla gittim hep eve. Zorlamamaya çalış kendini. Accuk keyif yap
Bende bunu beğendim canım. Bebek arabamızla da uyumlu. Öğle yemeğinde gidip bakıcam. Teşekkürler paylaşım için.
Domyos Büyük Training Çantası 40L
Günaydınlar... Kızlar aralık ayı muayenemiz tamamlandı şimdi geldim eve... Oğluşum hareketli çipura gibi oynuyor maşallah ağzını açıp kapıyor yavrum benim.. 29+6 günlük 1.578gr bir hafta öndeymişiz hadi ohhhhhh.... Bebişim dönmüş baş aşağıda çok şükür... Her yerini inceledi doktorum gayet sağlıklı gelişimi dedi suyu iyi, yeri de rahat dedi ... Bir sonraki muayene için Ocak 3 de çağırdı....Artık Nst ye bağlayacakmış kalp atışları için... Doğum için 13 şubat dedi (14 Şubat hediyesi de verebilirim)... Hayırlısı yardım et yarabbim...
proletim işler yoğun elimden geldiğince hafifletip de bırakmak istiyorum işleri.saolsunlar patronlarım da anlayışlılar,ellerinden geleni yapıyolar,ne iznime ne ofisteki bi şeye karısıyolar...evim gibi cok şükür....sürekli otur otur ondan agrıyo ama artık 5 dk calısıp 15 dk ofiste dolanıyorum.hatta apt bahçesine çıkıp dolaşıyorum.ama nafile....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?