2014 Şubat Anneleri

sağol canım şimdi midem iyi daha doğrusu istifra ettikten sonra rahatladım uykuya dalabildim,
ama uykum var işte sabah zorla uyandım bıraksalar daha 2 saat uyurdum kesin

sen nasılsın tatlım?

genel olarak iyiyim kuzum.hep aynı seyi söylüyorum ama belim cok agrıyo işte.işe geleli bi saat olmadı daha,basladı yine....gece de ağrıyo zaten....dönemiyorum saga sola

sağol canım şimdi midem iyi daha doğrusu istifra ettikten sonra rahatladım uykuya dalabildim,
ama uykum var işte sabah zorla uyandım bıraksalar daha 2 saat uyurdum kesin

sen nasılsın tatlım?

günaydın bbilimcim,

geçmiş olsun, bizim burası bile soğudu, yağışlı bugün ve 11 derece. kendine dikkat et, benim de 2 gündür sol gözüm seğiriyor, uykusuz da değilim ama canım sıkkın bu aralar, her şey çok boğmaya başladı, sabah kalk işe gel, çalış, akşam eve git yemek hazırla, bulaşıklar, sonra tv ya da kitap-dergi oku, uyu, sabah kalk yine aynı terane...bir de bu havalar beni iyice depresif yapar,
bir taraftan olabildiğince fazla çalışıp doğum sonrasına aktarmak istiyorum, bir taraftan da dayanamıycam gibi geliyor, Allahım hepimize sabır ve dayanma gücü versin.

genel olarak iyiyim kuzum.hep aynı seyi söylüyorum ama belim cok agrıyo işte.işe geleli bi saat olmadı daha,basladı yine....gece de ağrıyo zaten....dönemiyorum saga sola
canım benimde belimde ağrım var ama acaba sen gece sırt üstü çokmu yatıyorsun mesela ben sırt üstü yatınca ağrım iki katına çıkıyor diyebilirim

sanada günaydın canım
evet bu havalar insanın canını sıkıyor benimde öyle
sende sanki doğum sonrası ücretsiz izin düşünüyordun yoksa benmi yanlış anımsıyorum

yinede kızlar hepimizde dayanabildiğimiz kadar dayanalım şu torba yasası denen terane güya 31 aralığa kadar çıkacak ona dayanalım baride yasa çıakrsa ondan faylanalım

günaydıın son günlerde yine uykuya vurdum kendimi ne kadar çok uyuyorum bi bilseniz.. göz kapaklarım ağrımış uyumaktan sizde de var mı uyku hali? halsizlik sürekli yatma isteği?:26:

oyy kıyamam ona iyi olmanıza sevindim inşallah biran önce kucağına alıp eve gidersiniz canım Allah yar ve yarımcınız olsun

günaydın canım,
bol bol sütün olur da, besler büyütürsün inşallah yavrunu, her işte bir hayır vardır, senin ve yavrun için de böylesi hayırlıymış demek ki...benim çok yakın arkadaşım hacettepe de yenidoğan bölümlerinde çocuk doktoru olarak çalıştı, senin emir'in gibi erken doğan bebeklere nasıl özenli bakılıyor, pamuklara sarıyorlar resmen, hepsini kendi çocukları gibi seviyorlar...emir bebeğin doğum kilosu yine iyi maşallah, bak göreceksin 1 ayda nasıl güzel toparlayacak...kendine çok iyi bak, moralini çok yüksek tut, sütlerin dolsun taşsın inşallah...

kızlar çok alakasız bişi sorucam kararsız kaldım siz ne tavsiye edersiniz? malum bi arkadaşımız doğum yaptı bende eşyaları hazırlayıp bi çanta yapmak istiyorum. herkes çantanı ayarla diyor. doğumdan sonra kullanmak için çanta seçeneklerine bakıyorum. öyle cicili bicili şeyleri sevmiyorum. ayrıca bi yerlere giderken eşimin taşıyabileceği bi çanta arıyorum. siz neler aldınız? aslında sırt çantası düşünüyorum ama arabaya takılması için postacı çantası daha rahat görünüyo. şöyle bi seçenek buldum sizce nasıl? videos da var izlerseniz seviniri. bi de çanta ladıysanız paylaşırsanız iyi olur

Newfeel Backenger 100 Çanta

allah korusun canım cok geçmiş olsun. Endişelerin normal ama moralinide yuksek tut az kaldı inş

Çok sağol canım. Unutmaya çalıştım da ne bileyim insan o anı hayırlayınca yine bi kötü oluyor. Ama düşünmemeye çalışıyorum işte.

Kıyamam, tanıyordur seni tabii annesi. Ay nasıl duygulandım bu yazdıklarımı okurken. Sütün için bol bol su içmeyi de ihmal etme canım. Bir de bulgur, börülce falan da süt yapar derler. Onları da tüket istersen.

Çok geçmiş olsun bbilimcim. Bizim burda da hava inanılmaz soğudu. Ankara şu an -3 derece. Şaka gibi. Ptesi daha 13 dereceydi.

bbilimim 5.6 aylarda yatıodum sırtüstü fazla olmasa da ama belim rahatlıyo gibi oluyodu öyle yatınca...şimdi imkanı yok....2 dk dan fazla sırt üstü yatamıyorum

olmaz mı canım....ağzım ayrılıyor bütün gün....haftaiçi kalkamıyorum haftasonu da 7 de gözler fal taşı gibi

oyy oyy

Canım şu ara bende de var. Dün gece 11 gibi yattım. Sabah eşime diye kalkmadım. 8 de kalkmam gerekiyordu. Bir türlü ayılamadım. 9 saat uyumuşum ama sanki hiç uyumamışım gibi. Dökülüyordu her yanım

Son düzenleme:

evet hayatım düşünüyorum ücretsiz izin,
aslında doğum paketine bağlı benim ücretsiz izin olayı, yeni doğum paketi çıkarsa ( ki yılbaşına kadar çıkacak demişlerdi ama devlet büyüklerimizden ses seda yok bu aralar) ve aynı şubede çalışma imkanım olursa ücretsiz izin almayabilirim. kendi yıllık izinlerimle beraber haziran sonuna kadar izinli oluyorum bu durumda da bebiş 5 aylık oluyor. ama beni başka şubeye sürerlerse ücretsiz izin kesin alırım. bebek yaklaşık 10 aylık olunca da ücretsiz izinden sonra başımın çaresine bakmayı düşünüyorum.

bu arada yeni doğum paketi çıkarsa, faydalanmak için o tarihten sonra mı doğum iznine ayrılmamız gerekiyor? ben doğum izninde olan doğum yapmış yapmamış tüm anneler faydalanabiliyor diye biliyordum.

Son düzenleme:

ayy ben hep su yıllık iznimi unutuyorum.2 hafta yıllık iznim var yauwww....2 hafta daha bebeğimleyim...aslında unuttuğum iyi oluyo lipim,ara ara seviniyom böle

Günaydınlar... Kızlar aralık ayı muayenemiz tamamlandı şimdi geldim eve... Oğluşum hareketli çipura gibi oynuyor maşallah ağzını açıp kapıyor yavrum benim.. 29+6 günlük 1.578gr bir hafta öndeymişiz hadi ohhhhhh.... Bebişim dönmüş baş aşağıda çok şükür... Her yerini inceledi doktorum gayet sağlıklı gelişimi dedi suyu iyi, yeri de rahat dedi ... Bir sonraki muayene için Ocak 3 de çağırdı....Artık Nst ye bağlayacakmış kalp atışları için... Doğum için 13 şubat dedi (14 Şubat hediyesi de verebilirim) ... Hayırlısı yardım et yarabbim...

bebikler tüm enerjimizi emiyor sağolsun
bende çok enerjisizim yaa
birde evde bir çocuk daha var onada enerjik olmam lazım

benimde elime geçmiyor hafta sonu uyumak yaa ya oğlum uyandırıyor yada eşim gelip sarılıyor sırnaşıyor offff
sizin oralar daha soğuk wuwwwwww

uykularım delik deşik un ufak oluyor bedenimmmmmm

Ah canım senin işin daha zor hakikaten. Bir çocukla daha. Ona da enerji lazım hakikaten. Allah yardımcın olsun tatlım.

Canım yoğun çalışıyorsun sanırım. Bende 1-2 gündür masa başında çok evrak işim vardı sırt ağrısıyla gittim hep eve. Zorlamamaya çalış kendini. Accuk keyif yap

Bende bunu beğendim canım. Bebek arabamızla da uyumlu. Öğle yemeğinde gidip bakıcam. Teşekkürler paylaşım için.
Domyos Büyük Training Çantası 40L

benim nedense saçma takıntılarım totemlerim vardır, şimdi çantayı hazırlarsam sanki bebek hemen doğacakmış gibi düşünüyorum bu yüzden çantayı mantayı hazırlamıom daha...
benim de takıntılarım var ama evde iki oğluş olunca bir de hazırlayacak kimse olmayacağı için ne olur ne olmaz diye hazırladım,yapım gereği de heyecanlı bir tipim zaten. şu anda mesela kurabiye pasta börek işine kafayı taktım.bunları da hazırlayayım tamamdır.

hastane çantası için de bence abartmaya gerek yok,sezeryan da bile bir gece kalınıyor,ben hep iki pijama takımı koymuştum kendim için.bebiş için de iki takım.ama bu sefer çantaya süt artırıcı çaylar vs.de koyacağım,meyve suyu içmekten eve geldiğimde hastaneye gittiğim kilodaydım.bir de şekersiz komposto hazırlamayı düşünüyorum eve dönüş için.inşaalllah planlanan tarihte gelir de ben de bunları yapabilirim.[/QUOTE]

dediğin gibi canım yapı meselesi, ben de hep son dakikacıyımdır. tatile giderken bavul hazırlamayı filan hiç sevmem. muhtemelen hastane çantasını annem hazırlayacak ben bir türlü hazırlamadığım için:)
kurabiye pasta olaylarına gelince; kendim yiyemediğim için hiç düşünmedim, ama görsel olarak bile çok tatlı, çok güzel oluyorlar. sen kendin yapabiliyordun galiba, ne güzel bir hobi ve beceri...
bana da diyetisyenim, kuru meyvelerden olsun, yaş meyvelerden olsun şekersiz komposto tavsiye etmişti. ben zaten devamlı terleyip su içerim herhalde, yanında da sıvı olarak komposto ve süt artırıcı çaylar olursa daha iyi olur.

benimde elime geçmiyor hafta sonu uyumak yaa ya oğlum uyandırıyor yada eşim gelip sarılıyor sırnaşıyor offff

proletim işler yoğun elimden geldiğince hafifletip de bırakmak istiyorum işleri.saolsunlar patronlarım da anlayışlılar,ellerinden geleni yapıyolar,ne iznime ne ofisteki bi şeye karısıyolar...evim gibi cok şükür....sürekli otur otur ondan agrıyo ama artık 5 dk calısıp 15 dk ofiste dolanıyorum.hatta apt bahçesine çıkıp dolaşıyorum.ama nafile....

hadi gözün aydın canım,
biz artık 2 haftada bir gidicez, belki de ben de gebelik diyabeti olduğu içindir. doğum normal mi görünüyor, sezeryan mı olacak canım, tarihi nasıl verdi?

Anladım yavrum beline ağırlık bindi artık normal. Benim vücut besili olduğundan sıpa ağır gelmiyo herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…