bebikler tüm enerjimizi emiyor sağolsun
bende çok enerjisizim yaa
birde evde bir çocuk daha var onada enerjik olmam lazım
benimde elime geçmiyor hafta sonu uyumak yaa ya oğlum uyandırıyor yada eşim gelip sarılıyor sırnaşıyor offff
sizin oralar daha soğuk wuwwwwww
uykularım delik deşik un ufak oluyor bedenimmmmmm
Anladım yavrum beline ağırlık bindi artık normal. Benim vücut besili olduğundan sıpa ağır gelmiyo herhalde
ben de eşime "senin canın istemiyor mu neden yanaşmıyorsun bana" diye nazlanıyorum, çünkü teklif hep benden gidiyor, geçen açık açık konuştuk, karnım da iyice büyüdüğü için yazık adamcağız tedirgin oluyormuş:)
Canım yoğun çalışıyorsun sanırım. Bende 1-2 gündür masa başında çok evrak işim vardı sırt ağrısıyla gittim hep eve. Zorlamamaya çalış kendini. Accuk keyif yap
Bende bunu beğendim canım. Bebek arabamızla da uyumlu. Öğle yemeğinde gidip bakıcam. Teşekkürler paylaşım için.
Domyos Büyük Training Çantası 40L
ben de eşime "senin canın istemiyor mu neden yanaşmıyorsun bana" diye nazlanıyorum, çünkü teklif hep benden gidiyor, geçen açık açık konuştuk, karnım da iyice büyüdüğü için yazık adamcağız tedirgin oluyormuş:)
Anladım yavrum beline ağırlık bindi artık normal. Benim vücut besili olduğundan sıpa ağır gelmiyo herhalde
Bizde de durum aynı. Doktor yasak falan demedi ki sen neden kasıyorsun bu kadar dedim.
O da ben hayvan mıyım yahu kızım orda sesimizi duyarken, tekme atarken nasıl yapayım diyo
Duygusallaşacağı tuttu. Bana bu kadar hassas olmadı 5 senedir
maşallah size kuzum benim,hiç ağrımaz inşallah...dikkat et sende
lipcan bizde basından beri bişi yok,ben napim kuzu
bir de sen yeni evli sayılırsın kuzum:) bizim yine 1.5 yıl oldu evleneli
maşallah size kuzum benim,hiç ağrımaz inşallah...dikkat et sende
lipcan bizde basından beri bişi yok,ben napim kuzu
Bizde de durum aynı. Doktor yasak falan demedi ki sen neden kasıyorsun bu kadar dedim.
O da ben hayvan mıyım yahu kızım orda sesimizi duyarken, tekme atarken nasıl yapayım diyo
Duygusallaşacağı tuttu. Bana bu kadar hassas olmadı 5 senedir
aynen yaw.zaten 3.ayımızda bebiş geldi.....e ilk ay da doğum kontrol hapından dolayı kanamam durmadı.bıraktım düzene girdi derken bi aylık bi çalışma dönemi oldu
neyse hayırlısı artık....doğumdan sonrası için çalışmalara başlıcam ama gecelik çamaşır falan hehehe
hiç sorma proletim:) benim de kollarım, sırtım, bacaklarım etli etli... bir de geçmişte çok spor yaptığım için kas kütlem iyidir. herhalde bunların olumlu etkisi oluyor hamilelikte
aynen benimki de ne zaman bebeğin hareketlerini hissetti o zamandan beri o kaçıyo ben kovalıyorumama kovalamalarım da boşuna hemen uzaklaştırıyo beni az kaldı sabredelim bişey olmasın kızıma diyo
doğum sonrasıda 5 ayı at kenara kuzum sen istemicem büyük ihtimal uykusuzluk hormonlar falan derken en önemli şey bebeğin olacak yapcan ama isteksiz şekilde
zaten normal doğum olursa altta dikişler acıyor 3 ay falan
Herkese günaydın dün bebeğimi yoğun bakımda bir kereliğine mahsus yakından gördüm ben konuştukça kıpırdanıyo sanki beni tanıyo biliyo gibi gözleri açılmıyo daha ama açmaya falan.çalıştı nasıl duygulandım resmen ağlamaktan kendimden geçtim çok tatlı ve küçük bir oğlum oldu kilosu 1450gr boyu 39 cm bende bugün taburcu olcam ama oğlum emirim burda kalcak bide ben muğlada oturuyorum orda oğluma göre küves olmadığı için denizliye sevk etmişlerdi doğumdan önce burda ben orda çok zor olcak ama sütüm gelsin diye uğraşıyorum.gelirse her gün sağıp lazım oldukca getircem oğlum için dua ederseniz çok sevinirim allahım bir an önce sağlığına kavuşturup elime almayı nasip eder inşallah
5 ay mıııaman bbilimim ne yaptın yaw.sürmesin o kadar
aynen benimki de ne zaman bebeğin hareketlerini hissetti o zamandan beri o kaçıyo ben kovalıyorumama kovalamalarım da boşuna hemen uzaklaştırıyo beni az kaldı sabredelim bişey olmasın kızıma diyo
canım hormonlar işte yapcak bişi yok umarım seninki daha kısa sürer
yani olur olmaz değilde soğuk oluyorsun kocana karşıben bir süre oğlumdan başka hiç bişi düşünememiştim
uyudumu uyandımı nefesmi aldı sesimi çıktı çıkmadımı aklın gece sürekli bebekte oluyor
Bende de öyle canım. Voleybol, karate, halk oyunları derken sağlama almışım kendimiHamilelikten önce de 6 ay spor salonuna gitmiştim kilo vermek için ama nerdeeeee..
Aynen. Allah korusun benim yüzümden bişey olursa ben nasıl yaşarım diyo. Neden bişey olsun ki herkes şey ediyo diyorum yokkkkk. Yemiyo
doğum sonrasıda 5 ayı at kenara kuzum sen istemicem büyük ihtimal uykusuzluk hormonlar falan derken en önemli şey bebeğin olacak yapcan ama isteksiz şekilde
zaten normal doğum olursa altta dikişler acıyor 3 ay falan
valla ben "son 1 ayın kaldı ondan sonra en az 2 ay sahalardan uzak kalacağız" dedim. bilmiyorum ya, cinsellik sadece bir ihtiyaç değil aslında psikolojik olarak da bir bütünleşme tamamlanma durumu.
Ayy deme o kadar canım ya. Benim arkadaş doğumdan 25 gün sonra dikişlerin falan iyileşip kullanıma açıldığını söylemişti:)) yani öyle aylarca beklemeye gerek olmayabilir. Tabii isteksizlik kısmını bilemiyorum. O kişiden kişiye değişir sonuçta. Bu arkadaş da normal doğurmuştu bu arada.
Valla ben karındız olarak birlikte olduğumuz zamanları çok özledim. İnş bi isteksizlik falan olmaz sonrasında.
Kesinlikle katılıyorum canım. İnsan güzel duyguları paylaştığını gördüğü, hissettiği için kendini psikolojik olarak daha iyi hissediyor.
valla ben "son 1 ayın kaldı ondan sonra en az 2 ay sahalardan uzak kalacağız" dedim. bilmiyorum ya, cinsellik sadece bir ihtiyaç değil aslında psikolojik olarak da bir bütünleşme tamamlanma durumu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?