2014 Şubat Anneleri

ah canım benim;
bizim balayımız da biraz öyle değişik olmuştu. sonuçta ilk 1 ay hem acı hem de hafif bir kanama oluyor. ilk defa yaşadığın için o da:)
ben de ilk aylar doğum kontrol hapı kullanmıştım, ama hap beni hem daha sinirli yaptı hem de cinsel isteği azalttı diye düşünüyorum, bir de malum bölgede kuruluk yapıyor. bu yüzden artık hap kullanmayı düşünmüyorum.

Ben de öyle biliyordum işte ilk 40 gün yasak diye ama onun dikişler çanucak iyileşmiş ve kanaması da çanuk bitmişti. Ama doktor dikişleri atarken 2 saat uğraştı demişti. O kadar ince uğraşınca mı oldu bilmiyorum. Ama demek ki bu durum da kişiden kişiye değişecek bi durum. Ay ne kadar belirsiz her şey yaa:-/

bak birde benim dikişim kendinden düşen dikişti, bazıalrı gidip dikiş aldırıyorlar eper normal doğum yaparsanız aklınızda bulunsun kızlar hatta son gidişlerinizde sorun
sütur olarak ne kullanacaksınız deyin bence

ucuz süturlar (sutur dikiş yaptıkları ipin adı) kendinden düşmez ama daha kaliteli olanalr düşer hastanelerin bazısı ucuz olsun diye sonradan alınan o ucuz süturdan kullanıyor ama alınırken hastanın canını çok yakıyormuş o bilginiz olsun

evet hapın libido düşürme etkisi var malesef bendede yapmıştı daha doğrusu yapmış bunu taaaa ben doğum yapıp normal yaşantıma dönünce anladım tabi
hapla korunmuyorduk artık çünkü

Selamlar herkese

Bilim senin bebek şekerlerini aldığın sitenin ismi neydi :26::26::26:

Bu arada şekerlerini çok beğendim çok güzel olmuş bence...

Hmm anladım canım. Sağol bilgilendirme için. Bunu son zamanlara doğru bi soralım hakikaten.

Hmm anladım canım. Sağol bilgilendirme için. Bunu son zamanlara doğru bi soralım hakikaten.
rica ederim bir arkadaşım dikiş aldırırken çok acıdığını söylemişti ondan ileteyim dedim herkese
Selamlar herkese

Bilim senin bebek şekerlerini aldığın sitenin ismi neydi :26::26::26:

Bu arada şekerlerini çok beğendim çok güzel olmuş bence...

sağol tatlım beğendiğine sevindim hoşgeldin bu arada

birmax.com canım benim aldığım site

sen nasıl bir şey düşünüyorsun şeker olarak ????

Selam ;

ağrılarımla sancılarımla geldim yine

insan kaynaklarını aradım 32. hafta raporunu tam teşekküllü devlet hastanesinden almam gerektiğini söyledi gittiğim hastanede olur ama işi garantiye alalım sonra problem çıkmaısn falan dedi pazartesi devlet hastanesine gideceğim önce sonra kendi doktoruma gidip rapor alacağım

Ben bundan yaptım istanbula gittiğimde ama yazısı eksik.Senin aldığın sitede etiketler vardı ona bakıcam

tam teşekküllü bir hastane ne demekki sen sanki sağlık ocağındanmı alacağın raporunu senin alacağın hastanede normal bir hastane işte bunun tam teşekküllüsümü olur
senin İK zırt atmış kusura bakmada işi bilmeyen insanların iş başında olması ne kadar üzücü
bence boşuna yorma kendini canım SGK hastane raporlarını kabul ediyor önemli olan uzman jinekolog tarafından verilmesi raporunun

Eki Görüntüle 883132 Ben bundan yaptım istanbula gittiğimde ama yazısı eksik.Senin aldığın sitede etiketler vardı ona bakıcam

ayyyyyyyy canım çok tatlı olmuş ya bayıldım
eline sağlık seninde
sana kaça mal oldu bu ??? içinde şekermi var lavantamı ?
ayrıca yazı konusuna gelince kargosuyla beraber pahalıya mal olabilir canım 100 si 6 tlye geliyor en az 4 de kargo ödesen bir etiketler sana 10 tlye mal olacak sen bilirsin yinede tabi

Son düzenleme:

Ben elli tane yaptırdım bilimcim.Arabanın içinde şeker var arabanın içinden çıkan tülün içinde. Bana tanesi 1,60 mal oldu şekeri filan içinde. Senin yaptırdığın sitede tanesi 0.66 krş yazıyordu uygun geldi bana pahalımı diyorsun İstanbula gidince orda sorayım birde o halde. Yada eşime söyleyim o uğraşsın

yok işte ucuzda karogsu olunca birde o yüzden dedim ben yani wordda kendinizde yapabilirsiniz onlar gibi bişiyi o bakımdna deidm yoksa pahalı değil

1,60 da uygun fiyatmış içinde badem şekerimi çikolatalı badem şekerimi olacak renkli olanlardan ??

Badem şekeri olacak... Eşim denesin bakalım belki o yapabilir birşeyler

tam teşekküllü DEVLET hastanesi olması gerekli
benim gittiğim hastane özel hastane ama ssk karşılıyor
onun için yalnız devlet hastanesi olan bir hastaneden almam gerekecek

az önce doktordan geldik oğluşumu gördümm 27+5 deyiz bugün 1272 gr dedi boyu fl uzunluğu * 7 desek 37 cm çıkıyor güzel dedi doktor normal doğum görünüyor dedi dönmüş çünkü en son 2 hafta önce gördüm o zamanda başı aşağıdaydı normalde istikrarlı oğlum bakalım sağlıklı olsun da

tam teşekküllü DEVLET hastanesi olması gerekli
benim gittiğim hastane özel hastane ama ssk karşılıyor
onun için yalnız devlet hastanesi olan bir hastaneden almam gerekecek

canım ocak annelerine sorsana bi, bence bir yanlışlık var canım sadece devlet hastanesi olmaz dediğim gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…