2014 Şubat Anneleri

Günaydın kızlarrr ben bugün pek iyi değilim mide agrım var bide sürekli mide yanması hiç keyfim yok işe geldim ama kendimi zorlayarak çalışıyorum.5-6 yıl önce ülser başlangıcı vardı acaba yinemi nüksetti zira genelde turşu ve kuru soğan yiyorum canım acayip çekiyo sonrada sıkıntılarını çekiyorum.

bende ilk kez dün adam gibi yemek yedim, sabah bi kez çıkardım ondan sonra güzel yemek yedim dün
bugünse keyifsizim yine
bazen kusunca rahatlıyor insan
birde çok uykum var yine çokk

bende ilk kez dün adam gibi yemek yedim, sabah bi kez çıkardım ondan sonra güzel yemek yedim dün
bugünse keyifsizim yine
bazen kusunca rahatlıyor insan
birde çok uykum var yine çokk

DÜN bende çok iyiydim ama gece bir anda ne oldu ise yine kustum
bugün de sanki ilaç midemi bulandırdı

günaydııınn günaydın size günaydıııın
dünkü baş ağrısı işkencesinden sonra bugün enerji patlaması yaşıyorum
dün mahvoldum iş çıkışından sonra geceye kadar süren ve bi an dinmeyen bir baş ağrım oldu.. eşim saolsun masaj falan yaptı kolonya ile bi de ılık duşla biraz hafifletip yattım.. yoksa uyuyamazdım butun gece..
ağrı kesici almamak için direndim neyse ki almadan atlattım
sanırım bu sıcaklar bana yaramıyor

DÜN bende çok iyiydim ama gece bir anda ne oldu ise yine kustum
bugün de sanki ilaç midemi bulandırdı

kan ilacı mide bulantısı yapar zaten, bende doktorunla konuş bunu ilk aylarda o yüzden önermiyorlar kan ilacı bulantıyı artırır çünkü
ilaç yerine doğal yöntemlerle alabilirsin kuru üzüm gibi falan
yada kansızlığın çok fazla ise iğnesi var onu yaptırabilirmiyim acaba diyebilirsin doktoruna

doğal yollar etki etmiyor ancak iğne olabilir onun içnde tatil dönüşü konuşabilirim herhalde yarın gidiyoruz çünkü
dr çok yoğun oluyor randevu almam çok zor
kuru üzüm falan çok tüketirim aslında işyerinde evde her yerde bol bol var elimin altında olsun diye ama bana etkisi olmuyor pekmez de yerim o bile yaramıyor

tatilde nasıl rahat edeceksin bulantıyla allah kolaylık versin sana zor valla

günaydın anneciklerrr :)
bugun nasılsınız bakalım.. ben iyiyim ama aksam biraz kötü oldum. daha dogrusu gayet guzel yemegımı yedim, otururken bi bulantı oldu ama öyle cıkartma falan yok. zaten henuz hiç çıkartmadm..böle ısı yukselmesi oluyor bi anda ve içim kabarıyo lavoboya atıyorum kendimi ama tık yok kasıgımda ki agrı halen devam ediyor ara ara.. agrı oldukca bebeğimle konusuyorm " sıkı tutun " diyorum ona :) sanırım yakında kafayı yiyeceğim :)))

gunaydin herkesee. bugun ilk defa bir derinden bulanti hissettim ama gecti guclu gelirse zor olacagi analasiyiliyor simdiden. bulanti cekenlere allah kolaylik versin. uykusuzluk baki zaten nerdeyse alistim uykusuzluga zorluyor calisirken beni.burun tikanikligim devam ediyor yarin doktora gidecegim ultrasonda net gorunmesi icin cok su icip gidicem bakalim ise yarayacakmi belki mesane siserse daha net gorunur. kalp atislarini da duyarim insallah.

evet sbendede önce kahve geldi sonra sarimsiya Döndü Doktor ona normal dedi ben yurtdisinda yasiyorum benim Doktor hic bir Zaman sonunu görmeden cok sevinmeyin dio herseye hazirlikli olun diyo simdilik hersey iyi ama ilerisinde ne olur bilemem diyo hayirlisi 7 gün kaldi herseyi tam kontrol edecek hayirlisi saglikli sihatli bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip eder rabbim...aminnn

Arkadaşlarım cnm sıkkın biraz... Benim mide bulantım hiç yok bulantısı olmayanın bebeği iyi gelişmiyor diye bi söylenti var Doğru mu sizce bu moralim bozulmaya başladı

tatilde nasıl rahat edeceksin bulantıyla allah kolaylık versin sana zor valla

bugün ve yarın deneyeceğim eğer sadece sabah oluyor ise bu bulantı yapacak bişey yok ama tüm gün devam eden bir şey ise tatilde kullanmam gelince zaten doktora gideceğim ilacı değiştirir yada bir yol buluruz
yine kustum çünkü belki sadece sabaha özel bişeydir şuanda geçti bulantım

Arkadaşlarım cnm sıkkın biraz... Benim mide bulantım hiç yok bulantısı olmayanın bebeği iyi gelişmiyor diye bi söylenti var Doğru mu sizce bu moralim bozulmaya başladı

mide bulantısı bebeğin gelişmesine sağlıklı olmasına işaret diyor doktorlar ama şunu da ekliyorlar herkeste bulantı olacak diye de bişey yok.. kimisi günlük gülistanlık yaşar kimsi tuvaleten çıkamaz.

Lütfen böyle düşünme herkeste aynı şey olması zaten beklenmez.Mesela hamile iken adet görmek anormal bir durum ama benim yengem dokuz boyunca adet gördü.Herkesin bünyesi birbirinden farklı.Sadece hamileliğin etkilerine takılma fazla doktorunun söyledikleri,tahlillerin sonuçları önemli olan.

Son düzenleme:

öyle düşünme
bulantının nedeni yükselen beta hcg fakat herkeste illada bulantı olacak diye bişi yok

benim 2 görümcem gram bulantı yaşamadan sağlıklı çocuklar dünyaya getirdi kaynanamda öyleymiş
bende bulantı çok oldu oğlumda kaynanam dedi bizde hiç olmaz
yani bu birazda genetik bir şey bulantı yaşamayacaksan hiç yaşamıyorsun ama bu demek değilki bebeğin sağlıksız

güzel anneler hepinize günaydınlar....3 gündür boynum tutuk odun yutmuş gibiyim noolur dua edin...yatalak muhtaç hastalar gibi yatıyorum sizlere bir merhaba demek istedim biri Allahım laurana nın boynunu düzelt der belki de düzelirim:)))) tekrar yatışa gidiyorum ben....Allahım bir yandan mide bulantısı bir yandan baş dönmesi bir yandan kabızlık bir de boyun tutulması eklendi ağlamak istiyoruummmm...

bence hiç alakası yok takma kafana. ben az bulantıyla 4 kilo oğlumu arkadaşım sıfır bulantı bol yanmayla 4,5 kilo kızını, sağlıklı çocuklar doğurduk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…