Merhaba arkadaşlar allak _bullak oldum ..sabretmeye çalışıyorum Rabbimin verdiği bu güzel hediye için güzel hayyaller kurmak istiyorum..ama aksilikler yakamı bırakmıyor...test sonrası ilk doktor keseyi göremedim bozulmuş gebelikden şüphelendim demişti.1 hafta bekledik başka bir doktora gittik ve şükür keseyi gördük yolk kesesinide...2 hafta sonra gel kalp atışınıda duyarız dedi....ama ben 1 hafta sonra çok rahatsızlandım ağrılarım oldu telofon açtım ...gerekli ilgi alakayı göremedim...22 saat ağrı çetim en sonunda serum verildi...ve o günden sonra bir daha o doktora gitmemem kararı aldım.......ayın 25 de ptesi günü başka bir doktor,a gittim...ultrasonda (vajinal)bebişim 3,9 ml olarak görüldü...ve 6 haftalık gebesin ..bebeğin çok minik daha büyük olması gerekiyordu ,kese büyümüş 20 ml gayet güzel bebek 5 ml olmadan kalp atışını ultrasonda göremem..4 gün sonra yine gel dedi...ist doktorumu aradım..onlar her zamanki gibi..olumlu konuştular ...ist çağırdılar onların cihazları ile 4 ml bebeğin kalp atışı görülebiliyormuş...ama riske atmak ve uzun yola çıkmak istemiyorum salı yada çarşamba ya kadar bekliycem ve tekrar en son gittiğim doktora gidicem...endişeliyim....dualarıma devam ediyorum..ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN ...sizlerden öğrenmek istediğim şu;bebeğinizin kalp atışını duyduğunuzda bebişiniz kaç ml ve kaç haftalıkdı ..lütfen cevap yazın çok ihtiyacım var arkadaşlar sağolun
kızlar bişey sorcm biz 2 hafta sonra kalp atışını dinlycz siz eşlerinizide yanınızda götürckmisinz? benimki çok meraklıda
öncelikle çok geçmiş olsun. ilgilenmeyen doktoru bırakmakla iyi etmişsin. bende 6 haftalığım. geçen hafta 5 haftalıkken 9 mm di. kalp atışı için c.tesi çağırdı. inş görürüz. ama oğlumun doktoru 8 haftalıkken çağırmıştı ve gayet güzel görmüştük. ama mm hatırlamıyorum acemiydik o zaman :) olumlu düşün ben hep öyle yapıyorum. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin... güzel haberlerini alırız inş.
tabiki de . aksine gelmezse çok bozulurum.
sanirim ben de seninle ayni durumdayim...dun gittik ultrasona...yolk kesesi flan hersey goruldu hatta kese 19 mm idi ama bebek gorulmedi..gittigimda 6+6 idim....haftaya tekrar gidecegim...Merhaba arkadaşlar allak _bullak oldum ..sabretmeye çalışıyorum Rabbimin verdiği bu güzel hediye için güzel hayyaller kurmak istiyorum..ama aksilikler yakamı bırakmıyor...test sonrası ilk doktor keseyi göremedim bozulmuş gebelikden şüphelendim demişti.1 hafta bekledik başka bir doktora gittik ve şükür keseyi gördük yolk kesesinide...2 hafta sonra gel kalp atışınıda duyarız dedi....ama ben 1 hafta sonra çok rahatsızlandım ağrılarım oldu telofon açtım ...gerekli ilgi alakayı göremedim...22 saat ağrı çetim en sonunda serum verildi...ve o günden sonra bir daha o doktora gitmemem kararı aldım.......ayın 25 de ptesi günü başka bir doktor,a gittim...ultrasonda (vajinal)bebişim 3,9 ml olarak görüldü...ve 6 haftalık gebesin ..bebeğin çok minik daha büyük olması gerekiyordu ,kese büyümüş 20 ml gayet güzel bebek 5 ml olmadan kalp atışını ultrasonda göremem..4 gün sonra yine gel dedi...ist doktorumu aradım..onlar her zamanki gibi..olumlu konuştular ...ist çağırdılar onların cihazları ile 4 ml bebeğin kalp atışı görülebiliyormuş...ama riske atmak ve uzun yola çıkmak istemiyorum salı yada çarşamba ya kadar bekliycem ve tekrar en son gittiğim doktora gidicem...endişeliyim....dualarıma devam ediyorum..ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN ...sizlerden öğrenmek istediğim şu;bebeğinizin kalp atışını duyduğunuzda bebişiniz kaç ml ve kaç haftalıkdı ..lütfen cevap yazın çok ihtiyacım var arkadaşlar sağolun
sanirim ben de seninle ayni durumdayim...dun gittik ultrasona...yolk kesesi flan hersey goruldu hatta kese 19 mm idi ama bebek gorulmedi..gittigimda 6+6 idim....haftaya tekrar gidecegim...
bir de doktorum dedi ki ben son regl tarihine gore 6+6 haftalik oldugum icin 6 haftalik olarak geciyormusum..ve bugun de 7 hatalik oldum.burda asagidaki etiketten 8 haftalik oldugumu saniyordum. biraz dusununc doktorun hakli oldugunu anladim cunku gebe olmasaydim daha reglime bir hafta vardi...yani misal 7+2 demek 7 haftalik hamile demekmis, habuki asagidaki tickerda 8 haftalik oldugum yaziyor...yani eylul 1980 dogumlu birnin hala 32 yasinda olmasi
Doktorun bu duruma ne yorum yaptı cemoş? sen kendini nasıl hissediyorsun.buradaki takvime göre 8 hafta ultrasonda 6 haftayım cidden sersem gibiyim...(( .ben az önce eşimle konuşurken dayanamadım ağlamaya başladım ve burnumdan aniden kan boşaldı...sabahları bir kaç damla burun kanaması olmuştu ama aniden ve ağlarken kanaması beni şaşırttı...Rabbim sana, bana isteyen herkese bir an önce bebişlerinin güzel haberlerini nasip etsin İNŞALLAH
Merhaba arkadaşlar allak _bullak oldum ..sabretmeye çalışıyorum Rabbimin verdiği bu güzel hediye için güzel hayyaller kurmak istiyorum..ama aksilikler yakamı bırakmıyor...test sonrası ilk doktor keseyi göremedim bozulmuş gebelikden şüphelendim demişti.1 hafta bekledik başka bir doktora gittik ve şükür keseyi gördük yolk kesesinide...2 hafta sonra gel kalp atışınıda duyarız dedi....ama ben 1 hafta sonra çok rahatsızlandım ağrılarım oldu telofon açtım ...gerekli ilgi alakayı göremedim...22 saat ağrı çetim en sonunda serum verildi...ve o günden sonra bir daha o doktora gitmemem kararı aldım.......ayın 25 de ptesi günü başka bir doktor,a gittim...ultrasonda (vajinal)bebişim 3,9 ml olarak görüldü...ve 6 haftalık gebesin ..bebeğin çok minik daha büyük olması gerekiyordu ,kese büyümüş 20 ml gayet güzel bebek 5 ml olmadan kalp atışını ultrasonda göremem..4 gün sonra yine gel dedi...ist doktorumu aradım..onlar her zamanki gibi..olumlu konuştular ...ist çağırdılar onların cihazları ile 4 ml bebeğin kalp atışı görülebiliyormuş...ama riske atmak ve uzun yola çıkmak istemiyorum salı yada çarşamba ya kadar bekliycem ve tekrar en son gittiğim doktora gidicem...endişeliyim....dualarıma devam ediyorum..ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN ...sizlerden öğrenmek istediğim şu;bebeğinizin kalp atışını duyduğunuzda bebişiniz kaç ml ve kaç haftalıkdı ..lütfen cevap yazın çok ihtiyacım var arkadaşlar sağolun
canım benim 6 haftatlıkken benimde kese gözükmedi alttan muayene etti sonra gördü seni peki alttan muayene yapmadımı 6 haftamda kalp atışını duymuştum şimdiden sağlıklı hamilelikler dua ile..
günaydınlar..
bu sabah kan ilacıma başlamam lazımdı ama aç karna ben bir güzel kahvaltı yaptım şimdi geldi aklıma
günaydınlar..
bu sabah kan ilacıma başlamam lazımdı ama aç karna ben bir güzel kahvaltı yaptım şimdi geldi aklıma
evt cnm malatyadayım ben de kararsız kaldm zehra kuzu park has.onu da çok söylediler denizhan deniz de aynı şekilde bilmiyorum henüzşu anda özlem gül soyutemize gidiyorum müjde hastanesinde ama denizhan denizde iyi diyolar kararsız kaldım.sende mi malatyadasın
Günaydınnnn herkeseee
canım bi gün geç başlarsın bişi olmaz herhaldesıkma canını
Kıyamam yaa yemek yemeden iki saat önce içilmeli demi birde ardında iki saat yemek yemiyorsun... gün içinde acıkınca ayarlayıp içsen ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?