2014 Şubat Anneleri

öncelikle çok geçmiş olsun. ilgilenmeyen doktoru bırakmakla iyi etmişsin. bende 6 haftalığım. geçen hafta 5 haftalıkken 9 mm di. kalp atışı için c.tesi çağırdı. inş görürüz. ama oğlumun doktoru 8 haftalıkken çağırmıştı ve gayet güzel görmüştük. ama mm hatırlamıyorum acemiydik o zaman :) olumlu düşün ben hep öyle yapıyorum. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin... güzel haberlerini alırız inş.

AMİN ..DÜN DOKTORUN dediği gibi ne oldurabiliyoruz,ne öldürebiliyoruz......ALLAH,IN TAKDİRİ...RABBİM SABIR VERSİN..

sanirim ben de seninle ayni durumdayim...dun gittik ultrasona...yolk kesesi flan hersey goruldu hatta kese 19 mm idi ama bebek gorulmedi..gittigimda 6+6 idim....haftaya tekrar gidecegim...
bir de doktorum dedi ki ben son regl tarihine gore 6+6 haftalik oldugum icin 6 haftalik olarak geciyormusum..ve bugun de 7 hatalik oldum.burda asagidaki etiketten 8 haftalik oldugumu saniyordum. biraz dusununc doktorun hakli oldugunu anladim cunku gebe olmasaydim daha reglime bir hafta vardi...yani misal 7+2 demek 7 haftalik hamile demekmis, habuki asagidaki tickerda 8 haftalik oldugum yaziyor...yani eylul 1980 dogumlu birnin hala 32 yasinda olmasi gibi

canım benim 6 haftatlıkken benimde kese gözükmedi alttan muayene etti sonra gördü seni peki alttan muayene yapmadımı 6 haftamda kalp atışını duymuştum şimdiden sağlıklı hamilelikler dua ile..

%50 sans verdi (...haftaya kadar beklemekten baska care yok...gecen sene o kadar aci yasadim ki donuklastim artik...kotu haberlere ''heee'' diyip gecesim var
bu arada sen bir daha ne zaman gideceksin? haftaya cuma'ya cagirdi ama sali'ya aldirmyi dusunuyorum...

Son düzenleme:
Günaydın şubat 2014 anne adayları,
nasılsınız herşey yolunda mı? ben iyiyim Allaha şükür. Sabahları hiç bulantım yok. herkeste olmazmış ama olmasıda bebeğin güzel geliştiğini gösterirmiş. bu yüzden keşke midem bulansa diyorum :)))

gününüz güzel geçsin. pozitif düşünün bebeğiniz üzülmesin.
sevgiler benden hepinize

Günaydın, gününüz her gününüzden güzel ve bulantısız olsun,
Ben bugün bulantı ile uyandım..
Öğleden sonra doktor randevum var... bugün 5+4 düm.. sata göre... Doktor keseyi bebeği kalp atışını duyarız dedi.. Bu kadar erken duyulur mu bilmem görsemde sağlıklı olduğunu yeter aslında...
çok heycanlıyım, umarım bir aksilik olmaz diye dua ediyorum.. Sağlıcakla görürüm meleğimi...

günaydınlar..
bu sabah kan ilacıma başlamam lazımdı ama aç karna ben bir güzel kahvaltı yaptım şimdi geldi aklıma

mrb canım önce geçmiş olsun, ben son adete göre 5+5 iken keseyi gördüm, 7+5 iken kalp atışını duydum bebekte 1,5 cm idi. sen yüreğini ferah tut bazen öyle durumlar olabiliyor, belki geç döllenme olmuştur, o yüzden küçük görünüyor olabilir bazılarının 9. haftada duyulduğunu okudum bu sitede, ama inş. sen o kadar beklemezsin ve dr. a gittiğinde duyarsın canım.

Günaydınnnn herkeseee

canım bi gün geç başlarsın bişi olmaz herhalde sıkma canını

artık öyle olacak 1 gün geç başlamış olacağım

Kıyamam yaa yemek yemeden iki saat önce içilmeli demi birde ardında iki saat yemek yemiyorsun... gün içinde acıkınca ayarlayıp içsen ???

dr saat söylemedi aç karna içeceksin dedi ama ben 7 de saatimi kurup emedur mide bulantısı ilacı içiyorum bunu da içerim arkasından

Öncelikle içinizi ferah tutun ....Allah ne verirse hayırlısını versin.....güzel düşünün güzel olsun......inş gittiğinizde duyacaksınız bebişin kalp sesini

ben 6+6 iken duydum sesini....7 mm idi boyu da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…