.jack bak eğer çıkarsa link burda
ne kadar dogum parasi alirim
oraya bilgileri giriyorsun ben hesapladım benimkide 1600 den yatmalı normalde brütüm ona göre hesaplayınca
alınacak ücret 4.195,56 çıkıyor balım
ilk bebekte böyle oluyor sanırım ne çok seviyorsun USG yi
ben hiç aramıyorum valla ikinci olduğundanmı acaba
bence devlettekide bakar ama usg ye neden bakmasınki yani iki kez görmüş olursun kızını
aman bakmassa da bişi uydur baktırıver doktora suyum nasıl merak ediyorum falan de
kızlar ben devlet memuruyum.. ve buradan yatacakmış maaaşım.. dediğiniz bu adresten doğum parası hesaplamama gerek yok deil miii??anlamadım da kusura bakmayın..
Merhaba annişler. Nasılsınız? Bir şey soracam kızlar sizden. Hiç iç çamaşırınızda islaklık falan oluyormu? Ben de oluyor o yüzden merak ettim. Bir de çok tedirginim, acaba suyum ola bilirmi diye? Cevaplarsanız sevinirim
Merhaba annişler. Nasılsınız? Bir şey soracam kızlar sizden. Hiç iç çamaşırınızda islaklık falan oluyormu? Ben de oluyor o yüzden merak ettim. Bir de çok tedirginim, acaba suyum ola bilirmi diye? Cevaplarsanız sevinirim
ıslaklık oluyor bu zamanlarda akıntı fazlalaştığı için
su gelmesi değil ama bildiğim kadarı ile onu ayırt edebiliriz
bbilimim cok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için.çalışabilir raporu alacağım vakitten önceki aylara bakarız o zaman dimi kuzum
canım merhaba....ben iyiyim cok şükür sen nasılsın?
ıslaklık söyle oluyo tatlım. tuvalete giriyorum afedersiniz....tam klozetten kalkıyorum pijamamı çekiyorum....elimi yıkayacakken bacaklarımın arasına degiyo bişey....bi baktım camasırım ve pijamam ıslanmış.4-5 kez oldu ve artıyo sürekli baslarda bi kaç damlaydı ama 2 gündür baya baya altıma yapmışım gibi oluyosanırım idrar torbama baskı yapıo ve idrar kaçırıyorum diye düşündüm ben:26:
daha önce yoktu böyle bi şey.2 haftadır var.
bbilimim cok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için.çalışabilir raporu alacağım vakitten önceki aylara bakarız o zaman dimi kuzum
canım merhaba....ben iyiyim cok şükür sen nasılsın?
ıslaklık söyle oluyo tatlım. tuvalete giriyorum afedersiniz....tam klozetten kalkıyorum pijamamı çekiyorum....elimi yıkayacakken bacaklarımın arasına degiyo bişey....bi baktım camasırım ve pijamam ıslanmış.4-5 kez oldu ve artıyo sürekli baslarda bi kaç damlaydı ama 2 gündür baya baya altıma yapmışım gibi oluyosanırım idrar torbama baskı yapıo ve idrar kaçırıyorum diye düşündüm ben:26:
daha önce yoktu böyle bi şey.2 haftadır var.
Birinin içimi rahatlatması gerekiyordu, az da olsa rahatladım bir az. Çok sağ ol canım.
bebeğin baskısı ile altımıza kaçırdığımız bile olacak canım malesef
Merhaba annişler. Nasılsınız? Bir şey soracam kızlar size. Hiç iç çamaşırınızda islaklık falan oluyormu? Ben de oluyor o yüzden merak ettim. Bir de çok tedirginim, acaba suyum ola bilirmi diye? Cevaplarsanız sevinirim
geceleri 3-4 kere çamaşırımı değiştiriyorum))) Kocam dalga geçiyor, islak karım benim diyor))))
kızlar ben devlet memuruyum.. ve buradan yatacakmış maaaşım.. dediğiniz bu adresten doğum parası hesaplamama gerek yok deil miii??anlamadım da kusura bakmayın..
evet bende de aynı şey var.. bende aynı şeyden şüpheleniyorumo yüzden günlük ped - kağıt havlu falan kullanıyorumm..
Aynen bende de böyle oluyor, korkuyorum hem de . İnşallah su değildir gelen. Son gittiğimde dr suyun bir az azalmış, ama merak edilecek bi şey değil dedi. Ben de düşünüyorum da belki ıslaklık oluyor o suyum mu? :18:
geceleri 3-4 kere çamaşırımı değiştiriyorum))) Kocam dalga geçiyor, islak karım benim diyor))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?