2014 Şubat Anneleri

kızlar ben devlet memuruyum.. ve buradan yatacakmış maaaşım.. dediğiniz bu adresten doğum parası hesaplamama gerek yok deil miii??anlamadım da kusura bakmayın..

belki de her saniye baksam sıkılmam valla
ilk zamanlardaki gibi keyifli olmuyor büyüdükçe anlaşılmıyor çünkü ama olsun
yine de kızımı özledim

kızlar ben devlet memuruyum.. ve buradan yatacakmış maaaşım.. dediğiniz bu adresten doğum parası hesaplamama gerek yok deil miii??anlamadım da kusura bakmayın..

o devlet memurları için geçerli değil siz normal maaşını alacaksınız zaten
SGK lılar için bu hesaplama yöntemi

Merhaba annişler. Nasılsınız? Bir şey soracam kızlar sizden. Hiç iç çamaşırınızda islaklık falan oluyormu? Ben de oluyor o yüzden merak ettim. Bir de çok tedirginim, acaba suyum ola bilirmi diye? Cevaplarsanız sevinirim

Merhaba annişler. Nasılsınız? Bir şey soracam kızlar size. Hiç iç çamaşırınızda islaklık falan oluyormu? Ben de oluyor o yüzden merak ettim. Bir de çok tedirginim, acaba suyum ola bilirmi diye? Cevaplarsanız sevinirim

ıslaklık oluyor bu zamanlarda akıntı fazlalaştığı için
su gelmesi değil ama bildiğim kadarı ile onu ayırt edebiliriz

ıslaklık oluyor bu zamanlarda akıntı fazlalaştığı için
su gelmesi değil ama bildiğim kadarı ile onu ayırt edebiliriz

bbilimim cok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için.çalışabilir raporu alacağım vakitten önceki aylara bakarız o zaman dimi kuzum

canım merhaba....ben iyiyim cok şükür sen nasılsın?

ıslaklık söyle oluyo tatlım. tuvalete giriyorum afedersiniz....tam klozetten kalkıyorum pijamamı çekiyorum....elimi yıkayacakken bacaklarımın arasına degiyo bişey....bi baktım camasırım ve pijamam ıslanmış.4-5 kez oldu ve artıyo sürekli baslarda bi kaç damlaydı ama 2 gündür baya baya altıma yapmışım gibi oluyo sanırım idrar torbama baskı yapıo ve idrar kaçırıyorum diye düşündüm ben:26:

daha önce yoktu böyle bi şey.2 haftadır var.

evet bende de aynı şey var.. bende aynı şeyden şüpheleniyorum o yüzden günlük ped - kağıt havlu falan kullanıyorumm..

Aynen bende de böyle oluyor, korkuyorum hem de . İnşallah su değildir gelen. Son gittiğimde dr suyun bir az azalmış, ama merak edilecek bi şey değil dedi. Ben de düşünüyorum da belki ıslaklık oluyor o suyum mu? :18:

ıslaklık nerdeyse hamileliğimin başından beri var akıntı şeklinde günlük ped kullanıyorum ama bu akıntının suyumuz ile alakası olduğunu düşünmüyorum :44:

Senin sistem aynı canım. Maaşın yatmaya devam edecek. Bizim ki iznimiz bitince toplu yatacak üstelik kesinti yapılarak..

Bende de oluyor canım. Sıkma canını normal bunlar.

evet bende de aynı şey var.. bende aynı şeyden şüpheleniyorum o yüzden günlük ped - kağıt havlu falan kullanıyorumm..

bende günlük ped kullanıyorum canım...hatta birazdan kuaföre gidicem ağdaya...korkuyorum kaçırmam inşallah

yok canım ya bence suyumuz değil altımıza kaçırıyoruz farkında olmadan tabi yine de dr a gittiğimde söylicem..kaldı 12 gün dr a gitmeme

geceleri 3-4 kere çamaşırımı değiştiriyorum))) Kocam dalga geçiyor, islak karım benim diyor))))

canım yanlış anlama amacım seni korkutmakta değil ama gecede 3-4 kez olacak kadar çokmu ıslanıyorsun
bence bir doktoruna danış yinede bendede oluyor ama gecede 2-3 kez çamaşır değişecek kadar değil

bebeğin suyunu bir kontrol ettir diye düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…