Herkese günaydın dün bebeğimi yoğun bakımda bir kereliğine mahsus yakından gördüm ben konuştukça kıpırdanıyo sanki beni tanıyo biliyo gibi gözleri açılmıyo daha ama açmaya falan.çalıştı nasıl duygulandım resmen ağlamaktan kendimden geçtim çok tatlı ve küçük bir oğlum oldu kilosu 1450gr boyu 39 cm bende bugün taburcu olcam ama oğlum emirim burda kalcak bide ben muğlada oturuyorum orda oğluma göre küves olmadığı için denizliye sevk etmişlerdi doğumdan önce burda ben orda çok zor olcak ama sütüm gelsin diye uğraşıyorum.gelirse her gün sağıp lazım oldukca getircem oğlum için dua ederseniz çok sevinirim allahım bir an önce sağlığına kavuşturup elime almayı nasip eder inşallah
canım ocak annelerine sorsana bi, bence bir yanlışlık var canım sadece devlet hastanesi olmaz dediğim gibi
10 dakikalık iş canım gidip beklemeden rapır alıp çıkacağım.
konuyu neden paylaşmadınız kızlar madem açıldı hiç haberimiz yok , söyleyim kapattırayım o zaman
yes baby
tlf trafiği yasandı bi an....şimdi ben daha iş yerimle seyi konuşmamıştım.hani asgari ücretten yatırılıyor sigortam diyodum ya.üstünü iş yerimden isticem diyodum.
az önce girdim baktım sgk stesine.1650 gbi bi şey görnüyo son ay yatan...son 5-6 aydır 1500 küsür son 2 ay 1600 küsür....eşime sordum..tekniker olarak calıstırıyo ya beni.artık değişmiş sanırım.böyle yatırmak zorundaymıs
simdi ben o gördüğüm rakamdan mı hesaplamalıyım alacağım parayı
Bilim şimdi doğum iznini başlatıcaz ya sata göre başlıyor izin değil mi? Rapor alırken satımı bir hafta öne çeksem bir şey olur mu sence :26::26::26:
tlf trafiği yasandı bi an....şimdi ben daha iş yerimle seyi konuşmamıştım.hani asgari ücretten yatırılıyor sigortam diyodum ya.üstünü iş yerimden isticem diyodum.
az önce girdim baktım sgk stesine.1650 gbi bi şey görnüyo son ay yatan...son 5-6 aydır 1500 küsür son 2 ay 1600 küsür....eşime sordum..tekniker olarak calıstırıyo ya beni.artık değişmiş sanırım.böyle yatırmak zorundaymıs
simdi ben o gördüğüm rakamdan mı hesaplamalıyım alacağım parayı
yok canım bişi olmuyor
hatta illa oluyormuş deniyordu forumda farklı topiklerde ama sorun olmuyor sanırım
32 nin içinde gidip alabiliryorsun raporunu 31+1 ken bile ama daha öncesini bilemiyorum tabi
...
Yedi günlük açığım kalıyor raporumla doğum iznim arasında.Doğum iznim erken başlarsa süper olur
canım ocak annelerine sorsana bi, bence bir yanlışlık var canım sadece devlet hastanesi olmaz dediğim gibi
sen bilirsin canım, senin zamanını almayacaksa ama sgknın özel hastanedne aldığın raporu kabul etmeme durumu yok ben onu diyorum, öyle olsa rapoların %80nini kabul etmemesi gerekti yani.
konuyuda dün prolet paylaştı burda muhabbetini yaptık sen kaçırdın sanırım
Bilim şimdi doğum iznini başlatıcaz ya sata göre başlıyor izin değil mi? Rapor alırken satımı bir hafta öne çeksem bir şey olur mu sence :26::26::26:
burda ne demek istediğni anlamadım açıkcası
bende olur diyordum ama özel hastane olduğu için ileri de izninde sıkıntı olmasın dediler gidip bir imza alıcam hastane de öyle çok uzakta değil
konuyu söyledim silecekler
canım ultrasında 32+1 gözüktüğünde raporu alabiliyorsun doktor 1 hafta önceye vermez sanırım çünkü bilgi direk sgk yansıyor
Şansımı denemekte fayda var sanırım...Sgkya nasıl yansıyorki :26::26::26:
yine anlamadımda neyse kronik bir sor doktora speednin dediği gibi USG de görülen tarih 32+1 i verecekse zaten çoğumuzun bebeği önden gidiyor birer ikişer hafta maşallah sorun olmaz yinede yani buna göreŞimdi ben Bingöle geldiğim için rapor alıyorum ya sürekli Alabileceğim raporu aldım ama hala 7 günlük açığım kalıyor doğum iznim başlayana kadar.O açığı kapatabilmek için doğum iznimi bir hafta öne çeksem süper olcak...
bende olur diyordum ama özel hastane olduğu için ileri de izninde sıkıntı olmasın dediler gidip bir imza alıcam hastane de öyle çok uzakta değil
konuyu söyledim silecekler
canım ultrasında 32+1 gözüktüğünde raporu alabiliyorsun doktor 1 hafta önceye vermez sanırım çünkü bilgi direk sgk yansıyor
izindede sıkıntı çıkmaz işte ama İK seni pimpiriklendirmiş sonuçta zamanınıda almayacaksa gidiver nolcakki
hem kendi doktoruma gidicem hem ssk yaiki tane rapor alıcam ultrasonda da baksa bari da kızımı görsem iki kez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?