- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
bende c.tesi günü gidiciğim doktora rapor konusunda size bilgi veririm p.tezi günü
bende pazartesi gidip raporumu alacağım istemeye istemeye çalışabilir raporu alıyorumsenin kontrol mü ? rapor almaya mı gideceksin cumartesi günü
ikiside canım ya en son 1 ay oldu gideli 8 kasımda gitmiştim kontrole
artık 3 haftaya düşer sanırım kontrol aralığımda
canım yanlış anlama amacım seni korkutmakta değil ama gecede 3-4 kez olacak kadar çokmu ıslanıyorsun
bence bir doktoruna danış yinede bendede oluyor ama gecede 2-3 kez çamaşır değişecek kadar değil
bebeğin suyunu bir kontrol ettir diye düşündüm
hanımlar benimkisi biraz geç oldu ama banada yeriniz varmı ?
Senin sistem aynı canım. Maaşın yatmaya devam edecek. Bizim ki iznimiz bitince toplu yatacak üstelik kesinti yapılarak..
Bende de oluyor canım. Sıkma canını normal bunlar.
hoşgeldin... Yer olmaz mı heryer senin dedikodunun gozune vurcaz :))hanımlar benimkisi biraz geç oldu ama banada yeriniz varmı ?
Her zaman yerimiz mevcut canım. Hoşgeldin. Nerelerden kimlerdensin anlat bakalım
yok 31+3 oluyorum sanırım verirse alırım raporu vermesse hafta içi bi daha giderim güya hafta içine gitmeyeyim dedim doktora iş yerinden izin alıp ama c.tesi vermesse mecbur gidiciğimcumartesi 32+1 oluyormusun peki ? aramızda 4 gün var ya
Yok canım yalnış anlamadım. Aslında her gün o kadar olmuyor. Ama öyle olduğu gün de oluyor. Miktarı fazla olmuyor da, ama islaklık hiss ettiğim gibi çamaşırımı değiştiriyorum. Yarın dr-a danışacam bakalım artık.:18:
hanımlar benimkisi biraz geç oldu ama banada yeriniz varmı ?
yok 31+3 oluyorum sanırım verirse alırım raporu vermesse hafta içi bi daha giderim güya hafta içine gitmeyeyim dedim doktora iş yerinden izin alıp ama c.tesi vermesse mecbur gidiciğim
banada önce 7 sinde gel dedi sonra baktı 31deyim hala
sen pazartesi gel 32+1 olsun dedi
belki senin doktor verir
anladım cnaım bakalım işte vermesse perşembeye tekrar giderim artık bende yapcak bişicik yok
teşekkürlerrrrrr :))
aslen kayserili olup amasyada ikamet ediyorum efenim hiç memnun değilim doktor yok çoruma taban döşüyorum sürekli doktor değiştiriyorum bu yüzden rezilim yani oğluma kavuşma tarihimde belirsiz oldu öyle karışık bir durumdayım işte Allah hepimizin yardımcısı olsun inşaallah..
artık çalışmaktan da sıkıldığım için eğlence oluyor bana
Ay bizim de bi arkadaşımız var canım spse.Onun da civarında güzel hastane yoktu pek.. Sürekli mekik dokuyordu doktor araştırıyordu. Şuan sancısı varmış. Hastaneye gidiyor. :18::18: Rabbim hepimize zamanında ve sağlıklı doğurmayı nasip etsin.
bende sıkıldım açıkcası hatta yıl sonu işler eskisinden daha yoğun oluyor birde ocağın başı veya aralık işleri devir edeceğim nasıl olacak bilmiyorum kim ne yapacak o bile belli değil
ah keşke yerime birini alsalarda bana güle güle deseler doğum sonrası
Ay bizim de bi arkadaşımız var canım spse.Onun da civarında güzel hastane yoktu pek.. Sürekli mekik dokuyordu doktor araştırıyordu. Şuan sancısı varmış. Hastaneye gidiyor. :18::18: Rabbim hepimize zamanında ve sağlıklı doğurmayı nasip etsin.
ben bu hafta doğru düzgün çalışmadım oturuyorum resmen yeni gelen kıza paslıyorum işleri kontrol ediyorum o kadar
valla çalışmaktan çok oturmaktan sıkıldım çalışasım da yok ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?