2014 Şubat Anneleri

senin yerine yeni biri geldimi yani,
benimkine kimse gelmicek henüz işleri burdakilere paylaştırcam güya

geldi canım 1 ay oldu kızın işin öğrenmesi lazım daha o ayrı ama ben gittikten sonra ne yaparlarsa yapsınlar
elimden geldiği kadarı ile öğretiyorum işte

geldi canım 1 ay oldu kızın işin öğrenmesi lazım daha o ayrı ama ben gittikten sonra ne yaparlarsa yapsınlar
elimden geldiği kadarı ile öğretiyorum işte

ya keşke benim yerimede gelse biri ya
korkuyorum izindeyken gelde şu iş var biz çözemedik demelerinden çünkü yaptığım bir iş varki onu kimse bilmiyor ve o işi öğrenmek çok zaman alacak
üstlerim kimseyede devir et demedi bilmiyorum nasıl olacak

aaa spsenin sacısımı varmış off ya inş. yalancı sancıdır pufffffffffffffff

Evet canım. Şimdi yazdı. Rahim ağzı kapalıymış çok şükür ama suyu sınırdaymış. Çok şiddetli sancısı olmuş. Yazar birazdan buraya da.

canım benim birde ben yanlızken sancım tutarsa diye çok korkuyorum eşime işi gereği heran ulaşamıyorum :18: amasya devlet hastanesine düşürmesin Allah kimseyi..

Bi yakının falan varsa hastane yakınlarında onlarda kal canım. Riske atma kendini. Devlet hastanelerinde maalesef insan canının kıymeti yok..

suyu neden o kadar azalıyor acaba ya
inş. herşey yolunda gider en az 5-6 hafta daha götürmeli bebeği

benden 2 hafta büyük olan biri var komşunun akrabası onunda suyu bitmek üzereymiş hastaneye yatış vermişler gözlem altında tutacaklarmış eğer suyu biterse yada artmassa doğuma alacaklarmış çiğer geliştirici veriyolarmış

zor durum ya allah yardımcıları olsun

en yakınım ailem onlarda kayserideler zaten canım ya

az kaldı alsalar artık aslında sende rahat etsen.
sen gittikten sonra çağırsalar nasıl gideceksin ancak telefonda tarif edersin canım

ben arasalar bile öyle sürekli açamam kurtulmak istiyorum

bu arada kızlar az önce annem geldi yarım saat kadar önce çarşıya inmişti bugün eve gitmeden yanıma uğradı

bi dolu siparişim vardı ona
tütü etek için tül
kapı süsü için süs kurdela falan
hepsini almış heyecanlandım

az kaldı alsalar artık aslında sende rahat etsen.
sen gittikten sonra çağırsalar nasıl gideceksin ancak telefonda tarif edersin canım

ben arasalar bile öyle sürekli açamam kurtulmak istiyorum

ya açıkcası bende zor gelirim yani sonuçta buraya endeksli değilim de
işte üzmek istemiyorum onları
ben onları üzmeyeyimki onlarda tazminat vermek için beni üzmesinler kendim çıksam bile işten

ben onları üzmeyeyimki onlarda tazminat vermek için beni üzmesinler kendim çıksam bile işten

işten çıkartma durumları varmı ?
artık hamileleri işten çıkartamıyorlar ya.

Amin canım aminnn. Suyu bitmek üzere olmasa da sınırdaymış canım ama bebek çok aşağıdaymış.
en yakınım ailem onlarda kayserideler zaten canım ya

Canım karıştırmıyorsam spse de Kayseri ye gidiyor sürekli hastaneye. O da kendi yaşadığı yerde güzel hastane bulamamış. Siz bi konuşun bence..

gerçektenmii ? bencede bir konuşsak iyi olur tecrübesinden yararlanmak isterim..

canlarım selam,

bugün öğlen bizim genel müdürlükten üst düzey biriyle konuştum (bir tanıdık vasıtasıyla). benim doğumdan sonraki durumum da pek iç açıcı değil. diğer şubelerde ihtiyaç olduğundan dolayı, benim gibi önü tıkalı olduğu için yetkisini alamayan kişileri başka şubelere göndermek için otomatik hak edilen ünvan yükseltmesini yapmak istemediklerini öğrendim.yani gitmeye mecbur bırakıyorlar. ben de "yeter ki ünvanımı versinler doğumdan sonra döndüğümde başka yerde başlarım" dedim mecburen. artık doğum sonrası bir karar verip ücretsiz izin filan alıp uzatabildiğim kadar uzatıcam.çünkü benim şu an çalıştığım yer hem evime 5 dakika hem de şartları ağır deil.diğer şubeler çok geç çıkıyor. üzerlerinde çok baskı var.
eşimle de konuştum ve konuşurken ağlama krizine girdim kaç gündür iyice dolmuştum. o da beni teselli etmeye filan çalıştı... işte böyle dostlar...

Üzme kuzum kendini. Gün doğmadan neler doğar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…