2014 Şubat Anneleri

iyi akşamlar kızlar bayadır ara verdim bu topiğe affınıza sığınıyorum

spse nerelerde döndümü bişiyi varmıymış :26:

face sayfasında paylaşıyorum ama burdaki arkadaşlarada anlatmak isterim girmediğim zamanlarda bebeğimde gelişme geriliği olduğunu öğrendim
sağlık durumu gayet iyi ama tek sorunumuz biraz yavaş büyüyoruz

bi ihtimalde prematüre olma ihtimalimiz var kontorle haftada bir gidiyorum
hergün kan sayımı ve tansiyon ölçtrüyoruz bugünde 12.8 çıktı

gelişim geriliği olan bebekler annenin tansyonunu yükseltirmiş o yüzden hergün ölçtürücez gebeliğimin 32.haftasındayım boyunu sormayı unuttum kilomuzda 1260 gram

minicik benim oğlum minicikk

annesi yesin onun minnak pipisisiinii

selam güzeller,
napıosunuz bakalım
kış da geldi dokaklar buz artık
ahh ahh gezmelik işlerim var daha inşallah hallederim kar mar yağmadan

sizlerde ne var yok yok bakalım

Kızlar trendyolda baby corner die bir butik açılmış çok guzel şeyler var ozellikle tutu etek taç arayanlsr kesin baksın

sende doğum izninde ders çalışabildiğin kadar çalış.. bakarsın bebiş kısmeti ile gelir.. hakkında hayırlısı olsun canımm

Arkadaşım hoşgeldin duyduguma gore kayserideymissin doktorun kim acaba bende oraliyim ve doktor krizi yaşıyorum

hadi gözün aydın canım,
biz artık 2 haftada bir gidicez, belki de ben de gebelik diyabeti olduğu içindir. doğum normal mi görünüyor, sezeryan mı olacak canım, tarihi nasıl verdi?

Canım ölçümlerime göre 13 şubat dedi.. Kısmet olursa normal doğum yapacağım yine...

isimx canım geç cevap verdim kurura bakma... Gayet tabi içini dışını silicez dolapların... İçini deterjanla silersin ama örtü sereceğin için problem olmaz direk kıyafetleri koyamayız...

iyi akşamlar kızlar hazırlıklar ne durumda ben baya bıtırdım bebek cantamı almadım yaa model beğenemıyorum sızler aldınızmı fıkır olsun resmini paylaşsanız...

iyi akşamlar kızlar hazırlıklar ne durumda ben baya bıtırdım bebek cantamı almadım yaa model beğenemıyorum sızler aldınızmı fıkır olsun resmini paylaşsanız...

canim ben sunu aldim, belki sana da fikir verir. 13 tane gozu var.

Hangi bankada çalışıyosun bilmiyorum ama hrpsi üç aşağı beş yukarı aynı canım..doğum izmi dönüşü aynı şubeye dönen yok gibi..sen izindeyken o pızisyon mecbur doluyor çünkü..malesef doğum iznindeyken senin maaşını arttırmak maliyeti arttıraacağı için onun bile hesabını yapıp yükseltmiyolar malesef,ayrıca doğum izi dönüşü ayrılan da çok oluyor o yüzden ünvanı yükseltip fazla tazminat vermek de işlerine gelmiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…