gıttı gıdıyora falan baktım ben ama termos kabı falan olan modellere bakıyorum
bu aralar çok zor uyuyorum kızlar dün sabaha kadar uyanıktım yataka döndüm durdum . zor uyudum :S
belim çok ağrıyooooo
Su an makinede. Bitmek üzere valla dayanamadım yikadim hehhe
Ay kızlar bugün çok korktum. İş çıkışı arabam yoktu bugün eşimdeydi. Anneannelerine geleceğiz diye yold buluşacaktık. Tam da ineceğim yeri bilmiyordum otobüsten. Son anda fark edip fırladım. Zaten otobüs kalabalık. Ben kapıya vardım, adamın biri duruyor kapıda. Pardon pardon diye adam yolumdan çekilsin diye uğraşırken şoför kapıyı kapıyordu. Bi dakka diye bağırdım atıyordum kendimi otobüs duruyor daha nasıl olsa diye ki ben adımımı attım otobüs hareket etti. Nasıl korktum anlatamam düşeceğim de bebeğime bir şey olacak diye. Ayaklarım yere bastı. Ama korkudan ağlayacaktım o an. Yolda ağlayamadım da. Eşim gelip beni alınca başladım arabada ağlamaya. Allah korusun hepimizi. Çok korktum gerçekten.
Günaydınlar herkese
Ben yine sabahın köründe dikildim ayağa
Herkese günaydın dün bebeğimi yoğun bakımda bir kereliğine mahsus yakından gördüm ben konuştukça kıpırdanıyo sanki beni tanıyo biliyo gibi gözleri açılmıyo daha ama açmaya falan.çalıştı nasıl duygulandım resmen ağlamaktan kendimden geçtim çok tatlı ve küçük bir oğlum oldu kilosu 1450gr boyu 39 cm bende bugün taburcu olcam ama oğlum emirim burda kalcak bide ben muğlada oturuyorum orda oğluma göre küves olmadığı için denizliye sevk etmişlerdi doğumdan önce burda ben orda çok zor olcak ama sütüm gelsin diye uğraşıyorum.gelirse her gün sağıp lazım oldukca getircem oğlum için dua ederseniz çok sevinirim allahım bir an önce sağlığına kavuşturup elime almayı nasip eder inşallah
gunaydın kızlar aşırı derecede halsiz ve yorgunum dün mideyi bozdum sanırım uyuyamadım bir süre sonra kalkıp kustum gece kötü bir geceydi şuandada çok uykum var sersem gibiyim
havada acayip soğumuş burda 3 derece dışarısı ilk kez üzerime birde şal aldım
kızlar çok alakasız bişi sorucam kararsız kaldım siz ne tavsiye edersiniz? malum bi arkadaşımız doğum yaptı bende eşyaları hazırlayıp bi çanta yapmak istiyorum. herkes çantanı ayarla diyor. doğumdan sonra kullanmak için çanta seçeneklerine bakıyorum. öyle cicili bicili şeyleri sevmiyorum. ayrıca bi yerlere giderken eşimin taşıyabileceği bi çanta arıyorum. siz neler aldınız? aslında sırt çantası düşünüyorum ama arabaya takılması için postacı çantası daha rahat görünüyo. şöyle bi seçenek buldum sizce nasıl? videos da var izlerseniz seviniri. bi de çanta ladıysanız paylaşırsanız iyi olur
Newfeel Backenger 100 Çanta
Günaydınlar... Kızlar aralık ayı muayenemiz tamamlandı şimdi geldim eve... Oğluşum hareketli çipura gibi oynuyor maşallah ağzını açıp kapıyor yavrum benim.. 29+6 günlük 1.578gr bir hafta öndeymişiz hadi ohhhhhh.... Bebişim dönmüş baş aşağıda çok şükür... Her yerini inceledi doktorum gayet sağlıklı gelişimi dedi suyu iyi, yeri de rahat dedi ... Bir sonraki muayene için Ocak 3 de çağırdı....Artık Nst ye bağlayacakmış kalp atışları için... Doğum için 13 şubat dedi (14 Şubat hediyesi de verebilirim)... Hayırlısı yardım et yarabbim...
az önce doktordan geldik oğluşumu gördümm27+5 deyiz bugün 1272 gr dedi boyu fl uzunluğu * 7 desek 37 cm çıkıyor güzel dedi doktor normal doğum görünüyor dedi dönmüş çünkü en son 2 hafta önce gördüm o zamanda başı aşağıdaydı normalde istikrarlı oğlum bakalım sağlıklı olsun da
Merhaba annişler. Nasılsınız? Bir şey soracam kızlar sizden. Hiç iç çamaşırınızda islaklık falan oluyormu? Ben de oluyor o yüzden merak ettim. Bir de çok tedirginim, acaba suyum ola bilirmi diye? Cevaplarsanız sevinirim
hanımlar benimkisi biraz geç oldu ama banada yeriniz varmı ?
bu arada kızlar az önce annem geldi yarım saat kadar önce çarşıya inmişti bugün eve gitmeden yanıma uğradı
bi dolu siparişim vardı ona
tütü etek için tül
kapı süsü için süs kurdela falan
hepsini almış heyecanlandım
Merhaba kizlar. Uzun zamandir yazmiyorum ama hep takipteyim. Tatildeydim 15 gunluk. Bugun tatil donusu doktora gittim cunku 6 gundur kasik agrim vardi. Cok agir bir sekilde hem de. Pturmusken ayaga kalkmakta o kadar zorlaniyordum ki ve de kalktigimda 3 -5 dk yuruyemiyordum kaslar acilana kadar. Bugun o agri kismen gecti de sadece sol alt karnim agrimaya basladi feci sekilde. Nst ye bagladi, idrar tahlili yapti. Hic bir sey cikmadi. Kendini yorma, dinlen filan dedi. Bi de suyum ust sinirlardaydi, sekerden supheleniyordu doktorum. Bugun 2. kere seker yuklemesi yaptik 50 lik. Yarin ogrenecegim sonucunu. Cok sukur suyun miktari iyiymis. Kocccaman olmus1213 gr ve 36 cm bitanem benim.
Kalp atisi o kadar dinlendiriciydi kibeni tekmelerken ses iki katina cikiyordu nerdeyse. Kuzum benim.
''herkes doguma az kalmis artik''
dedikce boyle oluyorum:18::26:
bu aralar çok zor uyuyorum kızlar dün sabaha kadar uyanıktım yataka döndüm durdum . zor uyudum :S
ahahaah aynından bebğim''herkes doguma az kalmis artik''
dedikce boyle oluyorum:18::26:
Merhaba kizlar. Uzun zamandir yazmiyorum ama hep takipteyim. Tatildeydim 15 gunluk. Bugun tatil donusu doktora gittim cunku 6 gundur kasik agrim vardi. Cok agir bir sekilde hem de. Pturmusken ayaga kalkmakta o kadar zorlaniyordum ki ve de kalktigimda 3 -5 dk yuruyemiyordum kaslar acilana kadar. Bugun o agri kismen gecti de sadece sol alt karnim agrimaya basladi feci sekilde. Nst ye bagladi, idrar tahlili yapti. Hic bir sey cikmadi. Kendini yorma, dinlen filan dedi. Bi de suyum ust sinirlardaydi, sekerden supheleniyordu doktorum. Bugun 2. kere seker yuklemesi yaptik 50 lik. Yarin ogrenecegim sonucunu. Cok sukur suyun miktari iyiymis. Kocccaman olmus1213 gr ve 36 cm bitanem benim.
Kalp atisi o kadar dinlendiriciydi kibeni tekmelerken ses iki katina cikiyordu nerdeyse. Kuzum benim.
ahahaah aynından bebğim
maşallah kuzuyaaa.bende kalp atış sesine ölüyorum yaaa
gunaydın kızlar herkese nasıslınız
biz yine sabah sabah oğlumla kriz yaşadık, her gün aynı şeyler artık çok yoruluyorum ya laf anlatmaktan oğlum yapma demekten dilimde tüy biriyor son zamanlarda bu yüzden çok mutsuzum birde bebek olunca napcaz bilmiyorum çok endişeliyim çoooooooookkkkkkkkkkkkkk
iki çocuk annesi olmak bana göremi diye düşünüyorum hep o kadar sabrım varmıki
amannn nolmus bbilimime...üzmüşler miüzülme kuzum benim.zor olsa gerek ama çocuk o sonuçta,yapma böyle annesi,akılllanacak inşallah kardeşi gelince
hem Rabbim sabrını verir merak etme sen....
gunaydın kızlar herkese nasıslınız
biz yine sabah sabah oğlumla kriz yaşadık, her gün aynı şeyler artık çok yoruluyorum ya laf anlatmaktan oğlum yapma demekten dilimde tüy biriyor son zamanlarda bu yüzden çok mutsuzum birde bebek olunca napcaz bilmiyorum çok endişeliyim çoooooooookkkkkkkkkkkkkk
iki çocuk annesi olmak bana göremi diye düşünüyorum hep o kadar sabrım varmıki
ay cnm bizim senle aynı, benimkilerde üst katta oturuyorbizim eve de hastane yakın, o yüzden ben de pek dert etmiyorum.ayrıca bebe mağazaları da çok yakın, bir eksik olursa hemen alınır.
önemli olan sağlık olsun
bu arada ben gece yanımda kim kalacak diye hiç düşünmemiştim, eşimle annem beraber kalabilirler mi acaba:)
gerçi babam da şimdiden derde düşmüş, anneme soruyormuş sen şimdi 10-15 gün kızın yanında mı kalacaksın diye, annem de "aynı şehirde neden kalayım, akşam evime gelirim yatmaya" demiş. galiba kayınvalideme güveniyor, onlar bizim üst katta oturyorlar. ama ben de eğer birisi gece yanımızda kalacaksa o kişinin annem olmasını isterim. galiba yaşayıp göreceğiz...
sen öğretmensin değil mi? hep ayakta zor oldu herhalde..haydi hayırlı olsunselam kızlar bugün rapor aldım haftaya da aldım ondan sonra doğum izni alacağım çünkü artık çalışamıyorum öğrencilere de faydalı olamıyorum en iyisi izne çıkmaktı...dün okulda fenalaştım birazcık herkes burada doğuracaksın dediler o derece yani....belim felaket ağrıyor 37. haftaya kadar çalışanlara gıptayla bakıyorum maşallah onlara bu arada 29+5 oldum....
bende bende hep tuvaletteyim sanki...bazen üşeniyorum valla, dün akşam fokur fokur oynadı oğluşum, eşim kliplere bakıordu, aaa dedim güzel kızları gördü oğlan tepki verdi oynuyo dididimmmOyyyyyy.ewe geldim.yemk yaptim.yedik.yigildim kanepeye.butun gün cizim yapmaktan gözler kizarfi.agriyo.kizim da masallah bi hareketli bi hareketliyalniz cok asagida.bes dk icinde uc kez cise gidiyorum.
Kalksam kızımın acik renk kıyafetlerini yikasam diyorum ama toto yemio yaaabelim cok agriyo.
ayıp valla ...Otobüsle giden hamilelere Allah kolaylık versin. İnsanlar da haklı belki yorgunlar ama sende artık kocaman karnınla mutlaka dikkat çekmişsindir, ayıp cidden. Ben hamileyken bile bi yerde hatırlıyorum ayaktaki çok ileri hamileye yer vermiştim, daha benim o zaman karnım ufacıktı, kadını görünce içim el vermemişti rahat rahat oturmaya..Sağol canım şimdi doğuma odaklanmış birisi olarak doğum sonrasını pek düşünmedim inş ALllahım yardım eder sonrası için okul benim için o kadar yorucu ki hele sabah otobüsleri birde yer vermeyenler oluyor bazen daha çok üzüyorum
Bizim oğlanında daha yatacak yeri yok, bende beşik alıcam daha almadım..oooooo doğum konuşulmaya başlanmış bile benim de bir haftadır rüyalarımda bazen çok kolay oluyor bazen çok zor :) nasip bakalım daha biz beşik bile almadık ya siz ütülerden bahsediyorsunuz
sabnlu bez de olluur, sirekli de olurrBu hafta artik kaldiricaz popiler yavastan :) birde beb bisi sormustum ama kimse cevap atmadi bebegin dolaplarini neyle silicez deterjan olmaz heralde ne yapti herkez ?
auy bende kötü oldumAy kızlar bugün çok korktum. İş çıkışı arabam yoktu bugün eşimdeydi. Anneannelerine geleceğiz diye yold buluşacaktık. Tam da ineceğim yeri bilmiyordum otobüsten. Son anda fark edip fırladım. Zaten otobüs kalabalık. Ben kapıya vardım, adamın biri duruyor kapıda. Pardon pardon diye adam yolumdan çekilsin diye uğraşırken şoför kapıyı kapıyordu. Bi dakka diye bağırdım atıyordum kendimi otobüs duruyor daha nasıl olsa diye ki ben adımımı attım otobüs hareket etti. Nasıl korktum anlatamam düşeceğim de bebeğime bir şey olacak diye. Ayaklarım yere bastı. Ama korkudan ağlayacaktım o an. Yolda ağlayamadım da. Eşim gelip beni alınca başladım arabada ağlamaya. Allah korusun hepimizi. Çok korktum gerçekten.
zeytinyağlıı canımmmohh tatil planları da yapılmış ne güzelpijamalar bana da çok pahalı geliyo ben 40 a aldım geceliği de 20 ye aldım ama sabahlıkları yok zaten sabahlık giymem diye düşünüyorum olmazsa uzun bi hırka gibi bişey giyerim artık zaten eve geçince eşofman giyerim öyle pijamayla çıkamam insan içine ben :26: bebe yağı değil mi o başka bişey mi iyi miymiş o yağ canım?ben onu kaçırmışım
Kızlar 3 kere kasılma yaşadım az önce acaba korkmalimiyim
tansiyonunu öç mimmoşGünaydın kızlarrrsabah eşim gözlerinin altı falan şişmiş dedi.....bana göre benim yüzüm de şiş gibi.....vücudumda yok ama ayaklarımda ellerimde falan tuzlu da yemiyorum cok fazla.....
valla dayanamadım kronikim...yıkadımbugün de koyu renkleri yıkarım...geriye kalın battaniyesi kalıo onu da atıveririm makineye.tamamdır.haftasonu da kendi ihtiyaçlarımı aldım mı hazırız
günaydın minnoşum
canımmm üzme kendini sütün de etkilenmesin.bak bebişin iyi cok şükür....sen iyi ol ki o da bunu hissetsin çabucak büyüsün kavuşun
ay çok geçmiş olsun, ayakları da üşütmüş olabilirsin benim gibigunaydın kızlar aşırı derecede halsiz ve yorgunum dün mideyi bozdum sanırım uyuyamadım bir süre sonra kalkıp kustum gece kötü bir geceydi şuandada çok uykum var sersem gibiyim
havada acayip soğumuş burda 3 derece dışarısı ilk kez üzerime birde şal aldım
Günaydın canım. Üzme böyle kendini. Olacak böyle zorluklar. Bizler de yaşıcaz aynı şeyleri 2.çocukta Allah ın izniyle. Oğluşun da akıllanacak abi olunca bak görürsün.
ay cnm bizim senle aynı, benimkilerde üst katta oturuyor
bende bende hep tuvaletteyim sanki...bazen üşeniyorum valla, dün akşam fokur fokur oynadı oğluşum, eşim kliplere bakıordu, aaa dedim güzel kızları gördü oğlan tepki verdi oynuyo dididimmm
tansiyonunu öç mimmoş
kardeş gelince daha fena olacak jackim
kocaman oldu artık ama hala çok eziyetli bebek yokken yapabiliyorum kısmen ama bebek olunca yapamıcam bu defa çıldırcak o zman bende çıldırcam
bağrıyorum sonrada baprıyorum diye üzülüyorum ama tahammül edemiyorum yaptığı bazı şeylere
sabah wcye girdi sonra bir kilotunu giymedi giymicem diye inat etti halbuki kendisi yapabiliyor 5 dk dil döktüm sonra çıldırdım giyeceksin diye bağırıdm tabi off daha neler neler bugünlerde hep yaşanan manzara bu şekil
çok yoruldum çokkkkkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?