2014 Şubat Anneleri

Merhaba kizlar. Uzun zamandir yazmiyorum ama hep takipteyim. Tatildeydim 15 gunluk. Bugun tatil donusu doktora gittim cunku 6 gundur kasik agrim vardi. Cok agir bir sekilde hem de. Pturmusken ayaga kalkmakta o kadar zorlaniyordum ki ve de kalktigimda 3 -5 dk yuruyemiyordum kaslar acilana kadar. Bugun o agri kismen gecti de sadece sol alt karnim agrimaya basladi feci sekilde. Nst ye bagladi, idrar tahlili yapti. Hic bir sey cikmadi. Kendini yorma, dinlen filan dedi. Bi de suyum ust sinirlardaydi, sekerden supheleniyordu doktorum. Bugun 2. kere seker yuklemesi yaptik 50 lik. Yarin ogrenecegim sonucunu. Cok sukur suyun miktari iyiymis. Kocccaman olmus 1213 gr ve 36 cm bitanem benim.
Kalp atisi o kadar dinlendiriciydi ki beni tekmelerken ses iki katina cikiyordu nerdeyse. Kuzum benim.

belim çok ağrıyooooo

Su an makinede. Bitmek üzere valla dayanamadım yikadim hehhe

Beli ağrısada dayanamaz çıtırım o kıyafetler yıkanacak

Oy Allah korusun kuzum ya bir saniyelik dikkatsizlik neler getiriyor başımıza aman :18::18::18:

Günaydınlar herkese

Ben yine sabahın köründe dikildim ayağa

Senin bu sabah erken kalkmalarına hastayım ben bea

Tatlım dualarımız seninle Allahım tez zamanda bebeğini kucağına almayo nasip etsin inşallah

Çok geçmiş olsun bbilimim geçen bende üşüttüm sanırım kustum sürekli ama geçti çok şükür berbat bişey ya dikkat et

Canım çanta gayet hoş
Bende şunu aldım aslında koyu gri kırmızı ama flashtan açık gri pembe çıkmış.Burda ki bi bebek mağazasından 25 tl ye.

Maşallah canım hadi nst zamanında gelmiş gözün aydın ben de çok merak ediyorum nasıl bişey olduğunu valla

Maşallah canım bebişe

Evet oluyor canım ama gayet normal olduğunu düşünüyorum tabi yinede kontrol ettirmekte fayda var bilemeyiz akıntı mı su mu olduğunu tedirgin olacağına bi baktır istersen

hanımlar benimkisi biraz geç oldu ama banada yeriniz varmı ?

Hoşgeldin şekerin yerimiz her daim var

Ohh siparişler verilmiş hazırlıklar tamamlanıyor yavaştan bende annemi istiyorum yaaa

Oyy kurban olurum kalp atışlarına ben onun maşallah ya darısı başımıza canom

''herkes doguma az kalmis artik''
dedikce boyle oluyorum:18::26:

Al benden de o kadar :26::26::26:

''herkes doguma az kalmis artik''
dedikce boyle oluyorum:18::26:
ahahaah aynından bebğim

maşallah kuzuyaaa.bende kalp atış sesine ölüyorum yaaa

gunaydın kızlar herkese nasıslınız
biz yine sabah sabah oğlumla kriz yaşadık, her gün aynı şeyler artık çok yoruluyorum ya laf anlatmaktan oğlum yapma demekten dilimde tüy biriyor son zamanlarda bu yüzden çok mutsuzum birde bebek olunca napcaz bilmiyorum çok endişeliyim çoooooooookkkkkkkkkkkkkk
iki çocuk annesi olmak bana göremi diye düşünüyorum hep o kadar sabrım varmıki

amannn nolmus bbilimime...üzmüşler mi üzülme kuzum benim.zor olsa gerek ama çocuk o sonuçta,yapma böyle annesi,akılllanacak inşallah kardeşi gelince
hem Rabbim sabrını verir merak etme sen....

amannn nolmus bbilimime...üzmüşler mi üzülme kuzum benim.zor olsa gerek ama çocuk o sonuçta,yapma böyle annesi,akılllanacak inşallah kardeşi gelince
hem Rabbim sabrını verir merak etme sen....

kardeş gelince daha fena olacak jackim
kocaman oldu artık ama hala çok eziyetli bebek yokken yapabiliyorum kısmen ama bebek olunca yapamıcam bu defa çıldırcak o zman bende çıldırcam

bağrıyorum sonrada baprıyorum diye üzülüyorum ama tahammül edemiyorum yaptığı bazı şeylere
sabah wcye girdi sonra bir kilotunu giymedi giymicem diye inat etti halbuki kendisi yapabiliyor 5 dk dil döktüm sonra çıldırdım giyeceksin diye bağırıdm tabi off daha neler neler bugünlerde hep yaşanan manzara bu şekil
çok yoruldum çokkkkkkkkkkk

Günaydın canım. Üzme böyle kendini. Olacak böyle zorluklar. Bizler de yaşıcaz aynı şeyleri 2.çocukta Allah ın izniyle. Oğluşun da akıllanacak abi olunca bak görürsün.

ay cnm bizim senle aynı, benimkilerde üst katta oturuyor

sen öğretmensin değil mi? hep ayakta zor oldu herhalde..haydi hayırlı olsun sende içimizdeki çalışan annelerden ilk izne çıkanı oldun bende bekliyorum 32'yi gel teskere gel teskereee modunda

bende bende hep tuvaletteyim sanki...bazen üşeniyorum valla, dün akşam fokur fokur oynadı oğluşum, eşim kliplere bakıordu, aaa dedim güzel kızları gördü oğlan tepki verdi oynuyo dididimmm

ayıp valla ...Otobüsle giden hamilelere Allah kolaylık versin. İnsanlar da haklı belki yorgunlar ama sende artık kocaman karnınla mutlaka dikkat çekmişsindir, ayıp cidden. Ben hamileyken bile bi yerde hatırlıyorum ayaktaki çok ileri hamileye yer vermiştim, daha benim o zaman karnım ufacıktı, kadını görünce içim el vermemişti rahat rahat oturmaya..
Bizim iş yerinde de bi mail attılar, engelliler gününde..."Engelli ve hamileleri unutmayalım, onlara sıralarda servislerde yer verelim gibisinden"

oooooo doğum konuşulmaya başlanmış bile benim de bir haftadır rüyalarımda bazen çok kolay oluyor bazen çok zor :) nasip bakalım daha biz beşik bile almadık ya siz ütülerden bahsediyorsunuz
Bizim oğlanında daha yatacak yeri yok, bende beşik alıcam daha almadım..

Bu hafta artik kaldiricaz popiler yavastan :) birde beb bisi sormustum ama kimse cevap atmadi bebegin dolaplarini neyle silicez deterjan olmaz heralde ne yapti herkez ?
sabnlu bez de olluur, sirekli de olurr
auy bende kötü oldum çok geçmiş olsun

zeytinyağlıı canımmm

Kızlar 3 kere kasılma yaşadım az önce acaba korkmalimiyim

tansiyonunu öç mimmoş

ay çok geçmiş olsun, ayakları da üşütmüş olabilirsin benim gibi

Günaydın canım. Üzme böyle kendini. Olacak böyle zorluklar. Bizler de yaşıcaz aynı şeyleri 2.çocukta Allah ın izniyle. Oğluşun da akıllanacak abi olunca bak görürsün.

inş. prolet inş.
şuan en büyük duam karnımdakinin akıllı bir bebek olması eğer oda sürekli ağlayan bişi olursa vay halime benim çünkü sürekli kucağımda tutarsam ilgiyi ona verdiğimi düşüncek oğlum bu defa yapmadığı şey kalmıcak ilgi çekmek için birde ev kalabalık olunca dahda şimarıyor zaten offfffff çok doluyum bu konuda sanırım bugün
güne kötü başladım malesef

tamam tatlım ölçerim.aslında her gün ölçsek iyi olur ama nerdeee

Kuzum benim ya.dolmuşsun iyice sen....az bi sakinleş bakim....sen üstesinden gelirsin,merak etme,maşallah senin gibi anneye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…