kardeş gelince daha fena olacak jackim
kocaman oldu artık ama hala çok eziyetli bebek yokken yapabiliyorum kısmen ama bebek olunca yapamıcam bu defa çıldırcak o zman bende çıldırcam
bağrıyorum sonrada baprıyorum diye üzülüyorum ama tahammül edemiyorum yaptığı bazı şeylere
sabah wcye girdi sonra bir kilotunu giymedi giymicem diye inat etti halbuki kendisi yapabiliyor 5 dk dil döktüm sonra çıldırdım giyeceksin diye bağırıdm tabi off daha neler neler bugünlerde hep yaşanan manzara bu şekil
çok yoruldum çokkkkkkkkkkk
Çok sağol canımay cnm bizim senle aynı, benimkilerde üst katta oturuyor
sen öğretmensin değil mi? hep ayakta zor oldu herhalde..haydi hayırlı olsunsende içimizdeki çalışan annelerden ilk izne çıkanı oldun bende bekliyorum 32'yi gel teskere gel teskereee modunda
bende bende hep tuvaletteyim sanki...bazen üşeniyorum valla, dün akşam fokur fokur oynadı oğluşum, eşim kliplere bakıordu, aaa dedim güzel kızları gördü oğlan tepki verdi oynuyo dididimmm
ayıp valla ...Otobüsle giden hamilelere Allah kolaylık versin. İnsanlar da haklı belki yorgunlar ama sende artık kocaman karnınla mutlaka dikkat çekmişsindir, ayıp cidden. Ben hamileyken bile bi yerde hatırlıyorum ayaktaki çok ileri hamileye yer vermiştim, daha benim o zaman karnım ufacıktı, kadını görünce içim el vermemişti rahat rahat oturmaya..
Bizim iş yerinde de bi mail attılar, engelliler gününde..."Engelli ve hamileleri unutmayalım, onlara sıralarda servislerde yer verelim gibisinden"
Bizim oğlanında daha yatacak yeri yok, bende beşik alıcam daha almadım..
sabnlu bez de olluur, sirekli de olurr
auy bende kötü oldumçok geçmiş olsun
zeytinyağlıı canımmm
tansiyonunu öç mimmoş
ay çok geçmiş olsun, ayakları da üşütmüş olabilirsin benim gibi
kardeş gelince daha fena olacak jackim
kocaman oldu artık ama hala çok eziyetli bebek yokken yapabiliyorum kısmen ama bebek olunca yapamıcam bu defa çıldırcak o zman bende çıldırcam
bağrıyorum sonrada baprıyorum diye üzülüyorum ama tahammül edemiyorum yaptığı bazı şeylere
sabah wcye girdi sonra bir kilotunu giymedi giymicem diye inat etti halbuki kendisi yapabiliyor 5 dk dil döktüm sonra çıldırdım giyeceksin diye bağırıdm tabi off daha neler neler bugünlerde hep yaşanan manzara bu şekil
çok yoruldum çokkkkkkkkkkk
gunaydın kızlar herkese nasıslınız
biz yine sabah sabah oğlumla kriz yaşadık, her gün aynı şeyler artık çok yoruluyorum ya laf anlatmaktan oğlum yapma demekten dilimde tüy biriyor son zamanlarda bu yüzden çok mutsuzum birde bebek olunca napcaz bilmiyorum çok endişeliyim çoooooooookkkkkkkkkkkkkk
iki çocuk annesi olmak bana göremi diye düşünüyorum hep o kadar sabrım varmıki
canim benim sen bugun gune guzel baslamamissin. Ama emin ol 2.bebise de mis gibi bakarsin,oglusunu da idare edersin sen. Sende ki o isigi gordum ben :)) kuzum ben bu yastan sonra bir bebegi bile acaba buyutebilecek miyim derdine dustum. Ben senin gibileri takdir edip alkisliyorum.gunaydın kızlar herkese nasıslınız
biz yine sabah sabah oğlumla kriz yaşadık, her gün aynı şeyler artık çok yoruluyorum ya laf anlatmaktan oğlum yapma demekten dilimde tüy biriyor son zamanlarda bu yüzden çok mutsuzum birde bebek olunca napcaz bilmiyorum çok endişeliyim çoooooooookkkkkkkkkkkkkk
oy ben daha devrretmedim geç kaldılar die düşünürodum kiii sizin haftalar daha ileri hala mı yok bi gelişme oooyya keşke benim yerimede gelse biri ya
korkuyorum izindeyken gelde şu iş var biz çözemedik demelerinden çünkü yaptığım bir iş varki onu kimse bilmiyor ve o işi öğrenmek çok zaman alacak
üstlerim kimseyede devir et demedi bilmiyorum nasıl olacak
ah ah bende de aynı durumlar yaşanacak...ben şimdiden maillere daha çok kişiyi koymaya başladım ammaa, yöneticilerin düşünmesi lazım. Ben şu an yaptığım işi de geçen sene devralmıştım tam bu zamanlara, yapan ark. iş değiştiriyordu ondan başkası da bilmiyordu ben arkadaşın peşinden ayrılmıyordum bişeyler kapmak için, yöneticim sağolsun düşünmemişti o zaman da başka işlerden vakit bulamıordum velhasıl 4 iş günü gibi bir sürede bütün işi almıştım üstüme, kendi işimden de çok farklıydu çok zorlandım. Yöneticime de soramıordum ne sorsam aaa anlatmadı mı sana giden diyordu, ben artık yorulmuştum. Burada bi de adet, gidenin arkasından konuşur sağolsun...Benim arkamdan da konuşulacak eminim. Ama gideyim hayırlısı ile çıkayım, yavrumu kucağımı alayım işler umurumda olmayacak o zaman..Gerçi bunun dönüşü de var ama oolsun, Allah kerim...:44:geldi canım 1 ay oldu kızın işin öğrenmesi lazım daha o ayrı ama ben gittikten sonra ne yaparlarsa yapsınlar
elimden geldiği kadarı ile öğretiyorum işte
ben tchibo'dan lacivert çok gözlü bi çanta almıştım o zamanlar 30-40 lira gibiydi, içinde alt açma minderi filan da vardı. bi de termos sıcaklık muhafazası, yine onu kullanırım.iyi akşamlar kızlar hazırlıklar ne durumda ben baya bıtırdım bebek cantamı almadım yaa model beğenemıyorum sızler aldınızmı fıkır olsun resmini paylaşsanız...
ah canm ah bende de aynı korkular var...Hem kızımı tahtından edecek olma endişesi, çünkü daha küçük geliyor bana nazını yapamayacak eskisi gibi, hep abla olacak o, ablasından beklenecek pek çok şey..çevreden bile abla oldun artık annene yardım edersin gibi gibi...dolduruolar habire, hep kızımı koruyorum hala kıyamıyorum sanırım ..Ama bir yandan da yaramazlık yaptı mı şımardı mı da..Bi an önce büyüsün olgunlaşsın bana da yardımcı olsun istiyorum :26: şimdidien ondan iş istiyorum mesela..bulaşık mak. alt gözden hafif şeyleri kaldırma etme gibi...zaten dağınıklığı yetiyor. Maşallah yaşından erken olgunlaştı, kendi işini kendi yapıyor diye düşünsem de onda da bebeklik belirtileri oluyor yine ara aragunaydın kızlar herkese nasıslınız
Eki Görüntüle 884257
29+4 göbeğimşu son günlerde artık hamileliğimin sonlarına doğru top gibi olacağım diye düşünmeye başladım son günlerde. boy da olmayınca insanda.
Eki Görüntüle 884257
29+4 göbeğimşu son günlerde artık hamileliğimin sonlarına doğru top gibi olacağım diye düşünmeye başladım son günlerde. boy da olmayınca insanda.
kızlar günaydın gebelik şekeri dolayısıyla diyet yapıyorum 1 haftada 1,5 kilo vermişim....
ah ah bende de aynı durumlar yaşanacak...ben şimdiden maillere daha çok kişiyi koymaya başladım ammaa, yöneticilerin düşünmesi lazım. Ben şu an yaptığım işi de geçen sene devralmıştım tam bu zamanlara, yapan ark. iş değiştiriyordu ondan başkası da bilmiyordu ben arkadaşın peşinden ayrılmıyordum bişeyler kapmak için, yöneticim sağolsun düşünmemişti o zaman da başka işlerden vakit bulamıordum velhasıl 4 iş günü gibi bir sürede bütün işi almıştım üstüme, kendi işimden de çok farklıydu çok zorlandım. Yöneticime de soramıordum ne sorsam aaa anlatmadı mı sana giden diyordu, ben artık yorulmuştum. Burada bi de adet, gidenin arkasından konuşur sağolsun...Benim arkamdan da konuşulacak eminim. Ama gideyim hayırlısı ile çıkayım, yavrumu kucağımı alayım işler umurumda olmayacak o zaman..Gerçi bunun dönüşü de var ama oolsun, Allah kerim...:44:
inş. prolet inş.
şuan en büyük duam karnımdakinin akıllı bir bebek olması eğer oda sürekli ağlayan bişi olursa vay halime benim çünkü sürekli kucağımda tutarsam ilgiyi ona verdiğimi düşüncek oğlum bu defa yapmadığı şey kalmıcak ilgi çekmek için birde ev kalabalık olunca dahda şimarıyor zaten offfffff çok doluyum bu konuda sanırım bugün
güne kötü başladım malesef
canim benim sen bugun gune guzel baslamamissin. Ama emin ol 2.bebise de mis gibi bakarsin,oglusunu da idare edersin sen. Sende ki o isigi gordum ben :)) kuzum ben bu yastan sonra bir bebegi bile acaba buyutebilecek miyim derdine dustum. Ben senin gibileri takdir edip alkisliyorum.
Bu arada herkese gunaydin kizlar. Bugun izinliyim :)) evde temuzlik var. Bir o odaya bir obur odaya dolanip duruyorum. Tlfondan giriyorum,kim var kim yok goremiyorum. Aslifatih ten haber yok galiba. Spse nasil oldu ki, prolet biliyordur
..
yok yahu, öyle çok kocaman olmamışsın çok kilo da almamışsın.
Kiz senin neren top gibi. Masallah cok fit bir hamilesin. Yanlarin hic dolmamia. Benim belim tamamen yok oldu :)) onde de koca bir kutle var.
bu arada yerdeki halin benim oturma odasi halimin aynisi :))
Slm canlarim cok şükür bugün iyiyim akşam eşim ve arkadaşlarım baya moral oldular bana bugun daha rahat uyudum daha iyi uyandım daha sakiinim:) kasılma yok su an .düşündüğünüz için teşekkür ederim öpüyorum sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?