2014 Şubat Anneleri

Çok zor canım işin allah kolaylık versin. Ama bak çocuklar kardeşleri olduğunda bir gerileme yaşarlar. Kaç yaşında olursa olsun yeniden altını ıslaymaya, ğarmak emmeye, emeklemeye falan başlayabilirler. Bu şekilde ilgi çekeceğini düşündüğü için böyle davranıyorlar ama inan bilinçli olarak da değil. Yani sen bunu yapabiliyorsun dediğinde düzelecek bir durum olmayacak belki. Sen sinirlenmemeye, sakin olmaya çalış canım. Bu süreci iletde bizler de 2. Çocuk sahibi olursak yaşayacağız. Allah şu anda sana kolaylıklar ve sabır versin canım.

Çok sağol canım

bilimim Allah dağına göre kış verir sözünü duydun mu hiç? bebek doğduğunda görüceksin ki her şey çorap söküğü gibi hallolucak şimdiden kafana takma. üstelik biz annelerimizle bu yaşta bile yeri geliyo zıtlaşıyoruz bi çocukbelki oğlun ama o da bi insan böyle şeyler yaşamanız çok normal kafana takma lütfen her şey güzel olacak bak göreceksin

Günaydın canım aslına bakarsan oğlun çok büyük değil. kardeş kıskançlığı ve anne babayı paylaşmak istememsi de çok normal
benim 10 yaşındaki yeğen aybars olunca 2. gün hepimizi ağlattı teyzem normalde kızına iyi geceler der yatağına yatırırdı ilk gün emzirirken yattı ve teyzem yanına gidemedi bi gittik yanına hüngür hüngür ağlıyor ben anneme iyi geceler demeyince kötü rüyalar görüyorum diye.

ilk zamanlar cidden zor günler sizi bekliyor ama üstesinden gelebilirsiniz 2 çocuklu anne olarakta harika olabilirsin..

bizim ufaklık tam ablası okuldan döner uyanıyor ve bir daha uyumuyor mesela teyzem ona mı baksın diğeri ile mi ilgilensin yemek mi hazırlasın kafayı yiyor bazen Allahtan çok kıskançlık yapmıyor yada bize belli etmiyor bilmiyorum

29+4 göbeğim şu son günlerde artık hamileliğimin sonlarına doğru top gibi olacağım diye düşünmeye başladım son günlerde. boy da olmayınca insanda.

canim benim sen bugun gune guzel baslamamissin. Ama emin ol 2.bebise de mis gibi bakarsin,oglusunu da idare edersin sen. Sende ki o isigi gordum ben :)) kuzum ben bu yastan sonra bir bebegi bile acaba buyutebilecek miyim derdine dustum. Ben senin gibileri takdir edip alkisliyorum.

Bu arada herkese gunaydin kizlar. Bugun izinliyim :)) evde temuzlik var. Bir o odaya bir obur odaya dolanip duruyorum. Tlfondan giriyorum,kim var kim yok goremiyorum. Aslifatih ten haber yok galiba. Spse nasil oldu ki, prolet biliyordur
..

oy ben daha devrretmedim geç kaldılar die düşünürodum kiii sizin haftalar daha ileri hala mı yok bi gelişme oooy
geldi canım 1 ay oldu kızın işin öğrenmesi lazım daha o ayrı ama ben gittikten sonra ne yaparlarsa yapsınlar
elimden geldiği kadarı ile öğretiyorum işte
ah ah bende de aynı durumlar yaşanacak...ben şimdiden maillere daha çok kişiyi koymaya başladım ammaa, yöneticilerin düşünmesi lazım. Ben şu an yaptığım işi de geçen sene devralmıştım tam bu zamanlara, yapan ark. iş değiştiriyordu ondan başkası da bilmiyordu ben arkadaşın peşinden ayrılmıyordum bişeyler kapmak için, yöneticim sağolsun düşünmemişti o zaman da başka işlerden vakit bulamıordum velhasıl 4 iş günü gibi bir sürede bütün işi almıştım üstüme, kendi işimden de çok farklıydu çok zorlandım. Yöneticime de soramıordum ne sorsam aaa anlatmadı mı sana giden diyordu, ben artık yorulmuştum. Burada bi de adet, gidenin arkasından konuşur sağolsun...Benim arkamdan da konuşulacak eminim. Ama gideyim hayırlısı ile çıkayım, yavrumu kucağımı alayım işler umurumda olmayacak o zaman..Gerçi bunun dönüşü de var ama oolsun, Allah kerim...:44:

iyi akşamlar kızlar hazırlıklar ne durumda ben baya bıtırdım bebek cantamı almadım yaa model beğenemıyorum sızler aldınızmı fıkır olsun resmini paylaşsanız...
ben tchibo'dan lacivert çok gözlü bi çanta almıştım o zamanlar 30-40 lira gibiydi, içinde alt açma minderi filan da vardı. bi de termos sıcaklık muhafazası, yine onu kullanırım.
Ama şu siyah çanta da şıkmış..kim koymuştu unuttum

ah canm ah bende de aynı korkular var...Hem kızımı tahtından edecek olma endişesi, çünkü daha küçük geliyor bana nazını yapamayacak eskisi gibi, hep abla olacak o, ablasından beklenecek pek çok şey..çevreden bile abla oldun artık annene yardım edersin gibi gibi...dolduruolar habire, hep kızımı koruyorum hala kıyamıyorum sanırım ..Ama bir yandan da yaramazlık yaptı mı şımardı mı da..Bi an önce büyüsün olgunlaşsın bana da yardımcı olsun istiyorum :26: şimdidien ondan iş istiyorum mesela..bulaşık mak. alt gözden hafif şeyleri kaldırma etme gibi...zaten dağınıklığı yetiyor. Maşallah yaşından erken olgunlaştı, kendi işini kendi yapıyor diye düşünsem de onda da bebeklik belirtileri oluyor yine ara ara
Ve herkes diyor ki %100 kıskançlık olacak, mutlaka bebeklik yapacak, seni zor günler bekliyor diyorlar.
Benimde çok moralim bozuluyor o zaman aynen sen gibi, acabalar yaşıyorum..Sinirli oluyorum, eşime de çocuğuma da ters davranıyorum, sonra eşim de bebek gelince pek kaldıramayacak gibi geliyor bazen . Evliliğimizi bile etkiler mi diye düşünüyorum ,olayı her açıdan düşünüyorum..Şimdiden başbaşa az kalabiliyorken, bundan sonra hiç olamayacak gibi geliyor, cins..mins...tamamen arka planda kalacak gibi sanki uzuncaaa bir süre..Kendimi iş ev arasında mekik dokuyan, sinirleri yıpranmış, çirkinleşmiş vs..vs.. hayal ediyorum bazen.
Bazen de herşeyi toz pembe görüyorum ilerisi için öyle düşünmeye hayal etmeye çalışıyorum. Çocuklar biribiriyle çok güzel anlaşmış, oyunlar oynuyorlar biz kocamla sarılıyoruz filan gruru duyuyorum yavrularımla o sahneler çok daha güzel tabi..İki çocuklu tatilde eğlenen çiftleri getiriyorum gözümün önüne ve şükrediyorum halime. Biz 2. yi planlamadan hamile kaldım, çok endişeler yaşadım ama..Çocuk sahibi olmak öyle güzel bir mucize ki, Allahın lutfu . Allah bize 2. gelince o sabrı, o gücü de verecek inşallah, biraz eski topraklar gibi olabilseymişizz..Benim anneannemde babaannemde 5 çocuk doğrumuş, çalışammaışlar tabi o ayrı ama evdeki işleri düşünün o zamanlar makineler yok..Kocalar ayrı bi cins
Allah yardımcımız olsun, sağlıkla gelsin yavrularımız, büyüsünler gururlanalım onlarla

Eki Görüntüle 884257

29+4 göbeğim şu son günlerde artık hamileliğimin sonlarına doğru top gibi olacağım diye düşünmeye başladım son günlerde. boy da olmayınca insanda.

Kiz senin neren top gibi. Masallah cok fit bir hamilesin. Yanlarin hic dolmamia. Benim belim tamamen yok oldu :)) onde de koca bir kutle var.
bu arada yerdeki halin benim oturma odasi halimin aynisi :))

arkadan konuşma bizde de var ama ben 2 aylık hamileyken söyledim eleman alın öğreteyim diye benim işleirmi devretmem kolay değil.
ben gittikten sonra yeni gelenlere değil eski elemanlara kalacak işlerde ama hiç umrumda değil

bugün 1 kişi daha başladı işe yanıma oturttular bakalım

Hormonların da etkisi var kuzum. Eskiden böyle şeyler için bu kadar üzülmüyormuşsundur eminim. Ama şimdi hamilelik iş ev ve oğlun bi araya gelince zor oluyor olmalı.. Ama iyi düşünelim iyi olsun. Herkes geçiyor bu evrelerden. Sende en güzel şekilde atlatacaksın inşallah..

Günaydınnnn. Yazdım canım az evvel. İyidir inşallah. Cevap versin iletirim size.. Sen nasılsın?

yok yahu, öyle çok kocaman olmamışsın çok kilo da almamışsın.

Kiz senin neren top gibi. Masallah cok fit bir hamilesin. Yanlarin hic dolmamia. Benim belim tamamen yok oldu :)) onde de koca bir kutle var.
bu arada yerdeki halin benim oturma odasi halimin aynisi :))

yaa bu kısmını ben de anlamıyorum işte. ben 10 kilo aldım nerdeyse şimdiye kadar. 63 le başladım ve 1.57 boyum. o 10 kiloyu ben de göremiyorum o kadar ama neyse artık. ama karnım iyice büyüyünce olcam ya top gibi ama o halimi de çok merak ediyorum

Slm canlarim cok şükür bugün iyiyim akşam eşim ve arkadaşlarım baya moral oldular bana bugun daha rahat uyudum daha iyi uyandım daha sakiinim:) kasılma yok su an .düşündüğünüz için teşekkür ederim öpüyorum sizi

Günaydınnnn. Yazdım canım az evvel. İyidir inşallah. Cevap versin iletirim size.. Sen nasılsın?[/QUOTE]

Nolsun canim ya evdeyim bugun temizlikci var. Bebisin cicilerini hurclara kaldirdim. Dolanip duruyom ortalikta.midem cok fena,belim sirtim agriyor. Bi cocuk dogurayim dedim tersim dondu yav. Yok anacim genckenz bebis yapmak lazimmis :)) bu yastan sonra zor oluyor :))

İyi hadi gozun aydin cok sevindim. Bolca dinlen, bebisin de iceride zamanini doldurup guzelce buyusun :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…