kızlar günaydın gebelik şekeri dolayısıyla diyet yapıyorum 1 haftada 1,5 kilo vermişim....
Nolsun canim ya evdeyim bugun temizlikci var. Bebisin cicilerini hurclara kaldirdim. Dolanip duruyom ortalikta.midem cok fena,belim sirtim agriyor. Bi cocuk dogurayim dedim tersim dondu yav. Yok anacim genckenz bebis yapmak lazimmis :)) bu yastan sonra zor oluyor :))
kızlar günaydın gebelik şekeri dolayısıyla diyet yapıyorum 1 haftada 1,5 kilo vermişim....
Ay ne güzel. Ben pis yaşıyorum hala. Ocak başına kadar da böyle idare edicem sonra halıları yıkamaya vericem. Halılarım beyaz çünkü hemen kirleniyor.Halılar yıkanmaya gidince koltukları v.s çekilir güzelce temizlenir. Camlar falan silinir. Sonra huzurla yaşarım Allah'ın izniyle. Bu arada biz genciz de noluyo sanki Sosyolojim. Bir canlı dünyaya getirmek her yaşta zor
sendeki göbekse bendeki ne bacımEki Görüntüle 884257
29+4 göbeğimşu son günlerde artık hamileliğimin sonlarına doğru top gibi olacağım diye düşünmeye başladım son günlerde. boy da olmayınca insanda.
Bizim evde aynı pislikte canım o pislik içinde yaşıyoruz işte
Sorma canım ya. Geçen gün koltuğun arkasına bişey düşürdü eşim, çerez falandı sanırım. Amannnn bırak halıları yıkatırken alırız onu da diyo. Bende sesimi çıkarmıyorum artık. Her yer leş nasılsa
Oh be gobeğine kurbann :) ilk defa vana benzeyen bi gobek gordum gervi ben daha 28. Haftadayım gene geccem seni gsliba ama cok sevindim birden kanım ısındı bacım sana :))
bizim de öyle koltukların altından neler çıkacak merak ediyorum
eve bebek gelsin istemiyorum emekler sürünür falan diyepislikle yaşamaya alıştık resmen
Oh be gobeğine kurbann :) ilk defa vana benzeyen bi gobek gordum gervi ben daha 28. Haftadayım gene geccem seni gsliba ama cok sevindim birden kanım ısındı bacım sana :))
Bir süre sonra bizim evde 7/24 hijyenik olmak zorunda. O zamana kadar Recep İvedik modunda yaşıcaz napalım.
boyle nohuta can kurban buyusunlerde biz kiloları herturlu veririzz yimeyeee devamsağol canım benim göbek küçüldü sanırım hiç bilmiyorumnohut yutmuş solucan modunda devam ediyoruz kızçe ile
aynen 1-2 ay daha böyle takılalım.sonra her türlü bakteriden kurtulmak lazım gelsin çamaşır suları
boyle nohuta can kurban buyusunlerde biz kiloları herturlu veririzz yimeyeee devam
ooo göbeğini sevsinler senin speedyim:)
çok tatlısınız maşallah...
Merhaba sevgili anneler ,29 hafta+5 daha bu sabah 50 gr şeker yüklemesi yaptırdım. Dr' a geç kalmadıkmı diyorum hayır diyor. Bebeğin sıvısında fazla moralim bozuk.. Beni görenler 29 haftalık için göbeğin çok büyük diyorlar acaba suyun fazla olmasından mı anlamadım ki sıkıntılıyum baya((
Birde birşey sormak istiyorum size bebişime ateş ölçer tırnak makası vb alıcam ama bir sürü marka var ne önerirsiniz ayrıca ateş ölçer kulak içinden olan var vb çeşitleri var bilgisi olan Varmı bide başka ne almalıyım fırça tarak alıcam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?