merhabalar herkese,
konuya nasıl baslayacağım bilemiyorum ama size anlatmaya karar verdim, ki ufacık şeylere üzülmeyin diye, bakın neler oluyo insanların hayatlarında, 8 yıllk flört 4 yıllk evliliğin ardından ısrarlarım sonrasında hamile kaldım, eşim istemiyordu bir yıl sonra olsun diyordu. İlk 4,5 ay her sey iyiydi, cok mutluyduk, ta ki cinsiyetini öprenene kadar, ilk gece eve bile gelmedi ki ilk defa olan bir durum bu.. erkek cocuk hayali varmıs, kız cocuk yetistirmek zormus vss.
ailemden uzakta yaşıyorum, tek desteğim eşimdi.. yaklasık iki aydır karnıma elini bile sürmüyor, tiksiniyırmus gibi bir yüz ifadesi, nasılsın diye sormak yok, cok yalnız cok caresizim, kızım sayesinde ayaktayım, gece gündüz ağlıyorum.. Bu nasıl bir insan, nasıl baba!. Doğunca anlar belki diyorlar, nasıl sabredeceğim.. dualarınıza ihtiyacım var..
Kızlar günaydın,
Benim için korkulu günler başladı. Ankaraya ctesi günü kar yağdı. Hem de epey yağdı. Biz ankaranın yüksek kesimlerinde oturuyoruz bir de. Burda yağmış olan kar uzun bir süre buz olarak kalıyor. Bundan sonra işe, okula nasıl gideceğim hiç bilmiyorum. Bugün okul günümdü mesela iptal ettim. Ana caddeler açık ama benim ana caddeye çıkabilmem için ara sokakları kullanmam lazım ki onlar buzlu ve her yer yokuş tabii. Arabayı bırakıp dolmuşla gideyim desem, bu seferde o buzlu yerlerden yürümem gerekiyorbir de kampüste de buzları hiç temizlemiyorlar. Bu yağan karın etkisi kim bilir kaç ay sonra geçecek. Kampüs içinde yürümek de bir eziyet.
Yarın işe gideceğim ama aynı şeyler orası için de geçerli. Dolmuşla gitsem bile ineceğim yokuşun haddi hesabı yok. Yarın ve perşembe de çok fena kar bekleniyor. Hadi o günler tatil oldu diyelim. Erimiyor ki ya da temizlenmiyor kinasıl geçecek bu kış?
Herkese günaydın.inşallah bu haftamızda çabucak geçer
Herkese günaydın.inşallah bu haftamızda çabucak geçer
Günaydın inşallah çarşamba günü muayenem var bebişimi gorcem 1 ay sonra
merhabalar herkese,
konuya nasıl baslayacağım bilemiyorum ama size anlatmaya karar verdim, ki ufacık şeylere üzülmeyin diye, bakın neler oluyo insanların hayatlarında, 8 yıllk flört 4 yıllk evliliğin ardından ısrarlarım sonrasında hamile kaldım, eşim istemiyordu bir yıl sonra olsun diyordu. İlk 4,5 ay her sey iyiydi, cok mutluyduk, ta ki cinsiyetini öprenene kadar, ilk gece eve bile gelmedi ki ilk defa olan bir durum bu.. erkek cocuk hayali varmıs, kız cocuk yetistirmek zormus vss.
ailemden uzakta yaşıyorum, tek desteğim eşimdi.. yaklasık iki aydır karnıma elini bile sürmüyor, tiksiniyırmus gibi bir yüz ifadesi, nasılsın diye sormak yok, cok yalnız cok caresizim, kızım sayesinde ayaktayım, gece gündüz ağlıyorum.. Bu nasıl bir insan, nasıl baba!. Doğunca anlar belki diyorlar, nasıl sabredeceğim.. dualarınıza ihtiyacım var..
selam kızlar çok mutluyum çok oğlum solunum cihazından çıkmış artık yiyip içip yatıp kilo alcakbiraz zayıflamış şimdi 1300grma düşmüş buna üzülmüyorum çünkü doğumdaki ödemi vücudundan atması gerekiyomuş ilk hafta kilo vermesi çok iyi bişeymiş dün akşamdan beride anasının sütünüde içmeye başlamış çok az kaldı hissediyorum oğluma sarılcam yakında
ben de haftaya pazartesi görcem inşallah...5 hafta olmuş olacak görmeyeli.cok özledimmm
rüyamda prolet,hüzünbaz ve ben doğum yapmıştık.....bi kaç gün arayla sanırım :18::18: hayır olsun inşallah....dogdugunda bebeğimi görüyorum ama sonra iki gün uzak kalmış oluyorum.sonra kucağıma verdiklerinde minicik bebek iki kez annem annemmm diyip göğsümde uykuya dalıyodu,özlemişti beniyaa rüyada olsa cok duygulu bi an....anlatırken bile gözlerim doluyo
cok iri bi bebek değildi bu arada....minnoş bişiydi
Günaydın bacım. Herkeşler doğurtuyor beni rüyasında hayır olsun inşallah. Doğar doğmaz konuşturmuşsun Güneş i
selam kızlar çok mutluyum çok oğlum solunum cihazından çıkmış artık yiyip içip yatıp kilo alcakbiraz zayıflamış şimdi 1300grma düşmüş buna üzülmüyorum çünkü doğumdaki ödemi vücudundan atması gerekiyomuş ilk hafta kilo vermesi çok iyi bişeymiş dün akşamdan beride anasının sütünüde içmeye başlamış çok az kaldı hissediyorum oğluma sarılcam yakında
sorma bacısı ya.bu ikinci oldu rüyamda dogurdugumuz,hatırlıyosan bi kez daha dogurmustuk
ayy konuştu ya minnoşumm....annemmmmm diyi uykuya daldı göğsümde....yaaaaaa hayırlı zamanda gelsinler inşallah,saglıklı olsunlar da
Hatırlıyorum kuzum.İnşallahhh. Senin dışında da görenler oluyor sürekli korkmaya başladım :18::18:
Gerçi rüyalar tersine çıkarmış ya en son ben mi doğurcam ne. Zaten benim sıpa da ters duruyor şuan. Bacaklar aşağıda..
gunaydın herkese
cumartesi doktora gittik kontrrolümüz vardı
1800 gr olmuş kızımız dönmüş başı aşığadaymış herşey yolunda çok şükür
rapor içinde perşembe tekrar gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?