2014 Şubat Anneleri

Canlar günaydın,

Cumartesi doktor randevumuz vardı. 29+2 ydik. 1503 gr 41 cm olmuşuz. Suyu kalp atışları vs. herşey yolunca ama ters duruyoruz. Daha döner sanırım ama bi tek o kafama takıldı. Yer çekimine meydan okuyor kızım

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

sağlık ocana gittim akşamada doktor kontrolümüz var 6bucukta babayla gitmek için geç aldık en son randövuyu kaptım

kalp atışı 145 çıktı az geldi bana ya eskiden daha çok çıkıyodu uyuyomuydu ki acaba :44:

tansiyonum 10-6 çıktı iyi dedi

kiloya gelince çıldırtıyo beni oranın tartısı ya geçen ay evde 61-62 çıkarken orda 63 çıktım itiraz ettim yarım kilo düştü 62buçuk yazdı

bu seferde akşam tartındım 64 çıktım ama gün içinde 63 çıkıyorum orda tartttı 67 çıktım dedim olamaz daha gelirken tartındım 64 düm dedim oda gene yarım düştü 66bucuk yazdı oraya yuh yani uyurken 3 kilo alcak halim yokya dimi ama botlarım zaten 2 kilo hıhh kocaman hırka felan vardı üzerimde bida çıplak gelcem dedimgülüyo bide

neyse bebeişim sağlıklı olsunda

bikaç gündür yoktum ablamdaydım geçen hafta hafta sonuda gezmelerimiz vardı bugün doktora gideyim sonrada anneme gidicem bursanın ilçesinde karda geliyomuş yollar kapanırmı acaba diyorum gitmesemmi ama dahada kış olmadan gitmem lazım

hep diyodumya bişi almıyolar sonra sonra diye sonranın zmanı gelmiş bebek arabası alcak annem başka ne lazım dedi hastane çıkışı felan alayım dedi bende kıyafete ihtiyacımız kalmadı uyku seti felan alalım dedim tamam dedi bide bana eşortman takımı alcakmış ben çok aldım demedim 3 takım oldu ama onada normal eşortman aldırcam benim aldıklarım lohusa için hep ona hani çakma adidaslar felan oluyoya likralı çok giyerim öyle ben öle bi takım aldırırımöle işte kayınvaldemde aralıgın 22sinden sonra alabiliriz odayı dedi aralıgın sonunuda iple çekiyorummmmmmmmmmmmm yani ocakta eksigimiz kalmıcak bida odasını süsülücem eşyalarını yerleştiricem kızımın canım yavrum öyle özledimki

Maşallah kızına :) büyümüş, artık kendini doğuma hazırlıyor dönmüş :) rabbim sağlıkla sevmeyi nasip etsin hepimizie...

canım valla rüyalar bazen korkutuyor, sol yanımıza yatıyoruz yaa kabus görüyoruz doğumlar ayrı kalmalar vs.. ama doğacakları anı çok merak ediyorum zaman bir an evvel geçsin...

benim eşiminde absürt hayalleri var bebek ile ilgili, koltukların tepesine tırmandıracakmış, kamyon alıp arkasına oturtup gezdirecekmiş, hatta geçen oyuncak bebek arabası almış gelmiş , kızı telefonunu cüzdanını getirirmiş ona sabahları işe giderken:)) birde eşimin hayatında telefonu çok önemlidir, ben bile ellemem kolay kolay :) galiba kızı ile arasında duygusal bir bağ kurdu :)

günaydın canım, arkadaşım 17 eylülde doğum yaptı 1 eylüle kadar kızı tersti artık sezaryan dediler ama son anda döndü kızı :)) korkma umarım bir daha gittiğinde dönmüş olur :) maşallah büyüyorlar :)

prolet c.tesi kuzu görüş günüymüş bizim için
seninde kuzuna maşallah büyümüş annesi
canım bazı bebekler son haftalarda dönüyorlar endişe etme

hakserver güzel haberlerine sevindim canım
sağol canım

aman araları iyi olsun da ben dışlanmaya razıyım...dermişimmm boğarım onu bana ilgisi azalırsa....

ee cok normal,büyümüş kocaman olmuş maşallah annesi,sıgmıyolar ki doğru düzgün foto alalım dimi

bu arada ilk kez duydum bu ayak süsünü....ne şeker olmuş bunlar bbilimim,ellerine saglık

bak canım bunlardan daha öncede atmıştım buraya fotosunu bu aşağıdakini yani bu şekilde takılıyor yazın

çok şirin duracak inş. ayağında kızımın üzerinede tütü yapacak ona annesi

bu arada kapı süsümüzüde yaptık bitirdik fakat onun fotosunu çekemedim unuttum annemde şuan gittimde onunda fotosunu çekerim bakalım beğencekmisiniz
1,5 saatimizi falan aldı kapı süsünü yapmak tabi ilk kez yapınca biraz uzun sürdü

GÜNAYDIN KUZUM,

sizin oralarda bildiğim kadarıyla yıllık veriliyor kiralar deil mi?

AHH canım sorma aynı dert bende de var... bende Ankaradayım işyerim de ORAN da bilirsin çook karlı buzludur buralar... Allah tan ben servisle geliyorum ama servise bineceğim nokta dik bir yokuşun altı.. akşam nasıl inicem diye kara kara düşünüüyorum.. ALLAH yardımcımız olsuun!!

hanımlar benimkisi biraz geç oldu ama banada yeriniz varmı ?

benimde dogum tarihim 19şubat hg aramıza benim kızım olucak

ah canım ne üzdüler seni gıcık herifler

hı ben merak ediyorum arada bakıyorum sana yılbaşı çekilişini organize ediyosun herelde ondan gelmiyosun sanmıştım geçmiş olsun canım saglıkla tosun gb bebeişin olur inşallah

geçmiş olsun canım bida olmaz inşallah gününde saglıkla gelsin bebeişlerimiz

JACK aldıkların hayırlı uğurlu olsun canım güle güle
pijamanın ne kadar olduğu değilde içindeki mutluluğunun dozu önemli canım
bebeğini kucağına aldığında mutluluğun misli misli olacak sen endişe etme biliyorsun bende hep herşeyin ekonomiğine bakıyorum malum hayat şartları kolay değil

çok güzel olmuş canım ama onu ayaklarında tutarlarmı bilmem ilk zman tutar alamaz ama o zmanda kış olucak bende çok begeniyorum onları ama heves etmedim ablamın kızı çünkü 6 aylıkkenden beri kafasında toka bile tuttmuyo bide kıvırcık bonuss leyla gb dolanıyo mümkün değil ona toka takmak şimdikiler rahatına düşkün canım annem diyoki siz 2 aya kadar gözünüzü açmadınız bende diyorum benim kızım daha şimdiden gözleri açık utrasyonda gözüküyo resmenyandık biz yandıkk:18:

ellerine sağlık,sen yaparsın da biz beğenmez miyiz kuzum

GÜNAYDIN KUZUM,

sizin oralarda bildiğim kadarıyla yıllık veriliyor kiralar deil mi?

günaydın balım,evet yıllık veriliyor burda

çok teşekkür ederim.haklısın canım benim...pijamayı mı düşüncem ben yavrum kollarımdayken

içim gitti azıcık ama verilmez yani o kadar da

Son düzenleme:
kızlar günaydın bugün evdeyim izinliyim minnoşumun kıyafetlerini yıkama ve doğum çantası hazırlama günü hayde bakalım hayırlısı...

evet cancan o konuda haklısın bende bişi durdurcano sanmıyorum ama yapayım dedim yinede şansımı denerim bir zaten bana maliyeti çok düşük oldu her biri 2 tlye falan mal oldu
şimdiki bebekler fettan ya

haklısın canım boşver önemli olan sağlık mutluluk

kızlar günaydın bugün evdeyim izinliyim minnoşumun kıyafetlerini yıkama ve doğum çantası hazırlama günü hayde bakalım hayırlısı...

hadi bakalım kendini çok yorma dikkatli ol
ben henüz doğum çantası hazırlamadım 35. haftada hazırlamayı planlıyorum bakalım

bu arada hafta sonu acayip yoruldum dün akşam belim koptu çok ağrıdı
dolap için yerleştirriyorum ıvız zıvır kaldırıyorum hep onlarda eğil doğrul çok yoruyor ve daha kiler var pofffffffffff

geçmişi okudum,

bbilimim kuzun büyümüş maşallah, yaptığın süsler de çok tatlı, güle güle giydir inşallah,
jackim bijamaların hayırlı uğurlu olsun, sen de güle gül giy bacım:)
biz de cumartesi günü kendime lohusa tacı için dantel, kurdela filan aldık. bebişe de benzerinden yapıcam. meleğineli.com diye bir internet sitesinde gördüm ama pahalıydı. pek fazla işi yok, elde yapılabilecek bir şey makineye filan lüzum yok.

annem de bebişe pike takımı için kumaş aldı, teyzeme diktiricez.
cumartesi yoga dersim vardı, aksilik çorabım çok kalın değildi ve ayaklarım üşüdü, bir de o gün baya yürüdük çarşıda. eve gidince karnabahar çorbası yapıp içtim, akşama doğru karnım bir ağrımasın mı, nasıl bir gaz var... karnabahar ve üşütme bir araya gelince fena oldum. yemeği eşim yaptı artık sofraya zor oturdum, neyse sabaha bir şeyim kalmamıştı. aman diyeyim üşütmeyin kızlar, zaten mide bağırsak yarım kapasite çalışıyor, bir de üşütünce gazdan ölüyor insan. eşim de korktu, sancı zannetti. ben de hafiften tırstım.

üff bugün de kandan şeker ölçümüm vardı, pazartesi günleri pazartesi sendromundan herhalde biraz yüksek çıkıyor. açlık 99 - tokluk 146 çıktı. normal sınır 95-140 olması gerekiyor. cumartesi günü ölçtüğümde ne kadar da düşüktü halbuki. bu işyeri bana iyi gelmiyor yaww direkt şeker bile farkediyor. neyse kurtuluyorum az kaldı...

tacı gördüğün link hangisi kuzum bizde bakalım nasıl bişi yapcaksın

geçmiş neyseki gazmış sorunun fakat karnıbahar bendede çok gaz yapar
ayrılcan tarihe karar verdinmi ????

kolay gele çok zevkli bi iş.ütü biraz yorucu ama olsun,onları seve seve yaptığından bitiveriyor benimkiler de ütülendi yatağın üstünde duruyo,yerleştirilecek

saol lipim

günaydın hakseverim,

ben ne manyaklar gördüm, müdüründen tut da servis şoförüne kadar...hatta kendi akraban bile kazık atıyor sana...insan böyle böyle pişiyor hayatta. yalnız insanın kalbi temizse karşısına en sonunda iyi kişiler çıkıyor. benim ailem, eşim ve onun ailesi de benim en büyük şansım. hepsi gözümün içine bakıyor, Allah razı olsun hepsinden, sizlerden de...

benim hakkımı vermeyen kişiye de beddua etmiyorum artık, geçmişte başka kişilerden de çok ah aldığı için belasını bulmuş zaten...

yani koskoca devlet bile engel olamıyo işte bunlar atayyip amcam 3 tane yapalım diye dogum izniydi süt izniydi ücretli ücretsiz izindi dogum parasıydı bişeyler yapmaya çalılıyo ama baştakilerde vicdan olmayınca koskoca ülkedeki herkezi nasıl takip etsinler herkezin ahlakı içindedir içindeki vicdan ttartısındadır yoksa nabarsan yap kahrolsanda onlar yapcandan geri kalmıyolar etme bulma dünyası sal çayıra öküzleri mevlam kayırır onları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…