bu modeli bir mağazada görmüştüm güzel canm güle güle kullan :) bende bu modeli beğendim suny babaynin fakat kalitesini bilmiyorum ama biraz demirleri ince geldi ama zaten en fazla 2-3 yıl kullanacak diyorum of bir model bulamadım int. bulup adanaya gidince onu arayayım diyorum yoksa adanada çok çeşit var ve benim kafam dahada karışacak
Eki Görüntüle 893296
dün de sormuştum ama gene sorayım hangi marka yatak aldınız beşiklere:)
aynen ya bende merak ediyorum alanlar yazarsa bizede fikir olur
merhaba hanımlar..biraz sonra doktora gideceğim..tam 2 hafta oldu..doktor suyumun sınırda olduğunu söylemişti..bakalım 2 haftada neler olup bitti.inşallah güzel haberler alırım
merhaba hanımlar..biraz sonra doktora gideceğim..tam 2 hafta oldu..doktor suyumun sınırda olduğunu söylemişti..bakalım 2 haftada neler olup bitti.inşallah güzel haberler alırım
dün de sormuştum ama gene sorayım hangi marka yatak aldınız beşiklere:)
Allah yardımcın olsun umarım guzel haberlerle donersin evine ve bizemerhaba hanımlar..biraz sonra doktora gideceğim..tam 2 hafta oldu..doktor suyumun sınırda olduğunu söylemişti..bakalım 2 haftada neler olup bitti.inşallah güzel haberler alırım
Kuzum simdi anlayis gostermeyecekler de ne zaman gosterecekler.. Spagettiye kul kole olsunlar :)) senin kan degerlerinden sonra ben de tirstim yav. Kan ilacini aksatoyprdum. Aman dikkat edelim canim ya. Sonrasinda bu kan ve vitaminler bize cooook lazim olacak..canım kocacım yaa...aradım midem bulanıyo halim yok,spagetti yapsam yer misin dedim.spagettiyi yemek olarak görmese de tamam yerim dedi....
kan ilacını içtim işte mide bulantısı başladı....Allahım sağlıkla su dönemi bi atlatsaydık
canım kocacım yaa...aradım midem bulanıyo halim yok,spagetti yapsam yer misin dedim.spagettiyi yemek olarak görmese de tamam yerim dedi....
kan ilacını içtim işte mide bulantısı başladı....Allahım sağlıkla su dönemi bi atlatsaydık
canim cok gecmis olsun kan ilaclarini aksatma benim degerim 7 ye düsmüstü bana acilen iki ünite kan verdiler doktorum bana dedi kansizlik erken dogumu tetikliyormus ondan ilaclarini aksatma insallah bebislerimizi sag salim kucagimiza aliriz.
Kuzum simdi anlayis gostermeyecekler de ne zaman gosterecekler.. Spagettiye kul kole olsunlar :)) senin kan degerlerinden sonra ben de tirstim yav. Kan ilacini aksatoyprdum. Aman dikkat edelim canim ya. Sonrasinda bu kan ve vitaminler bize cooook lazim olacak..
Canim ben kraftin yatagini aldim. Ama yatak yatasin. Yani yatas kraft icin uretim yapiyormus. Annem gelince dw uzerine kis icin yunden ince bir silte yapacak. Nevresim takimi yerine de english home dan lastikli carsaf aldim. Fiyati da gayet uygun. 19 tl falandi.
Kuzum suny baby evet fiyat olarak daha uygun ama kalite olarak kotu. Kumasi falan cok naylonumsu ve hisir hisir cok ses cikariyor. Metal aksami da deforme olmaya cok musait. Ben cok baktim park yataklara. En sonunda kraftta karar kildim. Evet daha pahali ama babis icinde en az 2-3 sene yatacak..
Herkese slm kizlar. Burda bugunde okullar tatil. Valilik karariyla biz hamisler de izinliyiz. :))))) 7 aydan beri ilk defa bugun 10:30 a kadar yattim. Sasirdim ben de kendime.kalktigim da kurt gibi acikmistim. :))
canım kocacım yaa...aradım midem bulanıyo halim yok,spagetti yapsam yer misin dedim.spagettiyi yemek olarak görmese de tamam yerim dedi....
sonunda bebek arabamızı da aldık yavaş yavaş tamamlanıyor geriye odamızın gelmesi kaldı:)
yorgunluktan yemek yapmaya derman kalmıyor ki canım ben de yazın annem kayınvalidem falan bişeyler hazırlayıp dondurucuya atmışlardı onlardan çıkarıyorum artık iyice yoruluyorum reflüm vardı zaten o da coştu artık hiç yiyesim de yapasım da yok
evet canm parasıda kalitesine göre artıyor tabi ama bize en uygun bu marka geldi bakalım bide canlı görmek lazım
sonunda bebek arabamızı da aldık yavaş yavaş tamamlanıyor geriye odamızın gelmesi kaldı:)
hadi hayırlı olsun canm güle güle gezdirrisin inşallah bebişini :))) resmini atar markasını fiyatını yazarsan biz almayanlarada fikir olur
canim benim hayirli olsun bebisin güle güle kullansin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?