2014 Şubat Anneleri

sunnybaby nin ürünlerine de güzel diyolar.yani biraz pahalı olanları daha kaliteli tabi

dün de sormuştum ama gene sorayım hangi marka yatak aldınız beşiklere:)

Canim ben kraftin yatagini aldim. Ama yatak yatasin. Yani yatas kraft icin uretim yapiyormus. Annem gelince dw uzerine kis icin yunden ince bir silte yapacak. Nevresim takimi yerine de english home dan lastikli carsaf aldim. Fiyati da gayet uygun. 19 tl falandi.

aynen ya bende merak ediyorum alanlar yazarsa bizede fikir olur

Kuzum suny baby evet fiyat olarak daha uygun ama kalite olarak kotu. Kumasi falan cok naylonumsu ve hisir hisir cok ses cikariyor. Metal aksami da deforme olmaya cok musait. Ben cok baktim park yataklara. En sonunda kraftta karar kildim. Evet daha pahali ama babis icinde en az 2-3 sene yatacak..

Herkese slm kizlar. Burda bugunde okullar tatil. Valilik karariyla biz hamisler de izinliyiz. :))))) 7 aydan beri ilk defa bugun 10:30 a kadar yattim. Sasirdim ben de kendime.kalktigim da kurt gibi acikmistim. :))

canım kocacım yaa...aradım midem bulanıyo halim yok,spagetti yapsam yer misin dedim.spagettiyi yemek olarak görmese de tamam yerim dedi....

kan ilacını içtim işte mide bulantısı başladı....Allahım sağlıkla su dönemi bi atlatsaydık

Kuzum simdi anlayis gostermeyecekler de ne zaman gosterecekler.. Spagettiye kul kole olsunlar :)) senin kan degerlerinden sonra ben de tirstim yav. Kan ilacini aksatoyprdum. Aman dikkat edelim canim ya. Sonrasinda bu kan ve vitaminler bize cooook lazim olacak..

canim cok gecmis olsun kan ilaclarini aksatma benim degerim 7 ye düsmüstü bana acilen iki ünite kan verdiler doktorum bana dedi kansizlik erken dogumu tetikliyormus ondan ilaclarini aksatma insallah bebislerimizi sag salim kucagimiza aliriz.

Son düzenleme:

aman Allah korusun canım...eve gidince kocadan dr a gidince dr dan azarı işitecem zaten...içicem bundan sonra...midem bulansa da çıkarsam da

iç kuzum iç.benim gibi olma.eger içmezsem benim de doğuma kadar iyice düşer sanırım...dikkat edelim:18:

spagetti candır ya..ben cok severim.hem kolay da.....dua etsin yemek yapamıcam demedim.herhalde kul köle olacak

bu arada ben ne zamndır göbüşün fotosunu yüklemedim buraya.bugün bi foto çekinim de yükliyim.görün koca kızımı

evet canm parasıda kalitesine göre artıyor tabi ama bize en uygun bu marka geldi bakalım bide canlı görmek lazım

yorgunluktan yemek yapmaya derman kalmıyor ki canım ben de yazın annem kayınvalidem falan bişeyler hazırlayıp dondurucuya atmışlardı onlardan çıkarıyorum artık iyice yoruluyorum reflüm vardı zaten o da coştu artık hiç yiyesim de yapasım da yok

bende yazın doldurdum buzluğu valla.dogum zamanı gelen giden cok olur.anneme kolaylık olsun diye.kullanmıyorum hiç.zor zamanlar için

aksamları cok bi şey yememeye çalışıyorum.mesela portakal mandalina hiç yemiyorum cok kötü oluyorum uyuyamıyorum çünkü.muz veya elma yiyorum aksam sadece.....en gec 7 de yemek yemiş oluyorum

sende dikkat et reflün varsa cnm

evet canm parasıda kalitesine göre artıyor tabi ama bize en uygun bu marka geldi bakalım bide canlı görmek lazım

canım cok ucuz olanaları kötü dediğim gibi....ama bi tane beğenmiştim 400 falandı fiyatı...o güzeldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…