allhatn bana gebeliğimin 10.haftası ilyas aga (kadın doğumcum) ultrason haftasına takılma.aynı gün farklı iki ultrasona girsen iki farklı değer alınabilir.önemli olan bizim için sat demişti
orası öle de kuzum ulltasona göre gelişimi iyi çıkınca ,haftası ilerde olunca hoşumuza gidiyo işte
ehhehe kuzular yaaaa.kocaman oldularrr
Günaydınnn....bu ne sogukkkk:18: fırtına var dünden beri....millet de çamaşırlık falan bırakmamış atmış aşağıya....benimki duruyo cok şüküryalnız gece korku filmi gibiydi,bi ara tırsmadım dsem yalan olur.o rüzgarın sesi ne korkunç öle.....garip bi yaratık konusuyo gibi...huuu woooo huuu
bu arada sabah krampla uyandım ve ayağımın üstüne basamıyrum su an.zor yürüyorum
canm ben bu hafta sonu adanaya gelmeyi düşünüyorum park yatağı alacaz inşallah bulunduğum şehirde çok az var. sen aldın mı ve nelere baksam acaba ya çarşıda kocavezire bak falan diyolar bide kenan evrende varmış sen ne yaptın hemşerüümmm
ben turgutözal da oturuyorum canım.netten bi tane beğenmiştim.maksimo ricco markası. o da Turgut özalda bi yerde satılıyodu.220 tl ye aldım.dönencesi yok ama.bak bu...
Eki Görüntüle 893266 Eki Görüntüle 893267 Eki Görüntüle 893268
Kraft alacaktım,ama bunu görünce prenses kızıma bu yakışır dedim.fiyatı da uygun geldi aldım
çok güzelmiiiiş bayıldım :)
ya kızlar sizinde göğsünüzün altındaki kaburganızda batma ve ağrı oluyor mu? 1 haftadır benim artık dayanılmaz dereceye geldi ne gece, ne işte nede evde durmuyor bu batmalar ve ağrılar ne yapcağımı şaşırdım şuan 32 haftadayım son haftalarda nasıl olacam korkusu sardı bu ağrılarla :26:
bende sağ kaburga altımda ağrı oluyor safra kesesinde taş olabiliyormuş hamilelikde,ama bende çıkmadı en son gaz sancısı ve bağırsakların sıkışmasına bağlı bşr ağrı olduğu üzerinde mutabık kalındı.:S:S:s geçmesi ümidim kalmadı :S
kızlar ya karnım acaip kaşınıyo hamileliğimin başından beri lierac kullanıyorum çatlak falan yok ama neden kaşınıyor anlamıyorum göbegimde bide küçük isilikler oldu normalmi sizde durumlar nasıl
ne desen haklısıniçtim simdi hemen.içicem doğuma kadar söz veriyorum cok korktum,bebeğime bi şey olur mu diye.ya da doğum sonrası ona yetemezsem diye....
ya kızlar sizinde göğsünüzün altındaki kaburganızda batma ve ağrı oluyor mu? 1 haftadır benim artık dayanılmaz dereceye geldi ne gece, ne işte nede evde durmuyor bu batmalar ve ağrılar ne yapcağımı şaşırdım şuan 32 haftadayım son haftalarda nasıl olacam korkusu sardı bu ağrılarla :26:
dün de sormuştum ama gene sorayım hangi marka yatak aldınız beşiklere:)
bende sağ kaburga altımda ağrı oluyor safra kesesinde taş olabiliyormuş hamilelikde,ama bende çıkmadı en son gaz sancısı ve bağırsakların sıkışmasına bağlı bşr ağrı olduğu üzerinde mutabık kalındı.:S:S:s geçmesi ümidim kalmadı :S
ben turgutözal da oturuyorum canım.netten bi tane beğenmiştim.maksimo ricco markası. o da Turgut özalda bi yerde satılıyodu.220 tl ye aldım.dönencesi yok ama.bak bu...
Eki Görüntüle 893266 Eki Görüntüle 893267 Eki Görüntüle 893268
Kraft alacaktım,ama bunu görünce prenses kızıma bu yakışır dedim.fiyatı da uygun geldi aldım
dün de sormuştum ama gene sorayım hangi marka yatak aldınız beşiklere:)
bu işin uzmanı deilim ama 2 sebebi olabilir.. eğer naylon kıyafet giyiyor ve terliyorsan isilik gibi pişikler oluyor ve kaşınabiliyor.. bende de olmuştu çünkü..
ya daaa blogcu annede okumuştum onunda karnında sivilce çıkmiş çünkü vücüdü çatlağa karşı yağlanarak savunma yapıyormuş.. ama bunlar tamemn tahmin daha farklı sıkıntın olursa dermatologa git şekerimm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?