sağol canım birkaç hafta önce moralim bozuktu bişey almamıştık 2 haftanın içinde hemen hemen hepsini hallettik eşyalarını gördükçe o kadar mutlu oluyorm ki içinde onu hayal ediyorum :)[/QUOTE
evet canim cok güzel bi duygu bizde halen araba ve besik almamisiz insallah en kisa zamanda onlarida aliriz..
canım foto yüklemeyi beceremiyorum sana özelden mesaj yollayacaktım link falan ama özel mesaj kutun dolu :)
sağol canım birkaç hafta önce moralim bozuktu bişey almamıştık 2 haftanın içinde hemen hemen hepsini hallettik eşyalarını gördükçe o kadar mutlu oluyorm ki içinde onu hayal ediyorum :)
canım kocacım yaa...aradım midem bulanıyo halim yok,spagetti yapsam yer misin dedim.spagettiyi yemek olarak görmese de tamam yerim dedi....
kan ilacını içtim işte mide bulantısı başladı....Allahım sağlıkla su dönemi bi atlatsaydık
herkese iyi akşamlar, moralim çok bozuldu, bugün rutin bir muayneye gittim, nasıl heyecanla, tüm hevesim kursağımda kaldı, doktorum suyumun sınırda kaldığını şimdilik yeterli olduğunu ama ilerleyen haftalar için endişeli olduğunu söyledi, bebeğin hareketlerini sordu, günde 10 dan aşağı düşerse muhakkak gelmemi söyledi, muayene sıklığımı 15 güne indirdi, artık daha sıkı takibe almak zorundayız dedi, erken doğumdan bahsetti, hatta bu haftalarda doğsa bile yaşayabileceğinden bahsetti, çok ürperdimkan sulandırıcı aspirine başladık, çünkü sıvı azaldığında plesantadan bebeğe giden kan akışı yavaşlarmış ve elevite yeniden başladık, bebeğin karın bölgesi gelişimi 1 hafta gerideymiş, ve bebğim çok zayıfmış, 28+5 teyim bugün, bebişim 1230 gr çıktı. Allah ım n olur bebeğimi sağ salim sağlıcakla kucağıma alabileyim çok korkuyorum
herkese iyi akşamlar, moralim çok bozuldu, bugün rutin bir muayneye gittim, nasıl heyecanla, tüm hevesim kursağımda kaldı, doktorum suyumun sınırda kaldığını şimdilik yeterli olduğunu ama ilerleyen haftalar için endişeli olduğunu söyledi, bebeğin hareketlerini sordu, günde 10 dan aşağı düşerse muhakkak gelmemi söyledi, muayene sıklığımı 15 güne indirdi, artık daha sıkı takibe almak zorundayız dedi, erken doğumdan bahsetti, hatta bu haftalarda doğsa bile yaşayabileceğinden bahsetti, çok ürperdimkan sulandırıcı aspirine başladık, çünkü sıvı azaldığında plesantadan bebeğe giden kan akışı yavaşlarmış ve elevite yeniden başladık, bebeğin karın bölgesi gelişimi 1 hafta gerideymiş, ve bebğim çok zayıfmış, 28+5 teyim bugün, bebişim 1230 gr çıktı. Allah ım n olur bebeğimi sağ salim sağlıcakla kucağıma alabileyim çok korkuyorum
canım endişelenme benimkide sınırda..bol bol dinlen ve su iç.benim 24 aylık oğlum var dinlenmek zor oluyor..içini ferah tut..olumlu düşün olumlu olsun herşey..bende her 10 güne bir kontrole gideceğim artık..durumundan haberdar et beni..
bu arada bebeğin normalde hareketlimi?
Canım üzülme bene da çarşamba günü suyun fazlalaşmış dedi....sonra bebeğin iri dedi sonra eve geldim internete baktım olumsuz şeyler yazıyor.....bu doktorlar insanı çıldırtıyor....bende bir hafta sonra gideceğim çok üzüldüm ama elden bişey gelmiyor
sağol canım birkaç hafta önce moralim bozuktu bişey almamıştık 2 haftanın içinde hemen hemen hepsini hallettik eşyalarını gördükçe o kadar mutlu oluyorm ki içinde onu hayal ediyorum :)
bizde daha bişey almadık canm birkaç battaniye ve kıyafet dışında inşallah hafta sonu alacam yatağını... evet insaın bebeğine bişeler alması çok güzel bir mutluluk kendimi unuttum onu ilk hissetmeye başladığımdan itibaren
kızlar diyet yapıyorum ama şekerim yine sınırda
günaydın kızlarrr
bugün oğlumu görüş ve raporumu alış günüm:)
ordan da iki gündür ektiğim okuluma gidicem:S
bu son kısmını hiç sevmedim poff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?